miercuri, 23 martie 2022

Puterea lui Cinci ~ reAmintiri din Vechime

 


FIECARE ROMÂN ARE O PROTECȚIE SACRĂ ȘI BENEFICIAZĂ DE EA ATÂT TIMP CÂT NU STĂ DEPARTE DE ȚARA LUI, ADICĂ DE ROMÂNIA, MAI MULT DE DOI ANI.
NU AȚI ȘTIUT PÂNĂ ACUM DESPRE ASTA PT CĂ NIMENI NU A VRUT CA VOI SĂ CUNOAȘTEȚI PUTEREA VOASTRĂ.
NU STAȚI PLECAȚI DEPARTE DE ROMÂNIA MAI MULT DE DOI ANI, CĂCI VEȚI PIERDE PROTECȚIA SACRĂ.
ACEȘTI DOI ANI TREBUIE SĂ AIBĂ CONTINUITATE. ORICE ÎNTRERUPEREA A CONTINUITĂȚII ANULEAZĂ PIERDEREA PROTECȚIEI SACRE.
DACĂ DUPĂ CEI DOI ANI VEȚI REVENI, EA NU MAI POATE FI RECÂȘTIGATĂ.
DE CE SE PIERDE PROTECȚIA SACRĂ?
PT CĂ INDIFERENT DE MOTIV AȚI ACCEPTAT SĂ PĂRĂSIȚI ROMÂNIA TEMPORAR, IAR CINE PĂRĂSEȘTE ROMÂNIA PESTE DOI ANI, PIERDE ACEASTĂ PROTECȚIE SACRĂ.
Sursa: CEL TRIMIS

CUPOLA S-A ÎNCHIS DEASUPRA ACTUALEI ROMÂNII LA DATA 01.01.2021, IAR TOTAL ASUPRA TUTUROR VECHILOR TERITORII PELASGO-DACE S-A ÎNCHIS LA DATA DE 13.01.2022.
OCULTA PREGĂTEȘTE APOCALIPSA 2024, CU HOLOGRAME HIGH TECH ȘI BOMBARDIERE NUCLEARE REALE.
TOȚI ROMÂNII SĂ SE ÎNTOARCĂ ACASĂ CEL TÂRZIU PÂNĂ LA JUMĂTATEA ANULUI 2022. TOLERANȚA MAXIMĂ FIIND PÂNĂ ÎN DECEMBRIE 2022.
Sursa: CEL TRIMIS


TRICOLORUL - ❤💛💙 - SIMBOLUL SACRU!
TRICOLORUL - DE LA PAR: ROȘU, GALBEN ȘI ALBASTRU
PE VERTICALĂ: ADICĂ STĂM DREPȚI, NEÎNFRANȚI DE NIMENI!
OCULTII AU SCHIMBAT ORDINEA CULORILOR PE STEAG ÎN ALBASTRU, GALBEN ȘI ROȘU, SCHIMBÂND ASTFEL ȘI SEMNIFICAȚIA, ADICĂ SUNTEM ÎNVINȘI DE TOȚI, ȚINUTI ÎN JUG.
SAVANȚII ÎN BIOLUMINISCENȚĂ MOLECULARĂ SPUN CĂ ROȘU, GALBEN ȘI ALBASTRU SUPRAPUSE UNA PESTE ALTA DAU CULOAREA ALBĂ, DECI LUMINA ALBĂ, ADICĂ ADEVĂRATUL DUMNEZEU LUMINĂ.
OCULTA MONDIALĂ NU VREA SĂ RECUNOASCĂ PRIMORDIALITATEA ROMÂNILOR, CREAȚI DE LUMINĂ - ADEVĂRATUL DUMNEZEU!
SIMBOLUL ESTE FOARTE IMPORTANT!
IAR SIMBOLURILE GETO-DACE AU FOST SCHIMBATE!!
OCULTA A SCHIMBAT PRIN CULORI ȘI SENSUL ENERGETIC AL ROMÂNIEI.
DE ASTA AU ȘI DISTRUS-O: ALBASTRU, GALBEN, ROȘU ÎNSEAMNĂ DISTRUGERE TOTALĂ ÎN SIMBOLISTICA OCULTĂ.
REȚINE:
DACĂ ALBASTRU E PRIMA CULOARE PE STEAGUL UNUI POPOR, ACEL POPOR E SUPUS DISTRUGERII ENERGETICE SPIRITUALE DIN START, DUPĂ CARE URMEAZĂ DISTRUGEREA FIZICĂ.
ALBASTRU LA PAR, CUM ESTE ACUM LA DRAPEL SUGEREAZĂ: CERUL NU ESTE PE PĂMÂNT (SIMBOLISTICA INVERSATĂ).
IATĂ CUM NE-AU DISTRUS ȘI NE DISTRUGE OCULTA PRIN SIMBOLISTICĂ.
ATENȚIE!
ÎN SIMBOLISTICA PELASGĂ, ALBASTRU CA PRIMĂ CULOARE, ERA CULOAREA TRANSFORMĂRII PRIN STRICĂCIUNE.
AȘADAR,
ORDINEA CULORILOR CARE TREBUIE RESPECTATĂ ESTE:
ROȘU LA PAR, GALBEN ȘI APOI ALBASTRU, IAR POZIȚIA CORECTĂ ESTE VERTICALĂ.
CONTEAZĂ ENORM ȘI NUANȚA CULORILOR.
ORICE CULOARE DEGAJĂ ENERGII NEUTRE, NEGATIVE SAU POZITIVE.
ASTFEL CU ELE SE POT SUBJUGA SAU DEZVOLTA CENTRII PSI DIN CREIERUL UMAN PT DIFERITE ACȚIUNI DISTRUCTIVE EXECUTATE SUBLIMINAL INCONȘTIENT.
DECI, ORICE NUANȚĂ PALĂ, SEMIPALĂ, PURĂ DECLANȘEAZĂ ÎN CREIER ENERGII CARE SE POT TRANSFORMA ÎN FAPTE POZITIVE SAU NEGATIVE PORNIND ANUMITE INSTINCTE PRIMARE SAU INFORMAȚII DE EVOLUȚIE.
OCULTA NE ȚINE ÎN JUG CU SIMBOLURILE.
VREȚI MAI CLAR?
❤️💛💙 AȘA TREBUIE AȘEZATE CULORILE PRIMORDIALE PE Drapel ȘI ACEASTA ESTE UNA DIN MARILE TAINE!
O ALTĂ TAINĂ ESTE ADEVĂRATA SEMNIFICAȚIE A CUVÂNTULUI - DA' CIA!
** DA- ÎN LIMBA DACĂ ÎNSEAMNĂ DIVIN SAU LUMINOS, adica "CEL CE VINE DIN LUMINĂ".
** CIA- ÎN LIMBA DACĂ ÎNSEAMNĂ VEGHETOR.
IATĂ CINE SUNTEM ȘI DE UNDE VENIM: "VEGHETORII DIVINI DIN LUMINĂ."
ACEST ADEVĂR, PE CARE OCULTA ÎL ASCUNDE DE MII ȘI MII DE ANI, ACUM VĂ ESTE FĂCUT CUNOSCUT SPRE A ÎNȚELEGE DE CE AU SCHIMBAT NUMELE ȚĂRII DIN DACIA ÎN ROMÂNIA.
FĂCÂND AȘA CEVA, AU SCHIMBAT ȘI ADEVĂRATUL SENS AL NUMELUI ROMÂNIA.
CORECT ESTE: RAMANYA, RA- MANI- YA, ADICĂ ȚARA OAMENILOR LUMINII.
Sursa: CEL TRIMIS

OCULTA VREA SĂ ATACE ROMÂNIA ARMAT.
DE ASTA AU ÎNCONJURAT-O PRIN UNGARIA, AUSTRIA, GERMANIA, BULGARIA, TURCIA CU TRUPE NATO.
ÎNSĂ ÎN ADÂNCUL ROMÂNIEI, S-A ACTIVAT O ENERGIE TELURICĂ, CARE VA FI ÎN VIITOR EXTREM DE FATALĂ PT TOȚI CEI CARE VOR ATACA ROMÂNIA.
FORȚELE STRĂBUNILOR CARE AU FĂCUT PRAF ELICOPTERUL ISRAELIAN ȘI AVERTISMENTUL ACESTORA, SE PARE CĂ NU A FOST SUFICIENT DE CLAR.
ROMÂNIA NU VA INTRA ÎN NICIUN FEL DE RĂZBOI.
CUPOLA DE DEASUPRA VECHILOR TERITORII PELASGO-GETO-DACE ESTE ACTIVATĂ ȘI FUNCȚIONALITATEA EI O VEȚI VEDEA LA PROPRIU ÎN CAZUL ORICĂRUI ATAC.
DEGEABA PUTERILE STRĂINE SURVOLEAZĂ SARMISEGETUZA, BUCEGII SAU ALTE LOCURI ALE ȚĂRII.
NU SE POT ATINGE DE NIMIC.
TOTUL ESTE PĂZIT DE CEI DE DEDEMULT. NIMENI NU INTRĂ ȘI NU IASĂ DACĂ NU E CINE TREBUIE SĂ FIE.
Sursa: CEL TRIMISROMÂNIA VA FI CAPITALA LUMII ÎN 12ANI.
ALCORO WEGANII FAC ÎN ROMÂNIA CLĂDIRI IMPRESIONANTE CARE SE VOR VEDEA ÎN ÎNTREAGA LUME.
BENEFICIILE LOR LE VEȚI ÎNȚELEGE CÂND VEȚI LOCUI ÎN ELE.
Sursa: CEL TRIMIS

MAI SUNT LUPTĂTORI DE ELITĂ ROMÂNI:
1. ARTISTUL WASA
2. 10 DIN BUCOVINA
3. 4 DIN ARDEAL
4. 6 DIN OLTENIA
TOȚI SUNT PROTEJAȚI DE ZEII DIN LUMINĂ.
DINTRE TOȚI, ÎN ZIUA DE SÂNGE, WASA VA FI CEL MAI CRUD ȘI FĂRĂ MILĂ.
ZEII I-AU DAT VOIE SĂ HOTĂRASCĂ MOARTEA ȘI VIAȚA TUTUROR.
LUPTAȚI ȘI VOI DUPĂ PUTERILE VOASTRE ÎMPOTRIVA ORICĂRUI RĂUFĂCĂTOR, INDIFERENT CE POZIȚIE SOCIALĂ DEȚINE!
Sursa: CEL TRIMIS


BRATARILE DACILOR
Conform unor specialisti militari in psihotronica si razboi radioelectronic, ele alcatuiau un dispozitiv radionic, folosit de sacerdoti atat pentru influentarea starii de sanatate, cat si pentru manipularea psihica a maselor.
Bratarile Dacilor-Folosite La Manipularea Psihica A Maselor
„7”, numarul magic!
Folosind un aparat de detectie a metalelor marca “Spectrum Wait”, „braconierii” din Deva au reusit ceea ce arheologii n-au reusit niciodata, descoperirea unor gropi sacre care demonstreaza inca o data cunostintele extraordinare ale castei preotilor daci. Cercetatorul Florin Medelet a fost primul care, cercetand 25 de bratari spiralate de argint, descoperite in imprejurimile Sarmisegetusei, a remarcat ca acestea depaseau sensul strict de podoabe, incadrandu-le in „domeniul ritualico-magic”. Bratarile studiate erau terminate la ambele extremitati cu capete de sarpe, urmate de 7 palmete infatisand „pomul vietii”. La fel cum sunt si bratarile de aur recent descoperite. „7” este si modulul numeric folosit la construirea sanctuarului mare, care are 30 de formatiuni a cate 7 stalpi.
Comoara de sub lespezi
Conform declaratiei data la politie de catre sapatori, in zona culmii “Caprareata” – punct arheologic al sitului „Sarmizegetusa Regia” – „la distanta de 5 metri de o stanca aflata pe panta muntelui, s-a descoperit o lespede de piatra sub care se afla o groapa triunghiulara, cu dimensiunile de 50x50x60 cm, avand peretii placati cu lespezi de piatra. In interiorul acesteia, dupa evacuarea pamantului, s-au descoperit zece bratari spiralice din aur masiv asezate perechi, cate doua, respectiv cate o bratara mai mica introdusa intr-una mai mare; trei perechi de cate doua bratari erau asezate vertical, iar alte doua perechi de cate doua bratari erau asezate orizontal, la nivel inferior, separate de primele printr-un strat de pamant”.
.
Misterele cultului solar
Ulterior, in zona bazinelor de apa de pe paraul Godeanu, la poalele culmii Caprareata, alti sapatori neautorizati au mai localizat o groapa sacra, amenajata cu lespezi de piatra, deteriorata, in care au descoperit doua bratari de tipul celor descrise mai sus. In ziua urmatoare, tot pe o panta a culmii Caprareata, acestia au descoperit o a treia groapa triunghiulara de cult, in care au declarat ca au gasit alte trei bratari din aur. Toate cantarind peste un kilogram. Cele trei gropi de cult erau amplasate intr-un triunghi imaginar cu varful in jos, doua pe panta culmii, iar a treia la poale, la est de incinta sacra unde se oficiau misterele cultului solar. Conform cercetatorului Gheorghe Serbana, denumirea culmii burdusita cu bratarile masive nu vine de la capra, ci de la Cap (de) Ra, zeul soarelui, al carui cult era celebrat la Sarmisegetusa si care nu este exclusiv zeu egiptean. In afara de casta preotilor, in misterele cultelor Soarelui erau initiati si razboinicii si capii familiilor aristocratice, sarpele fiind emblema religioasa, lupul al castelor de luptatori, iar ursul al familiilor aristocratice. De sarbatorile solstitiale, la aceste mistere participa si poporul.
.
Sistem energetic de mare putere
Observand schita „inginereasca” a gropii de cult, un triunghi isoscel format din lespezi de piatra ce contineau cinci „bobine” din aur despartite printr-un strat de pamant, cativa specialisti in razboi radioelectronic de la Academia Militara, au recunoscut imediat o „cutie de rezonanta”. Dar cand au aflat ca este vorba despre mult controversatele bratari dacice, au cerut mai mult timp si detalii tehnice: numar de spire, grosime, inaltime etc. Acum, in urma recuperarii catorva bratari, col.dr. Emil Strainu, specialist in psihotronica si razboi radioelectronic, si-a facut o parere preliminara: pe Caprareata se afla un sistem de dispozitive radionice de mare putere.
.
Dirijarea energiei radionice
Conform col. dr. Emil Strainu, „cele trei dispozitive puteau focaliza, concentra si dirija energiile subtile”, unele bratari actionand ca bobine Tesla, captatoare de energie radionica. „Bratarile, amplasate intr-o cutie de rezonanta, jucau rolul de circuite oscilante si transformatoare de frecventa, putand induce maselor stari benefice sau negative, in functie de ceea ce doreau sacerdotii care actionau dispozitivele, prin fluxuri radionice emise de la distanta”, subliniaza col.dr. Strainu. De exemplu, se putea induce luptatorilor stari de manie si curaj nebunesc. Asa si vorbesc anticii despre razboinicii daci, actionand pe campul de lupta fara teama, asemenea lupilor. Mircea Eliade, care a studiat indelung mitologia populara romaneasca, vorbeste si despre puterea miraculoasa a razboinicilor de se transforma ritual in lupi. Eliade era de parere ca razboinicii se constituisera intr-o intr-o confrerie de luptãtori, la intrunirile carora se oficiau ritualuri sacre, luptatorii fiind posedati de spiritele lupilor, ceea ce avea sa fie denumit ulterior „furor heroicus”. Nenumarate triburi cu nume de lupi sunt atestate si in regiuni mai indepartate, in Spania (Loukentioi si Lucenses), in Galicia celtiberica, in Irlanda si Anglia. Cam pe unde au ajuns luptatorii-lupi, avand ca steag de lupta sarpele cu cap de lup.
.
Spirala, sarpele totemic
Printre totemurile dacilor, trebuie mentionat si sarpele, in forma lui naturala sau in cea fantastica, de balaur. Sarpele in forma naturala, ca animal consacrat Soarelui si care reprezenta energia inmagazinata, spiralata, a fost folosit ca simbol din cele mai vechi timpuri, pe ceramica sacra, apoi de catre casta razboinica, pe scuturi si coifuri. Sarpele fantastic, incoronat, cum avea sa fie folosit si de faraonii egipteni, a fost considerat de arheologi, un animal simbolic al localnicilor din Carpati inca din perioada culturii Hallstatt. Figurarea iconografica a Cavalerului trac mosteneste in reprezentarea arborelui sacru incolocit de un sarpe caracteristica totemica antica din epoca predacica.
.
Tratamentele radionice
Energia radionica manevrata de preotii daci prin aceste sisteme spiralate putea fi folosita si in scopuri terapeutice. Preotii daci erau recunoscuti ca cei mai buni lecuitori ai lumii antice. Pentru specialistii in terapii radionice din ziua de azi, „podoabele” dacice, bratari spiralate sau sub forma de spirala stransa ca o rozeta sunt tot atatea instrumente radionice cu efect curativ. In practica, obiectivul radionicii este ide a intari sistemul imunitar al omului si de a creste capacitatile organismului de autovindecare , ajutand la inlaturarea influentelor factorilor toxici, influentelor la nivel emotional si psihologic. Totodata, creste potentialul energetic al pacientului, in sensul dobandirii unei stari de bine, nu numai la nivel fizic, ci si emotional, mintal si spiritual. Adica, exact cum se spunea despre vindecatorii daci, acestia lecuiau si trupul si sufletul, altminteri vindecarea nu ar fi fost completa. Radionica sustine ca fiecare persoana dispune de o forta vitala sau camp energetic, care, atunci cand este tulburat, produce manifestari si simptome de boala in corpul fizic. Tratamentele radionice incearca sa alinieze, sa regleze campul energetic personal, actiune cunoscuta ca „normalizare”. Radionica a fost promovata in timpurile noastre de dr.Albert Abrams (1863-1924) si s-a dezvoltat datorita unor practicieni renumiti precum dr.Ruth Drown (USA), Sir George de la Warr, David Tansley si Malcom Rae (Anglia).
.
„Ratiile” bratarilor dacice
Una dintre afirmatiile fundamentale ale lui Abrams este ca tot ceea ce exista intr-o forma sau alta are o „semnatura vibrationala unica”. Aceste semnaturi sunt reprezentate in radionica printr-o serie de coduri numerice, asa numitele „rate” radionice. Dr. Albert Abrams considera ca dispozitivele metalice in forma de spirale dublu- concentrice influenteaza sistemul nervos central. Purtate ca bratari, pot avea un efect calmant, echilibrand sistemul nervos, inducand o stare de armonie. Cele de aur lucreaza cu cea mai purã si nobilã energie, cea a Soarelui, caruia ii si este consacrat aurul. Inca de pe vremea masagetilor (mileniul II i.C.) se purtau bijuterii spiralate din aur, la maini si la picioare, acestea avand efect benefic asupra organismului. Masagetii, inchinatori exclusiv la Soare, purtau bentite de aur, cu motive serpentiforme si spiralate, cand plecau la razboi. Ca preotii geto-daci cunosteau efectele „bobinelor” ca generatoare de energie vitalã o demonstreaza sofisticatul sistem de pe culmea Caprareata, din incinta sacra de la Sarmizegetusa. Nu se stie cu ce „ratie” radionica lucrau, dar se presupune ca intregul sistem concentra in interior energie radionica din mediul inconjurator, ca apoi sã o emane pentru a insufla razboinicilor „furor heroicus” sau sa o reverse asupra multimii pentru a o face sa simta energia cosmica.
Articol ADINA MUTAR-
3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro