marți, 17 noiembrie 2009

Arcturienii si raza violet a TRANSFORMARII DIVINE




"Noi santem Arcturienii. Eu sant Juliano.
Forta dorintelor voastre pentru a 5-a dimensiune devine mult mai magnetica. Voi experimentati acum puterea acestui magnetism.
A 5-a dimensiune are de a face acum cu atractiile si cu cei care gandesc asemanator. Voi trebuie sa aveti inima pura si sa va exprimati intentia pentru inalta frecventa si lumina, pentru a intra in a 5-a dimensiune.
Munca noastra cu voi este foarte simpla - noi va trimitem o frecventa de lumina pura si de iubire care va activa claritatea mentala. Sa va vorbesc despre claritatea mentala. Exista multe fatete cu care va confruntati in cea de a 3-a dimensiune. Claritatea mentala este un aspect de care trebuie sa va amintiti in mod constant.
Este adevarat deasemenea ca voi trebuie sa va deschideti inima pentru a lucra cu a 5-a dimensiune.
Cand inima voastra este deschisa, mintea voastra devine mai clara si apoi puteti atinge claritatea. Mintea pamanteana este conectata cu mintea universala si cu inconstientul colectiv. Multi dintre artistii vostri se conecteaza cu imaginile si inconstientul universal si dezvolta poezii minunate si imagini artistice.
Veniti sa lucrati cu Arcturienii si cu altii ca noi, care au vibratii foarte inalte.
Noi santem conectati cu inconstientul galactic , ca si cu inconstientul universal. Straduiti-va sa incorporati asemenea vibratii inalte in munca voastra de zi cu zi. Noi lucram cu voi cu sarguinta pentru a activa subconstientul si inconstientul vostru, deoarece noi stim ca acestea au anumite coduri si chei care trebuie sa fie descuiate. Aceste coduri sai chei, odata descuiate, va vor conecta cu inconstientul universal si galactic.
Noi lucram sa va conectam cu subconstientul Arcturian.
Exista imagini minunate pe care vi le putem trimite.
Noi avem tehnici minunate de vindecare pe care dorim sa vi le impartasim. Aceste metode includ cai de conectare cu coridoarele luminii, camere de vindecare, templul de cristal si alt surse puternice de lumina.
Aceste imagini si metode pot deasemenea patrunde in inconstientul vostru. Noi va aprovizionam cu legaturi, astfel incat voi va puteti activa subconstientul si inconstientul vostru si apoi voi folositi aceste forte de vindecare cu mintea voastra constienta. Aceste forte vor activa deasemenea claritatea mentala.
Folosind metodologia Arcturiana , acesta va poate conduce nu numai catre inconstient si subconstient , ci si catre inconstientul galactic.
Galaxia Andromeda are deasemenea o foarte puternica conectie cu galaxia voastra.
Voi stiti ca galaxia Andromeda este in multe feluri paralela cu Galaxia Caii Lactee. In cateva moduri este mai avansata. In alte moduri este mai apropiata de centrul universal.
Noi, Arcturienii, santem deasemenea conectati cu Andromedanii si furnizam legatura de la sistemul Andromedan catre Calea Lactee si catre voi.
Veti intreba de ce am fi noi interesati,cu tot ceea ce se intampla pe pamant, inclusiv centura fotonica si schimbarile Pamantului in conectarea voastra cu sistemul Andromedan.
Mai intai, sistemul Andromedan si Consiliul Andromedan furnizeza informatia si ghidarea Consiliului Marii Fratii Albe.
Acesta suplimenteaza mai departe dezvoltarea constiintei spirituale si a legaturii spirituale pe Pamant . Este clar ca legatura intre a 3-a si a 4-a dimensiune trebuie sa fie mai activata si puterile mai inalte trebuie sa deschida coridoarele si mai larg. Noi santem constienti , asa cum este si Marea Fratie Alba de extraordinarele deschideri care se manifesta pe aceasta planeta si de extraordinara legatura care va continua intre a 3-a si a 5-a dimensiune. Acesta este un salt extraordinar. Nu luati acest salt ca pe un fapt.
Noi trebuie sa va amintim ca un salt chiar si mai puternic in constiinta si o usa si mai mare este gata sa se deschida. Andromedanii asista tehnologia pentru a furniza cantitatea uriasa de energie lansata pe Pamant.
Acesta este un aliniament despre care noi am vorbit , al unui scop mai inalt cu maestrii dimensiunii a 5-a.
Este deasemenea un aliniament cu energia 5 dimensionala, subconstientul si inconstientul acestei galaxii si al altor galaxii.
Alte galaxii vin in aliniament cu Galaxia Caii Lactee. Acesta este unul dintre motivele pentru care atat de multe fiinte inalte extraterestre doresc sa lucreze cu Pamantul si sa sa se asigure ca acesta este intr-un aliniament potrivit. Deoarece ii este necesar ! Aceasta sectiune a galaxiei a fost inafara aliniamentului de ceva timp.
Este important ca toti sa intre in coridorul perfect al luminii si sa se conecteze.
Noi va vom ajuta pe toti sa manifestati aceasta puternica conectie si aliniament cu dimensiunea a 5-a.
Este clar ca voi ati contribuit maret la manifestarea acestei conectii. Voi ajutati la crearea legaturii intre a 3-a si a 5-a dimensiune; asadar, aceasta legatura invinge karma, astfel incat voi sa ocoliti a 4-a dimensiune. Legatura este deschisa larg , datorita dorintei voastre si atractiei catre dimensiunea a 5-a. Deci, vedeti aceasta legatura ca aducandu-va dorintele in manifestare. Da, aceasta ar fi ca o bresa in legile universale, daca, de exemplu, un grup de fiinte primitive din a 3-a dimensiune ar fi aduse dintr-o data in a 5-a dimensiune, fara nici o pregatire sau efort din partea lor. Dar in cazul vostru, nu este asa ! Voi nu santeti fiinte primitive. Voi santeti fiinte inalt evoluate.
Voi manifestati aceasta chemare catre coridoare si catre dimensiunea a 5-a. Noi furnizam o parte din legatura deasemenea.
Eu va rog pe fiecare dintre voi sa mergeti in interior si sa accesati subconstientul si inconstientul vostru. Voi puteti comanda subconstientului vostru sa se conecteze si sa decodeze codurile din interior, astfel incat sa fiti in aliniament perfect cu chemarea. Usa se va deschide chiar si mai larg.
Eu va furnizez acum un coridor de lumina din mama nava a noastra , pentru ca voi toti din aceasta tara si din alte tari. Si noi va rugam ca voi toti sa va alaturati intr-o conectie uriasa la nava noastra mama .
Voi veti radia o frecventa de lumina speciala care va da posibilitatea coridoarelor sa se deschida de jur imprejurul vostru, indiferent unde mergeti.
Acest coridor de lumina se conecteaza cu nava-mama Arcturiana.
Din nava-mama Arcturiana, noi vom solidifica acel coridor, astfel incat el va merge direct catre poarta stelara.
Din poarta stelara , noi santem capabili sa permitem legaturii din aura voastra si energia eterica sa fie codificata in poarta stelara.
Eu ii dau cuvantul lui Tomar. Eu Sant Tomar. Voi santeti atat de stralucitori si plini de lumina , asa cum veniti spre poarta stelara.
Este de o mare importanta sa aveti energia eterica codificata in usa portii stelare.
Aceasta este o legatura eterna pe care voi o stabiliti acum cu poarta stelara. Aceasta legatura va da posibilitatea sa urcati in poarta stelara oricand.
Deasemenea noi lucram pentru a va asigura ca codurile din mintea voastra vor fi deschise permanent catre poarta stelara.
Asadar, voi puteti veni in contact cu alti lucratori in lumina Arcturieni de pe Pamant si sa-i activati. Eu nu voi spune ca veti fi capabili sa-i codificati , asa cum facem noi cu voi...Voi le veti reaminti lor.
In religia evreiasca ei folosesc expresia :" fiind scris in cartea vietii", pentru Anul Nou.
Noi va anuntam acum ca voi puteti fi inscrisi si codificati in usa portii stelare Arcturiene.
Aceasta va va furniza o frecventa care va asigura conectia voastra cu corpul vostru de lumina. Voi puteti veni in dimensiunea a 5-a acum printr-o constiinta si un nivel potrivit al evolutiei. Cand noi discutam despre saltul in a 5-a dimensiune , multi oameni intreaba :" Si karma mea?". Voi treceti printr-un intens ciclu de evolutie si prin inaltari majore. Noi va ajutam sa va activati dezvoltarea interioara si va aprovizionam cu mai multa energie pentru a va accelera evolutia. As dori ca fiecare dintre voi sa fie pregatit pentru o accelerare in dezvoltarea voastra evolutionista.Cativa dintre voi pot spune :" Tomar, lucrurile deja se intampla foarte repede. Ce vrei sa spui in legatura cu accelerarea? " Voi ati ajuns pana la acest punct. Stiti ca daca priviti in interior, acolo exista inca o mare cantitate de munca care trebuie sa fie completata. Voi o puteti completa.Va asigur ca asa este.
Deoarece voi santeti conectati acum cu poarta stelara, atunci veti avea o noua vibratie a energiei in sistemul vostru. Veti fi capabili sa asimilati fiecare experienta pe care o aveti pe Pamant imediat si sa va accelerati lectiile. veti fi capabili sa folositi fiecare experienta la cel mai inalt potential al ei. Daca v-ati implica total in fiecare moment si ati folosi fiecare experienta la cel mai inalt potential al ei , atunci ati putea completa toate sarcinile voastre in cativa ani sau mai putin !
Cand cineva cu o energie mai inalta apare pe planeta, atunci scopul ei sau al lui este sa acelereze dezvoltarea oricarei persoane cu care vine in contact . Acum noi avem prezenta unui grup mare de seminte stelare Arcturiene si pe cei care simpatizeaza cu noi, pe Pamant.
Ei se aduna impreuna pentru a asista la accelerarea grupurilor mari.
Sunete intonate special pot fi asimilate in mintea si inconstientul vostru. Acele sunete va ajuta sa inlaturati blocajele cristaline - cum ar fi substantele care sant in jurul corpului vostru mental.
Acum ii dau cuvantul lui Helio-ah. Amintiti-va, voi santeti inca conectati la poarta stelara.
Aici este Helio-ah. Eu am multi prieteni printre voi. Eu sant foarte dornic sa ma intalnesc cu voi in persoana... Eu va trimit o imagine holografica a mea , in jos, spre Pamant. Cativa dintre voi veti fi capabili sa ma vedeti fara a avea ochii deschisi. Va fi o perceptie holografica. Eu imi iubesc toti prietenii foarte profund. Eu vreau sa va vorbesc despre energia noastra Arcturiana. Energia noastra, din perspectiva voastra este o energie feminina. Energia noastra este catifelata si luminoasa. Ea este in special adaptabila nevoilor voastre. Energia feminina si energia catifelata nu a fost folosita si a fost abuzata pe aceasta planeta. Aceasta este intoarcerea partii gingase si feminine de care este nevoie de acum inainte si care poate duce catre deschiderea totala catre dimensiunea a 5-a.
Energia feminina poate furniza accesul catre coridoarele luminii.
Eu am fost ales sa vin in acesta misiune pe Pamant si sa furnizez un model pentru iluminarea voastra spirituala , pentru energia spirituala si claritatea mentala spirituala. Juliano a vorbit atat de frumos despre importanta claritatii mentale.
Eu voi activa claritatea mentala a fiecaruia dintre voi ; aceasta are legatura cu cel de al 3-lea ochi al vostru.
In fotografiile noastre, voi puteti observa daca le priviti profund, ca acolo se poate produce o activare a energiei ochiului al 3-lea, cand va uitati la imaginea noastra. Noi santem foarte conectati cu al 3-lea ochi al nostru. Eu va voi spune ca ceea ce pentru voi este al 3-lea ochi pe pamant, pe Arcturus inseamna al 5-lea ochi. Al 3-lea ochi este pentru a 3-a dimensiune. In cea de a 5-a dimensiune , noi vorbim despre al 5-lea ochi - usa catre a 5-a dimensiune. Voi veti fi capabili sa percepeti acel al 5-lea ochi prin cel de al 3-lea ochi al vostru.
Cativa au spus ca noi nu santem emotionali sau ca ei nu au simtit iubirea Arcturiana .
Noi avem abilitatile mentale care sant foarte iubitoare. Noi vorbim despre Creator, ca fiind o energie mentala. Prin aceasta eu vreau sa spun ca Creatorul nu are corp si nici minte manifestata fizic. Noi vorbim despre gandurile Creatorului.
Andromedanii au maiestrit abilitatea de a fi gand pur. Acesti Andromedani ne-au aratat multora dintre noi calea de evolutie spre " existenta constiintei gandului pur".
Voi va puteti imagina ca fiind gand pur.
Eu va voi lua in Templul de Cristal.
Acolo vom avea o experienta a gandului pur. Voi nu va veti folosi corpul - doar gandul. Eu stiu ca voi inca santeti conectati cu poarta stelara - eu va rog sa veniti inapoi in constiinta navei-mama, care este deasupra Pamantului. Sa ne adunam impreuna si apoi sa ne proiectam in Templul de Cristal si pe pamantul templului, noi stam pe tarm.
As dori sa va parasiti corpul pe tarm. Fiti doar gand. Apoi ganditi :" Eu sant in interiorul cristalului si in Templul de Cristal cu Helio-ah. Eu sant gand ".
Cand voi santeti la acest nivel al gandului, santeti cel mai aproape de energia divinitatii. Voi santeti cel mai aproape de lumina pura, pentru ca voi santeti in cristalul in care puteti experimenta acest gand pur. Exista numai puritate in jurul vostru , in cristal. In gandul pur voi puteti manifesta vindecari ale corpului vostru fizic.
Puteti face asta prin trimiterea gandului vindecator catre corpul vostru eteric si apoi din acest corp catre corpul vostru fizic de pe Pamant.
Lasati un gand in interiorul cristalului. Este timpul sa va lasati marca voastra aici, in interiorul cristalului. Asta este la fel de simplu ca si cum ati spune :" Eu sant David, eu sant Gudrun, eu sant Len...etc".

Va intoarceti inapoi la tarm. Cineva a intrebat despre vindecarile care sant necesare pentru cancer. Acestea pot fi facute in totalitate cu gandul si lumina vindecatoare si cu energia luminii. Aceasta inseamna o uriasa accelerare a constiintei . Eu realizez ca multi nu vor fi capabili sa faca asta, dar tehnologia pentru vindecarea printr-o energie vibrationala mai inalta soseste pe aceasta planeta foarte curand.
Exista deja multi vindecatori mareti pe acest Pamant. Nu au mai fost niciodata inainte , in istoria acestui Pamant , atat de multi vindecatori puternici pe planeta.
Sursa cancerului vine din intunericul si distrugerile din structura voastra genetica. Aceasta structura genetica va fi solutionata in urmatorii 8 ani. Daca voi santeti inca aici, veti vedea ca codul genetic va fi spart.
Structura genetica a fost atat de batatorita , dar noi va ajutam prin acest proiect sa aduceti mai multa claritate in aliniamentul vostru genetic.
Eu ma bucur vazandu-va cu atat de multa claritate.
Eu va rog sa va zambiti voua insiva. Acesta este un mod de a va asigura ca munca pe care am facut-o impreuna va fi fixata in structura voastra. Eu vad ca veti lucra si veti opera cu o capacitate mentala maxima foarte curand. Voi aveti minti minunate si amintiti-va ca aceste minti sant acum conectate cu inconstientul galactic si cu inconstientul universal. "
David Miller.
Sursa : http://www.justchannelings.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro