sâmbătă, 5 martie 2022

Puterea lui Cinci ~ Actualizari

 Stiti ca vine o primavara frumoasa ?


Raport Ben Fulford (01.03.2022) - Umanitatea este eliberată în timp ce Alianța Pălăriilor Albe trece la ofensivă

Poporul rus și evreu primesc în sfârșit dreptate pentru Holodomor și Holocaust, evenimente de ucidere în masă, sacrificii umane, organizate de mafia khazară. Acest lucru se datorează unei operațiuni a poliției ruse împotriva mafiei khazare (KM) care operează în interiorul granițelor lor. Acțiunea Rusiei împotriva KM este doar o parte a unei mișcări internaționale mai ample a Alianței Pălăriilor Albe de a îndepărta KM din toate pozițiile de putere, sunt de acord sursele societății secrete asiatice și occidentale..

Iată un rezumat a ceea ce a avut de spus avatarul prezidențial rus Vladimir Putin despre operațiunea din Ucraina:

  ,,Aceasta are de-a face cu întregul sistem de relații internaționale... normele fundamentale care au fost adoptate în urma celui de-al Doilea Război Mondial... au venit în calea celor care s-au declarat câștigători ai Războiului Rece... [Mafia khazară] având un sentiment de superioritate absolută... împreună cu standardele culturale scăzute... Pentru țara noastră, este o chestiune de viață și de moarte. A trebuit să oprim acea atrocitate, acel genocid al milioanelor de oameni care trăiesc acolo,,,vom căuta să demilitarizăm și să denazificăm Ucraina, precum să-i și aducem în judecată pe cei care au comis numeroase crime sângeroase împotriva civililor... Știm cu toții că a avea dreptatea și adevărul de partea noastră este ceea ce ne face cu adevărat puternici.”.

Pentru a cita și a parafraza câteva fragmente cheie: Khazaria era un regat din Asia Centrală care practica artele negre babiloniene. Ei erau cunoscuți de țările învecinate ca hoți, ucigași, bandiți rutieri și pentru că și-au asumat identitățile acelor călători pe care i-au ucis... În jurul anului 1200 d.Hr., rușii au condus un grup de națiuni care au înconjurat Khazaria și au invadat-o, pentru a opri crimele khazarilor împotriva poporului lor, care a inclus răpirea copiilor și a pruncilor pentru ceremoniile lor de sacrificiu cu sânge către Baal. [Satana].

Elita KM a fugit în Europa unde încet, într-o perioadă de secole, s-a infiltrat și a preluat în cele din urmă clasele conducătoare de acolo. Cea mai mare victorie a lor a venit în 1913, când Consiliul Rezervei Federale a fost preluat de KM într-o mișcare ilegală de Crăciun.

vPrin preluarea controlului asupra banilor poporului Statelor Unite ale Americii, John Rockefeller I și colegii săi KM au reușit să finanțeze revoluția comunistă a lui Vladimir Lenin și Leon Troțki în Rusia. De îndată ce KM a răsturnat guvernul creștin al Rusiei, ei și-au început răzbunarea pentru distrugerea Khazariei. În total, au ucis până la 80 de milioane de ruși în secolul al XX-lea. Ei și-au început, de asemenea, proiectul de a recrea Khazaria, înfometând până la moarte milioane de etnici ruși și ucraineni care trăiau în granițele antice ale Khazariei.

De aceea, Putin a spus: „Ucraina modernă a fost creată în întregime și complet de Rusia, sau mai degrabă, de Rusia bolșevică, comunistă”. - https://tass.com/politics/1407587

Răbdarea rusului s-a terminat în cele din urmă când KM a încercat să preia națiunea Kazahstan pentru a-și continua proiectul de a recrea Khazaria.- 




Un alt punct care trebuie făcut este că în 2014, secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a declarat că Ucraina nu și-a înregistrat frontierele din 25.12.1991. Întrucât ONU nu a înregistrat granițele Ucrainei ca stat suveran, iar Rusia este succesorul legal al URSS (acest lucru este confirmat de deciziile instanțelor internaționale privind litigiile de proprietate dintre fosta URSS și țări străine), terenurile pe care Ucraina , Belarus și Novorossiya sunt situate aparțin Rusiei. Cu alte cuvinte, așa-numita invazie a Ucrainei este o acțiune a poliției care are loc în interiorul granițelor Rusiei.

De asemenea, este foarte interesant de observat că Israelul refuză să susțină o rezoluție a ONU a administrației false Biden pentru a condamna așa-numita „invazie a Ucrainei de către Rusia”. - https://news.yahoo.com/u-protests-israels-refusal-back-221006922.html

Aceasta înseamnă că evreii au îndepărtat controlul KM asupra Israelului și acum își dau seama că holocaustul a fost un sacrificiu în masă al poporului lor către Satana de către KM. Potrivit surselor Mossad, mutarea Rusiei în Ucraina înseamnă că falsa administrație Biden este pe cale să implodeze și nu va dura dincolo de martie. „Acel miros în nările tale este că Statul Profund se chinuie din cauza operațiunii lor de spălare a banilor în Ucraina și a fost demolată de Putin. Pelosi, Biden, Bush, Obama, Kerry, Romney, Soros, Clinton și Vaticanul (și alții care urmează să fie expuși), cu toții au mâinile îmbibate de sânge, înfipte adânc în Ucraina”, notează sursa Mossad.

Sursele familiei Dragon adaugă: „Fabricile de arme biologice construite de Bill Gates și Fundația Soros (Rothschilds) au fost distruse. Marina ucraineană a fost scufundată, orașele sunt înconjurate și Alianța controlează acum 75% din țară, așa că câștigăm.

Arestarea agentului de top al KM, președintele turc Recep Erdogan, înseamnă că Turcia nu va lupta pentru KM. Turcia știe că SUA, Europa și NATO, deși este membru NATO, sunt sursa tuturor amenințărilor pe care le-a definit până acum. Știe foarte bine că aceste țări au eșuat în toate domeniile. Turcia știe că are o armată teroristă organizată împotriva lor în nordul Siriei. A depășit abia recent un atac intern precum tentativa de lovitură de stat din 2016, care a fost și o operațiune din SUA, Europa și NATO, așa descrie presa oficială turcă situația. - https://www.yenisafak.com/en/columns/ibrahim-karagul/putin-has-launched-an-age-of-madness-will-there-be-a-turkey-russia-war-3590151

Germania și Franța rămân, de asemenea, în afara ei. Olaf Scholz, cancelarul german, a precizat că țara sa nu va susține sancțiuni împotriva Rusiei și nici UE. În special, țările europene nu susțin sancțiunile financiare împotriva băncilor rusești. Mass-media de propagandă KM face o mare afacere cu privire la faptul că Rusia este acum izolată de SWIFT. Dar Alianța este cu cinci pași înaintea lor. De aceea, l-au arestat recent pe șeful Davos, Klaus Schwab, și pe șefa Băncii Centrale a UE, Christine Lagarde, în Antarctica. Acest lucru a dus la înlocuirea SWIFT cu Sistemul Financiar Cuantic bazat pe sistemul CIPS.

Mai important, serverele băncii Rothschild sunt în Ucraina și acum au fost confiscate. Asta înseamnă că jocul s-a încheiat pentru ei. De asemenea, este foarte interesant de observat că Națiunile Unite nu îi permite ministrului rus de externe Serghei Lavrov și delegației sale să viziteze ONU la Geneva. Aceasta înseamnă că ONU s-a declarat ca o organizație Rothschild. Este în proces de înlocuire.- https://tass.com/world/1412817

Acum să aruncăm o privire la povestea falsă răspândită de mass-media de propagandă KM despre ceea ce se întâmplă în Ucraina. Puteți vedea că ei organizează atrocități și morți false pentru că nu au atrocități reale despre care să raporteze. Mai mult, trebuie să concluzionăm că toată isteria din mass-media occidentală de propagandă despre Ucraina este o încercare disperată de a distrage atenția de la dovezile din ce în ce mai clare că recenta campanie de vaccinare în masă a fost o crimă de război uriașă. Rata mortalității în rândul celor vaccinați a crescut cu 495%.-

Sursele Pentagonului și MI6 spun că forțele speciale continuă să vâneze toți liderii și toți cei mai buni ai cabalei. Aceasta include trădători canadieni precum Justin Castro și Chrystia Freeland. Între timp, în Asia, auzim de la Familia Dragon și de la societățile secrete asiatice că toată influența KM este îndepărtată din regiune. Sursele spun că s-a ajuns la un acord de principiu pentru reunirea Taiwanului cu continentul, așa cum s-a menționat mai sus. Ni s-a cerut să nu oferim detalii suplimentare deoarece aceasta este o operațiune în curs de desfășurare.

Cu toate acestea, ni s-a spus că știrile false despre Kim Jong Un și rachetele false nord-coreene răspândite de mass-media de propagandă KM sunt un pachet de minciuni. Kim a murit, iar sora lui este acum responsabilă de Coreea de Nord, potrivit unor surse de informații asiatice. Coreea de Nord face parte din Alianța pentru Eliberarea Umanității, adaugă ei.

În Japonia, poliția și armata au început să aresteze zeci de persoane implicate în crima în masă de la Fukushima, spun surse japoneze de dreapta apropiate împăratului. Sursele de informații din Asia promit că vor avea loc mai multe schimbări istorice de acum până la echinocțiul de primăvară din 21-22 martie. După cum este obiceiul nostru, vom încheia săptămâna aceasta cu un briefing despre Project Blue Ray.

Recent, presa a lansat acest videoclip din 2010 care arată o anomalie meteorologică foarte ciudată sau un disc nenatural în Australia.

Acesta este un indiciu că ceva foarte uimitor ne va veni în curând din Antarctica, promite o sursă de la Agenția Spațială americană.



Batalionul Azov ,care din 2014 acționează fascist pe teritoriul Ucrainei,violând ,maltratând și ucigând rușii stabiliți în Ucraina.Acest Batalion a jucat rolul armatei ruse atacând conaționalii lor .Un război fals, într-o țară al cărei conducători sunt actori, orice numai patrioți naționaliști nu! Conducători care finanțează un astfel de batalion .....

HOROR din Ucraina despre care presa internațională nu vorbește:
copii soldați antrenați pe modelul ISIS! Am primit aseară niște poze care m-au uimit.
Este vorba despre pregătirea militară a copiilor afiliați celebrului „Batalion AZOV”, un grup de naziști care activează de mulți ani în Ucraina, care a fost încurajat și finanțat de ultimele guverne de la Kiev.
Pozele sunt recente si nu false, cunoscute unor jurnalisti romani; Iosefina Pascal a spus că are o documentație mai extinsă și va detalia astăzi subiectul.
Și această groază este într-adevăr punctul culminant al dezastrului umanitar din țara vecină...

Un militant din Aidar s-a predat armatei ruse. ”Te uiți la el - în tatuaje, un patetic. Iar acești nebuni înarmați abuzează de opt ani locuitorii din Donbass, jefuind, violând, ucigând, bombardând. Câtă rezistență au oamenii noștri, pentru a nu zdrobi ciudatul cu un rezervor”, scrie RT.
=================== Batalionul Aidar, este un batalion de asalt al forțelor terestre ucrainene.
Unitatea participă la războiul din estul Ucrainei și are aproximativ 400 de membri.
A fost numit după râul Aidar din regiunea Luhansk, unde a fost inițial
Există un motiv pentru care DEEP STATE CABAL vrea să declanșeze un RĂZBOI în UCRAINA pentru a acoperi toate relațiile cu forța naționalistă nazistă din Ucraina de Vest pe care le-au creat și finanțat înainte de al Doilea Război Mondial...
Acești lideri și regimul naționalist nu au fost niciodată judecați pentru uciderea a 200.000 de evrei, a peste 40.000 de polonezi și a altor 80.000 de grupuri etnice din regiune.../// CIA (Rockefellers) a început imediat să acopere liderii OUN în 1947 iar ei să se mute.
CIA a început operațiuni suplimentare după 1950 pentru a se infiltra mai profund în poporul ucrainean și în guvernele acestuia, antrenând zeci de mii de oameni din vestul Ucrainei pentru a deveni grupuri militare, agenți, mercenari și spioni...
În cei 70 de ani în care CIA a fost în Ucraina, a transportat droguri, arme și trafic de ființe umane și a creat un sistem de tuneluri militare care traversează țara...
Până în prezent, statul profund a folosit UCRAINA ca un centru pentru spălarea banilor internaționale. , traficul de persoane , laboratoarele biologice (arme biologice) și importul de arme nucleare din Orientul Mijlociu…..///
Fundația Rockefellers, DAVOS (Klaus Schwab/Familia nazistă în al 3-lea Reich), ROTHSCHILD, toate fac parte din regimul celui de-al 4-lea Reich care a creat virusul și vaccinurile sub controlul Organizației Mondiale a Sănătății, Big Tech. Big Media… Control guvernamental….. etc etc …..
Deci, când vezi clădiri inocente distruse în UCRAINA >> centrale nucleare bombardate >> mase mai mari de morți civili
… atunci știți că PARTIDUL NAȚIONALIST UCRAINA, pregătit de CIA, ORGANIZA CRIMELE PENTRU A FACE RĂZBOIUL ȘI SCENARIILE DE FALSE drapele PENTRU A DA VINĂ RUSIA... Și mass-media publică povestea și dădea vina pe Rusia.
Și nici o dată nu vorbesc despre CIA. , NAȚIONALIȘTII UCRAINENI DE VEST ucigând peste un sfert de milion de grupuri etnice în Ucraina, sub controlul CABALA de stat subteran KAZAR> = KABALE<<
PLANURI DE PUTIN DE EXPUNERE
BIDEN > OBAMA > CLINTONS > DAVOS
(Putin s-a infiltrat cu succes în DAVOS GROUP.nwo din mai multe motive)///// ….
PLANUL PUTIN este în derulare...
Sprijinit de WHITE HATS….>>> ThanksQ
Q) the storm rider




Şedinţa comisiei de contrasancţiuni
Lista țărilor care nu impun sancțiuni economice împotriva Rusiei (lista nu este exhaustivă.)
♦️Grupul BRICS (Brazilia, India, China, Africa de Sud). 41% din populația lumii.
♦️Țările OSC (Belarus, Kazahstan, Tadjikistan, Armenia, Kârgâzstan).
♦️Azerbaidjanul și Moldova au abandonat restricțiile anti-ruse. Dar cea mai surprinzătoare poziție este Georgia.
♦️America Latină (Mexic, Argentina, Venezuela, Guatemala, Columbia, Cuba, Nicaragua, Chile, Peru).
♦️Țări asiatice minus Singapore
♦️Orientul Mijlociu (Siria, Egipt, Turcia, Irak, Iran ..... în mod surprinzător și aliații SUA E.U.A. și Arabia Saudită,
(și Pakistan)
♦️Balcanii (Serbia, Bosnia și Herțegovina).
Am senzația că Occidentul ar putea pierde mai mult din sancțiuni decât Rusia!
Confirmări:
- emigranții ucraineni plătesc șpagă vameșilor din Ukraina că să fie lăsați să treacă granița
- cei mai mulți vor să plece de la noi spre vestul Europei
- multi au spus că nu au fost bombardati și nu au auzit explozii, dar s-au înspăimântat de ce le-au spus autoritățile și unii pt că au văzut avioane și elicoptere zburând deasupra casei lor.

"Ucraineni"....Ce mă distrează prostii care iar au halit momeala ca și cu mascarada!




Cei cazati in Voluntari spun despre ei ca sunt studenti la medicina din Odessa ...mai sa fie...are Medicina din Odesa mii de studenti straini, pe care i-au speriat ca vin rusii sa ii omoare si ii trimit de urgenta acasa in Vest? si statul roman se invarte pe 3 picioare sa le stea in fata de mare clasa si la urgenta, in timp ce familiile care au nevoie de ajutor asteapta in frig ? ....
Nu vi se pare "cusut cu ata CURCUBEU" ???? cine sunt acestia, de unde vin si ce au lucrat in Ucraina ? sigur nu au fost mana de lucru in Laboaratoare ????

https://www.stiripesurse.ro/

Răsplata pentru solidaritatea românească: Ucraina ține blocate în graniță, de patru zile patru camioane cu români

In vreme ce sute de mii de români donează bani pentru refugiații din Ucraina, își pun casele la dispoziție sau merg cu ajtoare în vămi, Ucraina își bate joc de români. Camioane întregi cu români sunt ținute în vamă de mai multe zile, iar oamenii nu pot nici măcar să plece pentru că actele le-au fost reținute. Iată ce scrie deputatul PSD Radu Cristescu.

"Ucraina se comportă "caineste" cu românii aflați la graniță. În timp ce România și românii se comportă absolut prietenește și omenește cu Ucraina și cu refugiații ucraineni, fapt recunoscut public și de președintele Zelenski, și de oficialii europeni , vameșii ucraineni se comportă "caineste" cu cetățeni români aflați la granița Ucrainei cu Republica Moldova. Iată ce scrie ,, Libertatea ,, : ,,Mai mult de zece camioane românești conduse de români și moldoveni sunt blocate de 4 zile în vama Mohîliv-Podilskîi, în Ucraina, și nu pot intra în Republica Moldova. Unul dintre șoferi, care aduce vitrine frigorifice din Rusia, susține că i s-a spus că marfa e captură de război. Conducătorii cu cetățenie română au cerut ajutor la consulul general al României la Bălți, care spune că blocajul e cauzat de fluxul de refugiți ucraineni ce fug din calea războiului : „Facem ce putem”,,.

Iată și ce spune un șofer blocat de autoritățile ucrainene : ,,A venit un procuror, au deschis camionul, au fotografiat, au făcut inventar, m-au pus să semnez, mi-au luat actele. Mi-au zis că nu pot să trec că e marfă din Rusia, că rușii sunt bandiți și asta e pradă de război. Azi am stat flămând. Nu știu ce vor vameșii. Nici să plec fără camion nu pot, că mi-au luat pașaportul,,  Cum vine asta, domnule ministru de externe Aurescu? Niște cetățeni români reclamă un abuz porcesc al autorităților ucrainene, iar diplomatul român căruia i-au cerut disperați ajutorul le ține partea vameșilor ucraineni și oferă justificări pentru abuz? Chiar în halul ăsta de decădere și de mizerie a ajuns Ministerul Afacerilor Externe?

Cu vameșii ucraineni nu e nici o mirare, e plin internetul de mizeria lor dezgustătoare și de faptul că aceste reziduuri umane storc sute de euro de la fiecare mamă ucraineană cu copii mici, nelăsând pe nimeni să treacă granița până nu plătește birul sălbatic. Dar oare chiar atât de jos au ajuns și diplomații din MAE, încât să lase cetățeni români pe mâna acestor hiene în uniformă ucraineană? Domnule prim-ministru Ciucă, faceți ceva, că ministrul Aurescu e prea ocupat cu vorbele ieftine și inutile!, scrie Radu Cristescu pe Facebook,



⚡️Ministerul rus al Apărării: noaptea, pe teritoriul adiacent Centralei Atomo-Electrice din Zaporijie, regimul de la Kiev a încercat să pună în aplicare o provocare monstruoasă.
În jurul orei 2 dimineața, în timp ce patrula în zona protejată adiacentă stației, o patrulă mobilă a Gărzii Naționale a Rusiei a fost atacată de un grup de sabotaj ucrainean - din geamurile mai multor etaje ale unui complex de învățământ și instruire, situat în afara centralei, a fost deschis focul din armele de calibru mic asupra Gărzii Naționale ruse.
Punctele de tragere ale sabotorilor ucraineni au fost înăbușite prin focul de răspuns. Ieșind din clădire, grupul de sabotaj ucrainean a incendiat clădirea.

VERIFICATI !!!!

👉🆘🆘🆘🆘 Atunci când Mintea vă este ținută distrată de Trompetele Tv , si voi vă uitati doar după Bombe si alte Avioane … Arafat a semnat Vânzarea DSU-ului la pachet cu SMURDUL Americanilor de la “FEMA” Agenţia Federală pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă!
---------------------------------
ARAHAT CREDE CA VINDE LUI BIDEU .
FEMA este sub control patriotic .
Fostii sefi sunt saltati de mult .
Dupa ce Romania a bagat bani in SMURD ...arahatul vinde pe persoana fizica , probabil...fiindca nu stiu cine incaseaza banii.

👉🆘🆘🆘🆘 Atunci când Mintea vă este ținută distrată de Trompetele Tv , si voi vă uitati doar după Bombe si alte Avioane … Arafat a semnat Vânzarea DSU-ului la pachet cu SMURDUL Americanilor de la “FEMA” Agenţia Federală pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă!
Când se va termina acest Film Serial de Comedie cu Elicoptere , Avioane , Tancuri , Refugiați Colorati si alte Bombe si Rachete care ocolesc Blocurile si care cad intrun final prin casele oamenilor fără să facă nici măcar Poc , va începe imediat fără nici o pauză un nou Serial Tv de data asta de Lung Metraj intitulandu-se “Uite România nu e România “!
Deschideti ochii Fraților și începeți să vă ridicați și să luați atitudine ! 🙏🙏🙏🙏🙏

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro