vineri, 11 martie 2022

Puterea lui Cinci ~ din Caraiman

 actualizare :

⚡Pana la urma Oculta va face "gestul disperat"😏 care va declansa Interventia INSTANTANEE din Aer-Sol-Subsol a CARA'I'MAN cu tot ceea ce asteapta sa se manifeste... pentru moment este un preAmbul la ceea ce urmeaza⚡
*pregatitiVA pentru ACEL MOMENT ca se va manifesta Fulgerator TOTUL...

❤️💛💙
⚡LUAM INAPOI TOT CEEA CE ESTE AL ACESTEI NATII SI NATIUNI⚡
⚡SE RECONSTITUIE PELASGO DACIA PE TOT TERITORIUL INITIAL LA CREARE⚡
⚡FIECARE FIINTA DE PE TER'RA VA FI EVALUATA DUPA FAPTELE SALE⚡
⚡FIECARE NATIUNE DE PE TER'RA VA FI CONSIDERATA DUPA FAPTELE SALE⚡
❤️💛💙
❤️💛💙

⚡11.03.2022 ora 8:45⚡ in Ucraina, Romania, Polonia, tarile Baltice au inceput Atacurile cu plasma lichida directionate de CARA'I'MAN. Se folosesc si alte tipuri de Energii condensate de genul acelora cu care au fost doborate elicopterele israeliene in Bucegi anul 2011.
Toti cei care vad asta cu proprii ochi nu au cum sa intelega, practic fasciculele sunt generate aparent cu plecarea din un punct sau din mai multe simultan si penetreaza solul sau ce este necesar dezintegrand totul in profunzime.
De astazi CARA'I'MAN actioneaza astfel si in multe alte moduri😏 oriunde la suprafata TER'RA unde este Oculta prezenta cu trupe si servantii lor.
Distractiv este ca unii servanti ai Ocultei si au trimis familiile inafara tarii. Selectia se face pe Cod ADN Pur atat in RO cat peste tot ca atare esti Tradator al Vietii atunci vei avea ADN neroutabil iar asta se vede clar de catre Cei care Triaza... Iar acest Green Pass nu poate sa fie contrafacut😏
Retineti ca in functie de tipul de energii mixate in aceste moduri mediul ambiant reactioneaza prin lumina degajata aerul bubuie se starneste aerul apar uneori turbioane dar directionarea este total controlata.
...SRI si DIA va mai amintiti ce ati trait in 2011?...sigur ca va amintiti toata viata😏...ACUM E MOMENTUL CA TOTI SA VADA CE ATI VAZUT VOI ATUNCI !!!
❤️💛💙


Laura Vacaru

Am întrat în meditație și văd extrem de multe filamente care izvorăsc din puncte diferite, deși este un punct de vedere central.
Miezul acțiunii, formează cercuri la fiecare pocnitură, țâșnește o raza din punct, un filament are o Luminiță care se intersectează cu alta Luminiță aparent se ating dar in realitate formează Floarea vieții, flori ale vieții sucesive fără a se încâlci.
Centrul seamănă cu u nufarăr albastru cu firișoare roz.
Fiecare punct care explodează face asta, ca și cum ar forma flori într-un pm. Prin firișoare curge lumină și apar scântei ca o puzderie de culori.
Pare o vietate ce creste rapid... Cumva a senzația ca se propagă în cercuri ca atunci când arunci cu o piatră în apă.
Percep mult mai multe dar nu pot exprima. Sunt culori pe care nu le-am văzut niciodată în viața mea.


Cristian Alexandru
12h ·



SFARSITUL OCULTEI ESTE IN DESFASURARE!
CUM AM SPUS IN REPETATE RANDURI, UNUL NU SCAPA. TOTUL ESTE BLOCAT NIMENI SI NIMIC NU POATE PLECA DE PE TER'RA.

China cere Statelor Unite ale Americii să prezinte public informații cu privire la laboratoarele biologice militare deținute în Ucraina și în alte zone, care au fost finanțate de Washington, a declarat astăzi Zhao Lijian, purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe.

Potrivit acestuia, SUA trebuie să prezinte în mod special informațiile legate de „virusurile" care se găseau în bio-laboratoarele din Ucrainena și „natura cercetărilor asupra acestora".

„Sub pretextul cooperării pentru reducerea riscurilor de securitate biologică și protejarea sănătății globale, SUA controlează 336 de laboratoare în 30 de țări", a arătat Zhao Lijian.

În cadrul declarației, oficialul a solicitat părților implicate garantarea siguranței celor 26 de bio-laboratoare din Ucraina.

Declarațiile acestuia vin după ce, săptămâna trecută, Ministerul rus al Apărării a prezentat dovezi potrivit cărora autoritățile de la Kiev au distrus toate urmele unui „program biologic militar implementat în Ucraina, finanțat de Departamentul de Apărare al Statelor Unite".


ALESUL ESTE NĂSCUT ÎN ZODIA CARE DUPĂ GRAMOLNICUL GETO-DAC CORESPUNDE ZODIEI ACTUALE TAUR.
CODAT TAUR ÎN VECHEA BABILONIANĂ ÎNSEAMNĂ ȚARA DIN MIAZĂNOAPTEA CEA ÎNDEPĂRTATĂ/ROMÂNIA.
DIN MARILE DEPĂRTĂRI S-A PORNIT NAVA COMANDANT A ȘEFIEI CONSILIULUI SUPREM AL FEDERAȚIILOR ALIANȚEI INTERGALACTICE CU DESTINAȚIA TERRA.
ESTE O NAVĂ IMENSĂ, CIRCULARĂ.
EA VINE ÎN SPECIAL PT CEI PATRU CREATORI ROMÂNI DIN VIITOR:
TREI SUNT ROMÂNI ȘI UNUL ESTE DE ORIGINE ROMÂNĂ DIN DANEMARCA.
Sursa: CEL TRIMIS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro