joi, 25 ianuarie 2024

Puterea lui Cinci ~ Copil de Dumnezau

  

  

Ar putea fi o imagine cu text care spune „Cioclovina Boli Munții și grotele erau asociate cu zeița tracică Bendis și Kotys (Cotys)”


 
Munții și grotele erau asociate cu zeița geto-dacii Bendis și Kotys (Cotys). Kotys este similară, dacă nu identică cu Bendis; amândouă erau cunoscute ca mamele-muntelui și peșterile lor ca „morminte uterine”.
Cu toate acestea, m-am aventurat în peșteră și, instantaneu, i-am simțit vibrația vindecătoare. Mă uitam din gura peșterii la dealul pe care se afla odată apărarea. Eram încântat să găsesc o peșteră sacră; cumva știam că geto-dacii aveau un astfel de loc. Înainte de Bănița, am experimentat o peșteră mai mică numită Cioclovina, foarte aproape de Piatra Roșie; experiența în această locație a fost similară, dar peștera Boli a fost amplificată cu energie oraculară și vindecătoare. Desigur, nu vreau să compar peșterile ca una fiind mai bună decât cealaltă; fiecare oferă o experiență unică. Dar Cioclovina oferă un craniu din paleoliticul superior datat cu 33, 0000 de ani în urmă; este unul dintre cele mai vechi cranii găsite ,oarecum complet, aparținând printe primilor oameni care au trăit în Europa; a fost descoperit în 1941.
Peșterile energetice au fost un loc important de vindecare pentru multe societăți ,încă din antichitate; erau un loc de refugiu în care persoana căuta adevăratul sine. Adesea, cineva mergea singur în pelerinaj în peșteră ,și medita adânc în sufletul său. Uneori era prezent un oracol; el cunoștea puterile secrete de vindecare ale peșterii. Profetul aducea cristale unice pentru a amplifica vindecarea. El făcea un foc pentru a arde plante, remedii și folosea apele sacre pentru a face elixiruri pentru vindecarea bolilor. Peșterile, în general, erau deschideri simbolice către uterul Pământului. În timpul regelui Burebista, tracii-geto-dacii erau implicați în cultul și venerarea zeiței; în timpul nostru actual, am numi asta o matriarhie. Știu acest lucru studiind arhitectura, monumentele și comorile lor; am fost surprins de vasta informație ezoterică a zeiței înscripționată în aceste articole. Apoi, desigur, geții aveau un oracol și stații instalate pe vârfurile dealurilor și munților pentru a găzdui pelerini și căutători de înțelepciune, intervenție pentru infertilitate, boală și nenorociri. Profeții, preoții, preoteasele și oracolele lucrau sub rege și erau consilieri servind drept priză pentru pelerinii și căutătorii care își exprimau îngrijorările.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro