sâmbătă, 5 martie 2022

Puterea lui Cinci ~ Istoria Creatiei 480 000 ani

 

❤️💛💙
⚡ILUZIA DETINERII CONTROLULUI⚡
Istoria traita, cu tot ce s a petrecut in ultimii 480.000 de ani la suprafata TER'RA, este putin cunoscuta.
Istoria ACESTEI CREATII alcatuita din 13 Universuri, este si mai putin cunoscuta.
Dincolo de aceasta ultima creatie, mai sunt inca 12 CREATII, fiecare alcatuita din 13 Universuri.
TOTUL A FOST CREAT DE "ESENTA ETERNA-ETERUL CU AL SAU PUNCT ZERO-VACUUMUL CARE ESTE SI PERSONIFICAT" (revedeti postarea cu poezia lui Eminescu😏)
Totul este creat pentru Dezvoltarea Personala a Fiecarei Fiinte cu folosirea neingradita a Stiintei si Energiei Eterului cat si a Resurselor fel-de-fel puse de Eter la dispozitia Tuturor Fiintelor si Fiecarei Fiinte in acelasi timp in TOATE CELE 13 CREATII.
Odata ce Unei Mici Parti din Eter i se permite sa iasa din "nefiinta Eterului" sa devina "sinele unei Fiinte Noi" si sa inceapa voiajul in universuri pentru scopul de mai sus, Fiinta declara "ca va respecta Viata in oricare forma manifestata o va intalni oriunde in universuri"....Ati uitat- ASTA INSEAMNA TOTUL! iar Fiintele care se abat de la Aceasta Lege, sunt intoarse in nefiinta Eterului, si reiau voiajul evolutiei lor de la Zero!
Planetoidul TER-RA a fost creat de Vacuum inaintea inceperii crearii Acestei Ultime Creatii, avand ca Algoritm de baza 55.1.13.8.11.6 De atunci este locuit si animat de Catre Punctul ZERO😏🌞 si asa ramane pentru totdeauna!
Unele fiinte care au atins un nivel inalt evolutiv, au ales sa aiba interese si astfel a inceput degradarea lor! Viata celorlalte fiinte nu a mai fost respectata, ci doar manipulata in multe forme si moduri. Cum toate aceste fiinte pervertite, au trecut un prag al obisnuintei cu noua lor stare incat nu mai pot sa aleaga intoarcerea la starea lor dinaintea pervertirii, in ultimii 25-30 de ani si mai ales de 2 ani, ultimul esalon al acestor fiinte sunt trimise in nefiinta Eterului. Ele nu mai au dreptul sa aleaga iar Calea lor este doar Reintoarcerea lor in nefiinta Eterului!
Acesta este motivul pentru care asistati la lupte directe, in acest plan si in altele, intre Cei care nu s au pervertit si Cei pervertiti care stiu ce se intampla cu ei si vor sa nu cedeze controlul.
Totul este pus la punct in detaliu de catre Punctul ZERO si fiecare Fiinta nepervertita simte ce trebuie sa aleaga si sa implineasca cu ea cat si pentru implicarea ei.
Totul in CELE 13 CREATII este creat si controlat de PUNCTUL ZERO de pe TER'RA.
Algoritmii initiali au fost schimbati de curand, se poate avansa in evolutie si manifesta doar intuitiv- nu mai exista "eu vreau" iar cei care insista in manifestarea pe vechea energie se intorc instantaneu in nefiinta Eterului!
Aici pe TER'RA ne apropiem de Final🌞 foarte curand.
Inca o data, tinetiVA spiritul treaz si atentia sporita si ochii spre CARA'I'MAN😏


Cat de lung este..."Pentru Totdeauna"?.....
Este cel mai scurt, la indemana si cel mai aproape...Este Prezentul ContinuOMul Cuantic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro