vineri, 12 ianuarie 2024

Puterea lui Cinci ~ ACUM sa ne ajute Dumnezau !

   
SA  DESCHIS CU FOLOS PORTALUL 11.01.2024 !   INVATATORUL  11 !

  

TRANSPORTATORII IL HUIDUIE PE SIMION LA CHIAJNA !!
"Simion lasa-ne protestul, ai venit ptr VOTURI??

  

  
AGRICULTORII CÂNTĂ ÎN COR
"AFARĂ, AFARĂ JAVRĂ ORDINARĂ" lui ȘOȘOACĂ !! "
"PLEACĂ , ȘOȘOACĂ ȘI LA-SĂ-NE !!"AGRICULTORII CÂNTĂ ÎN COR
"AFARĂ, AFARĂ JAVRĂ ORDINARĂ" lui ȘOȘOACĂ !! "
"PLEACĂ , ȘOȘOACĂ ȘI LA-SĂ-NE !!"

  


 
‼️ DISTRIBUITI / SHARE ‼️
Sute de tractoare si camioane se îndreaptă chiar acum spre Guvern, dinspre Afumați.
Studenți, taximetriști, oameni cu mașini mici, galerii, oameni oarecare, ne vedem în Piața Victoriei de la ora 15:00.
Haideți!

Transportatorii și fermierii sunt amendați masiv și le sunt luate permisele pe 4 luni.
Să curgă banii pentru latifundiari !!
Pensiile speciale trebuiesc plătite de undeva!!


BĂRĂGANUL A PORNIT CATRE SIONIȘTII EVREI KHAZARI DE LA BUCUREȘTI, HOARDELE DIN POLIȚIE CARE NU AU ACT DE ÎNFIINȚARE INVOCĂ CONFORTUL BUCUREȘTENILOR ȘI CĂ NU AU FOST ÎNȘTIINȚAȚI DE PROTEST..... PĂI CINE MORȚII MAMII VOASTRE SÂNTEȚI VOI BĂ TRAFICANȚILOR DE DROGURI, CARNE VIE ȘI BADIGRZI AI EVREILOR DIN PARLAMENT????
1.... ÎN TOATE COMENTARIILE DE PE TOATE REȚELELE TOȚI BUCUREȘTENII CHEAMĂ ȚĂRANII FERMIERI DEOARECE SPUN CĂ NU MĂNÂNCĂ CONFORT!!!!
2.... NU E PROTEST FUTUVĂ RASA ÎN GURĂ DE TRĂDATORI ANALFABEȚI CE SÂNTEȚI, ,, E REVOLTĂ, IAR LA REVOLTĂ NU SE CERE PERMISIUNEA NICI UNUI TÂLHAR TRAFICANT CA VOI!!!!!
3.... ROMÂNI AVEȚI GRIJĂ CĂ PESTE TOT SÂNT EVREI DIVERSIONIȘTI INFILTRAȚI, INSTITUȚIILE TRĂDĂTOARE PE EI ÎI APĂRĂ NU PE VOI, CHIAR DACĂ VOI LE PLĂTIȚI SALARIILE....
NU STAȚI LA DISCUȚIE CU HOARDELE POLIȚISTE ȘI JANDARMI PT CĂ SERVESC EVREII DIN CONDUCERE CA EI SĂ POATĂ FACE ORCE TIP DE TRAFIC ,,,
SÂNTEM SUB LEGE MILITARĂ AVEȚI TOATE DREPTURILE DEPLINE ALE LEGII 55, DECI TRĂDĂTORII POLIȚIȘTI ȘI JANDARMI NU AU NICI O PUTERE ÎN FAȚA ANGAJATORILOR LOR CARE ÎI PLĂTEȘTE, ADICĂ ADEVĂRAȚII LOR ȘEFI CARE TREBUIE SĂ ÎI SERVEASCĂ, ADICĂ NAȚIUNEA ROMÂNĂ, NU EVREII DIN GUVERN ȘI PARLAMENT!!!!
DISTRIBUIȚI MASIV, SĂ SE ȘTIE CĂ TOȚI GUVERNANȚII NOSTRII SÂNT EVREI NĂSCUȚI ÎN ROMÂNIA, SÂNT MASCAȚI ÎN ROMÂNI CU MISIUNEA DE A NE DISTRUGE CA NAȚIUNE SĂ LE RÂMÂNĂ LOR ȚARA, DEACEEA SAU MUTAT SUB MASCA REFUGIAȚILOR DIN UCRAINA ȘI MAI NOU DIN ISRAEL!!!!
FRAȚI BUCUREȘTENI, DAȚI O APĂ ȘI UN CEAI CALD MÂNILOR CARE VĂ HRĂNEȘTE, ARĂTAȚI CĂ SÂNTEM FRAȚI UNIȚI, DOAR AȘA VEȚI PUNE INIMA PE FOC EVREILOR CARE ȚIN NAȚIUNEA ROMÂNĂ ÎN SĂRĂCIE ȘI SCLAVIE.......
  

  

  

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro