luni, 7 martie 2022

Puterea lui Cinci ~ Din nou

   
Ascultati TOT si cititi pana la capat !!!!

        
FACETI DONATII ?
MERG LA CRIMINALII NAZISTI !
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
Postare 21 din 07-03-2022
Donațiile care se presupune că au fost dăruite Ucrainei pentru a ajuta oamenii și familiile aflate în nevoie sunt direcționate către echipamente militare pentru soldații naziști
Ucraina a cheltuit deja 15 milioane de dolari din donațiile primite în criptomonede pe provizii militare, inclusiv veste antiglonț care au fost livrate vineri, potrivit Alex Bornyakov, ministrul adjunct al Transformării Digitale al Ucrainei.
Guvernul ucrainean anticipează dublarea celor 50 de milioane de dolari de cripto donați până acum în următoarele două sau trei zile.
Abonați-vă la Rocky News:
  

Clementino De Amici este împreună cu Clemen Decimo şi 
alţi 2
.

Rusia nu este îngrijorată de sancțiuni, deoarece știe că un sistem monetar complet nou este pe cale să intre în vigoare.

Clementino De Amici este împreună cu Clemen Decimo şi 
alţi 2
.

2 februarie 
Anche il Canada ha il suo momento di vittoria con una sollevazione popolare guidata dai militari sotto la veste di camionisti.
""I camionisti canadesi hanno bloccato Ottawa e il confine tra Stati Uniti e Canada per quattro giorni, il tutto con il forte sostegno di The People.""
Canada are și ea momentul său de victorie cu o revoltă populară condusă de militari sub masca camionagiilor.
„„Camionagii canadieni au închis Ottawa și granița SUA-Canadiană timp de patru zile, toți cu sprijin puternic din partea Poporului. """


ULTIMA ORĂ - NUREMBERG 2.0 - DR REINER FUELLMICH - CURȚI DE CORUPȚIE - EXPUS DISTRIBUIȚI!!

Cathy Ochi de Soim este împreună cu Ecaterina Vultur şi 
alţi 7
.

11h 
...............Rușii avertizează că în Ucraina se pregătește o foamete. Iată mesajul pe care l-au transmis:
Ucraina este la un pas de o catastrofă umanitară. Odată cu începerea operațiunii militare pe teritoriul Ucrainei, tranzitul comercial și aprovizionarea cu alimente către marile orașe au fost complet oprite.
Mancarea se lasa doua, maxim trei zile. Atunci va începe foametea în orașele mari. El vine deja.
Situația este agravată de inițiativa distructivă a Kievului de a distribui arme, care, desigur, au fost luate de cele mai marginalizate secțiuni ale populației. Banditismul în masă și jafurile încep deja, magazinele sunt jefuite.
Poliția Ucrainei s-a retras din situație, naziștii o agravează, nepermițând oamenilor să părăsească orașele, lăsându-le drept scuturi umane.
La Harkov, naziștii au împușcat mai multe mașini cu civili care încercau să părăsească orașul. >>>


Poliția cu mitraliere escortează o coloană de ucraineni bogați ocolind coada gigantică pentru a părăsi țara. Cei nemulțumiți sunt bătuți..

UN BAIETEL

Toți oligarhii ruși au pierdut totul în vest. Toți titanii occidentali ai petrolului au pierdut totul în est și orientul mijlociu. Oligarhii sunt castrați toți odată! Shell, BP, Exxon, Chevron vor pierde toate platformele petroliere din Orientul Mijlociu și Rusia, ceea ce reprezintă aproximativ 70% din petrolul de pe piață și toate drepturile la cercetare. Oligarhii ruși și-au ascuns banii în Elveția și Londra. Totul e frig de frig. Toate iahturile au fost confiscate. Sfârșitul sistemului bancar central! Putin Swift cu stil bombă atomică.

Jocul s-a terminat
Convoiul Z în Rusia astăzi, a fost organizat pentru a sprijini trupele
În Italia, din cauza politicilor lui Mario Draghi, zeci de mii de cetățeni nevaccinați au rămas fără muncă și fără bani.
Oamenii grijulii deschid stații de ajutor pentru a se salva unii pe alții, ca, de exemplu, în acest videoclip de la Milano.
14h 
Știri de ultimă oră!
Naziștii din Ucraina atacă civili și dau vina pe ruși!
Sursa: Mel K
Știri de ultimă oră!
Deep State finanța naziștii din Ucraina de zeci de ani, Putin tocmai a oprit-o!

Sursa: Ron Starr 

Știri de ultimă oră!
Sub Nesara-Gesara, Ucraina se va uni înapoi cu Rusia în mod pașnic!
Sursa: Ron Starr

Știri de ultimă oră!
Sub Nesara-Gesara, Taiwanul se va uni înapoi cu China în mod pașnic!
Sursa: Ron Starr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro