vineri, 4 martie 2022

Puterea lui Cinci ~ Noul q phone si alte cateva



Cathy Ochi de soim

1h
    

Smartphone-urile cuantice sînt produse discret de
Apple și Samsung , se produc deja în secret , și vor fi distribuite în fiecare țară.
Steve Jobs nu e mort , e protejat de programul protecția martorilor Alianței , și supraveghează interfața și ergonomia următoarelor telefoane Q.
Acest instrument nu va fi un mijloc de supraveghere prin cablu , sint tehnologii care asigură confidențialitatea inviolabilă. Acesta va permite practicarea tranzacțiilor economice în cadrul
QFS ,G.E.S.A.R.A. , fără a elimina noile monede curcubeu bazate pe aur și emise de băncile naționale non-cabaliste.
Este sfârșitul carcasei made în China cu baterie pe care o încarci zilnic.
Telefonul Q se încarcă la fiecare 5 ani.
GESARA intenționează să trimită gratuit cetățenilor din întreaga lume cât mai curând posibil.
Desfășurarea e planificată pentru 2022 , pentru cei care doresc date.

 

POSTAREA NR. 10 din 10-03-2022
DRAGILOR ,potoliti-va curiozitatea !
Acele telefoane Quantice ,
(pe care o sa le avem cu totii mai tarziu )
au ajuns intai la militarii din alianta .
Comunicarile dintre ei sunt strict secrete si imposibil de
hack-uit !
Va spun acum doar o parere:
cred ca daca sunt anihilati khazarii cei periculosi ,ahtiati...care nu au teama de moarte...toata curatenia lumii va deveni floare la ureche.........

POSTAREA NR.9 din 10-03-2022
Sneki Milinovic
Lansare oficială N * E * S * A * R * A /
G * e * S * A * R * A!
Cel mai bun dintre toate - Căderea Cabalei!
Astăzi, 7 martie 2022.
Transformarea a tot în energie cuantică începe astăzi,
toate băncile din lume vor folosi doar sistemul financiar cuantic (QFS)
SWIFT - Actualul sistem bancar al Kabala rămâne în istorie. Orice bancă care încearcă să transfere bani prin SWIFT își va pierde licența.
Pălăriile albe nu sunt de glumă!
Ultimul cui în sicriul „spălarii murdare a banilor” și a ucis faptelor rele corupte
Când populația generală și acești populiști răi știu că QFS poate verifica fluxul de bani în peste 50 de mișcări și știu cine a făcut rău la nebunie.
QUANTUM ESTE PORNIT ȘI SISTEMUL SWIFT NU SE mai intoarce NICIODATĂ
Escrocii nu mai pot înșela
N * E * S * A * R * A / G * E * S * A * R * A în curs
Atunci vom vedea sfârșitul dictaturii WEF (Davos ), OMS, ONU și relele lor
Pălăriile albe amintesc că pe 1 martie, Kabal a anunțat că va pedepsi Rusia de la 3 martie, excluzând plățile din sistemul SWIFT
Pălăria albă este întotdeauna cu câțiva pași înainte .. !!
Atunci au știut că noul sistem bancar QFS a fost activat și că toată elita/elitele actuale au fost lăsate pe dinafară.
Deci, pentru astăzi, rubla rusă are suport de aur pe fiecare monedă.
Dr. Charlie Ward, șeful echipei globale de cumpărare Forex, a confirmat personal că aceste informații provin din cinci surse principale.
Wales Fargo Bank a primit de la Rezerva Federală, ceea ce permite Renașterii SUA să aibă acces la finanțare.
Ce ritm grozav!
Serverul Rothschild Bank este situat în Ucraina și ocupat de forțele speciale ruse pe 5 martie 2022.
Președintele Vladimir Putin a anunțat că Rusia a eradicat în sfârșit familiile de elită care au asuprit umanitatea lumii .. !!
„Mă bucur că următoarea generație poate trăi fără cătușele lui Rothschild!”
- Vladimir Putin:
  

 

Tradus de Google Translate
********************************************************************
Consiliul Lumilor, numit uneori și Asociația Lumilor, este alcătuit în prezent din peste 40 de grupuri, deși această sumă variază în timp și este schimbătoare. Grupurile de entități extraterestre prezente în prezent pe Pământ sunt toți membri ai Consiliului Lumilor. Toate entitățile, oricare ar fi orientarea lor spirituală, care vizitează în prezent Pământul, sunt membre. Asta nu e opțional. Suntem membri ai Consiliului Lumilor. Consiliul guvernează afacerile acestei părți a Universului din care face parte Pământul. Consiliul Lumilor exercită ca arbit final atunci când chestiunile în cauză se încadrează în anumite limite, cum ar fi chestiunile teritoriale.
Membrii Consiliului, fiind în primul rând entități provenind din densități spirituale superioare, nu sunt încarnați, în cea mai mare parte. Acesta reprezintă un fel de mediu pe care oamenii l-ar putea considera surprinzător atunci când țin o conferință cu entități extraterestre încarnate fizic. Cei care sunt încarnați fizic apar acolo, și exprimă gesturi, și comunică prin sunete, sau diagrame, sau telepatie, sau folosind traducători, dacă este necesar. Din când în când ei rămân tăcuți, și tot așa cum Consiliul comunică cu ei, suflet lângă suflet, iar sufletele încarnate își îmbunătățesc rapid mintea fizică prin conexiunea minte/spirit. Apoi, încă o rundă de conversații este în desfășurare. Unui observator din afară, care nu înțelege ce se întâmplă, i se poate părea că vocea autorității este absentă.
Pământul este deja prezent la Consiliul Lumilor, iar unii oameni participă deja. La fel ca trezirea Pământului în prezența entităților inteligente din alte părți ale Universului, Pământul avansează ușor și durabil. Oamenii care reprezintă deja Pământul la Consiliul Lumilor sunt necunoscuți guvernelor Pământului. Guvernele de pe Pământ, în general, nu reprezintă oamenii pe care îi guvernează. Guvernele reprezintă în mare parte interese speciale, care sunt cei care conduc de fapt, sau cei lacomi de putere. Oamenii care reprezintă Pământul, sau din punctul de vedere uman, sunt cei care sunt maturi spiritual, fie că sunt de serviciu pentru vecin sau autoservire pentru sine.
Prin orice mijloace, Consiliul Lumilor este întotdeauna pe deplin conștient de ceea ce se întâmplă și, prin urmare, orice încercare de a încălca regulile nu ar putea reuși niciodată. Orice încercare în acea direcție, chiar dacă pusă în practică fără intenție de către entitățile tonicului Self-Service, are ca rezultat retragerea imediată a acestuia din cartier. Orice încercare de a pătrunde într-o zonă în care nu li se permite accesul va avea ca rezultat o aterizare moale tremurând. Nu există încercarea de a încălca regulile stabilite de Consiliul Lumilor.
Acelor entități care ar încerca să încalce orice regulă li se restricționează comiterea actului. În interiorul comunităților de orientare Service către Vecin, comunitatea este cea care decide cum să procedeze. Cei care se află într-o comunitate de orientarea Serviciului către Vecin se gândesc mereu la bunăstarea întregii comunități, în așa fel încât orice rău care se abate asupra altora să devină o povară a vinovăției care apasă pe cine a făcut rău. Prin urmare, acolo este o chestiune de remediere, o chestiune de creștere. În comunitățile de servire-to-da-regulile sunt excesive și precise, iar orice încălcare duce la pedepse. Consiliul Lumilor pur și simplu își impune regulile, și face acest lucru prin restricție și eliminare.
Din punctul de vedere al oamenilor în a treia. Densitatea, funcția Consiliului este de a păstra separa cele două tonice spirituale de entitățile extraterestre care vizitează Pământul, cu excepția întâlnirilor foarte atent structurate și monitorizate dedicat, și de a asigura q ue Human Free Wil Nu sunt restricționat. Acest lucru este mult mai ușor decât pare, întrucât această sarcină este realizată prin simpla prevenire a contactului – prin ridicarea pereților. Acești ziduri nu sunt o substanță fizică, dar au efect asupra materiei fizice dar și asupra materiei spirituale. Noi, zeta, nu am putea spune cum funcționează acest mecanism, nu pentru că regulile actuale interzic acest lucru, ci pentru că nu știm. Putem doar să le spunem cum se simte. Este ca o pernă moale, prin care este imposibil de trecut, și care la impact arată mai mult ca o pernă decât un perete de cărămidă. Navele care se îndreaptă spre punctul fără trecere se regăsesc brusc în perete, ca și cum toate computerele care ghidează saltul prin spațiu-timp ar fi fost reprogramate. Acest tip de blocare este absolut eficient, deși blând și blând, fără a provoca niciun fel de daune, cu excepția, poate, a unui orgoliu rănit.
Dacă Consiliul funcționează pentru a treia. și a patra. Densitățile înseamnă să acționezi ca un inspector în curtea unei școli, împiedicând copiii să intervină între ei în timpul lecțiilor pe care le primesc, principiile sale călăuzitoare par a fi cele de o reținere blândă, iar obiectivele sale par să fie cele de a furniza este un mediu nerestricționat pentru creștere spirituală. În acest sens, Consiliul Lumilor nu funcționează ca un profesor, ci mai degrabă asigură accesul deplin al copiilor la mediul lor pedagogic – o sală de clasă stimulantă. Dacă ar fi ceva lecții de învățat, copiii înșiși sunt cei care se învață unii pe alții, dar este în primul rând un proces de învățare autodidact. Nici măcar sarcini precum cele exercitate de ghizii de naștere, care sunt predominant în a 4-a. Densitate, dar supravegheate de entități cu densitate mai mare, acestea sunt monitorizate de Consiliu. Există și alte corpuri precum Consiliul, în alte părți ale Universului? Putem doar presupune că da, nu am depășit niciodată domeniul de aplicare al Consiliului.
Nu toți oamenii care sunt în prezent suficient de maturi spiritual pentru a-i considera acționând în a 4-a. Densitatea este implicată în comunicarea cu Consiliul Lumilor. Aceasta este o decizie pe care ei, oamenii înșiși, au luat-o, o decizie pe care noi, Zeta, nu am luat-o și nici un alt grup extraterestru. Aceste alegeri personale făcute de oameni ar putea să nu fie alegeri conștiente. Nu mai e nevoie să spun, Pământul a fost destinat să devină planetă natală pentru entitățile Serviciului către Vecin în scurt timp, iar entitățile Service-To-Tonic, care sunt puține, nu au nimic de spus despre deciziile privind viitorul destin al Urechelui al XII-lea. Entitățile tonicului Autoservire se reprezintă, doar, și prezintă, în esență, plângeri și petiții care vor cădea pe urechi surde.
Fragmente din ZetaTalk.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro