vineri, 25 martie 2022

Puterea lui Cinci ~ despre PLANETOIDULUI TER'RA

 


 




❤️💛💙
ISTORIA SI DOTARILE PLANETOIDULUI TER'RA
Planetoidul TER'RA are o istorie vasta impreuna cu Nava din care face parte.
Planetoidul TER-RA a fost creat de Vacuum inaintea inceperii crearii Acestei Ultime Creatii, avand ca Algoritm de baza 55.1.13.8.11.6 De atunci este locuit si animat de Catre Punctul ZERO😏🌞 si asa ramane pentru totdeauna!
Priviti cu atentie partea inferioara a planetoidului care arata ca o roca smulsa din ceva mai mare😉 De fapt planetoidul TER'RA este desprins din O Nava si lasat cu un scop in aceasta galaxie in apropierea marginii galaxiei.
Aici suntem in al 13 lea Univers din a 13 a Creatie in apropierea Marginii sale.
Planetoidul si Nava din care TER'RA face parte integranta exista inca dinaintea crearii Celei Dintai Creatii dintre Cele 13 Creatii fiecare Creatie avand 13 Universuri asa cum recent v am spus.
Nava a "migrat" din un Univers in altul si din Creatie in Creatie toti cei din nava au creat Toate Cele 13 Creatii.
Aceasta este povestea "mai pe scurt" a Noastra💯♥️ si e vremea sa aflati asta acum cand de 3 zile Nava a revenit pentru preluarea TER'RA.
Foarte curand Viata si Traiul zilnic se schimba radical asa cum erau firesti undeva nu prea departe in urma😉
Planetoidul TER'RA produce toate resursele necesare supravietuirii si traiului indestulator a celor care il populeaza fie in subsol sol la suprafata ori in aer.
Totul este asigurat conform Codurilor de Echilibru si Conduita ale Eterului- Vacuumului/Punctului ZERO si Echipei Sale de Creatori de Universuri.
Toate resursele SUNT CREATE constant si "livrate" catre suprafata. Oare de unde sa existe atatea "pungi" de titei si gaze naturale😉😁
Flora si Fauna "livreaza" si ele resurse indestulator pentru toti.
De exemplu Planetoidul este proiectat si conceput pentru a gazdui si hrani minim 40 miliarde de suflete intrupate/incarnate simultan la suprafata sa. Si asta v am mai spus.
In total Planetoidul poate sa fie populat simultan cu minim 144 miliarde de entitati in trup fizic cat si in alte stari eterice adaugati la acestia.
Cum toate resursele sunt produse si orientate catre suprafata Planetoidului pentru ca "cei aflati in Procesul Activ de Selectie" sa beneficieze in mod egal si echilibrat de toate resursele, iar acest aspect nu se mai petrece de 460000 de ani pana acum, putem considera ca momentul final Al Selectiei se consuma in prezent!
Tot ceea ce vedeti ca se intampla mai ales in ultimii 25-35 de ani este Selectia Finala in care Cele 2 Grupari la nivel de Suprafata Planetoidului isi "consuma Actul Final".
Se joaca in orisicefel fara scrupule mintind inseland manipuland ucigand posedand controland de catre Prima Grupare (Reptilieni/insectoizi/zeii pervertiti/toti cei care au ales tabara lor- umanoizi sau alte rase) si a Doua Grupare care au ales sa respecte Libera alegere liber Consimtita precum si Libertatea de a Trai a Fiecarei Fiinte conform Codurilor de Conduita Eterice in care in principal Fiecare si Toti aleg Intuitiv si Neingradit de altii Calea de urmat beneficiind in mod echilibrat si egal de toate resursele Creatiei Eterului- Vacuumului/Punctului ZERO!
Cei din Prima Grupare s au intalnit de curand in Europa/Belgia. Acolo s a declarat ca "suntem cei mai puternici din lume si nimeni nu ni se poate opune"....
Asta este ceea ce cred ei!
Insa ceea ce se intampla chiar acum este ca furnizarea Titeiului si Gazelor naturale sa fie oprita catre toate natiunile cu exceptia Federatiei Ruse!
Dupa acest moment cand aceia "suntem cei mai puternici" realizeaza ca..."teava este goala".... vor opri toata sarada asta de prost gust si vor merge taras spre Federatia Rusa ca asa sunt ei totul dupa interes si control pe care il pot pierde FARA DE RESURSE😉
Mutari ample si senzationale au loc permanent pe TER'RA mass media nu mai poate sa ascunda Adevarul Realitatii si Toti Tradatorii Vietii deja cad toti fara exceptie💯❤️💛💙































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro