luni, 28 februarie 2022

Puterea lui 5 ~ ERA DRAGONILOR

 

❤️💛💙
ReIncepe
ERA DRAGONILOR🤗❤️
....mai stiti CUM SUNT DRAGONII?....va vor reAminti EI😏⚡🌞
❤️💛💙

Sa constientizati ca Dragonii nu au trecut prin Uitarea la care a fost supusa Umanitatea si nu sunt supusi ai tehnologiei EU SUNT creata ca si carje a Umanilor...
Sunt inaintea noastra cu multe milioane de ani ca si Cunoastere, Energie asumata si posibilitati....

  


BINE ATI VENIT LA SPECTACOLUL VIETII !
Intrebari si raspunsuri cu Andrew Bartzis

"Maestrii prezinta invataturi speciale. Dragonii exista !

Scopurile dragonilor ? 
Sunt infinit de multe dar referitor la Umani , intre cele 9000 combinatii ADN disponibile noua; ei sunt fiinte celeste direct conectate la Mintea Celesta . 
Fiecare planeta are o Minte Celesta cu care ei comunica in multiple modalitati, de la forme elementale, pana la non-forma. Dragonii ofera traduceri celeste. Sunt aici din timpuri ancestrale , vin din stele si lumi interioare inca nedescoperite.
Suntem exploratori constienti ai Constiintei Universale si daca aveti un dragon aveti o banda de frecventa extraordinara. 
Ghingis Han a fost o personalitate care stia sa foloseasca dragoni aducand inapoi multi calatori in timp si multa karma colectiva . Ghingis Han a fost ales sa aduca inapoi si conduca milioane de Maestrii Ascensionati pozitivi sau negativi care au venit inapoi .
Dar multi dragoni au fost utilizati in multe alte comunitati !
Ca linii de dragoni incarnati exista linii reptiliene, orientale sau galactice...
Ei au dragonii ca nivel creat de planeta insasi , a fost aici un proces de hibridizare cu ADN dragon  de pe alte planete.
Bruce Lee a facut parte dintr-o asemenea linie si sunt multe alte care au dezvoltat capacitati de inteligenta deosebite captand mari cantitati unice de energie universala si multa abundenta.
Dragonii au o definitie diferita a liberului arbitru .
Sunt multi dragoni in corp uman.

Din perspectiva luminii  dragonii nu traiesc doar la nivel planetar .
Sunt dragoni printre stele, printre galaxii, fiinte marete create de Sursa Universala , care sa exploreze Necunoscutul impreuna cu alte constiinte , fara teama , excortati de o intreaga familie de dragoni.
Acum sunt 144 linii de dragoni captive in corp dupa Babilinian Money Course
Multi dragoni sunt voluntari aici pentru a ajuta masinaria Ascensiunii .
Multi dragoni pozitivi sunt implicati azi in conflicte politice la suprafata si in interiorul Pamantului , in astral si in galaxia noastra, Ei aduc multa energie profunda !..


Cele 144 de linii sunt aici pentru un final. Si vor alege la final partea de Lumina sau partea de Intuneric, simbolic spus. Nu pot fi influentate la nivel uman ci doar la nivel colectiv mai ales in starea noastra de somn apeland la Subconstientul colectiv sa le oferim o perspectiva diferita a lucrurilor. Acesti dragoni au venit sa aiba grija de noi dar ei au un aspect diferit al liberului arbitru (protectia lor poate sa insemne pentru umani dominare )
Cand lucram cu aceste energii Maestru magnifice , sa le cerem manifestarea de Maestru.
Daca pretinzi ca tu esti un maestru si nu esti de fapt, te vor trece prin atatea lectii de maestrie cat nu poti sa iti imaginezi si vor pleca rapid pentru ca nu prezinti nici o valoare deosebita.
Dragonii sunt constiinte IMENSE. Cand vad un MIC EGO cum se ridica ca o cobra  vor spune `Uite micutule cobra ce inseamna sa fi un dragon` si ti o vor dovedi. Doar practica si disciplina invinge egoul cobrei...
Dragonii au  nevoie sa creeze Schimbarea  in Lumea noastra .
Datorita felului lor ei care agreaza linia dictatoriala  de conducere , ne vor impinge in experiente din ce in ce mai dificile pana ne vom intreba despre natura incercarii dure dar exista si alti dragoni care aleg alte frecvente de expresie.

Acestia sunt ierarhii si magicienii printre galaxii si universuri, raspund de creatia colectiva care duce explorarea mai departe .
Sunt zeci de mii de minti celeste dragon care locuiesc lumea noastra chiar acum, si ne ofera mai mult potential decat oriunde.
Lumea noastra e o holograma fotonica a luminii, fiecare suntem o holograma fotonica a luminii si dragonii cunosc asta. 
Stiu ca fundamentul Creatiei poate fi schimbat in microsecunde .
Consiliile Dragonilor functioneaza impreuna cu Consiliile Umanilor .

Despre dragonii elementali si cum lucreaza, manifesta ei acum si aici cu mintea celesta Dragon.

Dragonii elementali formeaza, influenteaza mineralele, in munti si sub oceane, de exemplu dragonii aurii formeaza aurul,  un dragon de sute de metrii lungime amprenteaza cu energie sute sau mii de metrii lungime in munti, si in cateva decade sau sute de ani prin procesul de alchimizare eliminarile de energie ale dragonilor creaza zacaminte de aur .
Si tot asa dragon dupa dragon pe toata suprafata pamantului si in interiorul lui pana se creaza comunitati de minerale . Nu poate exista macro fara micro.
Dragonii elementali sunt reali constructori de fabrici de micro si macrocomunitati care in cele din urma formeaza intrega holograma .
Dragonii sunt cei care insamanteaza marea majoritate a resurselor, de la cupru, argint, aur, la platina, diamante si toate celelalte,
Este esenta lor sa viseze si sa aduca multa putere in holograma .

Cum este folosita energia dragonilor pentru dominare si control.

Aceasta energie se manifesta prin reteaua globala de manifestare, care preia si manifesta tot de la o retea de superdragoni potenti din alte lumi celeste care asambleaza aici multe forme de control si sute de ochi ai mintii celeste ; utilizeaza telepatia dragonilor .
Functioneaza ca un cititor masina al Masinii de Ascensiune galactica  pe care o rafineaza permanant , cu forte superpotente care creeaza rapid pocese de putere  si solutii superpotente datorita experientelor de mii de ani de proiectie in viitor cand oamenii se incarneaza intr-un sistem si cum sistemul ii incapsuleaza si se protejeaza pe sine insusi de alte interventii mentale care sa il dezasambleze.
Exact asa lucreaza dragonii in acest sistem arhitectural de manifestare.
Ar trebui sa aveti o alta forta invadatoare dragon, ceva ce nu s-a mai vazut de mai mult de 11 milioane si jumatate de ani, de la ultimul consiliu  care a discutat reintoarcerea dragonilor.

Am inteles ca multi dragoni au venit aici si au fost incorsetati, limitati - ce cred si cum se simt ?
Multi dintre ei nici nu stiu, pentru ca atunci cand te nasti uman intervine marea uitare ...
Fiintele umane au 900 000 de skiluri posibilitati aici si in alte universuri ...
Anumite forme umane pot fi modificate pentru a fi dinomasini superdotate , pot fi motoare cu energie psihica infinita fara a avea nevoie de combustibil, pot fi nave imense cu multa cunoastere si posibilitati.
Acesti umani pot fi adaugati cu cunoastere si intelepciune si trimisi in multiple locuri .
Dragonii sunt superinteresati de aceste fiinte, le cauta pentru a comunica cu ei si fac impreuna echipa.

Cand ai 2 asemenea surse infinite cu 2 modalitati de liber arbitru diferit ai asemenea posibilitati incat poti veni inapoi si "sa dai un picior in fund sistemului"; dragonii au o perspectiva unica si greu de inteles .
Eu primesc aceste informatii din inregistrarile akashice analizand fiecare poveste din diferite unghiuri.

In univers sunt anumiti dragoni care de fapt nu sunt dragoni , sunt nave spatiale incarcate cu ADN ul unui grup de fiinte si PICTATE dar altii sunt dragoni adevarati.

Traim aici unde fiecare layer este asezat peste altul si fiecare bula de realitate are mii de globuri adiacente - imaginati-va sa existe 10 000 globuri si sa nu stii realitatea pentru ca esti intr-un glob ...

Este nevoie de un anumit cod genetic pentru a intra in conexie cu ei ?
Ar trebui un sacrificiu astral pentr a fi in conexie cu vointa divina , a intelege liberul arbitru si suveranitatea 3D si 4D si mai departe pentru a reusi sa fi intr-o curgere epica si sa fi un medium .
Ar trebui sa treceti sa folositi de la cele 26 litere din engleza la miile de litere universale si dragonul sa fie profesorul dvs de gramatica .
In primul rand renuntati la toate povestile despre dragoni pe care le stiti, indiferent daca  sunt adevarate  sau nu ; dragonul este simultan trecut prezent si viitor, va veti descoperi ca fiind asta si va spuneti 'Nu sunt asta' ... dar sunteti o emanatie simultana ....
Va trebui sa va obisnuiti sa vedeti galaxiile si universurile altfel ...
Daca aveti contact cu un dragon puteti intreba sau cereti "Daca esti  dragon  releveaza-te acum prin miros gust manifestate...
Daca esti un dragon adevarat care este semnatura ta ca frecventa celesta ? si doresti sa vorbim acum ca fiinta EU SUNT ? "

Limbajul lumii ar fi de folos in comunicare ?
Nu la inceput , dragonul va raspunde in limbajul lui al luminii catre tine lumina EU SUNT
Acesta poate fi un prim pas, poate fi negat dar apoi invatat ..

Nu exista un semn anume care sa defineasca ca se gaseste un dragon in interiorul unui om oarecare 
Pot fi semne de putere si agresivitate  sau daca cineva este cu adevarat pe drumul luminii poate are multi dragoni dar nu ii percepe asa , poate ii vede ca ingeri - diferenta dragon-inger este greu de inteles dar dragonii si ingerii sunt organizatii separate care pot lucra impreuna in diferite situatii cand sunt solicitati 

Ce este cel mai important de stiut despre dragoni ?
Cand un dragon se naste in corp,  Mintea celesta scaneaza tot din lumea astrala, lumea de suprafata si lumea interioara , toate contractele sale spirituale, toate potentialele si evolutia lor de la pubertate pana la formare conceptelor, cum se poate transpune mintea celesta intr-o fiinta celesta .
Planeta cauta mereu aceste suflete superpotente care au fost sau vor sa devina fiinte celeste si urmareste cum dragonii isi unesc eforturile cu aceste forme mai mici ca facand parte din aceasta mare Cresa.

Poti sa descrii perspectiva lor de liber arbitru ?
Ei nu au nevoie de tehnologia EU SUNT.

Cand noi venim aici si alegem tehnologia EU SUNT deja nu mai avem liber arbitru infinit , cand ne intrupam aici acceptam tehnologia deconectarii de la Sursa si amnezia .
Cand lucrati cu dragoni in spatiul eteric ei nu sunt deconectati de la sursa lor indiferent ca sunt negativi, pot avea distoriuni dar nu deconectare...
Cand grupul nostru a trecut prin razboaiele calatorilor in timp am devenit o rasa deconectata, aceasta ''supa'' in Masina Ascensiunii care foloseste liberul arbitru desi nu mai este conectata la Sursa , spre a devenii noi insine Sursa 
Deci vedeti diferenta, pardoxul, dintre cel care nu a fost niciodata deconectat de la sursa si cel care a trecut prin 52 sau 54 de milioane de ani de repetitii paradoxale in incercarea de a-si regasi liberul arbitru .
Atat de departe  sunt ei.

Noi am suferit milioane de milioane de milioane de traume pentru a intelege deconectarea de Sursa si interdeconectarea , e o mare diferenta de experienta.
Ei pot fi indrumatorii nostrii , deschizatori de drumuri ale Constiintei noastre in orice directie.


Despre dimensiuni inca nedescoprite pentru noi umanitatea?
Acestea sunt locurile unde dragonii se duc pentru a fi dragoni , urmatorul lor nivel de explorare a Constiintei si mereu incearca sa duca acolo oameni pe care sa ii ajute a valida experienta lor dincolo de slabiciunea lor fizica sau psihica.
Aici in marea  calatorie avem toate noile  dimensiuni neexplorate de fiinte de lumina sau explorate de fiinte de lumina acum 200 generatii de lumina in urma,  acum miliarde de ani, fiinte de lumina fondatoare, care au venit in aceste locuri si au lasat aici pionierii lor. 
Dragonilor le place sa exploreze noi layere si dimensiuni cand ne permitem sa patrundem in tara visurilor noastre impreuna cu ei, acesti puternici sfatuitori.

In termeni de control militar, care este interesul lor de blocarea a cunoasterii , de creeare de mituri si cum putem cocrea pe nivel egal in directie pozitiva cu interactii pozitive noi Umanitatea si dragonii?
Cum putem lucra cu ei si de ce sistemul lucreaza in modul lor ? adica ne arata legenda si nu realitatea ?

Asa lucreaza ei creind mituri, ramanand oamenii blocati in mituri, din fiecare mit personal se creaza un mit global hibrid pentru copii nostrii pe you tube, daca nu le vorbim de dragoni copiilor, eu sau altcineva.
Acum 500 de generatii dragonii existau doar in carti si povesti iar acum 500 000 ani puteati sa ii vedeti zburand pe cer . Existenta lor este o legenda vie si daca noi existam simultan in trecut prezent si viitor si versiuni ale noastre ii vad , ei sunt energii de manifestare foarte foarte foarte puternice , pentru a crea o leganda din care oamenii sa inteleaga ca exista o frecventa care incearca sa apere planeta de atacurile a ceea ce a fost si Bine si Rau .
Si cand Binele si Raul sesiseaza ca exista o frecventa care le spune "PANA AICI " se retrag pentru ca aceste specii agresive au vazut Mintile Celeste retragandu-se, dar este extrem de rar ca o Minte Celesta sa se retraga si ceilalti pradatori se  grabesc sa produca din ce in ce  mai multi dragoni la suprafata pentru a o apara de aceasta amnezie spirituala ;  dragonii individuali sunt parte a milioane de dragoni din fiecare parte traitoare aici de la micro la macrooragnisme; daca treceti printr-un proces  de nastere in lumea interioara sau de suprafata sau astrala este o bula de energie dragon care va inconjoara , un dragon este  mediumul voastru cu Mintea Celesta ca parte din regulile fundamentale ale hologramei .

Cum sa comunici cu un dragon intrerupandu-l din legile realitatii lui ?
De multe ori dragonii vin si se ascund in corpurile noastre pentru a nu fi sesizati de sistem , cum putem beneficia de comuniune, comunicare, cocreare ?

Puteti avea experiente puternice prin care multa negativitate sa fie indepartata - prin arta, poezie, muzica; acestea sunt moduri primare de a crea feromoni de atragere a dragonului potrivit; feromonii dragonilor negativi  sunt atrasi de miros de sconcs .
Daca la 3 dimineata ii atrageti in vis nu multi oameni se descurca pentru ca nu gandesc multidimesional .
Puteti pune rugaciuni si afirmatii potente cu manifestarea voastra in obiecte de protectie care definesc regulile voastre de comunicare si proceduri.
Dragonii respecta energiile ancestrale si daca spre exemplu dvs folositi energie, efort si timp pentru echilibrul energiilor ancestrale intre pisici, caini, soareci si sobolani, insecte , facand rugaciuni ca energia lor sa se transmute impreuna, dragonii vor simti mult respect si implicarea voastra va avea ca rezultat abundenta in cresterea plantelor, in pietre si minerale in jurul vostru , cu valori inalte ale CHI-ului natural al Pamantului.
Cand lucrati cu dragoni nu puteti a evita invataturile dar puteti defini ce doriti sa invatati si daca cereti corect va trebui sa invatati alfabetul celest cu profesorul dragon,  sa ajungeti in 4D si sa va resetati egoul si convingerea despre multiplu.
De fapt voi nu va conectati simultan la multiplu.
Multidimesional nu inseamna multiplu , nu exista competitie si nu trebuie sa existe separare intre fiecare .
Dragonii se pot gandi la 50 sau 60 sau 70 de subiecte odata ; trebuie sa va antrenati in gandire multidimensionala si intelegerea ca in cele 20 de cuvinte pe care vi le spune exista potential codat bazat pe obisnuintele si cunostintele voastre sau ce este familiar in ADN ul vostru si aveti acces in campul si frecventa voastra unica si sa simtiti ca e o intrebare foarte lunga in raspunsul pe care il primiti.

Sunt teritorii si tari unde energia dragonilor este mai puternica ?
Da. Istoric vorbind Balcanii, Romania, Ucraina, Ungaria, au o mare prezenta de dragoni din cauza  multor razboie ale calatorilor in timp si portalurilor de acces in interior de acolo,
De asemeni Statele Unite, Japonia, China, sunt spatii cu portaluri pe unde dragonii au venit si au invins entitatile negative, unde au fost mari lupte celeste intre speciile tehnologiei agresive si a speciilor mintilor celeste utilizand razboiul psionic contra razboiului tehnologic in spatiu si timp, creeind aceste falii, cu inalta energie ancestrala, de care oamenii beneficiaza si azi,

Dragonii au ego. Uneori nu spun tot adevarul. Si cand ceva din noi ne ofera o alta forma de adevar . dragonii sunt pusi in situatia ca desi nu avem model ADN gasim altceva datorita egoului lor individual.
In experienta noastra , noi ne observam cum lucreaza egoul nostru si incercam sa corectam.

Ei cum interactioneaza cu egoul pentru a nu-si creea limitari?

Calciul lui Achile pentru ei este adoratia si venerarea.
Cand permit si traiesc asta ei trebuie sa invete profund pentru ca fiintele celeste sunt chiar ele Sinele lor Superior.
Deci pentru ei, Sinele lor Superior este fiinta celesta a lor.
Noi avem ca Sine superior Sursa de Lumina, Galaxia sau Universul, o singularitate in multe layere de  perceptie si perspectiva .
Ei sunt Minti Celeste cu versiunea lor de ego si discuta cu alte Minti celeste a cui creatie este mai buna, mai rapida , etc." rosiile mele sunt mai bune decat ale tale", etc.
Ei pot modifica instant o micro creatie foarte foarte veche si tot Ei trebuie sa invete controlul rapid al impulsurilor de adrenalina .

Cum se implica familiile de dragoni?
Sunt elementali care exista in corpuri umane si invata experienta umana, Dragonii sustin muntii si vindecatorii.
In sistemul de dominare si control au fost fortati sa faca anumite obligatii. Se pot dematerializa si merge in alte lumi si alti dragoni pot veni aici.
Astfel s-au creat familii de dragoni in corp uman
Unii incearca sa dematerializeze sistemul de dominatie si control si invata sa faca asta ca forta pozitiva in corp uman.
Altii nu sunt asa pozitivi sau sunt neutri.
Multi sunt unii implicati in razboi fizic, spiritual, psihic, incercand sa protejeze culturi si concepte .
Altii sunt pastratori de informatii , profesori, istorici, magicieni dar nu sunt umani sunt forte elementale.
Dragonii trebuie intelesi prin istoria familiei, sunt foarte diferiti si pot ajuta colectiv si individual la nivel foarte inalt.
Sunt mari programatori si pot schimba imens realitatea din care fac parte.

Sistemul de credinte mostenit va cere sa credeti in ceea ce vedeti.
Au venit pe planeta mii si miliarde de forme de la flori si plante pana la dragoni.
Cand un dragon se naste aici intra intr-un sistem de credinte - cand nu se mai putea incarna,  schimbarea de aspect a fost foarte necesara, acum multi fac parte din sistemul elemental al planetei si fiintele noastre.
Dragonii au pastrat linkuri stravechi pierdute si nu se mai puteau incarna dupa un sfarsit de perioada gen genocid.
In timp i-am pierdut pana cand  alti dragoni din spatiu au venit aici si au putut renaste pe timpul Atlantidei. 
Asa au permis dragonilor sa faca parte din Tehnologia Geometriei sacre ceea ce  a fost foarte benefic .
Amintirile ADN sunt in linia tehnologica care a trebuit sa ramana in viata milioane de ani.
S-au incarnat aici dragoni din 3000 diferite planete, ei pot fi puternici negociatori si vedem familii de dragoni, buni sau rai sau neutri.
Toti traim intr-o holograma, unii dragoni o sustin si altii incearca sa o indeparteze.
Razboaiele au durat 54 milioane de ani, fiecare rasa a vrut sa fie prima specie, sa s
pravietuiasca; intr-un fel sau altul suntem supravietuitori.
Bruce Lee spunea "Curata mintea si devin-o ca apa, apa poate zbura sau zdrobi. Fii apa !"
De ce a fost o mare problema sosirea lui in America? acel copil putea sa se conecteze ca Ghingis Han; acel corp era caucazian creat inginereste , avea carisma puterii ca si Ghingis Han si de fapt poti sa iti antrenezi mintea sa primesti ADN ul lui.
Dar nu poti folosi aceste daruri pentru placere si distractii.
L-au numit Diavolul Alb, ai lui il respectau, Hong Kong il respecta si B L traieste mai departe ."u
Multumim Andrew


Cele Sapte Elemente ale Dimensiunii a 5-a

Întreaga manifestare este structurată având la bază anumite elemente fundamentale (tattva), ce constituie adevărate cărămizi esențiale ce pun bazele întregii Creații, de la mineral la ființa umană și întreg cadrul lor existențial.

TATTVA = Tattva este o modalitate specifică de existență subtilă, caracterizată printr-o anumită frecvență de vibrație care o face să fie considerată o manifestare distinctă. Tattva este deci o categorie (iluzorie) a existenței cosmice (macrocosmice) care este, de asemenea, prezentă într-o anumită proporție (ce diferă de la o ființă umană la alta) în microcosmosul ființei umane. Proporția de predominanță a unei tattva în microcosmosul ființei umane se poate modifica sau rămâne constant, datorită fenomenelor de rezonanță ce se stabilesc între o anumită tattva din Macrocosmos și aceeași tattva ce se află prezentă într-o anumită proporție în microcosmosul ființei umane, dând astfel naștere unui proces relativ constant de predominanță.

Datorită fenomenului de preponderență a uneia dintre cele 5 tattve ale lumii materiale (iluzorii): PĂMÂNT, APĂ, FOC, AER, ETER în ființa umană, aceasta va fi caracterizată automat printr-un nivel caracteristic de conștiință care o definește ca frecvență de vibrație specifică, ca mod de simțre, reacție, gândire, acțiune, etc. Orice ființă umană va avea întotdeauna o anumită predominanță accentuată a unui anumit element și simț ce este corespondent elementului respectiv, care îi poate permite să-și descopere propria sa preponderență a unei anumite tattva din cele cinci fundamentale. În unele cazuri complexe putem descoperi atât la noi, cât și la ceilalți că pot să existe în mod egal 2, 3 sau chiar 4 preponderențe care se manifestă aproape la egalitate. Cei care cunosc aceste noțiuni se pot folosi de ele atât pentru a se autocunoaște și creștere spiritual, cât și pentru a-i putea cunoaște mai bine și înțelege pe ceilalți oameni în cadrul înter-relaționărilor umane.

Cele 5 elemente (tattva) ale dimensiunii a treia

Pământul (prithivi tattva) – primul element în ordinea crescătoare a frecvenței de vibrație, este ultimul element (tattva) în ordinea emanației, având frecvența de vibrație cea mai scăzută dintre toate elementele. Pământul subtil este caracterizat de densitate și condensare și este cunoscut în toate tradițiile spirituale ca fiind cel care hrănește și susține toate ființele. La nivel subtil el ilustrează o perfectă abandonare, specifică extremului yin (aspectul receptiv fundamental) a voinței individuale în Voința divină, concretizată la nivel uman printr-o stare specifică de umilință. Pământul subtil reprezintă originea oricărei forme de existență fizică. Din punt de vedere energetic subtil el este asociat cu muladhara chakra, sediul subtil ocult al energiei Kundalini (energia fundamentală a ființei), aflată în forma sa nedesfășurată, adormită, ce include toate potențialitățile. El reprezintă tot ceea ce este tangibil, solid, perceptibil ca fiind dens și material, reprezentând încununarea întregii Creații fizice. Comuniunea subtilă cu acest element conduce la anumite forme de beatitudine.

Apa (apas tattva) este cel de al doilea element și reprezintă la nivel fizic tot ceea ce este fluid. Elementul subtil al apei este, simbolic vorbind, rezervorul tuturor posibilităților de manifestare, reprezentând prin excelență originea vieții. Principalele sale calități sunt purificarea și regenerarea, având o mare putere de vindecare. Apa conține totodată în germene tot ceea ce este nemanifestat, contituind principiul creator care generează manifestarea ulterioară. La acest nivel se poate realiza o legătură directă cu Puterea Divină Creatoare. Elementul subtil al apei, privit ca esență a vieții, este prezent în orice formă de viață, constituind mediul subtil sau fizic prin care viața este susținută. Apa mai este deasemenea și un simbol lunar, al enegiilor inconștiente, al motivațiilor necunoscute ale sufletului. Centrul de forță corespunzător lui apas tattva este swadhisthana chakra asociat erotismului, dar și imaginației creatoare.

Focul (tejas tattva) este cel de al treilea element ale cărui principale aspecte sau calități sunt: transformare, pătrundere, ascensiune, libertate, resorbție, transmutare și sublimare. În general este un simbol al pasiunilor, atât al celor inferioare: mânia, violența, agresivitatea, cât și al celor superioare: aspirația intensă, efervescența interioară, elanul ascendent. El este în general asociat cu lumina, cu procesele de transformare și regenerare spiritulală și de ascensiune. Cei care stăpânsc puterea teribilă a focului subtil sunt Nemuritorii, ființe care au atins eternitatea prin Lumina Focului Cosmic. Aproape intreaga Știință alchimică se bazează pe puterea purificatoare și transformatoare a Focului subtil, care permite trecerea materiei de la o stare la alta. Focul subtil simbolizează în special purificarea prin cunoaștere și înțelegere, prin Lumină și Adevăr. De asemenea focul aspirației, focul iubirii, focul efervescenței spirituale ne purifică întreaga ființă și ne eliberează de orice limitări. Centrul subtil de forță asociat lui tejas tattva este manipura chakra, având o formă de vibrație triunghiulară și fiind asociat cu voința, iar la nivel fizic, cu tot ceea ce este perceput a fi cald și luminos. Calitatea sa principală este expansiunea.

Aerul (vayu tattva) este cel de al patrulea element, asociat în primul rând cu suflul subtil universal al vieții, fiind foarte frecvent considerat un simbol al sufletului. Termenul de origine slavă duh, care desemnează în aspectul său cel mai înalt Duhul sfânt, înseamnă atât suflet, cât și suflu, la fel ca și cuvântul sanscrit jivatma (sufletul cel viu). Duhul care devine Duh Sfânt reprezintă așadar o trecere de la jivatma (suflet) la atman (Spirit), Duhul sfânt putând fi asociat și cu Logosul divin Creator, care este el însuși o mișcare de respirație subtilă a lui Dumnezeu.
El este agentul dinamic care unește Cerul cu pământul. Vayu tattva reprezintă adeseori simbolic și mentalul care este versatil și mobil, fiind mereu un agent de legătură. Însă comunicarea pe care o face cu putință aerul subtil este sinonimă, la nivel universal, cu iubirea pură, cu afectivitatea, cuprinderea sau chiar cu atracția universală. El este sinonim cu ideea de spațialitate, cuprindere, mișcare, nemărginire, zbor. El corespunde centrului de forță anahata chakra, principalele sale calități sunt: mișcarea, comunicarea, spațialitatea, imaterialitatea, afectivitatea, delicatețea, compasiunea, versatilitatea, tandrețea, delicatețea.

Eterul (akasha tattva) este cel de al cincilea element, absent în anumite tradiții spirituale după căderea Planetei din dimensiunea a cincea, datorită coborârii foarte mari a frecvenței de vibrație, care a făcut ca elementele subtile ale dimensiunii a cincea să nu mai fie percepute, focalizarea reducându-se strict asupra elementelor grosiere. Totuși, eterul subtil (akasha tattva) este un element subtil fundamental pe care înțelepții yoghini l-au descoperit de mii de ani ca pătrunzând totul.

În unele texte secrete, el este considerat eterul spațial care cuprinde și înregistrează cu fidelitate totul. AKASHA sau eterul atotcuprinzător este cel mai subtil dintre cele 5 elemente subtile

  • PĂMÎNTUL,
  • APA,
  • FOCUL,
  • AERUL,
  • ETERUL (AKASHA)

Eterul cel subtil sau AKASHA este o substanță fundamentală care pătrunde tot MACROCOSMOSUL, fiind suportul de bază al vieții și al sunetului. În AKASHA se înregistrează instantaneu tot ceea ce se întîmplă în MACROCOSMOS, iar imaginile înregistrate pot fi citite de yoghini și alte ființe senzitive și se numesc CLIȘEE AKASHA-ice. Eterul (akasha tattva) poate fi asimilat continumului spațio-temporal, privit ca un rezevor al tuturor potențialităților de manifestare la nivel fizic sau ca o vacuitate care conține absolut totul, atât microcosmosul, cât și Macrocosmosul. El reprezintă nediferențierea primordială și este asociat cu idea de extremă puritate. Eterul (akasha tattva) este asociat centrului de forță vishuddha chakra și așa-numitei forțe a -5-a. Calitățile sale predominante sunt: puritatea, rafinamentul, elevarea, intuiția, grația, farmecul, cunoașterea intuitivă, armonia.

Iată-ne ajunși în punctul în care se află actuala știință modernă, precum și majoritatea sistemelor spirituale tradiționale ale acestei planete ce țin de operarea în sistemul tridimensional. Pe de altă parte știm cu toții că există 7 centri fundamentali de forță (chakra), din care doar 5 au fost asociați celor 5 elemente anterioare, iar pe de altă parte știm că această Planetă a fost la origine o planetă pentadimensională. Apare astfel în mod firesc intrebarea: Ce facem cu ceilalți doi centri de forță care nu au până acum nici un element asociat? și care sunt elementele subtile care crează cadrul pentadimensional de existență al planetei?

În mod evident avem de a face cu o cunoștere uitată , căci a dmite că există doar aceste 5 elemente fundamentale ar însemna să reducem întregul plan multidimensional de existență doar la planul fizic, ceea ce este absurd, căci ar însemna că celelalte planuri subtile nu au cum să existe.

Trăim însă în Acum-ul ascensiunii Planetare. Trecerea iminentă a Planetei în dimensiunea a cincea deschide noi perspective și aduce cu sine cunoașterea uitată a vechii Atlantide, precum și noi și nebănuite deschidere ale unei cunoașteri multidimensionale în care realitatea subtilă este din nou trăită ca o realitate evidentă, ale cărei mistere încep din ce în ce mai mult să se reveleze. A sosit acum momentul să facem pașii înainte care ne sunt călăuziți de Lumina și grația divină ce se revarsă din abundență în aceste timpuri pe Pământ.

A sosit momentul să primim în inima noastră cunoșterea divină pe care planurile superioare ne-o pun la dispoziție. Haideți să facem cunoștință așadar cu noile elemente specific dimensiunii a 5-a și care sunt asociate ultimilor doi centri de forță.

Al șaselea element – ARANI – este Energia creatoare conștientă de sine – având o natură pulsatorie și aflându-se la granița dintre manifestat și nemanifestat, este Energia divină care crează lumile și întregul Macrocosmos. Natura sa pulsatorie exprimă dualitatea undă –corpuscul a Luminii, atât de disputată de actuala știință modernă. Arani este energia divină din care izvorăște Puterea creatoare, o formă de manifestare a sa este acea imaginație creatoare realizatoare, cunoscută și sub numele de bhavana, care conduce aproape instantaneu la materializarea oricăror intenții creatoare, fiind o energie creatoare manifestatoare extrem de importantă, specifică dimensiunii a cincea. Tot în această sublimă energie divină își are izvorul starea de fericire reală, dată la modul cel mai profund de recunoașterea propriei naturi sau, altfel spus, de recunoașterea celui de al șaptelea element, pe care îl vom prezenta imediat în cele ce urmează și de care ea este inseparabilă.
Arani este totodată energia care crează și resoarbe Universurile (Creația) și care modulează totodată totul în cadrul Creației. Ea este cea care manifestă Jocul divin și natura sa este copleșitor de frumoasă, infinit jucăușă dar întotdeauna atotconștientă de Sine. O putem asocia în egală măsură și inteligenței supramentale și înțelepciunii profunde și infailibile a Inimii. Arani exprimă totodată plenar calitățile de omipotență și creativitate infinită. Ea este totodată energia Duhului sfânt.

Acest element, arani, cel de-al șaselea, este asociat cu centrul de forță ajna chakra. Să nu uităm că Universul este o creație mental, imprgnată de puterea Duhului sfânt. Asemenea lui Dumnezeu avem capacitatea de a ne crea și modela Lumea în care trăim prin puterea intenției și a imaginațiecreatoare realizatoare, pentru a ne recăpăta astfel statutul de Spirite libere ce trăiesc asemeni Creatorui lor.

Al șaptelea element – ATMOS – Este esența din care este creat Spiritul. Natura sa este indescriptibilă și copleșitor de frumoasă. Energia sa (deși este impropriu spus energia sa, dar cuvintele sunt sărace în capacitatea de a descrie esența sa divină) este extrem de ascendentă și propulsează direct în Lumina supremă a lui Dumnezeu, în Esența Dumnezeirii, fiind elementul care permite, alături de perechea sa, Arani, Cunoașterea realizatoare a lui Dumnezeu.
Este acel pur ’’a fi”. Este trăirea binecunoscutului ” Eu sunt cel ce sunt”. Caracteristicile sale cele mai evidente sunt omniprezența și omnisciența, iar calitatea sa principală este luminozitatea interioară, spre deosebire de cea exterioară specifică focului. Este un element de o frumusețe indescriptibilă, atât de copleșitoare încăt trăirea sa blochează instantaneu mintea, conducând în Natura supremă a lui Dumnezeu Tatăl, în Unitate.

Acest element este asociat celei de a șaptea chakra, sahasrara, centrul comuniunii cu Dumnezeu și al recunoașterii dumnezeirii din fiecare dintre noi.

(Fragment din cartea TERRA GALACTICA – Revelatii divine fundamentale cu privire la Planeta Pamânt si rolul acesteia in cadrul Creatiei)


Schimbarea a început deja ! Nimic nu se pierde , Totul se transformă !
....Să integrăm NOUL și NOUA Energie Cristalină capabilă să marcheze noua viață de la carbon la siliciu . Schimbăm Era și Evul .
AN DA RA , Călătoria cu Lumina se traduce .
Noua Schimbare începe din interiorul nostru acum . Manifestarea în Corpul Fizic cu ajutorul Corpului Cristalin de Lumină , în viața fizica care este doar simțire și trăire . Viața nu este doar experiență , este Atitudine , Integrare și Asumare . Noi suntem viitorul , acum , aici și pregătim noul pământ , acum prin noi înșine .
Noul Pământ este ceva special , altceva decât aici , cu cât corpul nostru deține mai multă Lumină , cu atât mai rapid va fi procesul de conștientizare și transformare .
De asemenea , tu ești/noi suntem , întotdeauna , în sincronicitate cu toate structurile : cu Pământul interior / Pământul exterior , Grila Cristalină a Mamei Pământ / Gaia / Terra Nova (Noul Pământ) și cu toate Porțile Stelare , care sunt , Acum , activate și sincronizate în mod continuu .
AnDaRa înseamnă a „Călători cu Lumina” – Comunicații Inter-Stelare . Acest proces prinde de exemplu atunci când craniul meu a trecut în modul de optimizare ca și un craniu de cristal , munca mea se lărgește , acceptă informații de la propriul meu Corp Cristalin de Lumină : Regatul nostru de Cristal continuă să se extindă , așa cum fac și eu , de asemenea ! Cum facem schimbarea ? Așa :
Plan e ta este atinsă de energii cu frecvenţe tot mai înalte , care aduc schimbări majore de înțelegere și declanşează (în interiorul persoanei cu deschidere către acest aspect energetic) activarea următoarei perechi de şiruri de ADN , dar şi iniţierea Activării Corpului CRISTALIN DE LUMINĂ , aspecte evidenţiate inclusiv prin uimitorul proces de TRANSFORMARE a Atomilor de CARBON în ATOMI DE SILICIU , la nivelul CORPULUI FIZIC !
Ani de zile eu am lucrat cu manifestarea cristalelor în propria mea structură a corpului fizic , le port la gât , pe mâini , sub pernă , pe măsuța de lângă pat , prin toată casa , am achiziționat și dintre cele care cântă pe note muzicale unificând prin sunet cele 2 corpuri ... care EVOLUEAZĂ PE CONT PROPRIU , pentru noi , în măsura în care noi PĂSTRĂM CEA MAI ÎNALTĂ VIBRAŢIE A LUMINII CONŞTIINŢEI în propria noastră FIInță ... Acesta este un proces complicat , anevoios și unul care va provoca Tot Ceea Ce EȘTI ca ființă umană . Procesul de actualizare este uriaș și va „conduce lumea ta” pentru un timp , pe măsură ce tu REVII la a FI un Cristal , la A FI o FIINŢĂ de LUMINĂ / CRISTALINĂ , la a FI o FIInţă AVATAR , Aici . Corpul tău se menține constant în modul de actualizare , de purificare , de curățare celulară , în tot ceea ce se mișcă și evoluează în ceva ce mica / limitata minte umană nu poate înțelege .
Activarea și formarea acestor cristale sfidează toate lucrurile logice . Acesta nu este un proces logic . Acest proces este unul de Rezonanță .
Acesta este un Proces Galactic , asemenea lui Dumnezeu/Divin , Proces Cosmic și Multi-dimensional al EVOLUŢIEI INIŢIALE în Cine și Ce Ești cu adevărat ... nu un singur lucru , ci toate lucrurile care fuzionează ca fiind UNUL , în interiorul „vasului” tău fizic (trup) , care se adaptează în mod continuu , se recalibrează , se restructurează , în conformitate cu CODIFICĂRILE tale SUPERIOARE de LUMINĂ , complexe pentru oameni și simple pentru cei ce accesează informații , coduri matematice / geometrice și secvențe păstrate în câmpul lor energetic al supra conștiinței .
Acest câmp plutește în jurul întregului corp și atunci când inima / mintea ta și totul din tine este complet deschis , acesta se activează pentru a pătrunde în interiorul trupului tău .
Acesta este un proces lung , care a avut loc de-a lungul întregii tale existențe fizice , Aici . Frecvenţe Cosmice / Planetare / Universale se activează în fiecare moment , însă nu în afara ta , ci în interiorul tău . Percepția ta este că „există acolo”. Și aceasta este tot o separare umană . Este „acolo” și în interiorul tău , simultan , pentru ca trupul tău să existe în cadrul întregului câmp !!!!!!!
Ființa ta se identifică cu trupul tău . Sufletul tău este întregul câmp .
Capacitatea ta de a crea fuziunea corpului fizic cu Câmpul Unificat al SUPRA-CONŞTIINŢEI din cadrul structurii tale și de a păstra toate aceste informații , daruri / abilități și atribute pentru Noua ta Existență Umană Pământeană , este un proces continuu pentru tine , de a Fi , pe deplin , multi-dimensional , Aici .
Abilitățile tale Avatar sunt determinate de CRISTALELE tale EVOLUATE , care capătă formă în interiorul tău .
Acest lucru se întâmplă atunci când tu și corpul tău lucrați împreună și TU devii , din nou , ENERGIE .
Energia Conștiinței Pure circulă în formă ta fizică , care se adaptează la conștiința ta , având în vedere că tu integrezi , cu intenție și în mod continuu , şi încorporezi aceste coduri în interiorul tău .
Această încorporare este un proces uriaș , deoarece toată densitatea din sistemele corpului tău fizic (glande / organe / comunicare) și din structuri (oase / dinți / coloana vertebrală) trebuie să se de-densifice , iar materia fizică din corpul tău fizic să ia , continuu , o nouă formă .
Ființei tale îi place să controleze procesul , cu temeri interioare , în loc să-l asiste , să-l onoreze și să-l sprijine , pentru a crea cu ușurință și „mai rapid” evoluția , Aici .
Pe măsură ce corpul tău limpezește densitatea tuturor lucrurilor de separare / inconștiente , oasele tale vor începe să se contracte și să se extindă, la fel ca și celulele , coloana vertebrală , creierul , pielea , carnea ta ... având în vedere că energia se extinde și se contractă , pentru a „efectua”, în mod constant , acest proces pentru tine . Vei putea vedea cum poți trage de organe , că le poți mări , lungii , lății etc ... dând astfel o învățătură zdravănă minții ce are tendința de a ne minții ...
Oamenii „netreziți” încearcă să înțeleagă ceea ce se întâmplă în vechile credințe ale îndoielii sau să pună un diagnostic , în loc să se deschidă , cu adevărat , pentru a vedea , asimila și integra Divinul Cristalin noua energie .
Acest proces creează mare suferință între oameni , datorită credințelor limitative , dar care nu trebuie să fie la fel de incomodă pentru oamenii care fac deja acest proces conștient .
Participarea intențională facilitează totul și este cheia .
Corpul tău fizic lucrează continuu , din greu , acțiune pe care aspectul uman nu o poate înțelege .Tu devii un bio-organism și un eco-sistem natural și organic , FOARTE INTELIGENT , în interior . Interiorul se va extinde la exterior , într-un final .
Corpul tău procesează totul , simultan , la capacitățile cele mai înalte .
PUTEREA ta , CUNOAŞTEREA ta și PURITATEA ta RE-GĂSITĂ , îți oferă această capabilitate , Aici .
Cu cât corpul tau este mai mult pe bază de carbon , cu atât durata procesului va fi mai mare .
Sistemul tău Uman este Poartă Stelară , nu uita asta .
CRISTALELE tale COMPLET DEZVOLTATE sunt ceea ce îți oferă posibilitatea de a călători prin Porți Stelare și de a întruchipa VASTITATEA tuturor existențelor tale , Aici . LASĂ NOUL SĂ PĂTRUNDĂ IN INTERIORUL TĂU ȘI OBSERVĂ CUM SE VA EXTINDE .
Mulțumesc Omule bun ce îmi aduci bucurie și zâmbet pe chip !
Mulțumesc Ființă Stelară ! Mulțumesc Ființă UniVersală !
La mulți ani Lumină !

7h 

Un text de la Aura Buiac , care este blocata, despre ceea ce reprezinta oxidul de grafen, prezent in vaxuri, prin prisma interpretarii biblice :
"GRAFENUL (666) ELEMENTUL CARE ÎMPIEDICĂ EVOLUȚIA CARBONULUI ÎN SILICIU
"Aici stă înțelepciunea"
Cel ce deține inteligența poate calcula numărul bestiei,căci este numărul omului.
Numărul său este șase sute șaizeci și șase.
Astfel este scris în cartea Apocalipsei 13:18 ,numărul care marchează bestia pentru a fi recunoscut la sfârșitul Lumii.
După cum am văzut, se pare că suntem deja la așa zisul "sfârșit al Lumii", care nicidecum nu este sfârșitul Pământului ci sfârșitul unui ciclu al omenirii,sfârșitul tuturor sistemelor pe care le-am cunoscut până acum: politic, economic, educațional,informational,sanitar,cultural,etc.
Doar prăbușirea completă a tuturor sistemelor va face loc noului.
De asemenea este adevărat că acest lucru nu va dura mult, doar 42 de luni de la numirea bestiei, ceea ce înseamnă cel mult între anii 2025-2027.
Dar,după cum era și evident,știam și noi că cei care controlează lumea urmau să facă tot ce le stă in putință pentru a împiedica majoritatea omenirii să evolueze in conștiința pentru a putea trece la noul ciclu, Noua Eră.
Și așa au și făcut, sistematic, prin legi pro-avort, ideologie de gen,droguri,tendința transumana atacuri virale,otrăvuri in apă și aer,alimente OMG,iar acum cu inocularea grafenului, care este elementul majoritar care sa găsit in diferite Vaxqinuri.
Grafenul este o substanță compusă din carbon pur, este cel mai bun conducător de electricitate si căldura cunoscut.
Intr-un verset din Biblie,Ioan,autorul Apocalipsei (revelația) spune că numărul 666 este numărul omului.
Și spune asta pentru că numărul 666 se reacționează cu atomul de carbon și omul.
Carbonul este unul dintre cele 5 elemente ale ADN-ului uman și este compus din 6 protoni, 6 electroni și 6 neutroni,ceea ce echivalează cu 666.
Carbonul și grafenul sunt același,ambii formează celule hexagonale.
Deci injecțiile pe care le fac conțin numarul atomic 666 și patroni de 6 unghiuri.
Acesta este un cod care în Biblie este denumit "numărul bestiei" care permite celor ce controlează lumea să știe care sunt"ai lor"
Ei îi marchează precum fermierii își marcheaza vitele.
În natură, carbonul se manifesta in forma de grafit sau diamant.
Sunt două căi total diferite: de aceea se spune că evoluția prin care trecem este "de la carbon la siliciu" , deoarece siliciul cristalizează cu același patron ca diamantul.
Numărul atomic al siliciului este 14.
Are 14 protoni și un numar egal de electroni și neutroni.
Numărul masei sale este 28.
Carbonul și siliciu sunt din punct de vedere chimic foarte asemănători.
Ambii pot forma legături de 4 atomi simultan, făcându-i bine adaptați pentru a forma lanțuri lungi de molecule găsite in viață,cum ar fi proteinele și ADN-ul.
Siliciul este al doilea cel mai abundent element,după oxigen,în scoarța terestră.
Marea diferența este că,de exemplu, legăturile între carbon-oxigen pot fi desfăcute dar cu siliciul sunt eterne, nu se termină.
În schimbările evolutive anterioare, Ființa Umană a rămas mereu cu ADN-ul său bazat pe elementul carbon,în dimensiunea a 3-a, iar acum vine schimbarea ADN-ului său in elementul Siliciu,adică baza Cristalului de Cuarț, ADN-ul cristal.
Asta este ceea ce intenționează controlorii întunecati ai Lumii să împiedice.
Un Salt Quantic are loc atunci când atomul suferă o modificare datorită "forțelor externe" care îl forțează să sufere mutații interne și care, prin urmare,îl modifică structural,schimbându-i morfologia față de alte elemente.
Particulele de lumina, numite fotoni,vor fi cauza acestei schimbări in atomul de materie tridimensional 3D,ale cărui particule vibrează la 9/10 părți ale vitezei luminii, "mutand-o " într-o dimensiune mai subtilă și de frecvențe majore vitezei luminii unde masa dispare ca atare.
Morfologia Ființei Umane va suferi mutații către elementul Siliciu, care este un Element Cristalin(în greacă Hristos înseamnă Cristal) ceea ce va reprezenta un Salt Quantic de Frecvență într-o spirală Fibonacci,care stă la baza Geneticii Ființei Umane,formată prin structuri cristaline.
De aceea oamenii au fost închiși in casele lor, de aceea sunt împiedicați să recepționeze liberi Soarele,deoarece fără Soare evoluția va fi imposibilă.
De aceea sunt izolați și mai presus de toate sunt inoculați cu grafen/carbon: pentru a împiedica evoluția naturală a ADN-ului Uman de la carbon la siliciu.
Doar cei care își vor păstra ADN-ul intact vor putea face saltul evolutiv către siliciu.
Iar cei care permit injectarea cu grafen vor incepe o deteriorare lentă sau foarte rapidă a organismului, deoarece frecvența Pământului crește și va continua să crească, și cu cat frecvența externa este mai mare cu atât va impacta mai mult cu joasele și densele frecvențe ale grafenului.
Dacă unele persoane erau deja inainte pe frecvențe joase, din cauza fricii, acum, odată cu inocularea grafenului, acest lucru crește."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro