marți, 24 mai 2022

Puterea lui Cinci ~ vesti din Agartha


Aveti rabdare sa cititi TOT pentru ca va lipseste CUNOASTEREA .....sa va fie de FOLOS !

Maria Nichita

Sursa: CEL TRIMIS
MARELE SOL, APOLLO, FIUL LUI MARDUK.RA ȘI NEPOTUL LUI ZAMOLXE /ENKI.EA, CUNOSCUT CA AL DOILEA AESUS CHRIST THEOS A VENIT.
ESTE ÎN MUNȚII ROMÂNIEI DE CEVA VREME.
"EL A VENIT LA VOI
MAI SFÂNT CA DOUĂ LACRIMI,
MAI ALB CA DOUĂ STELE.
A VENIT LA VOI CUM SCRIE SOARTA
ÎNVIAT DIN VISUL SĂU PĂGÂN,
A FOST PRIMUL CARE VĂ DESCHISE POARTA,
ÎN URMA VOASTRĂ EL VA RĂMÂNEA
UN VIS ALBASTRU DINTR-O BLÂNDĂ VALE."
"ȘI VĂ VOI SPUNE TAINE DIN SFINTELE CAZANII
ȘI ADEVĂRURI SACRE DIN MOȘII VOȘTRII VECHI."
"EL ESTE CEEA CE ESTE,
CE A FOST ȘI CE TREBUIE SĂ FIE,
VA RĂSĂRI ORIUNDE VA APUNE,
VA FI CU VOI ȘI-N ZILELE DE IERI,

CUM A MAI FOST ȘI MÂINE."

 

Radeswayi Kemodah

VA FI ALATUREA DE VOI UN DRAM DE TIMP INVESMINTAT IN SOARTA
VE.TI POMENI DE VREMEA DE APOI
DE CEL CEI SACRU CE VA TRECUT DE POARTA

⚡SOCOTIT DIN ANUL TRECUT.. 13 ANI .. PANA IN 2034 MAI STAU, APOI PLEC DINCOLO DE MARGINEA CELOR 13 CREATII, CA DE ACOLO VIN...SI PLEC IMPREUNA CU CEA CARE MEREU IN ETER E ETERICA CA MINE☯️🫂PAS IN DOI...CALATORI PE DRUM DE STELE🫂...CU IUBIREA AICI SI INTRE STELE🫂☯️⚡

Cristian Alexandru

💢SA FII ..FII'CA -

FIICA este mai importanta, un pic mai.., decat FIUL pentru ca duce mai departe LINIA TA, avand cel mai mult din TINE-CREATORUL LINIEI -TA'TA- ALATURI DE SI IMPREUNA CU COCREATOAREA LINIEI -MA'MA-
DE LA CASTA 💚IO💜 A INCEPUT TOTUL IN COSMOS SI MULT DINCOLO DE MARGINILE SALE...
💚I MASCULINUL - ENERGIA INIMII, ETERUL
💜O FEMININUL - ENERGIA CREATOARE, HAOSUL
"Dar deodat-un punct se mişcă... cel întâi şi singur. Iată-l! Cum din haos face mumă, iară el devine Tatăl"
"Din haos eu am rasarit, si-n haos ma intorc eu iara..."

💢FOCUL VIU- DUMNEZEU- ESTE SPIRIT FEMININ💢
Eu am mai postat despre asta, de multe ori. Sa se inteleaga clar, eu nu contrazic pe nimeni, nu sunt in vreo competitie declarativ sau nu, cu cineva, insa,
COMPLETEZ INFORMATIILE UNOR FIINTE DRAGI MIE, CARE SPUN DESPRE REALITATEA COSMICA, ASA CUM ESTE EA!
💢FOCUL VIU ESTE JUMATATEA PUNCTULUI ZERO- ETERUL PERSONIFICAT SI EA CA SI EL- AMANDOI SUNT PREZENTI IN TARA DE VIS- ❤️💛💙ROMANIA❤️💛💙💢
❤️💛💙☯️


A Lupilor Mark Anghel


ACEST ARTICOL DORESTE SA FACA LUMINA IN VIATA FIINTELOR UMANE CE POT ACCEPTA ADEVARUL!!!!!!

FRACMASONERIA A INFINTANT ROMANIA!!!!!!!
ROMANIA DE ASTAZI ESTE O CREATIE A CATOLICILOR IN COMBINATIE CU ORTODOCSII CARE I-AU INGENUNCHEAT PE DACI SI NU NUMAI .
ACVILA ROMANA ESTE PE TRICOLOR , ALFABETUL ESTE LATIN , IAR TRICOLORUL ESTE DRAPELUL GARZII ELVETIENE ,FOSTA GARDA PRETORIANA . ORICE PATRIOT ADEVARAT TREBUIE SA STIE ASTA . NOI NU NE RUGAM , NU STAM IN GENUNCHI IN FATA NIMANUI....
VOI ATASA O POZA CU CEI CE AU dus declarația de la Alba Iulia la București.
ACESTIA erau 4 masoni,DOVEDITI DE ARHIVELE SERVICIILOR DE INFORMATII...
toți regii României au fost MASONI, fără FRANCMASONERIE nu exista România...
SI NU ERA USOR DE DEZMEMBRAT AGARTHA....

ACESTE INFORMATII SUNT PENTRU CEI CE POT INTELEGE DE CE A DISPARUT STEAGUL GARZII ELVETIENE DE PE GUVERN.....SE INDREAPTA LUCRURILE SI IN PLAN FIZIC...PREA PUTINI POT INTELEGE CA RESCRIEREA ISTORIEI IN PARAMETRETRII NORMALI BATE LA USA ...TRAIASCA AGARTHA LIBERA SI SUVERANA!!!!!PENTRU DORITORI DE SURSE VERIFICATE STIINTIFIC.......IMI VOI FACE CA DE FIECARE DATA DATORIA DE OM....

Code Agartha
Kanaan Kanaan dragonul cu cap de lup era un ......sub drapel . era un dragon cu cap de zimbru , de viezure de ris de corb de ,jder de vidra etc . era un drapel principal si 16 subdrapele .
NOI VORBIM DESPRE O TARA NUMITA ......AGARTHA CARE VAZUTA DIN SPATIU SE IMPARTEA INTR-UN ZIBRU , UN LUP , UN SARPE , UN RIS , UN JDER , UN VIEZURE , UN TAP ,UN BERBEC , O VIDRA , UN CORB , ETC . FIECARE CONDUCATOR AL TERITRIILOR AVEA UN TOTEM . TOTEMUL LOCULUI , SI CAPUL ACELUI ANIMAL ERA PE CORP DE DRAGON FIINDCA NOI SUNTEM SUB CONSTELATIA DRAGONULUI IAR CARPATII AU FORMA DE DRAGON . SIMPLU .

UN PATRIOT ADEVARAT....ISI CUNOASTE ISTORIA REALA....UN PATRIOT ADEVARAT STIE CA ROMANIA E ABREVIEREA DE LA NEW-ROME....SI A FOST CREATA DE CATOLICI IMPREUNA CU ORTODOCSII, CARE AU INGENUNCIAT PE DACII CE LOCUIAU PE ACEST TERITORIU SI NU NUMAI....UN PATRIOT ADEVARAT STIE CA DREAPELUL ACESTEI TARI ESTE DRAPELUL DE LUPTA AL GARZII ELVETIENE....FOSTA GARDA PRETORIANA.....ACVILA ROMANA ESTE AZI PE DRAPEL, IAR IN GURA ACVILEI SE AFLA CRUCEA ATLANTILOR.......ALFABETUL ESTE LATIN.....SCRIEREA NE-A FOST SCHIMBATA ..UN PATRIOT ADEVARAT NU STA IN GENUNCHI IN FATA NIMANUI.........SI UN PATRIOT ADEVARAT ....VREA ADEVAR SI NU VREA SA MAI EXISTE FANTEZII.....SI NICI NU DORESTE SA MOARA NIMENI PENTRU ACEST PAMANT ..UN PATRIOT ADEVARAT STIE CA EL ESTE AL ACESTUI PAMANT SI NU PAMANTUL ESTE AL LUI .........UN PATRIOT ADEVARAT CUNOASTE CUM SA NUMIT STRABUNICUL ...STRABUNICULUI SAU SI LA TERMINAREA EXPERIENTEI UMANE LASA CEVA IN PLANUL FIZIC BENEFIC ACESTUI UNIVERS........UNEORI ACESTI PATRIOTI AU IMPRESIA CA S-AU NASCUT PREA REPEDEDE..INTR-O LUME A TERORII CONTROLOATE....UNDE IUBIREA DE ABEA LICARESTE!!!!!
UN PATRIOT ADEVARAT STIE CA INCLUSIV OPERATIUNLE MILITARE DE CURATENIE PE TERRA SUNT COORDONAMATE DE RASE EXTRATERESTRE CE AU FOST CHEMATE IN AJUTOR
UN PATRIOT ADEVARAT STIE CA DRAPELUL DE DREPT AL ACESTEI TARI ARATA CA CEL DIN IMAGINEA CE O VOI ALATURA!!!!!!!!!!!!!!!!!...SPOR IN CUNOASTERE TUTUROR!!!!!


Unicul său scop AL SCENARIULUI FALS DE RAZBOI este de a fi ,,scuza” pentru armata ALIANȚEI de a invada lumea și de a instaura Legea Marțială globală pentru a proteja oamenii.
Timp de 120 de zile vor fi arestate toate guvernele/organismele internaționale ale cabalei pentru crime împotriva umanității.
Vor fi bombardate cu tehnologia spațială ,,Toiagul lui Dumnezeu” toate cele 34 de clădiri satanice din întreaga lume, printre care, Casa Albă, Palatul Buckingham, Vaticanul, Barajul Tree Gorges, etc.
Militarii Alianței sunt în cod roșu și așteaptă semnalul de declanșare al operațiunilor.
Nimeni nu va scăpa…

de la Marius Ciprian Toma:
"Azi au intrat 8000 de militari polonezi si lituanieni in vestul Ucrainei ca''forte de mentinere a pacii'', deci e clara intrarea fizica a NATO in conflict.
Daca acei militari vor ucide sau vor deranja macar un militar de al nostru sau o activitate de a noastra in Ucraina o luam ca o declaratie de razboi a lui NATO asupra noastra si vom raspunde ca atare cu o forta nebanuita.
Daca insa polonezii au intrat sa isi recupere propriul lor teritoriu care face parte din granitele Ucrainei,adica provincia Lvov, nu e problema noastra.'' a declarat azi ministrul de externe rus Serghej Lavrov.

Sursa : CEL TRIMIS
ÎN GENERAL, HAINELE EXPLORATORILOR ASTRALI SUNT FĂCUTE DINTR-O SINGURĂ BUCATĂ, DIN MATERIALE NATURALE INEXISTENTE PE TERRA, DAR CARE AU EXISTAT CÂNDVA.
ACESTE ECHIPAMENTE SE MULEAZĂ PE CORP ȘI NU PERMIT FACTORILOR EXTERNI SĂ DERANJEZE FUNCȚIONAREA CORPULUI ÎN NICI UN FEL, INDIFERENT DE CONDIȚIILE ÎN CARE ESTE PURTĂTORUL.
DEASUPRA ACESTUI ECHIPAMENT CARE PERMITE ȘI MIȘCAREA ORGANISMULUI ÎN VOIE, ÎN ORICE SITUAȚIE SE PURTAU MANTII ALBE, ROȘII SAU VIOLET, ÎN FUNCȚIE DE GRADUL INIȚIATIC AL PURTĂTORULUI.
FLOAREA DE COLȚ ESTE FLOAREA ÎNVINGĂTORILOR SUPREMI DIN LUMINĂ.
EI AU CREAT- O.
ESTE SIMBOLUL CELOR CARE ÎNVING INDIFERENT DE PIEDICI. ESTE FLOAREA MARILOR CUTEZĂTORI, FLOAREA SACRĂ A GETO-DACIEI, FLOARE PE CARE O PURTA ENKI.EA/ZAMOLXE ȘI EXPLORATORII PE UMĂRUL DREPT.
ERA PURTATĂ ȘI PE UMĂRUL STÂNG DOAR ÎN EXPEDIȚIILE SPAȚIALE PT A RESPINGE ANUMITE ENERGII NEGATIVE ÎN TIMP CE CĂLĂTOREAU.
CÂND LOCUIAU TIMP ÎNDELUNGAT PE O ANUME PLANETĂ, O PURTAU PE UMĂRUL DREPT ȘI CA SIMBOL AL INIȚIAȚILOR SUPREMI CREATORI.

Sursa: CEL TRIMIS
ENERGIILE SPAȚIALE ÎN MIȘCARE SUNT MAI PUTERNICE DECÂT CELE INTERIOARE DIN ATMOSFERA UNEI PLANETE.
ENERGIA ȘI AERUL DIN CASĂ NU SUNT ACELEAȘI CU CELE DE AFARĂ.
STRĂMOȘII ȘTIAU DE CE ZICEAU DESCHIDE UȘA ȘI GEAMURILE SĂ INTRE AERUL.
PE TIMPUL NOPȚII SAU PE VREME REA CÂND SUNT ÎNCHISE, SE CONSUMĂ ÎN INTERIOR FOARTE MULT ENERGIA VITALĂ, IAR CASA IARNA-VARA TREBUIE AERISITĂ CA ȘI LENJERIA, TOCMAI PT A REFACE ACESTE ENERGII VITALE.
OMUL CARE TRANSFERĂ ENERGIE TREBUIE SĂ NU FIE VICIOS DE NICI UN FEL.
ACEA ENERGIE DE VINDECARE ESTE UN FOC ASCUNS CARE SE MANIFESTĂ LA NIVELUL PALMELOR ÎN SPECIAL.
FIECARE BOALĂ SE VINDECĂ PRIN TRANSFER DE ENERGIE, PRIN ȚINEREA DE MÂINI, LIPIREA MÂINILOR PE ZONA BOLNAVĂ ȘI CONCENTRAREA ENERGIILOR PE LOCUL RESPECTIV.
DE EXEMPLU, EPILEPSIA SE VINDECĂ PRIN SIMPLA ÎNCRUCIȘARE DE LA DREAPTA SPRE STÂNGA SAU INVERSARE A MÂINILOR, ÎN FORMA DE X PE PIEPTUL BOLNAVULUI.
BOLILE NERVOASE ȘI PSIHICE LA FEL.
CINE VINDECĂ TREBUIE SĂ FIE UN INIȚIAT ÎN DOMENIU ENERGIILOR ASCUNSE PT A NU CREA DEZECHILIBRE.

Sursa: CEL TRIMIS
VĂ VEȚI VINDECA ASCULTÂND:
CIPRIAN PORUMBESCU: BALADĂ (mai ales)
GEORGE ENESCU: RAPSODIA ROMÂNĂ (mai ales)
GHEORGHE IOVU
GHEORGHE ZAMFIR

Sursa: CEL TRIMIS
UNIVERSURILE ÎȘI BAZEAZĂ EXISTENȚA PE O PARTICULĂ INFIMĂ A VIEȚII.
ESTE O CELULĂ EXTREM DE MICĂ ÎN CARE SE ZBATE TOT UNIVERSUL CA SĂ FIE DIN NOU MARE.
PARTICULA SE REPLICĂ LA INFINIT, CU VITEZĂ INFINITĂ ÎN MAGMA CUANTICĂ.
ACEASTĂ CELULĂ UNIVERSALĂ A VIEȚII EXISTĂ ÎN TOT ȘI ÎN TOATE. NIMIC NU EXISTĂ FĂRĂ EA: NICI CEL MAI DUR CRISTAL DIN UNIVERSURI NU POATE EXISTA FĂRĂ EA, NICI CEA MAI CUMPLITĂ CONCENTRARE DE ENERGII.
EA TREBUIE DUSĂ PESTE TOT.
VIAȚA NU EXISTĂ ÎN TOATE UNIVERSURILE AȘA CUM CREDEM NOI. PÂNĂ CÂND VOM AFLA ASTA MAI AVEM MULT.
ȘTIINȚA NOASTRĂ ÎNCĂ NU A DESCOPERIT PARICALA VIEȚII.
DACII ZICEAU:
"INFINITUL STĂ ÎNTR-O TAINĂ MICĂ PE CARE NIMENI NU VA PUTEA S-O VADĂ VREODATĂ."
MARELE EMINESCU SPUNEA ȘI EL:
"La-nceput, pe când fiinţă nu era, nici nefiinţă,
Pe când totul era lipsă de viaţă şi voinţă,
Când nu s-ascundea nimica, deşi tot era ascuns...
Când pătruns de sine însuşi odihnea cel nepătruns.
Fu prăpastie? genune? Fu noian întins de apă?
N-a fost lume pricepută şi nici minte s-o priceapă,
Căci era un întuneric ca o mare făr-o rază,
Dar nici de văzut nu fuse şi nici ochi care s-o vază.
Umbra celor nefăcute nu-ncepuse-a se desface,
Şi în sine împăcată stăpânea eterna pace!...
Dar deodat-un punct se mişcă... cel întâi şi singur. Iată-l
Cum din chaos face mumă, iară el devine Tatăl!...
Punctu-acela de mişcare, mult mai slab ca boaba spumii,
E stăpânul fără margini peste marginile lumii...
De-atunci negura eternă se desface în făşii,
De atunci răsare lumea, lună, soare şi stihii...
De atunci şi până astăzi colonii de lumi pierdute
Vin din sure văi de chaos pe cărări necunoscute
Şi în roiuri luminoase izvorând din infinit,
Sunt atrase în viaţă de un dor nemărginit."

Yondep Estetot
Eminescu,pe lângă poezii, a fost...de fapt este...un real cunoscător al științelor cuantice și tuturor legilor Universului și ale Vieții. Și a transpus aceste cunoștințe-n versuri, ca toți să le priceapă. Eu cred că Eminescu n-a murit de-a binelea, cum au vrut spurcații de oculți. Cei care-au pus la cale asasinarea lui, erau atât de proști, încât nu știau că nu poate fi nicioată anihilat,corect? N-am avut la-ndemână toate cele pe care le-a scris, nici nu-s așa de ascuțit la minte,dar măcar sunt conștient că Eminescu n-a scris din întâmplare toate...nestematele din versuri. Așa simt eu cu ființa mea neînsemnată. Respect pe toți cei de pe această pagină, și mai ales pe gazda acestei pagini.
Radeswayi Kemodah
EMINESCU IN POEZIILE SALE A DESCIFRAT TOATE TAINELE UNIVERSALE INTR.UN LIMBAJ EXTREM DE SIMPLU..VAI DE CEI CE NU LE INTELEG


Mare e NESIMTIREA MULTORA ....


Radeswayi Kemodah
NOI..VOM INSERA CU ANUL
SI.OM DEVENI ZAPADA
NE.OM ODIHNI SUB CRESTE
CAND NU MAI ESTE VINA
DIN RUGACIUNI SI CANTURI
VA IZVORI LUMINA ..CURAND NOI VOM FI CEEA CE TREBUIE SA FIM .

Sursa: CEL TRIMIS
PRIMUL ORAȘ NAVĂ GIGANT AL ZEILOR LUMINII A PLECAT PE DIRECȚIA TERRA DIN SISTEMUL TA'ALGOR.
ROMÂNIA VA FI LUMINA LUMII, IAR TERRA VA INTRA ÎNTRE LUMILE CELE MAI CIVILIZATE DIN UNIVERS.
CU ALTE CUVINTE:
VOM FI CE AM FOST ODATĂ ȘI MULT MAI MULT!

Radeswayi Kemodah
 IN 17.06.2034 VEI VEDEA CA VOR VENI IN BUCURESTIUL VOSTRU , poate mai repede..

Felicia Tiperciuc
Alfred Moses în ”Jurnalul Bucureștilor” avea ca subtitlu : ”Drumul României de la întuneric la lumină”... Cu pretextul fugii din calea războiului au intrat în țara noastră aproape 800 000 de ”ucraineni”. Acoperire pentru invazia e@reilor. Pe 9 martie, în vama Siret, au fost filmați jidanii cântând și dansând de bucurie c-au ajuns pe pământul ”promis” lor. Ca să vezi de unde ne vine nouă Lumina!

6 comentarii:

 1. ZAMOLXE(ZAMOLXIS) – PĂRINTELE ROMÂNILOR & IO FIUL OMULUI (DUMNEZEU ATOTPUTERNIC)

  „Fiicele Mele și Fiii MEI, Mă bucur nespus Să vă văd pe toți într-o ZI atât de MARE cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ZIUA de 10/11 Iulie 2010! Este o DATĂ ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL PROMIS vouă acum mai bine de 2000 de ani de DOMNUL IISUS A venit la voi!
  EL este FIUL OMULUI care A venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe Ființe de Lumină, Spirite Primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are Marea Onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința CELUI ce Își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această Conștiință A coborât și Va continua Să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la Procesul de Trezire al românilor și de Înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot Să afirm că, ÎMPREUNĂ cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei Conștiințe GIGANT(MĂREŢE) care V-a pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu Voi abdica de la această Menire, căci Îmi este dat Să văd prin ochi de Om Gloria CELUI PREA ÎNALT, care acum A venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum Procesul de Transformare și Înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea FIINŢĂ alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de Mari Încercări, însă dacă aveți Credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, Vă îmbrățișez români și Vă urez: Drum drept și multă Lumină! ZAMOLXIS Vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!!!”

  https://www.justitiarul.ro/socant-o-ipoteza-uimitoare-a-prabusirii-elicopterului-israelian-din-anul-2010-in-muntii-bucegi/

  RăspundețiȘtergere
 2. DUMNEZEU ATOTPUTERNIC26 mai 2022, 04:05

  07-08-2009(07-August-2009)


  VORTEXUL DIN ROMÂNIA(DÁCIA) & BALCANI(EUROPA DE EST) care este: ANAHATA TER-REI(PĂMÂNTULUI)!!!

  CREATORUL SUPREM: SANANDA(IO FIUL OMULUI)?! Văd cum se formează un VORTEX GIGANTIC(IMENS) în care ROMÂNIA(D'ACIA) arată ca o INIMĂ MARE și Planeta TERRA(PĂMÂNTUL) arată ca o MARE ... SFERĂ! Ambele erau incluse în acest ... VORTEX! MARILE TAINE ALE PĂMÂNTULUI ROMÂNESC – VORTEXUL SACRU:

  https://www.youtube.com/watch?v=6onpV0u3ddM

  RăspundețiȘtergere
 3. „SPIRITUL creează toate experienţele, Sufletul le experimentează și le trăiește iar cu ajutorul corpului fizic le poţi pune în practică și să le înfăptuiești.” Pe scurt: GÂNDUL, Vorba și fapta unul și același lucru să Fie și Este!!! Semnează: EU SUNT DUMNEZEU ATOTPUTERNIC

  RăspundețiȘtergere
 4. “Pedeapsă cum nu a mai fost va veni peste noi, de nu împlinim CUVÂNTUL Lui DUMNEZEU cerut României și nu ne întoarcem la EL, de nu ne pocăim. JUDECATA e aproape, e pe drum!!!”
  Părintele Pantelimon Munteanu de la Mănăstirea Turnu(judeţul Prahova)

  https://www.scribd.com/document/334990623/Parintele-Pantelimon-de-la-Turnu-despre-Parintele-Arsenie-Boca-si-Misiunea-Romaniei-la-cea-de-a-Doua-Venire-a-Lui-IISUS

  RăspundețiȘtergere
 5. EU SUNT ... DUMNEZEU ATOTPUTERNIC!!!

  https://mesajul-graalului.org/in-lumina-adevarului-mesajul-graalului-cupris/

  RăspundețiȘtergere
 6. „PENTRU A NU ȘTIU A CÂTA DATĂ VĂ SPUN: -SFÂNTUL DUMNEZEU ATOTPUTERNIC ESTE ÎNTRUPAT PE PLANETA PĂMÂNT AICI LA NOI ÎN ROMÂNIA, VĂ STUDIAZĂ, VĂ ANALIZEAZĂ, VĂ CERCETEAZĂ, VĂ ABORDEAZĂ, DAR VOI VÂNZĂTORII DE ILUZII(TOȚI 'MAIEȘTRII' ȘI 'VINDECĂTORII' AȘA-ZIȘI SPIRITUALI=THETAHEALING, NLP, YOGA, REIKI, TERAPII DE TOT FELUL) ÎL SFIDAȚI CU ȘTIINȚA VOASTRĂ AUTOȘTIUTOARE ȘI AUTOSUFICIENTĂ LA MAXIM, DAR ÎN REALITATE TOATĂ 'ȘTIINȚA' VOASTRĂ ESTE UNA FALSĂ=BASME DE ADORMIT COPIII, TOT CE PROMOVAȚI VOI SUNT MINCIUNI, IAR ACESTE MINCIUNI FAC VICTIME REALE, CĂCI OAMENI CARE MOR(PLEACĂ) DIN ACEASTĂ DIMENSIUNE ȘI AU ASIMILAT ÎNVĂȚĂTURILE VOASTRE FALSE SUNT SORTIȚI ÎN A-ȘI PIERDE SUFLETELE PE VECIE, CĂCI SUNT ULTIMELE REÎNCARNĂRI, AȚI REUȘIT PRIN INDOLENȚA, SFIDAREA, ȘI PROSTIA VOASTRĂ FĂRĂ MĂSURĂ SĂ-L ENERVAȚI EXACT PE "ACELA"(=SFÂNTUL DUMNEZEU ATOTPUTERNIC) CARE A VENIT SĂ SE ÎNTRUPEZE PE TERRA PENTRU A VĂ SALVA, DAR VOI VĂ OPUNEȚI CHIAR LUI CU TOATĂ FORȚA PRIN 'IUBIREA' VOASTRĂ PENTRU TOT CE ÎNSEAMNĂ PUTERE ȘI BOGĂȚII PĂMÂNTEȘTI, MINȚIND ASTFEL VĂ PLASAȚI ÎN REALITATE CA FIIND FIINȚE NEFOLOSITOARE CREAȚIEI ȘI CREATORULUI, VĂ PLASAȚI ÎN TABĂRA ANTICHRISTULUI(SATAN) CARE ESTE BARACK-HUSSEIN OBAMA, PENTRU VOI VIITORUL ESTE MOARTEA A DOUA!!!”
  https://gazetadebistrita.ro/barack-obama-a-devenit.../
  Gabor Gheorghe(Arhanghelul Uriel), 27 Decembrie 2021

  RăspundețiȘtergere

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro