duminică, 27 martie 2022

Puterea lui Cinci ~ despre Nava ETTERA

 

♥️💛💙
NAVA 💢ETTERA💢
~sursa eterului~manifestarea vacumului~domeniul prim al punctului zero~
Cu cateva zile in urma postam despre O Nava din care Planetoidul TER'RA este parte integranta
Nava se numeste ETTERA
Miercuri 23.01 (ca doar Anul Dacic il consideram!) Nava ETTERA a sosit in proximitatea Planetoidului TER'RA si imediat au inceput operatiunile de cuplarea TER'RA la Nava ETTERA care astazi sunt incheiate complet
Disperarea e la cota maxima pentru Tradatorii Vietii de pe TER'RA oricare sunt ei. S au inchis toate telescoapele in proces este retragerea si a lunetelor de jucarie😁 cat si a oricarui obiect care poate evidentia cerul in cat mai detaliu😉
CEI DIN NAVA AU DEMULT STABILIT PARCURSUL LOR PENTRU 💢ACUM💢 SI IL URMEAZA CU STRICTETE IN A SA IMPLINIRE!
Sosirea navei despre care Tradatorii Vietii stiu e principalul motiv pentru care brusc ... "daca rusii se retrag din Ucraina vom anula sanctiunile"... "NATO da declaratii ambigui si contradictorii"... vor sa dea publicitatii tot ce a fost ascuns de sute de ani si milenii oamenilor obisnuiti... vor sa informeze despre adevarata istorie a umanitatii si sa recunoasca public pactele de dominatie cu anumite factiuni rebele din cateva civilizatii ale Acestui al 13 lea Univers din Aceasta a 13 a Creatie care tin direct de Casta Drago- A 13 a Casta creata dupa Casta Dragonilor- care este Casta Primordiala in Aceasta a 13 a Creatie!

*in fiecare dintre Cele 13 Creatii sunt 13 Universuri fiecare este condus de O Casta.
**in fiecare Creatie este O Casta Primordiala care guverneaza Toate Cele 13 Caste din Acea Creatie.

***in Aceasta a 13 a Creatie Casta care o guverneaza este Casta Dragonilor in vreme ce Casta Draco este casta care conduce Acest al 13 Univers din Aceasta a 13 a Creatie... stiu veti spune ca asta explica multe petrecute si asa este... acum este momentul sa spunem asta!
De astazi Casta Drago incepe "curatenia de primavara" finala la suprafata TER'RA ceea ce este firesc ca "rebelii de baza" sunt dintre ei si conform Normelor de Conduita Ale Eterului/Vacumului/Punctului ZERO Personificat ... "Casta din care fac parte civilizatiile din care se desprind acei care aleg sa fie contra Vietii Liber Consimtite si limitarea la Resursele Eterului care sunt pentru toti va Readuce Echilibrul Eterului In Acele Civilizatii prin Interventia Lor Directa"
Casta Drago face curatenie eliminand Tradatorii Vietii dintre ai lor.

Tot asa ceilalti de aici fac curatenie eliminand Tradatorii Vietii dintre ei.
Nimic nu mai poate sa fie ascuns! Totul se infatiseaza asa cum este! Totul se reaseaza in Firescul Realitatii asa cum era la inceput!

♥️💛💙

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro