sâmbătă, 6 ianuarie 2024

Puterea lui Cinci ~ Federația Intergalactică mareste accelerația Ascensiunii

 
MESAJ TRANSMIS PENTRU ANUL 2024 ȘI MAI MULT

Sunteți acum la niveluri planetare, în curs de dezmembrare totală a vechii paradigme, dar la o scară intensificată. Federația Intergalactică a decis să mărească accelerația ascensiunii, deoarece toate acele suflete care au fost implicate în acest proces sunt acum pe deplin trezite și deschid literalmente calea pentru noua umanitate, sub forma Noului Corp de Lumină, și toate acestea. sunt, ca tine. , a cerut să pună bazele Noii Epoci de Aur.
Cu aceasta, centrele energetice latente și tehnologia extraterestră latente, care a fost stocată în multe locuri de pe Pământ și în locuri sacre, devin acum pe deplin activate și vor începe să-și facă simțită prezența, chiar dacă acum sunt programate să decoleze. ca o navă spațială și fuzionează cu Noul Pământ, așa cum a fost planificat cu milioane de ani în urmă.
Astfel, acele suflete a căror Amprentă Divină s-a contopit cu acel timp, fuzionand conștiința, se vor trezi acum în măsuri mult mai înalte și vor putea apoi, prin schimbări accelerate și schimbări accelerate ale conștiinței, nu numai să ajute la procesul de ancorare în aceste tehnologii și cunoștințe pe Noul Pământ, dar vor fi custozii și precursorii lor, așa cum sa întâmplat când Atlantida a căzut, iar Înalta Preoție a Atlantidei a fost împrăștiată în avans peste pământ, pentru a menține cunoștințele sacre. Cu toate acestea, aceasta datează din vremea Lemuriei, Avalonului / Ialomita , Regatului Leului și Elysium.
În acest timp, este vital să înțelegem că vechile structuri și modalități de la toate nivelurile societății se dizolvă, precum și tehnologia, agricultura, managementul ecologic, serviciile de sănătate etc., deoarece tot ce este vechi se va prăbuși. ,
și numai acele vieți- metodele de dăruire vor rămâne, care îmbunătățesc viața și lucrează energic către un mod de viață grozav, simplu și adevărat holistic.
Este revenirea respectului profund pentru Lady Gaia și Noul Pământ și lucrul cu ea și nu va fi nevoie să o dezlipiți de orice resurse, să o distrugeți sau să-i faceți rău.
Oamenii vor comunica cu animale, păsări, insecte, copaci, plante, semințe etc. și vor lucra cu ei ca unul singur. Cu multă dragoste.
Veți comunica și veți lucra cu elementalii și comunitățile de lumină vor fi norma, unde talentele, darurile și abilitățile unice ale fiecărei persoane vor servi în cadrul comunității mai mari și unde toți vor lucra împreună ca una.
Deocamdată va exista unitate și armonie, așa cum sufletele vor înțelege în sfârșit, că nimeni nu este mai mare decât oricare altul și că fiecare trebuie să-și trăiască propria unicitate și să o împărtășească întregului cu dragoste. Vor fi lideri, da, dar acești lideri vor trebui să slujească comunitatea, cu multă înțelepciune și va exista respect reciproc, deoarece liderii vor fi aleși pentru înțelepciunea lor, pentru serviciul lor iubitor și pentru capacitatea lor de a fi vizionari care să conducă oamenii la locuri de fiecare dată.Mai înalt. grade de unitate și unicitate.
Când lucrăm cu toții împreună ca una, va exista dorința de a trăi cu dragoste fiecare moment al vieții cu bucurie, cu bucurie și de a crea împreună frumusețea în toate formele și expresiile sale și într-un mod armonios.




Onorează sufletul în alții și trăiește vieți împuternicite de suflet.
Aderă la Legile Divine Universale și co-creează în interiorul lor.
Templele se vor ridica din nou,
Locurile Sacre de Vindecare și sănătatea vibrantă și radiantă vor fi norma,
iar atunci când cineva nu este sincronizat chiar și pentru o secundă, vindecătorii holistici vor putea imediat să-i vindece energic și cu mare dragoste.
Vor fi
temple ale sunetului,
temple ale iubirii,
temple ale luminii,
temple ale bucuriei,
temple ale frumuseții și armoniei,
templele sărbătoririi vieții,

precum și crângurile sacre, templele sacre ale naturii și
templele sacre a Cunoașterii, vor fi restaurate. atât ezoterice, cât și universale.
Vă rugăm să rețineți că aceasta este o mare tranziție de la formele inferioare de viață și expresia vieții la cele superioare și că multe suflete, odată ancorate complet în a cincea, aleg deja să urce la a șaptea originală.

Prin urmare, începând cu 2024, vor avea loc schimbări enorme în toate formele de viață, deoarece animalele, păsările, insectele și toate formele de viață urcă deja pe Noul Pământ și multe dintre speciile aparent dispărute sunt reintroduse și noi specii din alte galaxii. și sisteme stelare. Apele vor fi din nou cristaline, aerul curat , focurile benefice și pământul hranitor.

Vor exista locuințe de cristal, unde
cristalele lichide vor fi apoi transformate în material de construcție și, pe măsură ce acest lucru se manifestă într-o formă mai solidă, acolo clădirile vor emana o energie enormă și vor amplifica de fapt nivelurile de conștiință și vor permite Multidimensionalității să prospere.
Teleportarea si bilocarea vor deveni normale si telepatia
Calculatoare, etc. nu vor mai fi necesare,
iar noua umanitate va putea accesa informații și cunoștințe direct din câmpurile de Energie Universală
care conțin toate informațiile și respectivele informații vor fi descărcate direct în mintea superioară și în inima superioară, astfel încât să poată fi aplicat instantaneu.

Metodele de predare vor fi să ghideze cu dragoste elevul să aplice geniul său înnăscut al sufletului cu mare dragoste și să acceseze grade din ce în ce mai înalte de cunoaștere prin aceeași cunoaștere.
2024 este un an catalizator și, prin urmare, aduce schimbări dramatice în toate formele de viață și într-adevăr o accelerare uriașă a nivelurilor de conștiință și acces la multidimensionalitate în toate formele de viață.

În acest moment, Consiliile Universale și Federația și Consiliile Intergalactice supraveghează nu numai procesul de ascensiune planetară, Noul Pământ și Noua Epocă de Aur, ci și simultan Noul Sistem Solar, Calea Lactee și Universul și contrasistemele. .
Noul se naște la toate nivelurile, pe măsură ce Universul se ridică acum în Noua Creație.
(Consiliul 12 și 24 lucrează la 352 de niveluri ale Divinității.)
Judith Kusel 🤍
NE IUBESC🫂
NE BINECUVENTĂM 🙏🏻
DUMNEZEU CU NOI SI IN NOI🪽🪽🪽

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro