sâmbătă, 7 decembrie 2013

Arhanghelul Metatron despre 2014

ANUL al DOILEA al NOULUI PAMANT - 2014  anul schimbarilor




Va daruiesc aceste informatii in aceasta traducere personala si fac aici un apel la confratii mei traducatori, implicati in raspandirea acestor informatii, sa abordeze aceste subiecte cu corectitudine si simplitate , pentru a fi de cat mai mult folos tuturor. Nu este de dorit o traducere alambicata cu “intorsaturi din condei” ci una cat mai simpla , la o frecventa de comunicare puternica, asa cum este mesajul original. Informatia este in toate sensurile de o frecventa inalta si tot ce adaugam ca artificiu de limbaj ii diminueaza puterea de intelegere si patrundere in “casa sufletului” cititorilor.
Va rog sa traducem cu sufletul si mai putin cu variantele propuse de minte !
Va doresc tuturor o zi minunata, un an 2014 fromidabil si trezirea constienta a Scanteii Divine din fiecare dintre cititori !
Sa constientizati in modul cel mai firesc, ca toti suntem Copii Divini Perfecti ai Tatalui Ceresc in manifestare pe planeta Pamant si sa va recuceriti constienta multidimensinalitatii fiecaruia dintre noi, fiinte perfect constiente in forma fizica !

"Salutări Maestrilor! Eu sunt Metatron, Lord al Luminii!
Acum cand 2013 intră in săptămânile sale finale, va cerem fiecaruia dintre voi să ia o pauză și să ia în considerare evolutia evenimentelor pe care le-ati experimentat în mod individual și cumulativ pe parcursul anului trecut. Indiferent dacă ati recunoscut sau nu pe deplin ascensiunea planetara a avut loc este cu adevărat un punct de pronire, pentru transformari mai rapide acum decât oricând înainte.
Maestrul 2014 este un an de schimbări extreme, iar aceste schimbări au loc în mod logic, în nodurile principale pe care voi le numiti  evenimente astrologice. toate acestea  sunt mult mai mult decât puteti intelege în prezent.In fiecare nod sunt coduri care afectează câmpul vostru auric prin inductie. Aceste coduri servesc miriade de scopuri.


Un eveniment astrologic este codat ca o fântână plina de energie, o cascadă organica care vă afectează la un nivel foarte profund. Este o infuzie coordonata conștient și deliberat  de frecvență sacra.

În cadrul propriului vostru  aranjament de lumină particulalizat, aceasta fantana este la fel de vie ca si voi , diferența fiind că aceasta nu are nici o agendă individuala și evoluția sa depinde de mediul său, precum și mediile din toate celelalte porți stelare.


Dacă nodurile  astrologice puternice, în special, solstițiile , echinocțiile si eclipsele ar  fi înțelese ca dispozitive de inducție asa cum sunt cu adevărat, le-ati putea defini mai apoi , pe bună dreptate ca o deschidere în continuumul  spatiu-timp, o inserție  intenționata cu scop  succint și reglementat, de natura organic geometrica  cu aspect de rezonanță a intrării lor în planul terestru  și esenta lor expansiva.

Nimic nu stă pe loc, și indiferent de modul in care sunt măsurate timpul și dimensionalitatea, schimbarea continuă descoperindu-se si  și exprimandu-se  astrologic .... și logic totodata.
Acum cand  începem această discuție despre 2014, va înconjuram pe  fiecare dintre voi cu  energie de împuternicire, pentru ca fiecare dintre voi sunteti cu adevărat Maestrii pe calea voastra de Ascensiune individuala.
Scopul nostru este de a va oferi inspirație și claritate, dar într-adevăr , de fiecare dată și întotdeauna este necesar ca voi,  ființe sacre și suverane, sa practicati acest lucru și orice astfel de mesaj "canalizat" cu discernamant.

Dragilor, în aceste vremuri radicale de tranziție, amintiți-vă mereu Spiritul vorbește cu IUBIRE. Spiritul nu ataca.

Fiecare religie de pe Pământ are adevărurile și distorsiuni sale. Discernământul este cheia
Este necesar  a decide ce este adevărat și ce nu este adevarat, din inimă și nu bazati pe teama sau frica. Nici o adevărată expresie sacra nu limitează adevărul său, frumusețea sa, la o singura grupare.
La ora actuală fiecare dintre voi are oportunitatea de a alege să trăiască liber, de a alege  a elibera grijile si teama, și de a crea propria dvs. stare de bine

Respectati-va și ingrijiti  unii de alții, și îmbrățișati-va cu IUBIRE.
Este știința și frecvența lui Dumnezeu

Acesta este modul în care națiunile  omenirii se vor uni, acesta este modul în care umanitatea va ascnsiona, iar 2014 este o etapă cheie care sa va permită  a crea în mod coerent Pamantul pe care il doriti.
Al doilea an al Noului Pamant, 2014, inițiază energic faza adevărata a ceea ce este numita "Era Vărsătorului", adevăratul început al Schimbarii Varsatorului.


Un timp cheie
În consecință Mastrilor, sunteți în faldurile un sejur cheie. Într-adevăr, există vieți specifice, care sunt mai evidențiate între multitudinea voastra de vieti, anumiti vectori în spațiu-timp, care va ofera salturi cuantice succinte.
În cadrul acestora sunt  deciziiimportante  care le definesc. Aceasta este una dintre acele vieti. Energia și timpul se mișcă repede, multe se întâmplă pe Pământ  continuand să se adapteze și calibreze la tranzițiile cristaline ale Noului Pamant în 2014.
Acesta nu va fi ușor, nimic cu adevărat util nu are loc fără efort focal ... dar aceasta va fi o realizare plină de bucurie și apreciere. Pentru ca sunteti printre sufletele care aleg a crea o planeta plina de armonie.

În consecință, 2014 este un an extrem de important, mai mult decât 2013. Pentru în 2013 ați fost în fazele timpurii de adaptare la Noul Pamant. Ati  exersat utilitatea noilor chakre, care se extind în dimensiuni mai mari.
În 2014 va veti întinde  noi aripi  și veti încerca zborul vostru  în spectre noi. Va fi de lucru în coerenta theta pentru a crea vizual o lume de armonie! Aceasta va va lua timp, dar instrumente puternice sunt acum la dispozitie.
Ce sa întâmplat în 2013 a fost un nou început. Acest nou început este noul tipar al  Noului Pamant. Înălțarea Pământului a permis  revizuirea dimensionala și extinderea planetei.
Pământul este extins intr- un domeniu cristalin  , de la dimenziunea a 5 a la dimensiunea a12-a. În 2013 ați început sa recunoasteti corzile, și în 2014 veti progresa și mai mult în această explorare. Aceasta actiune va va cere  un efort concertat.

2014 va fi un an în care veți continua să aveți mai multe schimburi subtile la nivelul de conștientizare.
Sistemul dvs. chakric extins este încăin adaptare pentru a opera în noi maniere și, într-adevăr, în noi dimensiuni.
Straturile Campului dvs. Auric cristalin  sunt încă oarecum în flux, încă in stabilizare pentru majoritatea dintre voi. Extinderile pot și au efecte în grade diferite, sistemele voastre senzoriale si emotionale .


Concentrarea  mentala
În al doilea an al Noului Pamant, vi se cere să faceti un efort mai mare în concentrarea mentala. Se poate uneori sa simti   va luptati pentru a menține echilibrul, pentru a păstra focalizarea.
Aceasta este o combinație a noilor fluxuri masive de energie și cerința nu numai de a le ajusta și calibra dar si de a va cristaliza scopul și intenția voastra.
Trecerea in Era Varsatorului, cu schimbarile sale în rapoarte ionice (din ultimele 2 decenii ale radiatiei solare) înconjoară acum  planeta și va convinge pe fiecare dintre voi a va pune viața spirituală în ordine.
Schimbarea raportului ionic transpune "coduri" între domeniile mentale ale constientului si subconstientului, între realitatea fizică și model divin.

Din cauza fluxurilor coronare masive , jet de plasmă anionic circula pe pământ și se stocheaza în "locuri sacre" specifice. Acestea va permit  acces mai ușor în conștiință theta coerenta, și aceasta este coerența in care sunteți capabili a crea mai eficient Noul Pamant.
Există anumite perioade în 2014, în care veti simți să va concentrati pe acele zone din fluxul dvs. de viață care trebuie să fie abordate.
Va trebui să va confrunti cu Sine vostru și să va puneti de acord ce acțiuni. sunt prioritati sunt necesare Redefiniti contractele voastre interioare și redeterminati modul în care doriți să va utilizeti timpul rămas pe aceasta planetă

Veți fi impinsi să profitati de moment, și să va faceti o listă de prioritati!
 
Nu mai puteti sta mulțumiti, doar in espectativa  . 2014 este un timp pentru a determina piesele lipsă din puzzle –ul dvs . Este timpul pentru a va crea marca dvs. , pentru a contribui cu partea voastra , să va re considerati moștenirea voastra de a fi . Și da, presupune sa asezati piesele împreună ... asamblarea este o necesitate !

 Frecventa cristalina se manifesta si mai puternic în 2014 . Aceasta este o rezonanță care va influența  pe fiecare dintre voi pentru mai multa" impecabilitate " .
Acest lucru este pur și simplu o forma  de a înțelege cine sunteți cu adevărat si sa reveniti la cele mai înalte standarde ale voastre . Aceasta necesita ca fiecare sa isi preia puterea , traind în integritate , pentru a deveni cu adevărat impecabil .
Fiecare dintre voi are o oportunitate de a fi impecabil în fiecare zi . Scenariul în care vă recunoașteti propriile eșecuri , propriul conflict de integritate , este ziua în care redeveniti Maestrii , și aceasta este într-adevăr este o călătorie interioara importanta
De asemenea, în ziua în care traiti  cu adevăr a dorința de a recunoaște adevărul altei persoane , vă atingeti aspectul plin de compasiune al integritatii . Acest adevăr  se aplică mai apoi persoanelor  și națiunilor, precum , se aplică în macro și micro .
 
În 2014, aspectele de conflict interior vor creea un creuzet pentru purificare. Orice neonestitate, orice defecte care au fost ascunse, nici umbre vor iesi la lumină, în scopul de a fi confrunte si eradicate.
Aliniați acțiunile voastre la cele mai inalte obiective.  Alegeti Prioritati! Examinati-va  calea personala .. și planificati-va călătoria/evolutia  dvs. în mod conștient

Înțelegeti    energia Pământului Ascensionat  în relatie  cu -Reteaua Cristalina 144, a permis și continuă  a conduce expansiunea energiei cristaline a Pământului în dimensiuni mai inalte  și mai lucide.
Și , luati nota, Maestrilor, ca energia de la 5d  la 12d, care este accesibila pentru voi acum este doar începutul.
 
Aspectul pe care voi il numiti câmpul zero este aspectul dimensiunii cristaline.

Ea se extinde în dimensiuni de energie care există într-adevăr în voi, dar au fost în stare latentă, inaccesibile pentru masele de oameni, dar aceste dimensiuni cristaline sunt originile voastre  adevărate impecabile si  existati într-o formă superioara în cadrul acestora


O înțelegere esențială
Noi vă va spune încă o dată că Ascensiunea planetei a avut loc într-adevăr, în primul rând. Este esențial să înțelegeți acest lucru și să nu-va pierdeti credința.
Există intotdeauna sceptici și vor continua să existe întrebari, chiar si printre cei care sunt pe cale,  daca schimbări reale au avut loc după 21 decembrie 2012.
Înălțarea a avut loc, si cei din lumină au făcut asta. Dar vrem să clarificam, Ascensiunea Planetei Pământ si o expansiunea în 12 dimensiuni, a avut loc.

Și aceasta ascensiune a planetei, a făcut posibla ascensiunea ulterioara a umanitatii
Așa că vă vom spune că Înălțarea/Ascensiunea este un nou început. Și în 2013, Pământul a intrat în noul format care va permite umanitatii capacitatea să crească cu luciditate, ascensionand și mai mult în mod conștient, în dimensiuni mai inalte.
 
Noul Pamant poarta acum  o matrice prin Reteaua Cristalina care se permite umanitatii fie mai conștienți de adevărata lor natură în multi-dimensionalitate.
Vă asigurăm , în 2013, un nou soare a aparut, și este într-adevăr soarele  schimbarii

El aduce lumina magnifica a Noul Pamant.
Dragilor, ce facem este magnific. În această nouă eră, revine sarcina participanților de a proiecta bucurie, a proiecta lumina, pentru extinderea armonicelor  cristaline, fiecare foton de lumină mentală pe care o proiectati este amplificat exponențial.

Și acest lucru se întâmplă mai repede în Noua Energie a lui 2014. Deci, rolurile voastre au  o nouă importanță, o  mai mare benficitate, cand puterile voastre de creație cresc dupa asa numita intrare in Era Varsatorului. Vorbim în special de 2014!
 

2014 Noduri de putere si faze de activare
Energiile din 2014 vor fi mai puțin intense decât cursă cu obstacole de frecvențe în creștere cu care s-a confruntat omenirea în 2011 și 2012, dar, probabil, mai intense decât în 2013, în anumite perioade.
Dar fazele intense din 2014 pot fi gestionate prin conștientizarea influențelor care apar. pentru ca acestea au loc intenționat.

Aceasta nu înseamnă că perioadele de intensitate ridicată au scop specific, pentru într-adevăr frecventele sunt  marite și coduri energetice specifice vor fi aliniate pentru a se descărca în timpul deschiderilor astrologice 
............

In 2014 echinocțiile, solstițiile, și eclipsele sunt extrem de puternice, fiecare prezentând unice si codificate deschideri portal octahedronal ale Noului Pamant. In timpul echinoctiilor, solstitiilor, și mai ales al celor 4 eclipse din 2014, un val de energii "noi" codificate va inunda planeta.

Date cheie focar :
• 15 aprilie – Luna Plina - Eclipsa totala de Luna
• 08 octombrie - Luna Plina - Eclipsa totala de Luna
• 29 aprilie - Eclipsa Inelara de Soare
• 23 octombrie - Eclipsa Solara (parțială)
• 20 martie 2014 – Equinoctiul de primavara
• 21 iunie 2014 – Solstitiul de vara
• 22 septembrie 2014 – Equinoctiul de toamna
• 21 decembrie 2014 – Solstiul de iarna


Este o sinergie naturala absoluta pe care aceste date astronomice o oferă prin descărcări de fluxuri codificate. Aceste evenimente (solstiții, echinocții și eclipse) sunt portaluri, adevărate  deschideri care au fost întotdeauna evenimente unice pentru astfel de transferuri.
Acesta este motivul pentru care au fost venerate ca zile de introspecție, rugăciune și meditație în culturile antice și în multe miscari spirituale actuale.

Eclipsele din 2014 au loc in conditii si mai speciale , de o calitate  unica, oferind factori declanșatori de energie de schimbare atât la nivel individual, cât și planetar.
În 2014 cele două eclipse lunare sunt totale, eclipsele au loc pe vârful de lună plină, atât în aprilie cat și octombrie. .
Acestea vor fi momentul perfect pentru a schimba cursul în vietile voastre meditând pentru calea  personala și recalibrarea ei

În 2013, mulți dintre voi au descoperit un scop reînnoit, au cunoscut o renaștere, și sunt pe un traiectorie noua si creativa, care va continua și câștiga impuls în 2014.
Alții au ales să rămână pe aceeași cale, dar cu o vigoare reînnoită, cu o noua perspectiva sau o noua asociere de grup.
 
Multi dintre voi vor descoperi un nou scop în 2014 și isi vor aduce la suprafață un talent prolific care a fost inactiv sau neconstientizat anterior.
În primul an, 2013, Flacara Verde reactivata v-a adus o mai mare capacitate de a comunica cu elementele și regatele de pe Pamant.


2013, de asemenea, a adus Portalul Renașterii care aliniat holograma voastra curenta cu  cele trei principale ale Epocii de Aur . Acestea  au fost codificate în  Delphi și Rapa Nui.
2014 asigură energia pentru a finaliza  aceasta renastere, și aliniamente de reconectare a vointei voastre la punctele nefinalizate ale " contractului dumneavoastră de suflet ", care nu au fost încă atinse sau infaptuite.
În 2014 ele sunt chiar mai multifațetate decât cele mai puternice care au avut loc începând cu anul 2009. Fiecare dintre datele enumerate mai sus, din 2014 ofera următoarele:

Timp de introspecție profundă pentru descoperirea Sinelui în Noul Pamant si realinierea obiectivelor
Timp de purificare de sine și de restabilire a impecabilității , prin introspectie
Oportunitate pentru vindecarea relatiilor, individual si la nivel global ", si plantarea semințelor de Peace si Armonie"
Energii sporite în nodurile de putere, viziune îmbunătățită și vis lucid.
O fereastra pentru reincarcare si echilibrarea energiilor, reînnoirea determinarii si curajului.
Recepția de coduri care să permită o mai perfecta utilizare a celor 33 chakre din  Mer-Ka-Na  cristalina
 
Energia marilor trigoane din 2013 este încă în actiune pina la jumătatea anului 2014.
Trei  Portaluri-cu aflux de coduri  vor avea loc și ajung la un vârf de manifestare în martie-aprilie, mai-iunie și din nou, în septembrie- octombrie  2014 ..


2014  Portaluri cheie cu influxuri codate

Cele trei  Portaluri-cu aflux de coduri  din 2014 sunt după cum urmează:
Portal  Armoniei :  20 Martie – 8 Mai
Portal stelar al Flacarii Violet a adevarului :  14 Mai – 21 iunie  (Varful : 22-26 mai)
Portal Razei de platina : 21 Septembrie – 23 Octombrie:

Prima secventa de coduri  apare la  echinocțiul din martie la Eclipsa totala de Luna , Eclipsa de Soare , Marea Cruce și în timpul trecerii Meteorice Eta Auarids din luna mai.
Aprilie are o eclipsa solara, eclipsa de lună și o Mare Cruce la sandwich între eclipse care implică Marte, Uranus, Pluton si Jupiter. Este un timp sfint și oportun pentru a cauta armonie, pentru a proiecta armonie in plan colectiv.
 
Sunt coduri care permit pentru o renaștere spirituală pe o scară globală și reproiectarea, redefinirea relațiilor. Acesta oferă o oportunitate pentru  ca semințele Pacii Planetare să fie plantate în zonele de conflict, mai ales în Orientul Mijlociu.

La nivel individual, acesta este un timp care readuce relatii cu probleme mari. Pentru a reconcilia ceea ce a fost întrerupt/stricat. Este un aflux de compasiune. Într-un sens foarte adevărat este o descărcare a ceea ce poate fi numita "iubire  necondiționată - Energie  chistica ".
Cea de a doua secventa este între lunile mai-iunie, cu declanșare inițială in Portalul Armoniei din aprilie. Această fază include, de asemenea, energiile Marelui Trigon de Apa care a început în 2013 și rămâne în vigoare până în iunie  2014.
Este un timp de completări.
Cu adevarat portalul stelar  din mai 2014 este  începutul Erei Vărsătorului.
Este momentul din care Alianța Siriano-Pleiadiana va manifesta  influență si prezenta mai pregnanta..

Aceasta este un moment absolut pentru rugăciune globala, un timp potrivit pentru a va aduna in  meditatie la unison pentru că marchează o altă etapă "Reintoarcere la Dharma”, cele „Mai Nobile Si Mari Adevaruri”.

A treia secventa  are loc între 20 septembrie și 23 octombrie 2014. Aceasta are, probabil, cea mai penetranta atingere interioara . Este o fază care conține codurile Razei de Platina, Energia  Zeiței Pământului.
Se armonizeaza toate cele 12 chakre fizice. În această fază exista o oportunitate de recalibrare de sine, și eliberarea tuturor obstacolelor care nu va mai servesc ca individ, sau colectiv al umanității pe Noua Planetă Pământ. Este un timp pentru a elimina resturi vechi si sa eliberați obstacole ascunse.

Raza de Platina  reprezinta momentul  pentru persoanele fizice să  manifeste noul, noul scop, noul parteneriat, noua asociație sau noua direcție. Este un moment de intensă re-energizare, re-vitalizare, plin de forță de viață.
 
Este un timp pentru a instala noile coduri și pentru o mai bună expresie a puterii de sine si colective.
Raza de Platina este o energie care hraneste si  poate fi numita feminina prin natur sa, pentru că aduce un sentiment de sprijin, cand fiecare suflet caută o lumină mai mare.


Cuplul 2013-2014
2014 este, într-un anumit aspect, cuplat cu 2013. În succesiunea neoterica a nou-nascutului Pământului expansionat, asocierea bianuala va deveni normala. Astro-codurile care au fost inițiate în 2013, se completeaza în 2014, durata lor adevărata este o fază de 24 luni.
Această bază de dublu 12  va fi evidenta în experiențele voastre în multe domenii, în special calibrări și reformari ale relatiilor voastre. V-am spus că 2013 și 2014 sunt vremuri de schimbare.
Luați în considerare acest sfat ca o atentionare blanda, un "apel de trezire" de la noi , cei care va iubim profund. Uitati-va mai întâi în oglindă, și reflectati asupra interacțiunilor din viata voastra. Reflectati asupra pasilor facuti in fiecare an din viata voastra , care v-au condus la acest moment "acum".
 
Explorati profund compasiunea exprimata în si in afara inimii voastre , vedeti ceea ce a fost câștigat si ceea ce a fost pierdut . Ați călătorit atât de mult până acum, doar pentru a vă găsi în același loc ?
Dragi Suflete , în cazul în care situația dvs. actuală nu va convine , faceti efortul concertat  si asumati-va acțiunea de schimbare .
Așa cum am afirmat , energiile din 2014 , ofera oportunități sporite pentru o astfel de acțiune . Relatiile vor trebui să fie redefinite și redeterminate . O explorare efectivă are ca si condiție onestitatea totală în toate formele de companie de la " A la Z " ... în privinta  aliaților , cunoștințelor , iubitilor , fraților, surorilor și chiar a ceea ce ati putea considera" dușmani " , opozanti și adversari .

Cele 3 faze de coduri din 2014 permit energii care releveaza sentimentele  incatusate, emoțiile ascunse . Acestea sunt frecvențe reale care pot crea efecte de creuzet pentru cei care aleg impecabilitate .
Este întotdeauna libera voastra alegere , fie pentru a obține clarificare  fie să rămaneti  în perceptii conflictuale . Cea mai mare curățare, cea mai mare  conștiință a " Integritatii " este absolut realizabila pentru cautatorul serios în fazele armonice din 2014 .
 

Declanșatorii  Uranus-Pluto

Dragiilor, cei care nu sunt pe deplin integrii, sunt în conflict cu ei insisi.  
Acest creuzet de purficare a început anul trecut și va ieși la iveală din nou în 2014, in special în intervalul dintre cele două cuadraturi Uranus-Pluton:
**> Uranus Pluto n   21 aprilie 2014 la 13grade 34 minute in Berbec / Capricorn (Uranus direct, Pluton retrograd)
**> Uranus Pluton  15 decembrie 2014 la 12grade 35 minute in Berbec / Capricorn (Uranus retrograd, Pluto direct)
Puteți folosi aceste energii cu înțelepciune prin completarea sentimentelor nefinalizate, explorarea emoțiilor neexplorate și exprimarea opiniilor neexprimate. În acest sens, puteți elimina  suprasarcini care v-au diminuat sentimentul interior  de corectitudine

Onestitatea completa va poate aduce nu numai fidelitate, ci  si un coeficient ridicat de lumina in  conștiință. Și acest an este declanșator pentru astfel de virtute.
Am să vă spun cei dintre voi care pot fi numiti "seniori" in sejurul dumneavoastră fizic, se pot simți într-adevăr condusi, obligati de energiile lui 2014 pentru  "a face lucrurile corect", și Dragilor, nu există alt moment mai bun pentru aceasta sau energie mai buna pentru aceasta, decât fazele "armonice" din 2014.
Profitati de această oportunitate, și retineti că sunteți într-un cadru temporal. Schimbarea este natura realității fizice, și lucrurile se pot schimba într-o clipă.
Oamenii vin și pleacă, și de multe ori atunci când te aștepți mai puțin, cineva este aici  și apoi a plecat. Găsiti/traiti  iertarea! Uitati-va  adânc în interior și in jur , daca aceste cuvinte au găsit un punct de sprijin în inima voastra, și treceti la acțiune.


Incheiere
Noi vă spunem că 2014 este un timp de trait, un timp pentru a inflori

Acesta va fi pentru multi dintre voi un an de mare schimbare. Există o nouă energie  pe planeta.
A-ti creat-o.  Mai sunt inca multe de facut
Folosiți acest timp pentru a va descoperii rolul vostru
Aceia dintre voi care au stat in expectativa,  angrenati-va in conducere, scrieti-va cartea vietii, exprimati-va artistul interior .. acum este timpul acțiunii, finalizati semințele plantate în 2013.
2014 este anul vostru de fructificare.

Energia va va sprijini pentru binele dumneavoastră.cel mai inalt

În 2014 ,luați al doilea val și desavarsiti-va capacitatea dumneavoastră de a trai pe Noul Pamant.
Luați-va  noi misiuni.
Este timpul să va adunati impreuna și să meditati în uniune coerenta pentru crearea Pământului pe care il doriți, o planeta de pace și bunăstarea spirituală.
Este timpul de a v utiliza abilitățile creative îmbunătățite oferite de intarea in Era Varsatorului.
Eu sunt Metatron, și  vă împărtășesc aceste adevăruri. Sunteti mult iubiti.
... Și așa este ... și așa este.
Sursa: Tyberonn@Earth-Keeper.com
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro