marți, 8 martie 2022

Puterea lui Cinci ~ 8 martie

 

O primavara fericita si multa iubire, apreciere si respect tuturor MAMELOR !



Va rog sa cititi putina ISTORIE .........

Cred ca in orice actiune conteaza gandul/intentia cu care se face… Data in sine „8 Martie” e aleatorie, caci oricum din antichitate pana in prezent calendarul s-a schimbat. (Celebrarea Estherei!)
Raman doua alte argumente „contra”:
1. „revoluţionarismul ateu şi materialist” care ar fi generat „sarbatorirea femeii”
2. ” Autoarea propunerii a fost militanta revoluţionară Clara Zetkin (1857-1933), o evreică născută la Wiederau (Saxonia) şi moartă la Arhanghelskoie, în fosta U.R.S.S. (unde şi-a văzut împlinit visul “tinereţii revoluţionare” şi a propăşit pe linia bolşevismului stalinist). ”
1- Asa e, de aceea si sarbatorirea e una laica, adica „Ziua Femeii” – nu a unui sfant sau legata de o celebrare religioasa. Mai avem si alte astfel de sarbatori „laice”: 24 Ianuarie, 1 Decembrie… Ce e rau in asta?
2. Intreaga revolutie rusa a fost finantata si organizata de evrei, Lenin a fost evreu!
„Bolsevismul” nu a fost „stalinist”, pentru ca Stalin a intrat in scena ceva mai tarziu… opozitia la momentiul respectiv era „mensevici-bolsevici” in care primii (vine de la „mensistvo”=minoritate) erau trupele tariste (conduse de Denikin, Trotzkistii, etc) mosierii, iar bolsevicii aveau lideri militari precum Ceapaev… Insa ideologii revolutiei ruse inafara de Lenin, (Materialism si Empiriocriticism) au fost germanii Marx (Das Kapital) si Engels… sa nu uitam! Pe acest fond de „glorificare a puterii omului” a aparut si ideea „Zilei Femeii”, e adevarat, dar contextul era foarte acut de „emancipare a femeii” care era discriminata in feluri pe care acum nici nu ni le mai amintim! Deci „scopul” alegerii unei zile de celebrare/multumire a „femeii” nu cred ca a venit „cu gandul la Esthera” ci pentru a repara/indulci cumva nedreptatea sociala si discriminarea femeii…Iar „mijlocul” era „un gand de dragoste, poate si un dar” femeii in general si celei iubite in special!
Forma cea mai profund spirituala a omului e… „iubirea”. Opusul e gestului de a ridica piatra…
Personal nu as da asa mult vina „pe rusi-Rusia” care cred ca a fost mai mult „un teren de incercare” pentru implementarea unor experimente venite din afara (lideri si ideologie a evreior, germanilor, oculta mondiala in general!) iar „rusii” au fost primii si cel mai greu loviti de acest experiment! Dupa perioada leninista a urmat stalinismul, etc cu zeci de milioane de victime din propriul popor…!
Adevarate sunt „legile belagine” si mai adevarat „nu construiti temelia pe nisip, caci se va narui casa”… Bine ar fi fost sa „se construiasca” ceva, dar… „o zi de celebrare” nu o gasesc „o constructie”, cel mult „o zi din calendar” ca multe altele, 1 Iunie de ex! Cu totul altfel ar fi fost daca s-ar fi facut „invocati, sacrificii, ritualuri de orice fel… ” Deci „daca fundatia zilei e rea, ziua se va surpa” si gata! Viata merge inainte.
„Dreptul la avort” cred ca este o alta „ramura” a ideologiei comuniste (aici subiectul e prea larg si nu sunt cel mai bun in a argumenta de-o parte sau alta), nu „un mugure/frunza” din „buchetelul facut cadou de 8 Martie”… Iar in botanica cel putin, fiecare ramurica pare sa aibe viata ei aparte, dovada, daca o rupem si plantam de multe ori va naste o planta noua, independenta!
N-as vrea sa supar, poate aveti dreptate, si candva „ziua se va surpa” Pana atunci insa, sper sa mai pot oferi mici atentii doamnelor si domnisoarelor pe care le indragesc…
....................
Departe de mine de a arunca cu piatra. Bineînțeles ca femeile merită aprecierea noastră astăzi mai mult decât oricând, căci fata de trecut când ele se ocupau cu ceea ce este lăsat natural de Dumnezeu pentru ele, de a avea grija de armonia căminului, mai au în plus încă o slujba în afara lui. Și da o zi speciala pentru ele, este mai mult decât binevenită, dar, dacă îmi aduc eu bine de legile belagine, făcute după învățăturile Zalmoxiene una zice cam asa: „dacă baza, rădăcină, pornirea este greșită indiferent cat de buna este execuția sau intenția – finalul, rezultatul va fi cu siguranță gresit. Comunismul-marxismul este în sine o ideologie satanica. Emanciparea femeii, imperios necesara peste tot în lume la aceea data a fost calul troian al acestei ideologii ce are ca punct central moartea. În numai 10 ani de la declararea zilei de 8 martie ca ziua internațională a femeii , după ateliere de distrus cratiți și alte lucruri asemănătoare, tot în Rusia comunista, in 1920 se legalizează avortul, punctul central al ideologiei si mișcării asa zis feministe. Așadar moartea își face oficial intrarea în lumea „moderna”. Intenția satanica de distrugere a umanității in general și a rasei albe în particular își atinge scopul principal.

Nu cred ca se conștientizează cu adevărat magnitudinea acestei practici unice în natura și istorie, de a ucide propriile progenituri. Spre comparație în 5560 de ani de când se înregistrează de către om războaiele neîntrerupte pe care le duce(sau mai degrabă războiul satanic de distrugere a omului ca vârf al Creației) , s-au totalizat un nr de 14500 de razboaie în care au murit 3.000.000.000 de oameni. Pacea a reprezentat dor 290 din acesta perioada adică 5%. În „medie” omul este în război în 95% din timp. Forte ocupat cu lucruri esențiale nu ?

De când s-a legalizat pruncuciderea, după ultimul raport făcut la finalul lui 2015 s-au ucis 1.000.000.000 de copii. În mai puțin de 100 de ani , forte întunecate, diavolul ,satana ,sau oricum ar fi numit a pacalit femeia sa ucida o treime din cat a ucis el în peste 5500 de ani.

Impresionanta si terifianta performanta. Pe primele doua locuri în acest ingrozitor clasament se afla (cum altfel ) Rusia și România, cu peste 100% vii vs. uciși prin avort.

Și ne mai întrebăm de ce Dumnezeu îngăduie sa trecem prin atâtea ca nație și tara.

Acesta este efectul emancipării femeii inceput in 1910.

8 martie a fost si este un punct central al miscarii feministe care are ca punct principal pruncuciderea, care se vrea (si se face totul de forte oculte sa devina) un „drept” al femeilor din intreaga lume impus prin lege de ONU si alte organisme internationale.

Acesta cred ca este înțelesul înțelepciunii vechilor legi ca trebuie sa te uiți la rădăcină și nu la diferite părți trecătoare ce pot fi inselatoare. Orice apreciezi, sau iubești îl iei ca întreg și nu ca parte. Noi vom fi judecați ca neam în primul rand, și se va socotit totul și nu doar părțile bune.
Dar desigur aceste randuri reprezinta doar una din interpretări și nu este neapărat ca ele sa fie și adevărate, deșii posibilitatea aceasta nu poate fi ignorata. Adevarul este ceva dincolo de intelegerea si perceptia noastra, ele au fost scrise cu bune intenții fiecare le interpretează cum crede de cuviință.
Pace si Lumina ! ! !
Ar putea fi o imagine cu trandafir şi în aer liber

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro