marți, 2 ianuarie 2024

Puterea lui Cinci ~ vesti noi si Vesti MARI

    

 
În anul 2024 va trebui să mergeți la un nivel superior în ceea ce privește capitularea.
Un aspect al capitulării se referă la a capitula în fața măreției Menirii tale, a urma neabătut Calea care înseamnă împlinirea Menirii tale.
Dacă Dumnezeu spune că tu ești copilul lui și că ești menit să faci lucruri mari, încetează să te mai contrazici cu El și să crezi că nu ai cine știe ce valoare, că nu ești bun de nimic, că nu vei reuși niciodată să faci ceva important!
Uneori Dumnezeu îți va cere să faci ceva ce ți se pare că e prea mult pentru capacitatea ta și vei decide că nu poți să faci ce-ți cere El.
Înțelege că Dumnezeu știe mai bine decât tine de ce ești capabil și ce ești menit să faci, nu te mai lupta cu El în această privință!
Nu mai aștepta din partea celorlalți confirmare/ validare, când e vorba de valoarea ta!
Nu mai aștepta acordul celorlalți pentru a fi tu însuți, pentru a te manifesta la modul autentic! Dacă nu le convine cine ești tu la modul autentic, n-au decât să-i reproșeze lui Dumnezeu, pentru că El te-a făcut așa!
Dacă nu le convine că urmezi ghidarea lui Dumnezeu, n-au decât să se certe cu El, să-i reproșeze Lui că îți cere să faci acele lucruri! (Touré Roberts)
 
Aceia dintre voi care sunteți dispuși să treceți pe poziții, acolo unde vă cere Dumnezeu să fiți, pentru ca El să lucreze prin voi, veți constata că veți primi mai multe informații cu privire la ce aveți de făcut în continuare, cu privire la Misiunile voastre.

Însă este important să urmați ghidarea, atunci când primiți semnalul de pornire și să faceți pasul în direcția în care sunteți ghidați, chiar dacă va fi inconfortabil, fiindcă nu vedeți unde veți păși.
Veți avea senzația că vi se cere să „pășiți în gol”, nu veți vedea nimic sub talpa voastră, însă dacă Dumnezeu vă spune să faceți pasul în acea direcție, o să constatați că se ridică o treaptă sub talpa voastră, pe măsură ce faceți pasul în față.
Vreau să înțelegeți bine ce înseamnă să urmezi ghidarea divină: Dumnezeu n-o să vă dea informații cu privire la destinație și n-o să vă dea informații cu privire la întreg traseul, de la A la Z. Uneori o să vă spună că din A trebuie să mergeți în B, alteori o să vă spună să mergeți în punctul A și să așteptați acolo îndrumări suplimentare.
Dumnezeu are de gând să vă conducă spre noi teritorii, spre noi experiențe, însă depinde de voi dacă aveți curajul să urmați ghidarea divină chiar și atunci când nu știți încotro vă duce.
Dumnezeu vrea să vă învețe în acest an cum se simte să mergi pe apă și ca să faceți asta este necesar să nu mai permiteți minții voastre să analizeze în fel și chip ghidarea divină, să vă convingă că este riscant/ periculos ce vi se cere să faceți, că „nu are logică”, etc. Este necesar să nu mai permiteți minții voastre să vă convingă să nu faceți ceea ce vă cere Dumnezeu să faceți. Și dacă veți reuși să reduceți la tăcere mintea voastră în situații ca acestea și veți urma ghidarea divină, veți constata că se întâmplă miracole.
Voi ați fost pregătiți toată viața pentru ceea ce aveți de făcut în perioada următoare.
A venit vremea voastră.
Și nu are nicio importanță că nu aveți educația pe care credeți că ar trebui să o aveți, că nu aveți relațiile pe care credeți că ar trebui să le aveți, că nu aveți banii pe care credeți că ar trebui să îi aveți; tot ce vă trebuie este credința nezdruncinată în Dumnezeu și determinarea de a-i urma ghidarea, indiferent unde vă duce aceasta.
Dumnezeu caută oameni prin care să lucreze pe Pământ; sunteți dispuși să vă puneți la dispoziția Lui?
Sunteți capabili să aveți mai multă încredere în ghidarea divină decât în ceea ce vă spune societatea/ lumea/ mintea voastră că e „normal”/ „bine”/ „logic”/ „avantajos”/ „prudent” să faceți?
O să urmați regulile/ criteriile/ standardele unei societăți care este în plin proces de destrămare sau o să urmați ghidarea divină?
Vă spun toate astea ca să vă pregătiți pentru ce va fi în 2024.
Pentru că va trebui să fiți cum n-ați mai fost niciodată până acum, ca să vă aflați printre cei Aleși.
Mulți sunt chemați, puțini sunt cei Aleși.

Veți fi printre cei Aleși? Veți fi printre cei care „vor călca pe apă”?

Simțiți că vreți din toată inima să fiți printre cei folosiți de Dumnezeu pentru Lucrarea Sa? Sunteți pregătiți să-i spuneți lui Dumnezeu: „Doamne, sunt aici, la dispoziția Ta! Trimite-mă acolo unde vrei să merg, spune-mi ce vrei să fac!”?
Aveți curajul să urmați neabătut ghidarea divină, chiar dacă tot ce primiți sunt niște firimituri care vă arată încotro să faceți următorul pas?
Aveți în voi credință cât un grăunte de muștar, ca să vedeți că puteți muta munții? (Touré Roberts)
 
Eu văd mai multe semne care îmi arată că noi, cei care servim Binele comun, suntem pregătiți/ poziționați în așa fel, încât în 2024 să avem un impact mai mare asupra celor din jur decât am avut până acum.
Fiți atenți când anumite structuri/ sisteme/ organizații se clatină. O astfel de instabilitate indică faptul că sunt puse în mișcare niște forțe care vor duce la o reorganizare, că există o oportunitate de schimbare.
Ca atare, de câte ori sesizați o instabilitate la nivel politic, economic, social, financiar, în loc să fiți îngrijorați, fiți entuziasmnați, pentru că acolo e vorba despre o oportunitate de schimbare.
Instabilitatea este ușa prin care acționează Dumnezeu în sensul reorganizării unor structuri/ sisteme/ organizații.
Când te rogi pentru o schimbare într-un anumit domeniu al vieții tale, tu, fără să îți da seama, te rogi pentru ca lucrurile să fie zguduite în acel domeniu.
Când te rogi pentru o schimbare majoră în societate, tu te rogi, practic, pentru ca societatea să fie zguduită din temelii.
Sunteți interesați să aveți un impact mai mare un această lume?
Unii oameni vor să aibă influență; eu vreau să am impact.
Pe mine nu mă interesează să ies eu în evidență, să fiu eu în centrul atenției, să-mi crească mie popularitatea, să fiu urcat pe un piedestal; pe mine mă interesează să ating vieți, indiferent că lumea știe sau nu, indiferent că primesc aplauze/ recunoaștere sau nu. Pe mine mă interesează să ajut oamenii să se înțeleagă mai bine pe sine, să facă schimbări benefice în viața lor, să evolueze, să devină ei înșiși lideri/ mentori pentru alții.
O viață bine trăită este o viață în care ai un impact benefic asupra vieții altora, dar cei mai mulți oameni preferă să fie influenceri.
„Sunt un influencer!”
Serios? Și care este rezultatul influenței tale, cum s-a schimbat în bine viața oamenilor pe care i-ai influențat tu? (Touré Roberts)


👀🔥"În vreme ce lumea sună noul an, alianța economică BRICS a salutat anul 2024 prin adăugarea oficială a 5 națiuni în expansiune în rândurile sale. Mai exact, blocul a introdus Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite (EAU), Iran, Egipt și Etiopia pentru a începe noul an."
🇷🇺🇷🇺 Putin anunță că încă aproximativ 30 de țări doresc să se alăture BRICS, „asociație care atrage din ce în ce mai mulți oameni cu opinii similare” la începutul președinției BRICS a Rusiei.
Cinci membri noi (Egipt, Iran, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită și Etiopia) au devenit oficial membri cu drepturi depline, pe măsură ce hegemonia SUA continuă să se prăbușească.
Motto-ul președinției ruse BRICS 2024 va fi consolidarea multilateralismului pentru o dezvoltare și securitate globală echitabilă, va lucra pentru a crește rolul asocierii în sistemul monetar și financiar internațional;
Punând un accent deosebit pe coordonarea politicii externe și pe căutarea comună a răspunsurilor la provocările internaționale de securitate, Rusia intenționează să promoveze cooperarea în trei domenii cheie: politică, economie și cultură - Putin.
Doe John
ALTE 50 DE TARI SE PREGATESC SA SE ALATURE BRICS, INCLUSIV GERMANIA
 
RUSIA A CONFIRMAT CA A DISTRUS TOATE TINTELE MILITARE PE CARE SI LE-AU PROPUS...AU MAI FOST DISTRUSE DEPOZITE CU ARMAMENT NATO, LABORATOARE MEDICALE,ETC...IN DEALERUL TESLA DIN KIEV , RUSII AU DESCOPERIT CA REGIMUL ZELENSKY PRODUCEA COMPONENTE PENTRU AVIOANE, ARMAMENT ETC.....

Doe John
ELON MUSK NU STIA CA IN AGENTIA SA DIN KIEV AVEAU LOC ILEGALITATI COMISE DE OAMENII LUI ZELENSKY....LOVITURA ACELEI AGENTII S-A FACUT CU ACORDUL LUI ELON MUSK.....
Doe John
VLADIMIR PUTIN A ORDONAT ARMATEI SA CONTINUE BOMBARDAREA KIEVULUI , KHARKOVULUI SI A ALTOR LOCATII DIN UCRAINA

4h 
VLADIMIR PUTIN A ANUNTAT ACUM CATEVA MINUTE CA VA INTENSIFICA ATACURILE ASUPRA UCRAINE SI MAI ALES ASUPRA KIEVULUI....

 
IN NEW YORK AU LOC ATACURI TERORISTE IN ACEST MOMENT..MASINI CU CIVILI IN FLACARI PE DRUMURILE PUBLICE...CODUL ROSU DE INTERVENTIE SI TERORISM A FOST ACTIVAT IN NEW YORK..TOTI POLITISTII AU FOST CHEMATI LA DATORIE SI AU IESIT DEJA PE STRAZILE PUBLICE
Doe John
O MASINA CU EXPLOZIBILI A INTRAT INTR-UN GRUP DE OAMENI LA CENTRUL COMERCIAL KODIAK DIN ROCHESTER...PALARIILE ALBE SUNT IN ALERTA MAXIMA IN NEW YORK
 
IN ACEST MOMENT AU LOC MAI MULTE EXPLOZII LANGA INSULA ROOSEVELT DIN NEW YORK.....PALARIILE ALBE SUNT IN OPERATIUNI MILITARE IMPOTRIVA DEEP STATE....PALARIILE ALBE LUPTA IMPOTRIVA PALARIILOR NEGRE IN ACEST MOMENT IN NEW YORK

Roxana Sovereign

 
LIBAN 🇱🇧 Liderul Hamas Saleh Al-Arouri ar fi fost asasinat de un atac aerian israelian tintit cu UAV la Dahiyeh, Beirut.

Doe John

 
FORTELE MILITARE ISRAELIENE PLEACA DIN GAZA SI SE DUC SPRE GRANITA CU LEBANON...ISRAELUL A PIERDUT PESTE 10.000 DE SOLDATI SI OFITERI IN LUPTA CU HEZBOLLAH SI HAMASS....PURTATORII DE SCUTECE AU PRIMIT O LECTIE PE CARE NU O VOR UITA MULTI ANI IN VIITOR

🇱🇧🇮🇱⚡Secretarul general al Hezbollah, Hassan Nasrallah, a anulat un discurs programat pentru mâine după lichidarea Al-Arouri.
Se așteaptă răspunsul lui Hezbollah. Israelul a ridicat nivelul de amenințare la granița sa de nord.
👀🔥❗️🇮🇱 Cabinetul de război Netanyahu le cere tuturor miniștrilor să nu comenteze asupra asasinarii lui Arouri🔥


Până acum: JAPONIA A AVUT Peste 40 DE CUTREMURE ÎN DOUĂ ORE😳
(25 de cutremure) Noto, Prefectura Ishikawa:
- 7.6, 6.1, 5.7, 5.7, 5.2, 5.2, 5.0, 5.0, 4.9, 4.9, 4.8, 4.8, 4.6, 4.6, 4.5, 4.4, 4.3, 4.3, 4.3, 4.3, 4.3, 4.2, 4.3
(8 cutremure) În largul coastei Peninsulei Noto:
- 5.6, 5.3, 5.2, 4.9, 4.8, 4.6, 4.0, 3.6
(5 cutremure) În largul coastei Joetsu și Chuetsu, Prefectura Niigata:
- 5.2, 5.0, 4.7, 4.7, 4.2
(2 cutremure) Sado adiacent:
- 4,7, 4,3
(1 cutremur) La est de prefectura Aomori:
- 3,5
Sursa: Agenția de Meteorologie a Japoniei
Prin Mario Nawfal pe X media

Doe John
SUB JAPONIA AU FOST DETONATE EXPLOSIVE EXTREM DE PUTERNICE CE AU DISTRUS MAI MULTE TUNELURI SI BUNCARE ALE DEEP STATE
🚨 Mai multe imagini distructive din Japonia după cutremurul de 7,6 a lovit sectorul vestic.
Vestul Japoniei este lovit de un cutremur cu magnitudinea 7,6 și apoi a fost emisă avertizarea de tsunami pentru vestul Japoniei. Un tsunami cu magnitudinea 5 este de așteptat să aibă loc în anumite zone.
(Numerele variază de la 7,4 la 7,8.)

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro