joi, 18 ianuarie 2024

MATRIX pentru COPIL NOU NASCUT

 




Cum ati intrat in Matrix,mental!
Datele copilului nou-născut sunt înregistrate la evidența persoanelor în registru de nașteri în care sunt înregistrați copiii născuți morți pentru ca noul-născut să poată fi declarat a fi mort, iar în locul lui să apară o persoană în loc de ființă umană. Conform dreptului ecleziastic o proprietate poate fi deținută într-un Trust numai de o ființă umană. La înregistrarea copilului, se determină maternitatea (filiația față de mamă ca o piesă-pereche a paternității) a copilului. Maternitatea copilului este piesa-pereche a paternității copilului. Prin faptul că mama copilului, în momentul înregistrării copilului ei, își declară numele și prenumele, statul determină astfel maternitatea copilului. Mama copilului este o entitate reală care a dat naștere corpului fizic al copilului, pe când maternitatea copilului este o entitate inventată și fictivă prin care ia naștere un copil ilegitim (nullius filius) deoarece paternitatea este, fiind întotdeauna incertă, doar presupusă. Presupunerea că printr-un test ADN se poate determina în mod absolut și sigur paternitatea copilului nu este deloc adevărată și este doar o înșelătorie. În fapt, chiar termenul de maternitate (mater = mamă, ni = nu = fără, tate = tată) înseamnă „cu mamă dar fără tată”.
„Maternitatea este întotdeauna sigură, în timp ce partenitatea este doar presupusă.”
Bouvier`s Law Dictionary 1856
În momentul în care mama copilului își înregistrează copilul, mama este considerată a fi un informator care acuză copilul de ilegimitate.
„Informator: O persoană care informează sau avansează o acuzație împotriva altei persoane.”
Black’s Law Dictionary
Notă: „Black’s Law Dictionary este cel mai utilizat dicționar și unul dintre cele mai prestigioase dicționare din S.U.A.”
Dreptul ecleziastic spune că o proprietate poate fi deținută numai de către un bărbat. Deoarece mama nu poate deține proprietatea nou-născutului, tatăl nu este prezent și este presupus a fi necunoscut și copilul este încă prematur pentru a putea prelua această proprietate, copilul nou-născut, conceput pe cale naturală, este considerat de stat a fi un copil ilegitim (nullius filius = bastard) care nu are o tutelă ce poate fi un titular al proprietății copilului. Deoarece copilul nou-născut nu are tutelă preia statul tutela asupra copilului și devine în acest mod titularul proprietății copilului. Statul și-a revendicat în mod legal dreptul de proprietate asupra proprietății copilului, iar copilul devine un pupil inclus într-un Trust Situs Străin cu sediu în Puerto Rico și care este condus prin compartimentele sale din statul Vatican, City of London și Washington D.C.
Cei care locuiesc în Puerto Rico, Vatican, City of London și Washington D.C. sunt considerați a fi rezidenții trustului și de aceea ei nu plătesc impozite și nici taxe.
Reține un aspect foarte important: tot ceea ce înregistrezi în arhivele statului: copil, teren, autovehicul, carte (prin faptul că îi atașezi un ISBN), etc. devine proprietatea statului și tu devii posesorul acestora, deci deții doar drept de posesie, iar statul are dreptul de a te forța să plătești taxe pentru faptul că utilizezi proprietatea lui și face acest lucru în majoritatea cazurilor. În lege se spune numai că așa-numiții contribuabili au obligația de a plăti impozite și taxe și că datorează impozite și taxe, însă nu se specifică faptul că trebuie să le plătești din veniturile tale proprii sau din contul tău personal deoarece ele se plătesc din contul fiduciar. Toate hârtiile de valoare (bancnote, obligațiuni, acțiuni, instrumente financiare derivate) negociabile trebuie să i se acorde un cod ISIN (codul ISIN este eliberat de Banca Centrală Europeană) sau un cod de identificare național înainte de a fi oferite investorilor. Certificatele de Naștere (CN) și Cardul de Asigurări Sociale (CAS) sunt convertite în titluri guvernamentale de valoare cărora li se acordă un cod ISIN sau un cod de identificare național, după care sunt împărțite în grupe și marcate ca fiind Fond Mutual de Investiții.După maturizarea lor (maturizare înseamnă că ele pot produce profituri și deci pot fi vândute), profiturile generate de acestea sunt introduse în Trustul Fiduciar și dacă ești încă în viață, CN și CAS sunt reinvestite. Judecătorii, Clerul și Procurorii sunt interesați de aceste fonduri existente în Trustul Fiduciar. Trustul Fiduciar îți plătește toate datoriile, i.e. facturile, chiria, etc., însă nimeni nu îți spune acest lucru deoarece elitele consideră că acesta este proprietatea lor. Trustul Fiduciar este administrat de Banca Națională a României, al cărei nume adevărat este Nathan Rothschild Bank.
Certificatul medical constatator al nou-născutului certifică faptul că s-a născut o ființă umană vie. Ofițerul de la Starea Civilă produce, pe baza certificatului medical constatator al Născutului Viu un certificat de naștere. Pe baza acestui certificat se creează un certificat de naștere (CN) care certifică o naștere. Întrebarea este: A cui naștere este certificată de CN? Dacă CN era denumit „Certificat de naștere a copilului” atunci acest certificat certifica nașterea copilului. Dacă CN era denumit „Certificat de naștere al copilului” atunci acest certificat certifica faptul că CN aparține copilului respectiv. Pe CN stă scris „date privind copilul” și nu „datele copilului”, iar prin aceasta se confirmă faptul că datele au fost obținute de cineva care a privit acest copil, însă ele nu ar aparține copilului respectiv. CN nu certifică nașterea copilului, ci certifică nașterea unei persoane legale, i.e. nașterea unui set de date, care este în același timp un contract, o firmă și o fiducie. Certificatul de naștere certifică faptul că proprietatea nou-născutului(Trust Suveran Real) a fost înregistrată ca titlu de valoare.
Legea 119/1996 cu privire la actele de stare civilă
Capitolul VI - Conținutul și forma actelor de stare civilă
Art. 60
„(3) Pe actele de stare civilă se va imprima o tentă de culoare, astfel: albastră pe cele de naștere, roz pe cele de casătorie și cenușie pe cele de deces, având la mijloc stema României.”
Fundalul certificatului de naștere este albastru deoarece persoana legală este subiectul UCC-ului, denumită și legea maritimă sau legea amiralității. Culoarea albastră simbolizează legea maritimă. Copilul nou-născut este considerat de sistem ca o marfă, mai precis el este considerat ca un mijloc de producție, ce a fost livrată și depozitată în spitalul în care s-a născut. Certificatul de naștere este un fel de certificat de depozit care se eliberează în schimbul livrării și depozitării unei mărfuri
„Certificatul de depozit este considerat un titlu ce poate fi un instrument negociabil folosit pentru finanțare, iar depozitul (n.a. marfa livrată și asigurată) este asigurarea.”
Black’s Law Dictionary.
Certificatul de naștere în original se depune la Trezoreria Statului care se află în Banca Națională a României (Nathan Rotschild Bank).
Certificatul de naștere în copie se oferă părinților copilului nou-născut. Pe baza certificatului de naștere în original se creează o obligațiune (un bond) care este vândută Statului Vatican prin intermediul Băncii Mondiale, a băncii centrale a tuturor băncilor centrale: BRI din Basel, Elveția și a Fondului Monetar Internațional pentru a fi negociat la bursa de valori, de obicei în City of London sau la New York Stock Exchange în vederea obținerii de împrumuturi. Aceasta se numește colateralizare. Statul oferă un colateral (o garanție) băncilor pentru a obține împrumuturi. Persoana respectivă devine astfel fiduciarul unui Trust Situs Străin, iar beneficiarul devine o putere străină. BRI, bancă ce seamănă în construcție cu Banca Vaticanului, este o bancă al cărei proprietar secret este Vaticanul. În această bancă se află valoarea în bani a Trustului Mondial, iar constituitorul Trustului Mondial este Papa de la Roma. Denumirea de „Papa” vine de la faptul că el este considerat părintele care deține tutela asupra tuturor oamenilor. În același timp prenumele tău și numele de familie este înregistrat ca denumire comercială și aparține corporației România. În Codul Civil, capitolul I, secțiunea 1, articolul 2576, se spune foarte clar faptul că numele aparține corporației România și nu omului respectiv. „(1) Numele persoanei este cârmuit de legea sa națională.”Codul Civil, Art. 2576
Deoarece numele și prenumele persoanei este înregistrat ca denumire comercială, ele sunt protejate de lege. În Codul Civil, Articolul 254, se stipulează faptul că numele persoanei este protejat de lege.
„(1) Cel al cărui nume este contestat poate să ceară instanței judecătorești recunoașterea dreptului său la acel nume.”
Prin faptul că certificatul tău de naștere, care este în fapt titlul tău de proprietate, se vinde și se negociază, tu ai fost monetarizat, i.e. ai fost transformat în valoare monetară. De aceea există expresia „capital uman”. Capitalul uman reprezintă proprietatea omului respectiv exprimată în bani formată din valoarea spiritualo-intelectuală, forța sa de muncă și proprietatea echitabilă. Deoarece corporația România se află în stare de faliment nedeclarat statul a colateralizat populația, i.e. statul a preluat proprietățile populației drept garanție și le oferă drept garanție, i.e. colateral, instituțiilor de credit și băncilor în schimbul împrumuturilor.
Prin certificatul de botez se înregistrează sufletul nou-născutului în Trustul Global creat de Papa de la Roma care este constituitorul Trustului Global și în acest fel se consideră că sufletul acestui nou-născut aparține constituitorului. Toate certificatele de botez din lume sunt în fapt certificate catolice. Creștinii se auto-denumesc ca fiind creștini deoarece ei afirmă prin această denumire că îl urmează pe Isus. A boteza copiii nu este creștinește deoarece cel botezat trebuie să fie matur pentru a putea încuviința în cunoștință de cauză botezarea lui. Amintește-ți! Isus nu a fost botezat când era copil, ci când a fost matur. A fi botezat în biserică nu este creștinește deoarece Isus a fost botezat în plină natură în râul Iordan. Isus s-a lăsat botezat în natură deoarece natura este adevăratul templu al lui Dumnezeu.
A fi botezat în biserică, biserica este o instituție religioasă al cărui șef suprem este auto-denumitul Pontifex Maximus (Papa de la Roma), înseamnă recunoașterea că sufletul tău aparține Papei deoarece Papa revendică toate sufletele de pe Pământ în bulele sale papale.
Nu este creștinește să oferi sufletul tău unui om căci Isus nu a făcut acest lucru.
Nu este creștinește să te lași botezat într-o apă stătătoare și nicidecum într-o cristelniță deoarece Isus s-a lăsat botezat într-o apă curgătoare, el s-a lăsat botezat în râul Iordan.
A titula copilul la botez cu expresia „rob al lui Dumnezeu” nu este nici acest lucru creștinesc deoarece nici lui Isus nu i s-a spus acest lucru. Dumnezeu nu are nevoie de robi..
El ne-a creat pentru a fi liberi și fericiți.
Nu este creștinește să obții un certificat de botez, acest certificat certifică faptul că sufletul celui botezat aparține constituitorului Trustului Global care este Papa de la Roma, deoarece Isus nu a obținut niciun certificat de botez.
Pe certificatul de botez vei observa că numele oamenilor sunt scrise cu majuscule ceea ce înseamnă că este vorba despre entități moarte sau fictive (persoane) căci numai entitățile moarte sau fictive se scriu cu majuscule.
Scrierea numelui cu majuscule înseamnă că persoana respectivă are statutul „Capitis Deminutio Maxima” ceea ce înseamnă persoană fără drepturi inalienabile. Aceste nume înscrise în acte sunt în fapt nume de firme ce sunt înregistrate în Trustul Global.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro