luni, 1 ianuarie 2024

VESTI din Anul 2024

  


  

  

   🌪️TIMPUL IN RO ESTE VESNIC🌪️
✨IN RO LUMILE SUNT UNITE⭐


 

PENTRU LIBERTATEA POPORULUI
GETO.DAC👍👍👍
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
PORUNCA MARELUI LUP ALB ȘI LUMINOS
KS-1 KS- 2 KS-3 KS-4 KS-5 KS-6 KS-7 KS-8
KS-9 KS-10
KS 1- PORUNCA MARELUI LUP ALB
"ASEARĂ CEI 4 STRĂBUNI DIN BUCEGI CARE DEȚIN TAINELE TUTUROR ÎNVĂȚĂTURILOR OMENIRII ȘI CU LUPUL ALB..MI-AU ZIS:TU CEL CE AI FOST ESTI SI VEI FI..ZILE TUTUROR DACILOR SĂ ÎNCEAPĂ LUPTA PENTRU RECLĂDIREA MARELUI IMPERIU DACIC FEDERATIV DIN VIITOR SI SĂ ÎNCEAPĂ LUPTA ÎMPOTRIVA OCULTEI MONDIALE.. CURÂND ROMÂNII SE VOR RIDICA...GENERALII ARMATEI SI STRUCTURILOR POLIȚIEI CARE VOR DA ORDIN SĂ SE TRAGĂ ÎN ROMÂNI... EU LUPUL ALB LE VOI UCIDE COPIII SI SOȚIILE ÎN SECUNDA 2 INDIFERENT UNDE AR FI ÎN LUME..VOM AVEA GRIJĂ SĂ NU MOARĂ DECÂT TRĂDĂTORII DE ȚARĂ.. VEȚI RENAȘTE CURÂND..IAR TU ,CEL CE AI FOST, ESTI SI VEI FI .VEI FI CEL MAI DUR DINTRE CEI MAI DURI CUM NU A FOST NIMENI ÎNAINTEA TA DAR VEI RĂMÎNE ÎN LUME ȘI PENTRU LUME.. ÎN ZIUA ACEEA FURIA TA VA FI CA MULTE TRĂSNETE DIN CER.. ȘI DIN ZIUA ACEEA A JUDECĂȚII TOATE PĂSĂRILE CERULUI CELUI MARE AU SA ȚI SE ÎNCHINE..
ZILE DACILOR SĂ ÎNCEAPĂ LUPTA SUB ORICE FORMĂ ȘI SĂ NU SE TEAMĂ DE NIMENI ȘI NIMIC..NOI VOM FI ACOLO..AU SALUTAT CU ETERNITATE SI LUMINA ȘI AU PLECAT ÎN NEANT ! "
KS -2 - PORUNCA MARELUI LUP ALB
".. ÎN CURÂND VA AVEA PRIVIREA TUTUROR ȘERPILOR ȘI LUPILOR, PRIVIREA FULGERULUI IO VOM DĂRUI- CĂ AȘA AU CERUT REGII VEGHETORI DIN LUMINĂ.
.JALEA VINE CURÂND.. ÎL VOM RIDICA CURÂND.. FORȚA ASCUNSĂ SUPREMĂ VA CURGE PRIN EL.TAINELE MIILOR DE ANI VOR PRINDE A DA NAȘTERE FLORILOR DE COLȚ.
DACII SĂ ÎNCEAPĂ SĂ TRĂIASCĂ DUPĂ LEGILE BELEAGINES ȘI TRADIȚIILE SACRE..
NU IMPUNEȚI VOINȚA ȘI LEGILE CU FORȚA NIMĂNUI.. RESPECTAȚI -LE PENTRU VOI..
ÎN CASELE DACILOR ALIMENTELE SĂ NU FIE PĂSTRATE ÎN PLASTIC ȘI METAL.
.UNIVERSURILE VOR ARUNCA CURÂND ENEREGII TELURICE DE TRANSFORMARE SI MODIFICARE A TOATE PENTRU VIITOR..DURERILE CARE VIN SÂNT CA SĂ RENAȘTEȚI MAI PUTERNICI CA NICIODATĂ
.. PREȚUIȚI TOATE REGNURILE ȘI NU MAI UCIDEȚI FIINȚELE CARE NU V-AU AFECTAT.. ÎNCEPEȚI SĂ LUCRAȚI CU LUMINA DIN VOI..."
KS- 3 PORUNCA MARELUI LUP ALB
" TOȚI DACII SI OAMENII LUMINII SĂ VINĂ ÎN ȚARĂ , ÎN ROMÂNIA .
CURÂND ÎNCEPE JALEA DIN VIS. "
KS 4 - MESAJUL MARELUI ALB
" ÎI VOM DA CUNOAȘTEREA TUTUROR CELOR ASCUNSE. GRAIUL A TOATE VA VORBI..LUPTA VA ÎNCEPE TARE.. ÎN CURÂND PĂMÂNTUL SE VA SĂTURA DE SANGE..."
KS..5 -MESAJUL MARELUI LUP ALB
" STRĂBUNII MITICI DIN VEGA VIN..DACII SĂ ÎNCEAPĂ VORBIREA ÎN COD GETIC SĂ NU POATĂ DESCIFRA OCULTA...ZIUA UDĂ DE SÂNGELE TRĂDĂTORILOR SE APROPIE ! "
KS - 6 MESAJUL MARELUI LUP ALB
" ASEARĂ M-IA ZIS : JALEA VA IZBUCNI CURÂND ÎN ROMÂNIA . DACII SĂ FIE PREGĂTIȚI.. TRĂDĂTORII ROMÂNIEI NU MAI AU MULTE ZILE.CEL ASCUNS VA FI RIDICAT CURÂND ȘI MAI CRUD DECÂT TOȚI.
POARTA MARII STELE S-A DESCHIS PENTRU ROMÂNI.CINE VINE DUPĂ ROMÂNI MOARE INSTANTANEU...."
KS- 7 MESAJUL MARELUI LUP ALB
" ÎN NOAPTEA ASTA 3 FULGERE TE VOR MAI TRECE ȘI DE MÂINE ÎN RĂSĂRIT DE SOARE, EU LUPUL ALB ÎȚI VOI PUNE DUȘMANII LA PICIOARE..CEEA CE AI CERUT ȚI SE VA DA ȚIE ȘI LOR DAR ȚIE MAI MULT CA TUTURORA.
ZENITUL VA CĂPĂTA DE MÂINE ASPECTUL VIITORULUI IAR CEEA CE A FOST PROMIS DACILOR DE REGII DIN LUMINĂ VOR AVEA. VEȚI AVEA CURAJUL FĂRĂ SĂ ȘTIȚI, VEȚI PRIMI TOATE FĂRĂ SĂ CEREȚI PENTRU A ÎNVINGE, VOR CĂDEA MULȚI DAR VOI VEȚI CONDUCE OMENIREA.. VEȚI RENAȘTE FĂRĂ MORȚI NEVINOVATE..
EU, VOI FI DEASUPRA VOASTRĂ DIN ZENIT.SEMNUL SUPREM VA SCLIPI SCURT ȘI FULGERĂTOR PE DIRECȚIA ROMÂNIA, ÎN ÎNTREAGA LUME.
NUMAI DACII IL VOR VEDEA.TIMPUL LUPTEI PENTRU RENAȘTEREA VOASTRĂ A VENIT IAR PRIN 5 VA CURGE PUTEREA MIILOR DE TAINE.
LUI I SE VA DA TOTUL DE A FI SAU A NU FI, DREPTUL DE A HOTĂRÎ ÎN NUMELE LEGILOR UNIVERSALE ȘI AL LUMINII ȘI AL VOSTRU. MOARTEA SAU VIAȚA DUȘMANILOR VOSTRI, EL VA FACE VOIA FOCULUI VIU ȘI A REGILOR DIN LUMINA.CE VA GÎNDI VA FI ȘI SE VA IMPLINI.NU-L VEȚI ALEGE VOI CĂCI A FOST ALES PENTRU VIITOR DE LUMINA.DREPTUL DE VIAȚA SI DE MOARTE AL TUTURORA I SA DAT LUI.. FIȚI TARI CACI LUMINA SACRĂ ESTE CU VOI ! "
KS - 8 MESAJUL MARELUI LUP ALB
CĂTRE WASSA..VENEA L.A. PE O ZĂPADĂ MARE PRINTRE ARBORII DIN PĂDURI ȘI IA ZIS LUI WASSA- " ÎN CURÂND TE VOM RIDICA. CERURILE AU HOTĂRÎT SĂ-ȚI DEA TOATĂ PUTEREA CARE VA RĂMÎNE ASCUNSĂ PUNĂ LA CAZURI EXTREME.. CURÂND FURIA TA VA FI DE NEOPRIT.ORCE JUDECATĂ DACII SĂ O FACĂ DUPĂ LEGILE LOR.VA CURGE SÂNGELE TRĂDĂTORILOR DE NEAM ȘI ȚARĂ . SĂ NU AVEȚI MILĂ DE TRĂDĂTORI, NUMAI ASSA N ARE VOIE SĂ UCIDĂ FEMEI ÎN REST VA FACE RAVAGII. CINE SE OPUNE ACESTOR 2 VA FI UCIS DE CERURI INSTANTANEU. DIN WASSA ȘI ASSA VOM ȘTERGE ORICE URMĂ DE MILĂ ȘI SENTIMENTE ."
KS - 9 MESAJUL MARELUI LUP ALB
" LUPTA O VOR DUCE DACII PUȚINI ȘI DREPȚI..VOR PRIMI TOATE FĂRĂ SĂ ȘTIE..VOI FI CU EI..EU ,LA... ÎN ZIUA ACEEA SĂ NU AVEȚI MILĂ DE NIMENI .
PE WN. ȘI ASSA VII IAU... "
KS - 10 MESAJUL MARELUI LUP ALB
KS 10 - MESAJUL MARELUI LUP ALB ȘI LUMINOS !
" OMENIREA SĂ ÎNCEAPĂ LUPTA ÎMPOTRIVA OCULTEI MONDIALE SUB ORICE FORMĂ ȘI ÎN ORICE DOMENIU ! "
....Omena Wadeyiria
 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA
PENTRU CĂDEREA ROMÂNIEI, TOATĂ OMENIREA SE VA RIDICA ȘI NE VA RĂZBUNA CÂND NICI NU VĂ AȘTEPTAȚI.
CĂDEREA ȚĂRII DEJA A ÎNCEPUT PRIN OCUPAREA ABUZIVĂ DE CĂTRE EVREI ȘI MAGHIARI A SATELOR DIN MARAMUREȘ ȘI BANAT.
CONJURAȚIA ANTICĂ EVREO-FENINCIANĂ A MISTERULUI ȘI CONSILIUL ANTIC EVREO-OCULT AL OBEDIENȚEI FEDERALE NE-AU DISTRUS ORIGINILE, IAR OCULTA MONDIALĂ ELITISTĂ SE TRAGE DIN EI.
TOT EI SUNT CEI CARE NE-AU FALSIFICAT SIMBOLURILE ȘI ORIGINILE, AU DZEBINAT OMENIREA CARE ERA CA UNUL ȘI TRĂIA ÎNTR-O ARMONIE/UNIRE DIVINĂ CA FRAȚII NOȘTRI SUPERAVANSAȚI DIN UNIVERSURI.
ADEVĂRUL ESTE CĂ ROMÂNIA VA CĂDEA PARȚIAL ÎN REGIUNI, DAR VA RENAȘTE ÎNTR-O MARE FEDERAȚIE TERRANĂ CU SEDIUL LA BUCUREȘTI ȘI TOATE SE VOR ÎNTÂMPLA FULGERĂTOR.
TOȚI CEI CARE S-AU ATINS DE ȚARA NOASTRĂ VOR PLĂTI CU VIAȚA, FĂRĂ EXCEPȚIE, IAR EVREII ȘI OCULTA VOR DISPĂREA DEFINITIV DIN ROMÂNIA ȘI DE PE TERRA.
 
GUVERNUL AUSTRALIAN A CERUT DOCTORILOR DIN SPITALE SA II VACCINEZE PE PACIENTII CARE SE AFLA DEJA SUB ANESTEZIE.....AVETI MARE GRIJA CAND VA DUCETI LA SPITAL...VA PUTETI TREZI VACCINATI


Doe John

DACA SUNTETI NEVACCINATI, ODATA CE INTRATI IN SPITAL VA PUTETI TREZI VACCINATI


PARIS  in 2024 !
 

  

  

 
31 DECEMBRIE 2023...REGIMUL NETANYAHU A ORDONAT POLITIEI SA II ARESTEZE PE CRESTINII DIN ISRAEL CARE IL SLAVESC SI PROPOVADUIESC PE IISUS HRISTOS...CEI CARE VOR FI PRINSI IN ISRAEL CA SE ROAGA LA IISUS HRISTOS SAU CA PROPOVADUIESC CUVANTUL LUI DUMNEZEU SUNT AMENDATI SAU INCHISI...
Doe John
CRESTINII DIN ISRAEL SUNT ATACATI , BATUTI SI ABUZATI FIZIC SI PSIHIC.....

 
ATAC ARMAT IN NOAPTEA DE REVELION 2023...V-AM SPUS SA STATI DEPARTE DE LOCURILE AGLOMERATE...GLOBALISTII AU IESIT LA ATAC SI II FOLOSESC PE SLUJITORII LOR...IN 48 DE ORE A AVUT LOC IN AMERICA AL 4 LEA MASACRU IMPOTRIVA CIVILILOR....AVETI GRIJA SI PROTEJATI-VA PE VOI SI PE FAMILIILE VOASTRE

 
IN NOAPTEA DE REVELION 2023, LA ORDINUL LUI VLADIMIR PUTIN, ARMATA A ELIMINAT PESTE 200 DE OFITERI MILITARI NATO SI UCRAINENI INTR-UN BUNCAR DIN KIEV.....IN NOAPTEA DE REVELION , RUSIA A TRAS ASUPRA UCRAINEI PESTE 150 DE RACHETE CU RAZA LUNGA DE ACTIUNE....

2 comentarii:

  1. Nu mai este mult,simt ça am ajuns la capatul RABDARII

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rugam pe Adevaratul Dumnezau din Lumina sa ne daruie tuturor toate cele necesare sa traim in ECHILIBRU si LUMINA

      Ștergere

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro