marți, 1 martie 2022

01 03 Anul Nou Dacic si ziua de nastere a lui Marduk Ra

 La multi ani pentru Anul Nou geto-dac !

La 01 03 s-a nascut pe muntele Cozia la Stanisoara imediat dupa miezul noptii, Marduk Ra , fiul lui EnkiEa si adevaratul Noe care a salvat omenirea de la potop.

Radeswayi Kemodah

MAR.DUK. IN COD GETIC SE CITESTE ..MARTI.KA /KA.MARTIE/DIN MARTIE


Folositi Martisorul alb - rosu , este simbolul copiilor  lui Marduk Ra, Apollo si Diana ! 

Are rol de bunvestire si protectie !  De 1 martie se leaga martisoare la pomii din gradina si se pun la ferestrele si usile caselor.....


Folositi o dunga rosie sa incadreze usile si ferestrele pentru protectie !

CASELE PICTATE FLORAL AU ACELASI EFECT PROTECTOR CA SI CASELE ALB ROSU SAU CU O DUNGA ALBA SI UNA ROSIE IN JURUL USILOR SAU FERESTRELOR.


Adevarul te Elibereaza! - de la Anonimous Jedy
Clarificari pt luare aminte:
1. MARDUK.RA ESTE FIUL INTAI AL LUI ENKI.EA, EL A IMPARTIT TERRA IN 9 DACII SI LE-A DAT FIILOR SAI CATE UNA, FIECARE DACIE CONDUSA DE INITIATUL/DECEBALUL EI SUPREM.
2. MARDUK.RA CONDUCEA UN IMPERIU IMENS. PRIMA DACIE, FORMATA DIN EUROPA SI ORIENT, IN PROPORTII EGALE TERESTRE SI MARITIME.
IN LORD OF THE RINGS UNDE ESTE EVOCATA BATALIA PT. CUCERIREA RO DE CATRE OCULTA. SE ZICE: 9 INELE AU FOST DATE TUTUROR REGILOR, DAR AL 10 LEA A FOST PASTRAT SA LE CONDUCA PE TOATE.
3. VATICANUL ARE DREPTATE CAND A ZIS CODAT CA HRISTOS/ZAMOLXE FIUL/MARDUK.RA ESTE FIUL LUCIFERULUI BIBLIC SATANIZAT DE POPI/ ENKI.EA.
4. LUCIFER DIN BIBLIA DIN RELIGII ESTE ENKI.EA/ZAMOLXE TATAL/SARPELE BIBLIC / POSEYIDON /SATURN/CRONOS /PROMETEU/ATLAS/ODIN,
IAR MARDUK.RA ESTE ADEVARATUL HRISTOS NASCUT LA STANISOARA COZIA, JUD.VALCEA.
5. SATAN ESTE MOȘ STAN DIN LEGENDELE ROMÂNEȘTI, IAR MOȘ STAN ESTE ZAMOLXE, CARE A FOST SATANIZAT DE POPI PRIN ADĂUGAREA A DOUĂ LITERE "A" ÎN CUVÂNTUL STAN, devenind din STAN, S.A.TAN si S.A.TAN.A.
6. LEGENDELE NORDICE SPUN CA THOR./ENKI.EA ESTE DUMNEZEUL TUNETELOR.
7. RAGNAROK SAU ODIN SUNT UNUL SI ACELASI ENKI.EA.
8. DUMITRU/DU.MITH.RA inseamna DZEUL MITIC RA/MARDUK.RA/ZAMOLXE FIUL.
9. WALHALLA ESTE ANAGRAMA LUI WALAHA. HAVILLAH ESTE ANAGRAMA LUI VLAHIA.
10. VATICANUL A SATANIZAT ZEII CREATORI AI ACESTEI LUMI.
11. SUNT DOI ZAMOLXE: TATĂL- ENKI.EA ȘI ZAMOLXE FIUL, MARDUK.RA SAU DUCELE RA.M si Apollo si Diana sunt copii gemeni ai lui MARDUK RA si ai Fecioarei Gigantice.

ENKI.EA ERA FIUL ÎNTÂI ȘI CEL MAI MARE A LUI ANU, CREAT CU FRUMOASA METRESĂ NUBIRIANĂ ID.
ENKI ERA, "FIUL MAI MARE", ADICĂ "CEL PREAÎNALT" (DE UNDE VIITOARELE "ÎNĂLȚIMEA TA", "PREAMĂRITE", "MĂRIA TA", DE LA MĂRIMEA ZEILOR DIN CARE SE TRĂGEAU REGII RESPECTIVI).
ENKI ERA DOAR SAVANTUL ȘEF, IAR ANNUNAKI SĂI ȘI SAVANȚII CERCETĂTORI TRIMIȘI ÎN MISIUNE DE O ALTĂ RASĂ EXTRATERESTRĂ CARE ATUNCI CONDUCEA,
ERAU "(SUPRA)VEGHETORII", "ÎNVĂȚAȚII", " RAMANII".
ENKI decide CREAREA MUNCITORULUI PRIMITIV LULU AMELU SAU AD.APA/ODRASLA MURITOARE A LUI ENKI, CARE II AJUTA PE ANNUNAKI.
ENKI, NEMULȚUMIT DE ROLUL NEOMENOS ACORDAT CREAȚIEI SALE, IA DAT ACESTEIA CUNOAȘTEREA, IAR ÎN SECRET ÎN LABORATORUL GENETIC DIN ARDEAL A CREAT CU SORA SA MAMMU/SUD.NINHARSAG,


UN ALT OM SI ANUME OM.UL DE CRO-MAGNON, PE CARE CONSIDERÂNDU-L PREA EVOLUAT ȘI UN PERICOL PENTRU CONTROLUL TERREI, EN.LIL A ÎNCERCAT SĂ-L DISTRUGĂ PRIN POTOPURILE DE LA MAREA NEAGRĂ, DAR NU A REUȘIT FIINDCĂ ARCA LUI ENKI/NOE ERA UN SUBMARIN SUPER-HIGH TECH CU BANCĂ GENETICĂ.
DECI MINCIUNA DIN BIBLIA RELIGIILOR CU ÎNCAPUTUL FIINȚELE DE PE TOT PAMÂNTUL ÎN MĂRIME NATURALĂ ÎNTR-O AMĂRÂTĂ DE ARCĂ SAU CORABIE CADE DIN PRIMA.
DIN FERICIRE ENKI si NOE DIN PROPRIE INIȚIATIVĂ Au SALVAT ÎNCĂ ODATĂ VIAȚA PE TERRA SI NU LA ZISA LUI YAHWE / EN.LIL DIN RELIGII, CARE SE ERIJA ÎN DZEU.
DIN PROPRIE CONȘTIINȚĂ, ENKI, A ÎNCĂRCAT UN SUBMARIN HIGH TECH (SA NU UITAM CA ENKI ERA NUMIT SI E.A. CEL CE ÎȘI ARE CASA PE APE) CU MOSTRE GENETICE A TOT CE EXISTĂ VIAȚĂ PE TERRA ȘI I-A ÎNCREDINȚAT FIULUI SĂU, MARDUK.RA/ZAMOLXE, MAREA MISIUNE DE SALVARE A VIEȚII PE TERRA.
DECI, MARDUK.RA ESTE ADEVĂRATUL NOE.
12. THOR.AN ESTE DOR.AN/DONAR.I, IAR DOR ESTE NUMELE SECRET AL LUI ZAMOLXE TATAL/ ENKI.EA.
13. Oculta declara: NICIODATA OMENIREA NU TREBUIE SA STIE CA SI EI SUNT COBORATORI DIN RAI EXACT CA NOI SI CA TOTI SUNTEM UNA SI EGALI IN FATA ADEVARATULUI DUMNEZEU, CU ACELEASI DREPTURI SI OBLIGATII INAINTEA LUI, CA NIMENI NU ESTE MAI PRESUS SAU MAI PREJOS DECAT CELALALT, CA NOI ELITA AVEM ACELEASI NEVOI CA ORICE OM DE PE TERRA.
NOI, ILLUMINATI, LE VOM ASCUNDE ADEVARUL DIVIN CA TOTI SUNTEM UNA. EI SUB NICI O FORMA NU TREBUIE SA STIE ASTA VREODATA.
ADEVARUL VA FI ASCUNS ATAT DE APROAPE, CHIAR SUB OCHII LOR, IAR CAND ISI VOR DA SEAMA VA FI FOARTE TARZIU PT. EI.
14. ADEVARATUL DUMNEZEU NU INGADUIE SUFERINTA NEVINOVATILOR SUB NICI O FORMA, CUM PRETINDE YAHWE ERIJATUL IN DUMNEZEU SAU MISTICII.
15. TERRA POATE INTRETINE 150 MILIARDE DE OAMENI, CU CEL MAI RIDICAT NIVEL DE TRAI, TIMP DE 1.000.000 DE ANI FARA CA EI SA MUNCEASCA DELOC.
STUDIILE AU FOST FACUTE DE JAPS / USA SI ASCUNSE DE OCULTA, TINUTE LA SECRET SI ASTAZI.


Adevarul va Elibereaza! - de la Anonimous Jedy
Retine! CLARIFICARI!!
1. MESIAIN IN COD GETIC SE CITESTE MESI.A/MOSU.A/MOSU ALB/ZAMOLXE.
2. LUCIFERUL BIBLIC ESTE ENKI.EA/ZAMOLXE TATAL, IAR MARDUK.RA (ZAMOLXE FIUL) ESTE ADEVARATUL HRISTOS NASCUT LA COZIA, la 01.03 IN PESTERA STANISOARA DIN JUD. VALCEA.
3. LUCIFERUL BIBLIC/ENKI.EA A FOST SATANIZAT INTENTIONAT DE POPI DIN MOS STAN IN SATAN.
4. GISE.H IN COD GETIC ESTE AZUGA, IAR IN LIMBA COPTA GISEH INSEAMNA OMUL, IAR PRIMUL LABORATOR GENETIC A LUI ENKI.EA A FOST LA AZUGA.
5. SF. PATRIME GETODACA este formata din:
TATO NIPAL/TATAL CERESC, MA.AMYI NIPAL/MAMA CEREASCA, AESUS NIPAL/FIUL CERESC, AYIZO NIPAL/FIICA CEREASCA. Acum cei patru creatori ai acestui Univers sunt intrupati in corp fizic in RO......
6. S.C.RI(U)PTURA DIN RELIGII, INSEAMNA SACRA CREDINTA RUPTA SAU RUPTURA SACREI CREDINTE - cu alte cuvinte ACTUALUL CRESTINISM ESTE FALS.
7. MARELE ADEVAR DIVIN ESTE CA TOTI OAMENII SUNT UNA SI SUNT EGALI IN FATA UNUI DUMNEZEU UNIC DIN LUMINA.
8. FORȚA CREATOARE ERA DATĂ FIECĂRUIA DE SF. PĂTRIME CREATOARE.
9. SALUTUL STRAMOSILOR, AL BALAHILOR SAU BALACHILOR, CĂRORA AZI LI SE ZICE VALAHI SAU VLAHI ȘI TUTUROR FRAȚILOR LOR DIN MARELE ȚINUT GETIC PANĂ LA URALI ERA :
" - LUMINA ADEVARATA SA AI!"
" - NOROC ETERN SI PROSPERITATE!"
10. DACA DZEU AR FI TIMPUL, ASTA AR INSEMNA CA D-ZEUL REAL AR FI MURITOR, DAR INSASI MISTICII RECUNOSC CA D-ZEU ESTE ETERN SI IN AFARA DE ASTA TOT EI RECUNOSC CA D-ZEU DIN RELIGII, SECTE SI CULTE NU ESTE ADEVARAT PRIN CUVINTELE: "D-ZEUL NOSTRU."
DECI MISTICII SI-AU CREAT CA D-ZEU O FIINTA MURITOARE ALIAS ENLIL/YAHWE/ZEUS.

DECI, ADEVARATUL D-ZEU ESTE ALTUL: ETERN, INDESTRUCTIBIL SI CARE NU INCAPE IN CLADIRI FACUTE DE ANUMITI MURITORI DE PE O ANUME PLANETA DINTR-O ANUME GALAXIE.
TERRA ESTE CEA MAI MICA PLANETA DIN CALEA LACTEE SI DIN BRATUL ORION.

ZEIII CARE FAC VOIA ADEVARATULUI D-ZEU
Pentru VIITOR AU ALES ROMANIA.
11. CEA MAI MARE PIRAMIDA DIN LUME ESTE IN CARPATII ROMANIEI SI ESTE LA 17 KM ADANCIME, INTR-UN ORAS PAZIT .
PIRAMIDA ESTE CONSTRUITA DE O CIVILIZATIE SUPERAVANSATA DIN LYTHOLITIDIRIUM, UN MATERIAL NECUNOSCUT DECAT DINCOLO DE UNIVERSURI, IN LUMILE DE LUMINA.
12. DIAVOLUL DIN RELIGII NU ESTE LUCIFER ALIAS ENKI.EA, CI YAHWE ALIAS ENLIL ALIAS ZEUS.
PLANETA LUI ENKI.EA..
PE PLANETA LUI EA.ENKI ERA NEVOIE DE AUR NU PENTRU BIJUTERII SAU ALTE FOLOASE FRIVOLE ,CĂCI NICIODATĂ ÎN MILENIILE URMĂTOARE ACEȘTI VIZITATORI AI PĂMÂNTULUI NU AU FOST VĂZUȚI PURTÂND GIUVAERURI DE AUR.
FĂRĂ ÎNDOIALĂ- AURUL- ERA NECESAR PENTRU PROGRAMELE SPAȚIALE ALE ET. AURUL ESTE VITAL PENTRU MULTE INSTRUMENTE ȘI MECANISME ALE VEHICULELOR SPAȚIALE DIN ORCE UNIVERS ȘI AL HIGH TECH DIN TIMPURILE NOASTRE .
AURUL CU PROPRIETĂȚILE SALE UNICE ERA NECESAR ÎNTR-UN CAZ DE EXTREMĂ URGENȚĂ ÎNTR-UN SCOP CRUCIAL CARE AFECTA ÎNSĂȘI EXISTENȚA LOR.
. ACEASTĂ NEVOIE ERA DE A SUSPENDA PARTICULELE DE AUR ÎN ATMOSFERA EVANESCENTA OPRINDU-I ASTFEL DISIPAREA ÎN CONTINUARE...

430.000- I.E.N- ENKI ESTE NUMIT de tatal sau ANU , DOMNUL PĂMÎNTULUI ȘI ÎNSĂRCINAT CU EXTRACȚIA DE AUR DE PE ÎNTREAGA TERRA..

IAR MOTIVUL LUI ENKI CU CEI 12 ANUNNAKI VA FI REPETAT ÎN TOATE LEGENDELE TERREI ..UN CONDUCATOR SI 12 UCENICI.

A venit si SORA lui ENKI OFIȚERUL MEDICAL PRINCIPAL- SUD.NIN.HARSAG.- DOAMNA MUNȚILOR SAU STĂPÂNA MUNTELUI CAP.

PRIMUL GRUP DE ANNUNAKI ÎN NR.DE 50 - ESTE CONDUS DE FIUL CEL MARE AL LUI ENKI.CEL CUNOSCUT DREPT CA RA.RAM..MARDUK.RA..ALIAS DUCELE RA SAU RAMA DIN TOATE LEGENDELE TERREI .

PLANETA LUI EA.ENKI
416.000 I.E.N- NEMULȚUMIT DE SCĂDEREA PRODUCȚIEI PE TERRA ANU VINE PE TERRA CU UN ALT FIU EN.LIL ALIAS YAHWEH DIN RELIGII.

PENTRU MĂRIREA PRODUCȚIEI SE DECIDE CĂ AURUL SĂ FIE EXTRAS DIN SUBSOLUL AFRICII DE SUD DAR ÎN REALITATE SA DECIS SĂ FIE EXTRAS DIN SUBSOLUL ACTUALULUI ARDEAL ROMANESC. PRIN TRAGERE LA SORȚI MĂSLUITĂ DE IGIGII LUI EN.LIL .
ENLIL OBȚINE COMANDA ÎNTREGII MISIUNI TERESTRE IAR ENKI ESTE TRIMIS ÎN AFRICA DE SUD ÎN REALITATE ESTE TRIMIS ÎN ARDEAL..
APARE OSTILITATEA DELOC ASCUNSĂ ÎNTRE ACEȘTI FRAȚI VITREGI- LUPTA CARE SE DUCE ȘI ÎN ZIUA DE AZI ÎNTR-UN RĂZBOI FRATRICID CONTINUAT ÎNTRE OCULTĂ ȘI OMENIRE ȘI URMASII CELOR DOI FRAȚI.

ENKI.RAM.A.OSIRIS .HORUS PE DE O PARTE ȘI PE CEALALTĂ- ENLIL ALIAS YAHWEH ALIAS ZEUS ALIAS JUPITER.SIN.SETH..NINURTHA DE CEALALTĂ PARTE.

ACEST RAZBOI ESTE MARCAT ȘI ASTĂZI DE RELIGIILE TERREI ȘI ESTE CONTINUAT ȘI ACUM ÎNTRE VECHIUL ȘI NOUL TESTAMENT.. ÎNTRE IUDAISM/MAHOMEDANISM CRESTINISM ȘI RELIGIA ZALMOXIANA CARE ESTE ADEVARATA CREDINȚĂ A OMENIRII ȚINUTĂ LA SECRET LA PENTAGON ÎNTR-UN DOSAR EXTREM DE VOLUMINOS DESPRE RELIGII.
300.000 I.E.N - OMUL PRIMITIV CREAT DE ENKI.EA ÎN HAR.DEAL ..CASA DOMNULUI..

ENKI A ZIS. sorei sale TU CARE EȘTI ZEIȚA NAȘTERILOR, FA UN MUNCITOR/CREEAZA UN AJUTOR .

ENLIL ERA GELOS PE CREAȚIA FRATELUI SĂU A CERUT MUNCITORI ȘI LA STAȚIA TERESTRĂ ERIDU ALIAS AȘA ZISUL EDEN DIN ACTUALA BIBLIE FALSIFICATĂ DE EVREI-

DECI DUMNEZEUL GELOS DIN GENEZĂ ESTE EN.LIL ALIAS YAHWEH- EDENUL SĂU ERA ERIDU ÎN MESOPOTAMIA ...IAR SUD.NIN.HURSAG ȘI ENKI.EA CREASERĂ OMUL ÎN HAR.DEAL ALIAS CASA DOMNULUI. NIN.HUR.SAG- ÎNSEAMNĂ ZEIȚA MUNȚILOR .

IAR ANU - DA NUME OMULUI CREAT DE ENKI -ADAPA-ODRASLA MURITOARE A LUI ENKI.

ENKI ERA ZEUL APELOR ALIAS NEPTUN SAU POSEIDON ȘI SCRIEREA ÎN STIL SUMERIAN AD.APA NE CONDUCE LA O OBSERVAȚIE TERIBILĂ.
.LA AZTECI -APACHIOHUALIZTLI - ÎNSEMNA POTOP...DE UNDE ACEASTĂ SINONIMIE CU LIMBA ROMÂNĂ?
.BIBLICUL ADAM ÎȘI TRAGE NUMELE DE LA AKKADIANUL -ADAMATU- . PĂMÎNT ROȘU ÎNCHIS ȘI DIN EBRAICA VECHE- ADAMU- SÂNGE..

EBRAICA VECHE ȘI ACTUALĂ ESTE LIMBA GETODACĂ INVERSATĂ
ADAM - ÎNSEAMNĂ CEL FĂCUT DIN SÂNGE SAU DIN PĂMÂNTUL ROȘU.
TĂBLIȚELE SUMERIENE VORBESC DESPRE SFÂNTA AMAMMA DIN ARDEAL - FEMEIA PRIMORDIALĂ- CARE ÎȘI AVEA LĂCAȘUL ÎN ABZU-APSU-APUS -ALIAS HAR.DEAL-ARDEAL-
.UN ȚINUT CU PLATOURI VASTE.. ȚINUT MUNTOS UNDE AURUL SE STRÂNGEA ȘI DIN ALBIA RÂURILOR ALIAS ARDEALUL DE AZI..
ȘARPELE ENKI.EA - A VRUT CA FEMEIA SĂ CUNOASCĂ PROCREEREA CEEA CE EN.LIL ALIAS YAHWEH NU A VRUT NICIODATĂ...

IAR ENKI ERA NUMIT ȘI NAHASH- ÎNSEAMNĂ ȘARPE DAR LITERAL ÎNSEAMNĂ -CEL CE ȘTIE ȘI REZOLVĂ TOATE SECRETELE -SAU -CEL CE CUNOASTE METALELE.-ZEUL ȘARPE ESTE REPREZENTAT CU MÂINILE LEGATE LA SPATE- DECI ARESTAT PENTRU CĂ IA DAT CUNOAȘTEREA DE A PROCREA FEMEII ȘI PERECHII PRIMORDIALE.

CE LEGĂTURĂ ARE POMUL CUNOAȘTERII CU... NAȘTEREA?..APARENT NICIUNA.NUMAI CĂ ÎN VECHIUL TESTAMENT FRUCTUL OPRIT.. ÎNSEAMNĂ- ACTUL DE PROCREERE:

Z.SITCHIN.." DISPUTA BIBLICĂ DINTRE -DUMNEZEU ȘI ȘARPE- NU ESTE ALTCEVA DECÂT DISPUTA DINTRE ZEII EN.LIL ȘI ENKI.EA.-

DISPUTA DINTRE CEI DOI SA TRAS DIN NUMIREA LUI EN.LIL CA DOMN AL PĂMÂNTULUI. DEȘI ENKI.EA FĂCUSE MUNCA CEA MAI DIFICILĂ..

ÎN TIMP CE EN.LIL STĂTEA CONFORTABIL ÎN CENTRUL DE CONTROL AL MISIUNILOR DIN NIPPUR. ENKI -ERA TRIMIS SĂ ORGANIZEZE MUNCILE DIN ADÂNCURI.. OPERAȚIUNILE MINIERE ALE ZEILOR..

2 comentarii:

  1. Chiar mișto scris și se pare ca e adevărat, am mai auzit povesti despre asta .....Adevărul e foarte aproape !😏

    RăspundețiȘtergere

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro