joi, 31 martie 2022

Puterea lui Cinci ~ atentie disparuti

 

S-A INTAMPLAT PE 25 FEBRUARIE !
DE CE VA DAU STIREA ? O SA DESCOPERITI SINGURI .
Oare dupa acea excursie cu disparitie de pe radar ...
s-au mai intors ???? Intreb si eu !
🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴 🔴
În această seară, în jurul orei 18:40, premierul României, Nicolae Ciucă, însoțit de Vasile Dâncu, ministru al Apărării și de Raed Arafat s-au îmbarcat într-o aeronava militară de tip Spartan, decolând misterios cu destinația Siret, una dintre vămile moldovenești de la granița cu România.
Ce este interesant la tot ce v-am spus este faptul că la un moment dat aeronava militară în care se aflau cei mai importanți oameni ai momentului din Guvernul României a dispărut pur și simplu de pe radar, cel mai probabil cu sprijinul forțelor armatei americane care au pus pe silent amprenta de identitate a avionului.
Sursele nopastre ne-au arătat un alt fapt inedit și anume faptul că exact în momentul dispariției de pe radar a avionului militar, în zonă a aparut un avion al US Air Force. Cel mai probabil un avion cisternă al armatei americane care se învârte în zonă așteptând să alimenteze avioane de vânătoare.
Nu este foarte clar care este misiunea secretă a lui Ciucă și a lui Dâncu și nici de ce Raed Arafat îi însoțește, dar plecarea lor intempestivă în Moldova are cu siguranță legătură cu invazia rusească din Ucraina.

Cathy Ochi de Soim este împreună cu Ecaterina Vultur şi 
alţi 9
.

19h 
Adelina Iacob
Acum trei minute , un anume deputat Stoica ( parcă ) spunea in gura mare pe postul Realitatea tv , că el nu știe UNDE a dispărut Ciolacu pe care el il cauta de peste trei săptămâni dar Ciolacu nu a mai venit in parlament de trei săptămâni .
Mai mult , a spus că ȘTIE sigur că nici cel care voteaza electronic de la distanță ca fiind Ciolacu NU este Ciolacu .
Omul era extrem de revoltat . Interesante lucruri se petrec .

O altă crimă care este săvârșită cu bună știință și de bunăvoie pentru a îmbolnăvi mai mulți oameni!
Transfuzia de sange fara a tine seama de cei care sunt vaxati sau nu
Pentru acei BASTARZI DE Acolo: SUNT VANAȚI ȘI VOR FI EXECUTATI


 · De astazi Casta Drago incepe "curatenia de primavara" finala la suprafata TER'RA ceea ce este firesc ca "rebelii de baza" sunt dintre ei si conform Normelor de Conduita Ale Eterului/Vacumului/Punctului ZERO Personificat ... "Casta din care fac parte civilizatiile din care se desprind acei care aleg sa fie contra Vietii Liber Consimtite si limitarea la Resursele Eterului care sunt pentru toti va Readuce Echilibrul Eterului In Acele Civilizatii prin Interventia Lor Directa"
Casta Draco este casta care conduce Acest al 13 Univers din Aceasta a 13 a Creatie.
Casta Drago face curatenie eliminand Tradatorii Vietii dintre ai lor.
Tot asa ceilalti de aici fac curatenie eliminand Tradatorii Vietii dintre ei.
Nimic nu mai poate sa fie ascuns! Totul se infatiseaza asa cum este! Totul se reaseaza in Firescul Realitatii asa cum era la inceput!

Awesyiara Dwersyia
03 Aprilie 2021 ·
DIN ADEVĂRURILE INTERZISE! - DE LA YODA
„LUPTA CEA MARE VA ÎNCEPE PUTERNIC CURÂND!!!
NU VEDEȚI CU OCHII VOȘTRII CUM MOR SAU CUM SUNT PEDEPSIȚI CRIMINALII POPORULUI ROMÂN ȘI AI TERREI, DAR VEȚI VEDEA ȘI AUZI.
PENTRU ÎNCEPUT, MULȚI VEȚI AUZI CĂ VOR MURI ÎN APARENȚĂ DIN CAUZE NATURALE, DAR EI VOR MURI CA PEDEAPSĂ PENTRU FAPTELE ȘI PLANURILE LOR ÎNGROZITOARE.
MILIARDARUL PRO TV-ULUI NU A MURIT ÎNTÂMPLĂTOR DEASUPRA ALASKĂI ȘI NICI ACCIDENTAL.
A FOST SĂ SEMNEZE PACTUL SECRET CU OCULTA EVREIASCĂ SECRETĂ PENTRU LOVITURA DE GRAȚIE CARE TREBUIE DATĂ ROMÂNIEI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro