joi, 4 ianuarie 2024

Puterea lui Cinci ~ ce e nou ?

  

 

haarp brazilia 

 

  

 

 🚨URMARE - Numărul morților a crescut acum la 211 în atentatele de la Kerman, Iran.

👀🚨🔥Aseară, contul israelian "Trevor Alarm", a scris că a început al treilea război mondial împotriva gândirii islamice radicale perpetuate de Iran!
Și astăzi operațiunea sinucigașă din Kerman...

🔥IRANUL FIERBE🔥 – Vicepreședinte: „Sângele curat al oamenilor nevinovați a fost vărsat în Kerman de agenții organizației sioniste și susținătorii lor”
Mulțimea scandează: „Israel mort, SUA moartă”

⚡️ ⚠️ URGENT – Iran: Forțele terestre IRGC trimit întăriri militare în provincia Sistan și Baluchestan de la granița cu Afganistan, pentru o posibilă operațiune militară împotriva teroriștilor ISIS din Afganistan.
Acest lucru iese la iveală după atentatul terorist de ieri de la Kerman,

 
PALARIILE ALBE AU DAT STARTUL PENTRU IMPLEMENTAREA EBS LA 2 IANUARIE 2024 CONTINUAND PE FAZE TREPTATE PANA LA IMPLEMENTAREA COMPLETA....PRIMA FAZA A INCEPUT PRIN BLOCAJE SI OPRIRI ALE CURENTULUI IN MOD CONTROLAT IN DIFERITE REGIUNI DIN LUME....FAZA 2 VA FI INTRERUPEREA INTERNETULUI ...FAZA 3 VA FI INTRERUPEREA TELEFONIEI MOBILE , FAZA 4 VA FI OPRIREA SEMNALULUI TV..... FAZA 5 VA FI ALERTA MOBILA, RADIO SI MECANISMELE MOBILE PUBLICE...
Doe John
FAZA 6 VA FI ACTIVAREA RESTRICTIILOR DE CIRCULATIE..

  

  

  

⚡⚠️ URGENT – Sudul Libanului: corespondent Al-Manar @alichoeib1970
— „Bombe de artilerie, fosfor și rachete au fost trase de inamicul sionist spre dealul „Al-Awaida” spre orașul Al-Taybeh, iar un bombardament direct efectuat de un tanc Merkava și o mitralieră a explodat spre orașul Kafr Kila."
📝 Armata israeliană a lansat un asalt masiv în această seară asupra pozițiilor Hezollah.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro