💢🚨💢BREAKING Viceprim-ministrul Belgiei, Petra De Sutter, spune că va propune o cerere în cadrul guvernului prin care să ceară Belgiei să ia măsuri la CIJ, urmând exemplul Africii de Sud.
„Belgia nu poate să stea cu ochii pe imensa suferință umană din Gaza. Trebuie să acționăm împotriva amenințării genocidului”, a declarat ea.
NOTA: De ce crezi că dansează păpușile 💃 🕺? Pentru că Israelul 🇮🇱 sângerează ca naiba 😆 așa că evreii ✡️ au implorat Cabalul să oprească războiul sub pretextul presiunii occidentale etc., de parcă ar putea continua războiul, dar... lașii nu vor ca toți să vadă cum Rusia 🇷🇺 luptători antrenați ucid pedofilii IDF- criminali de război.
☪️ 🕌 🕋 vor fi proști ca întotdeauna dacă vor înghiți momeala Cabalei 🎣 pentru că evreii vor înșela mereu, mereu 💯
Petra de Sutter, viceprim-ministrul Partidului Verzilor din Belgia, cere sancțiuni împotriva Israelului pentru ceea ce ea numește „bombardamentul inuman” al Fâșiei Gaza. „Prin comiterea crimelor de război în Gaza, Israelul ignoră apelul internațional pentru încetarea focului”, a scris ea.
Ea a cerut, de asemenea, Uniunii Europene să suspende relațiile cu Israelul și s-a oferit să doneze mai multe sume de bani Curții Penale Internaționale de la Haga pentru a investiga „crimele de război ale Israelului și Hamas”.