miercuri, 31 ianuarie 2024

Puterea lui Cinci ~ educatia Natiei 10

 

  

  

  


Laura Alexandrina Chirica
No, fraților, ăștia își cer osândă.
Să vă învețe bunica magia strămoșească!
În primul rând, românii care sunt localnici sa pună câte o oglindă din aia mică pe fiecare parte a acelui monument. Se formează un vid care scoate din creație monumentul fiindcă va reflecta imaginea clădirilor spre care se îndreaptă oglinzile. Ca să nu le ia cineva,le puteți baga pe verticală în pământ. O sa va distrați dacă vedeți pe cineva săpând pe lângă monument. Dar sa dea Creatorul Primordial ca atunci când sapă, sa-si sape și sa-si distrugă propria magie pe care au facut-o.
Nr.2 : Să scrie cineva pe o bucata de hârtie " În numele Sursei Creatoare Supreme fie ca acest monument și tot ce reprezintă el să fie distruse, anihilate și transformate în nimic iar poporul român și România să fie eliberate de orice formă de magie, sclavie și stăpânire alta decât cea a Sursei Creatoare Primordiale."
Ardeți hârtia între cei 4 stâlpi și amestecați cenușa cu pământul, fiindcă cea ce se arde nu mai poate fi desfăcut.
Lucrurile astea le-au aflat pustnicii la spovedanie de la vrăjitoare și le-au spus oamenilor pentru a se apăra.
Și dacă nu va face nimeni fizic ce am debitat eu aici, fie ca energetic ele să se petreacă, să-și facă efectul și nimeni să nu le poată desface.
Iar poporul primordial și Țara noastră sfântă să se elibereze pentru totdeauna și să-și îndeplinească menirea pentru care au fost lăsate pe Pământ!
Așa să fie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro