joi, 10 martie 2022

Un strigăt din Moldova !!!!

 

POSTAREA NR. 25 din 10-03-2022

Un strigăt din Moldova !!!!
Mă numesc Maria și vă vorbesc din Chișinău
astăzi, când toate femeile ar trebui sa nu mai sufere în lumea aceasta.
Aș vrea să mă credeți la ce vreau să vă spun, mai ales că o spun din gura unei femei care este sora mea, Olga, pentru care soarta a făcut să trăiască drama războiului în Ukraina.
Aș vrea sa nu credeți nimic din ce auziți sau vedeți sau se scrie la televizor, pentru că nimic nu este sigur și adevărat, totul este o minciună. Doamne, oare de ce din cauza minciunii am ajuns sa ne urâm atât de mult și să ucidem pe aproapele nostru?
Sora mea din Harkov a văzut aceste lucruri cu ochii ei, soldați ucraineni ce împușcau bărbați și femei și toate apăreau pe televizor ca niște crime ale invadatorilor. În piața din Harkov, rușii nici nu ajunseseră și ai noștri trăgeau în noi.
"Ai noștri trag în noi!", se auzeau pe străzi, apoi oameni murdari și vopsiți se așezau jos ca niște morți, apoi erau filmați și umpleau toată Europa de spaimă.
După aceea, se ridicau, râdeau și dădeau din mâini, ca niște oameni ce au făcut nu știu ce fapte de vitejie.
Sora mea plângea și îmi spunea că nu mai are în nimeni încredere, astăzi suntem împreună și îmi povestește că poporul ucrainean a fost mințit, de și-a părăsit țara
și minciuna a făcut să trăiască în pribegie, ca aceasta țară să ajungă pe alte mâini străine, în nici un caz pe mâinile rușilor.
Toată lumea va afla adevărul, toată lumea va afla tot acest teatru, dar va fi prea târziu.
Toate acestea s-au întâmplat pentru a declanșa în continuare o criză economică mondială;
toate vor urma, criză umanitară, monetară, alimentară, toate după acest aranjament mondial, între Putin și Zelensky, între acești doi și restul lumii, pentru a înstrăina țara noastră, Ukraina, altor străini de neam.
===================
OAMENII INTELEG PARTIAL REALITATEA ...FIINDCA NU SUNT INFORMATI .
===================
Noi, românii din Chișinău și din Moldova si voi cei de dincolo de Prut, indiferent ce s-ar întâmpla, (război, criză de ori ce fel) trebuie să nu plecăm nicăieri în lumea asta, trebuie să rămânem nemișcați pe pământurile noastre,
să murim pe pământurile noastre, cu icoanele în mâini și cu nădejde că vom muri lângă mormintele și casele în care ne-am născut, în care am crescut și în care ne-am întemeiat familiile, cu care vom merge înaintea lui Dumnezeu.
În toată istoria noastră, toți au venit asupra noastră din toate părțile, dar noi nu am plecat niciodată capul noi cei de aici, înainte de a fi oameni, de a fi ingineri, profesori, medici, muncitori și țărani ai pământului.
Noi toți suntem creștini, care am sfințit aceste pământuri prin rugăciunile și tradițiile noastre, am construit biserici și mănăstiri, care vor dăinui veacuri după noi, am făcut atâtea lucruri cu mâinile noastre, să nu le lăsăm și să facem ce a făcut poporul ucrainean,
acest popor nu a fost scos din case de război, ci a fost mințit și scos de proprii lor conducători.
Un popor nu pleacă în trei patru zile și lasă totul, au fost mințiți cu televizorul și aceste știri mincinoase au umplut toată lumea, care va fi înghițită de aceasta criză și în care toți ne vom scufunda. Numai Dumnezeu ne poate salva.
Oare nu ne-a salvat de atâtea ori; unde vom alerga în aceste momente, oare nu la El, la Dumnezeul creștinilor?
Eu și Olga, sora mea ,care plânge mereu de atunci, niciodată nu va uita cum un popor și o țară întreagă a fost risipit mai mult de minciună, de televizor și de toate știrile mincinoase de tot felul
care s-au jucat cu mințile lor, cu sufletele oamenilor nevinovați, ce au crezut minciuna ca pe un adevăr și care au plecat din țara lor, goniți de proprii lor conducători.
Si mai departe aș vrea să știți ce va urma...
Acești "eroi" ai Ukrainei vor da mâna cu acești "cuceritori" și vor fi stăpâni în țară străină, și în țară creștină.
"Cine are urechi de auzit să audă!"
încercați să trăiți astăzi fără televizor, fără telefon, fără informații o să trăiți în pace, căci toate războaiele se fac cu toate aceste lucruri cu care noi ne-am obișnuit în fiecare zi !!!
pacepentru.md

<<<Noua Alianță Militară Globală, >>>
care a inclus inițial 17 țări și apoi au devenit 32
A fost creata pentru a elibera omenirea acum de 6.000 de ani în asuprirea Cabalei
Noii lideri mondiali si aliati cu pălăria albă sunt președintele Donald Trump ,Vladimir Putin ,C Jinping,
si prim-ministrul indian Narendra Modi,
iar comandantul suprem al aliaților este președintele Donald Trump
Q8 martie 2Q22

POSTAREA NR.7 din 10-03-2022
Traducere: 👆👆👆
💰 Locuitorii din Teritoriile Eliberate ale Ucrainei vor fi șters datoriile și vor fi reduse tarifele la utilități
Toate datoriile vor fi anulate pentru cetățenii Ucrainei care locuiesc în zonele eliberate de regimul de la Kiev. Rapoartele corespunzătoare sunt difuzate la radio pe teritoriul regiunii Zaporojie, inclusiv Melitopol, care se află sub controlul armatei ruse.
Vorbim despre anularea tuturor datoriilor pentru împrumuturile bancare și împrumuturile, precum și plata facturilor la utilități. În același timp, tarifele la gaz și căldură vor fi reduse la tarifele casnice.
De asemenea, se menționează că fermierii locali vor fi asistați în desfășurarea campaniei de însămânțare și li se va permite să intre pe piața rusă pentru a-și vinde produsele. În plus, fermierii au posibilitatea de a cumpăra semințe, combustibil, precum și lubrifianți și îngrășăminte la prețuri mai mici din Rusia.‌‌
09/03/2Q22

După cum relatează Faktxeber,
Rusia a folosit o tactică economică interesantă,
a înfășurat pe toată lumea în jurul degetului și a obținut peste 20 de miliarde de dolari în câteva zile.
De asemenea, a recuperat aproximativ 30% din acțiunile monopolurilor sale.

Putin a păcălit atât UE, cât și America! În fața întregii lumi, a jucat totul ca un ceasornic. Anterior, investitorii străini, atât americani, cât și europeni, dețineau o parte din acțiunile companiilor energetice, ceea ce înseamnă că aproape jumătate din veniturile industriei de petrol și gaze nu ajungeau în vistieria Rusiei, ci în conturile "rechinilor financiari" din Europa. .
Din cauza situației din Ucraina, rubla a început să scadă dramatic, dar Banca Centrală nu a făcut nimic pentru a susține rubla. Au existat, de asemenea, zvonuri conform cărora Rusia pur și simplu nu avea rezervele valutare necesare pentru a susține rubla.
Aceste zvonuri și declarațiile lui Putin că este pregătit și că va proteja populația rusofonă din Ucraina au dus la o mare scădere a prețului acțiunilor companiilor energetice rusești, iar "rechinii financiari" au început să vândă acțiuni până când acestea au ajuns să nu mai valoreze nimic.Putin a așteptat toată săptămâna și a zâmbit doar la conferințele de presă, iar când prețul a scăzut sub pragul de jos, a dat ordin să cumpere simultan acțiuni de la toți europenii și americanii. .
Când acești "rechini financiari" și-au dat seama că fuseseră păcăliți, era prea târziu: acțiunile se aflau în mâinile rușilor.
Rusia nu numai că a câștigat peste 20 de miliarde de dolari în aceste zile, dar a și returnat acțiunile companiilor sale în Rusia.

Acum, veniturile din petrol și gaze nu vor pleca în străinătate, ci vor rămâne în Rusia, rubla va crește de la sine și nu este nevoie să se cheltuiască rezervele valutare ale Rusiei pentru a o susține, iar "rechinii financiari" din Europa au rămas cu nasul legat de degete.
În câteva minute, aceștia au cumpărat pentru kopeki acțiunile lor, care valorează miliarde de dolari, și i-au lăsat fără niciun venit din petrol și gaze. O astfel de operațiune strălucită este fără precedent în istoria bursei


POSTAREA NR.6 din 10-03-2022
Sneki Milinovic
Dragii mei 💛
Nu uitati
Putin deține Berlinul
Toate alegerile din 1956 au fost ilegale
Și Trump a câștigat
Tuturor viitorilor ofițeri Constellis
Putin nu trebuie să cucerească Germania 😉
La naiba
Am plecat
=========Ce este CONSTELLIS ?
O companie de servicii secrete militare cu 8000 de angajati...infiintata in 1997...si care are aceste filiale pe care le vedeti in fotografiile de mai jos.
Mie imi place sa nu las informatii incomplete...daca pot sa ma documentez .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro