miercuri, 3 ianuarie 2024

Puterea lui Cinci ~ educatia NATIEI 5

 

  

  

    TĂIEREA CORDONULUI OMBILICAL ȘI DESPRINDEREA DE LA PLACENTĂ A NOU NĂSCUTULUI ESTE UN ACT CRIMINAL, PLACENTA ESTE NUMAI A PRUNCULUI PTR A-ȘI LUA TOATE SUBSTANȚELE VIEȚII SI ILUMINĂRII PÂNĂ LA SFÂRȘIT, ESTE DREPTUL DIVIN NUMAI A LUI AL PRUNCULUI.
KHAZARII ÎMPUȚIȚII SI ELITA SPURCATĂ SE HRĂNESC CU ACESTE SUBSTANȚE SI AU NEVOIE DE ELE SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ ORICE RECOLTARE A PLACENTEI ȘI A CORDONULUI PENTRU TRATAMENTE, UTILIZAREA CELULELOR STEM PENTRU ORICINE ESTE UN FURT DE LA PRUNCUL NOU NĂSCUT SI MAMĂ.
AR TREBUI SA LUPTAȚI ÎMPOTRIVA ACESTUI GENOCID NU SA FACEȚI RECLAME PENTRU ASTA.
ÎN FAȚA OCHILOR VOȘTRI VĂ NENOROCESC COPII SI ÎI LASĂ NĂTĂNGI ȘI BOLNAVI SI NEDEZVOLTAȚI SĂ SE LUPTE CU VIAȚA, PE CÂND EI DACĂ SÂNT LĂSAȚI LA PLACENTĂ PÂNĂ LA USCARE COMPLETĂ DEVIN ZEI DE LUMINA, SANATATE ȘI PUTERE.

SĂ NU VĂ MAI AUD CĂ SÂNTEȚI TRĂDĂTORI DE NEAM SI AJUTAȚI LA RĂSPÂNDIREA TRATAMENTELOR CU CELULE DIN CORDON SAU PLACENTĂ CU ASTA SE OCUPĂ OCULTA SIONISTĂ KHAZARĂ CARE RECOLTEAZĂ IMEDIAT LA NAȘTERE SI APOI AU UN SISTEM CARE LE TRIMIT PE PIAȚA INTERNAȚIONALĂ LA LICITAȚIE SA LE FOLOSEASCĂ TOATĂ ELITA.

PLACENTA ESTE COPACUL SI FLOAREA VIEȚII DECI DACĂ PARTICIPAȚI LA PROMOVAREA ACESTOR METODE NU AVEȚI ABSOLUT NICI O SCUZA DECÂT CĂ SÂNTEȚI GENOCIDARI CA ȘI EI SI PRACTIC PARTICIPAȚI LA DISTRUGEREA COPIILOR.

UN PRUNC TREBUIE SĂ STEA CONECTAT CU CORDONUL OMBILICAL DUPĂ NAȘTERE CEL PUȚIN 7 ORE, CEL MAI BINE PÂNĂ SE USUCĂ SI PRUNCUL ȘI-A LUAT TOȚI NUTRIENȚI I SI CELULELE VIEȚII DE LA COPACUL VIEȚII, PLACENTA!

AȘA CĂ DRAGI MĂMICI, DIN ACEST MOMENT RENUNȚAȚI LA MATERNITĂȚI, ȘI NAȘTEȚI ACASĂ AȘA CUM TREBUIE NORMAL...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro