joi, 18 ianuarie 2024

Puterea lui Cinci ~ QFS explicat

 

Estratti da "Credito sul conto QFS" di Danlboon - 🔴 da leggere con attenzione 👇
👉 Il tuo conto QFS è per te e non è un conto congiunto con il tuo coniuge, figli…
Vezi mai mult
Extrase din „Creditul contului QFS” al lui Danlboon - 🔴 citiÈ›i cu atenÈ›ie 👇
👉 Contul tău QFS este pentru tine și nu este un cont comun cu soțul, copiii sau părinții, dar trebuie anunțate detalii odată ce știm cum funcționează.
👉Cât ești copil, părinții nu îți pot accesa contul decât din următoarele motive. Acum, dacă ai un părinte, copil sau soție care are nevoie de vindecare și nu-i poți accesa contul.
👉 Nu trebuie să ai 21 de ani pentru a-ți accesa contul QFS, deoarece unii tineri poate vor să se mute și chiar să se căsătorească pentru a accesa aceste fonduri, dar trebuie să ai cel puțin 18 ani pentru a fi adult
👉 Vei afla prin EBS că ai cont din sistemul financiar cuantic care are dobândă maturizată pe certificatul de naștere și conține o mulțime de bani.
👉 Fondurile de la băncile și sindicatele tale de credit vor fi transferate în contul tău QFS odată ce ai acces la contul tău QFS
👉 Persoanele fără adăpost ar trebui anunțate din timp pentru a putea ajunge într-o locație desemnată pentru a accesa contul QFS cu o adresă temporară și apoi să-și găsească casa și să-și reînceapă viața.
👉 Cei care merg la pușcărie ar trebui să acopere costul încarcerării din propriul cont QFS.
👉 În cazul unui deces în familie, încă nu este clar dacă fondurile din contul QFS vor fi transferate către ceilalți membri ai familiei sau dacă contul QFS este pur și simplu închis pentru că toți ceilalți au suficiente fonduri proprii.
👉 Nu cred că vei ajunge în punctul în care vei avea nevoie de amprente sau potriviri ADN pentru a accesa, dar dacă îți pierzi cardul va trebui să verifici pentru a obține unul nou.
💥 Un tânăr de 18 ani va avea în contul QFS cel puțin 3.109.086 $, un tânăr de 30 de ani va avea cel puțin 5.181.810 $, un tânăr de 50 de ani este cel puțin 8.636.350 $, o persoană de 65 de ani va avea cel puțin 11.227,2$
Notă: Cu cât persoana este mai în vârstă, cu atât vor fi înregistrate mai multe dobânzi/venituri/taxe în contul său QFS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro