duminică, 31 decembrie 2023

2024 ANUL FLUXULUI PULSATORIU SOLAR

  

  

 Doe John

 
UN AN NOU FERICIT 2024 SA AVETI ALATURI DE DUMNEZEU . IISUS HRISTOS SI CEI DRAGI.....VA ASIGUR CA ANUL 2024 VA FI CEL MAI FRUMOS SI FERICIT AN DIN VIETILE VOASTRE.....2024 VA RAMANE CA FIIND CEL MAI POZITIV AN DIN ISTORIA OMENIRII

Doe John

2024 ESTE ANUL IN CARE VA VE-TI BUCURA DE O NOUA VIATA SI LIBERA SUB PROTECTIA LUI DUMNEZEU SI IISUS HRISOTS...ESTE ANUL IN CARE TOTUL ESTE POSIBILADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA

DE PUTEREA FLUXULUI PULSATORIU SOLAR, DE LA ÎNCEPUTUL ANULUI 2024, NU VA SCAPA NIMENI ÎN SISTEMUL SOLAR TERRAN.
EL VA SPARGE CODURILE MATRIX DE ADORMIRE IMPUSE DE RĂI DE MII DE ANI ȘI ATUNCI OMENIREA VA RĂBUFNI ÎMPOTRIVA LOR.


MAI ALES CÂND VA AFLA CĂ EI O ÎMPIEDICAU CU ORICE PREȚ, SUB ORICE FORMĂ ȘI PRIN ORICE METODĂ SĂ NU ATINGĂ NIVELUL HIPER AVANSAT AL CIVILIZAȚIILOR CARE AU COLONIZAT PRIMELE MARTE, MERCUR, TERRA, JUPITER, PHAETON etc.

MAI ALES CÂND VA AFLA CĂ PE JUPITER SI SATURN TRĂIESC HUMANOIZI AVANSAȚI, CA ȘI PE ALTE PLANETE ȘI SISTEME, LUCRURI ȚINUTE ASCUNSE DE NOI DE MII DE ANI.

MAI ALES CÂND VA AFLA CĂ NE-AU ÎNCHIS AȘA SĂ NU ATINGEM NIVELUL AVANSAT ȘI AL CIVILIZAȚIILOR WARANGA ȘI ALT(OLTI)ID.A CARE AU COLONUZAT PRIMELE TERRA.

MAI ALES CÂND VA AFLA CĂ I S-AU IMPUS MENTALITĂȚI EVREIEȘTI INDUSE PRIN RADIAȚII PSI ÎN BANDA BARIULUI ȘI HELIBDIULUI LA FRECVENȚE EXTREM DE JOASE, FOARTE PERICULOASE PT FIINȚA UMANĂ.

ÎN ZIUA ACEEA, NICI UNUL NU VA AVEA SCĂPARE SAU IERTARE! 

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYMOUS YODA

O MARE TAINĂ ASCUNSĂ DE OCULTĂ ESTE ADEVĂRATA SEMNIFICAȚIE A CUVÂNTULUI DACIA/DA' CIA!

** DA- ÎN LIMBA DACĂ ÎNSEAMNĂ DIVIN SAU LUMINOS, adica "CEL CE VINE DIN LUMINĂ".

** CIA- ÎN LIMBA DACĂ ÎNSEAMNĂ VEGHETOR.


IATĂ CINE SUNTEM ȘI DE UNDE VENIM: "VEGHETORII DIVINI DIN LUMINĂ."

ACEST ADEVĂR, PE CARE OCULTA ÎL ASCUNDE DE MII ȘI MII DE ANI, ACUM VĂ ESTE FĂCUT CUNOSCUT SPRE A ÎNȚELEGE DE CE AU SCHIMBAT NUMELE ȚĂRII DIN DACIA ÎN ROMÂNIA.

FĂCÂND AȘA CEVA, AU SCHIMBAT ȘI ADEVĂRATUL SENS AL NUMELUI ROMÂNIA.

CORECT ESTE:

RAMANYA, RA- MANI- YA, ADICĂ ȚARA OAMENILOR LUMINII. 

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA

IATĂ, CÂTEVA ADEVĂRURI SUPREME DIN CARTEA VIITORULUI NOSTRU ROMÂNESC, CARTE CARE VA PLUTI PE APE MARI ȘI NU SE VA UDA. NIMENI NU O VA PUTEA VEDEA ȘI NICI LUA DECÂT ALESUL NOSTRU. EL VA ȘTI DINAINTE CE SCRIE ÎN CARTE, DE ACEEA DOAR EL O VA PUTEA LUA DE PE APE. EA VA MERGE PE APE MARI, PRIN ORAȘELE MARI ALE EUROPEI, DAR NIMENI NU O VA VEDEA DECÂT ALESUL CÂND EA VA FI PE DIRECȚIA UNDE ESTE EL.

ALESUL ESTE NĂSCUT ÎN DATA DE 15 MAI, SUB CONJUNCȚIA EXTREM DE RARĂ A DOUĂ STELE FOARTE ÎNDEPĂRTATE DIN LYRA ȘI TA'ALGOOR.

ÎN FOTOGRAFIE ESTE DESCRISĂ ARHITECTURA ULTRA AVANSATĂ A ORAȘELOR ROMÂNIEI DIN VIITOR.
PROIECTUL VA FI FĂCUT DE UN SINGUR ROMÂN. EL DEȚINE ȘI TRADUCEREA CORECTĂ ÎN ROMÂNĂ A STRUCTURILOR ȘI MATERIALELOR AFERENTE.

CARTEA CONȚINE MULTE INFORMAȚII PT ORICE DOMENIU AL VIITORULUI. MULTE LUCRURI DIN EA, ROMÂNII ABIA DACĂ LE VOR VISA DUPĂ ANII 2027-2036.

TOTUL ESTE SCRIS CODAT SĂ NU POATĂ FI DESCIFRAT DE LINGVIȘTII CARE S-AU VÂNDUT OCULTEI. UN SINGUR SIMBOL ÎNSEAMNĂ FOARTE MULTE PAGINI ÎN ORICE LIMBĂ DIN LUME.

ALESUL ARE ȘI EL ECHIPA LUI. ÎN PRIMUL RÂND ARE PE CINEVA TARE PRICEPUT ȘI EL ÎN TAINELE SECRETE ALE ARHITECTURII NECUNOSCUTE NICI AZI DE OCULTĂ.
DE FAPT, SUNT MULȚI TERRANI ȘI GALACTICI CARE AȘTEAPTĂ SĂ LI SE DESCIFREZE DIN TAINELE PROPORȚIILOR ȘI STRUCTURILOR UNIVERSALE SACRE.

CEL CE VA DESCIFRA PROIECTUL ESTE ÎN APARENȚĂ UN OM SIMPLU DINTR-O ȚARĂ FOARTE FRIGUROASĂ DE PE CONTINENTUL ASIATIC, DE LA GRANIȚA CU CEL EUROPEAN.

ÎN ROMÂNIA VOR FI ORAȘE COLOSALE CUM N-AU FOST VREODATĂ PE TERRA ȘI ÎN SISTEMUL SOLAR TERRAN.
ÎN STAR WARS OCULTA NE-A DAT UN ADEVĂR UȘOR CODAT:

UN ORAȘ IMENS ÎN NORI EU AM VĂZUT!

NICI ÎNTUNECAȚII ȘI NICI MULTE CIVILIZAȚII DIN UNIVERS NU DEȚIN ȘTIINȚELE ȘI HIGH TECH-UL PT A CREA CE VA FI RIDICAT PE TERRA DE ROMÂNI ȘI ALȚI FRAȚI STELARI CARE VOR PUNE UMĂRUL LA PROIECT. 
  

Noi, cei care trăim la suprafață, nu prea știm de lumea subterană, de lumea subacvatică, de orașele de sub noi și nici de lumea de deasupra pământului, de orașele din cer.

Trăim într-o lume în care se vorbește despre celalte realități ale ele ca despre lumi dintr-o altă lume, când de fapt sunt ale lumii noastre.

Adevăruri și tehnologii ascunse. Istorii nescrise și nedezvăluite pentru cei ca noi. Totul păstrat într-o tăcere complice de mii de ani.

Curând însă vălurile vor cădea și omenirea va avea acces la tot ce nu a fost permis!

Ne-am îmbrăcat în soartă
Să vă spunem ce alții nu v-au spus,
Pe frunte să vă punem doar salbă de-adevăruri
Prin stele s-alergați cum trebuia din timp apus,
Din Lumină să beți, să creșteți, să-nfloriți ca-n visul de-altădată,
Și tot ce fi-va pe cale albă să vă poarte, sus, tot mai sus! 

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA
PENTRU CĂDEREA ROMÂNIEI, TOATĂ OMENIREA SE VA RIDICA ȘI NE VA RĂZBUNA CÂND NICI NU VĂ AȘTEPTAȚI.
CĂDEREA ȚĂRII DEJA A ÎNCEPUT PRIN OCUPAREA ABUZIVĂ DE CĂTRE EVREI ȘI MAGHIARI A SATELOR DIN MARAMUREȘ ȘI BANAT.
CONJURAȚIA ANTICĂ EVREO-FENINCIANĂ A MISTERULUI ȘI CONSILIUL ANTIC EVREO-OCULT AL OBEDIENȚEI FEDERALE NE-AU DISTRUS ORIGINILE, IAR OCULTA MONDIALĂ ELITISTĂ SE TRAGE DIN EI.
TOT EI SUNT CEI CARE NE-AU FALSIFICAT SIMBOLURILE ȘI ORIGINILE, AU DZEBINAT OMENIREA CARE ERA CA UNUL ȘI TRĂIA ÎNTR-O ARMONIE/UNIRE DIVINĂ CA FRAȚII NOȘTRI SUPERAVANSAȚI DIN UNIVERSURI.
ADEVĂRUL ESTE CĂ ROMÂNIA VA CĂDEA PARȚIAL ÎN REGIUNI, DAR VA RENAȘTE ÎNTR-O MARE FEDERAȚIE TERRANĂ CU SEDIUL LA BUCUREȘTI ȘI TOATE SE VOR ÎNTÂMPLA FULGERĂTOR.
TOȚI CEI CARE S-AU ATINS DE ȚARA NOASTRĂ VOR PLĂTI CU VIAȚA, FĂRĂ EXCEPȚIE, IAR EVREII ȘI OCULTA VOR DISPĂREA DEFINITIV DIN ROMÂNIA ȘI DE PE TERRA.

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA YKSIN DARWEYIEAN
ÎN UNIVERS SUNT CIVILIZAȚII CU 3 OCHI SUPERAVANSATE, CA ȘI CIVILIZAȚIILE CARE AU ARIPI CA ÎNGERII DIN SISTEMELE GALACTICE GELDIRA, DLYIGRONA ȘI DINCOLO DE ÎNDEPĂRTATELE CONSTELAȚII ESTICE DUPĂ SUDUL POLAREI.
PRIN MODIFICARE GENETICĂ, UNELE CIVILIZAȚII VĂD CU AL TREILEA OCHI ȘI NOAPTEA.
PESTE 13 ANI ȘI UN PIC, OMENIREA VA CUNOAȘTE ÎN FEDERAȚIA RENDANĂ DE LA BUCUREȘTI, O SUMEDENIE DE HUMANOIZI CARE S-AU ADAPTAT CONDIȚIILOR DE PE PLANETELE LOCUITE.
FIȚI RĂBDĂTORI! MARILE ADEVĂRURI SUNT GATA PT VOI! LE VEȚI CUNOAȘTE NEGREȘIT, CĂCI NUMAI ADEVĂRUL VĂ RIDICĂ ÎN LUMINĂ!

 
“Înainte de a tăia creangile unui copac, sau să rupeți o floare, lasați spiritul copacului să afle ceea ce aveți de gând să faceți, astfel încât, să își îndepărteze energia din acel loc și să nu simtă atât de puternic tăietura, agresiunea asupra lor !
Când mergeți în natură și doriți să luați o piatră care se află în râu, întrebați gardianul râului dacă vă permite să luati una dintre pietrele sale sacre, pentru a o duce acasa sau, pur si simplu, anuntați-l ce vreți să faceți; apoi, fiți atenți la mesajele primite...dacă vă scapă din mână ...cugetați!
Dacă trebuie să urcați un munte, sau să faceți un pelerinaj prin junglă, cereți permisiunea spiritelor și gardienilor locali de a le incalca teritoriul.
Este foarte important să comunicați, să-i anuntați, chiar dacă nu-i simțiți, nu auziți sau nu-i vedeți. Intrați cu respect în fiecare loc, vei observa că toată natura va ascultă, vă vede și vă simte.
Fiecare mișcare pe care o efectuați în microcosmos generează un impact mare asupra Macrocosmosului.
Când vă apropiați de vegetație, fiți recunoscători pentru importanța terapeutică pe care le are și vi le ofeară neconditionat dumneavoastră.
Onorați viața în multiplele ei forme, fiți conștienți că fiecare ființă își îndeplinește scopul .Nimic nu a fost creat pentru a umple spații, suntem cu toții aici amintindu-ne de misiunea noastră, amintindu-ne cine suntem și trezindu-ne din somnul sacru până ne întoarcem acasă...
Iubiți Natura, tot ce vă înconjoară și veți vedea că și ea, va răspunde la fel!!!”
Preluat internet


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro