luni, 29 noiembrie 2021

Steagul Agarthei sau Tartariei

 


Primavara incepe cu prima floare care rasare din zapada ...............

  

Valentin Tirca
DE LA OLT PINA IN INSULA SERPILOR .......SE INTINDE TINUTUL AGATHIRSILOR CU TOTEMUL SARPELUI . STATIUA DIN FATA .... VAZUTA DIN CEALALTA PARTE ESTE UN CAP DE SARPE , IAR VAZUTA DIN POZITIA ACEASTA ......ESTE UN OM CU CAPUL LUNGUIET ASEMENI UNUI ET.DACA II INTREBI PE ARHEOLOGI .....OR SA SPUNA CA ESTE .....FORMATIUNE NATURALA ASEMENI SFINXULUI .ASTFEL VOR SA ASCUNDA LUCRURI DIN TRECUTUL NOSTRU ISTORIC .

  

AGATHIRSII SI SARMATII ......DOUA POPOARE EUROPENE SI VECINE .....AU FOST ALIATE IMPOTRIVA POPORULUI SCIT SI AL TRIBURILOR SATELITE LOR .
CIND SCITII I-AU ATACAT PE PERSANI .....INCERCIND SA II ADUCA PE ACESTIA SA DEA BATALIA PE PAMINT AGATHIRS .....SARMATII .....NE-AU AJUTAT .
NAPRAZNICA CAVALERIE SARMATA A FACUT UN SIR PRINTRE SCITI PRINZINDU-L PE ARIAPEITHES REGELE SCIT SI PE ZAMOLXE UNCHIUL SAU CARE ERA MARE PREOT PESTE ACESTIA .
STRABUNUL MEU .....REGELE AGATHIRS S (T) AARQA PEITHES I -A TAIAT CAPUL LUI ARIAPEITHES , IAR REGELE SARMATILOR L-A GAURIT CU O SAGEATA PE ZAMOLXES ( arma laser ) .
CAPUL LUI ARIAPEITHES A FOST PUS PE UN PLATOU DE ARGINT SI TRIMIS IN TABARA PERSILOR, LUI DARIUS CU MENTIUNEA CA DACA NU INCHEIE OSTILITATILE ......CAPUL SAU VA STA LINGA CAPUL SCITULUI .
ZAMOLXE CARE ERA SI EL DIN FAMIILE REGALE ALE SCITILOR DAR ......SE FACUSE PREOT .....FIINDCA UN PREOT ARE MAI MULTA PUTERE DECIT UN REGE .....NU A FOST GAURIT CUM TREBUIE DE SARMAT ......SI ACESTA .....SI-A REVENIT PE DRUM PINA IN SCITIA .....PACALINDU-I APOI PE SCITI CA ESTE ZEU .
DIN ACEL REGE SARMAT.......A DESCINS GINGHIS KHAN ......CARE NU ERA MONGOL .....ERA TEMURDJIN DAR CONDUCEA O UNIUNE DE MAI MULTE TRIBURI NUMITE MONGLE .
UN DESCENDENT AL SAU DA NASTERE DINASTIEI BASARABILOR .....IAR ALT DESCENDENT DIN VECHIUL REGE SARMAT ......BUGDAN VODA ......SE CASATORESTE CU O NEPOATA A UNUI BASARAB ......SI SE NASTE STEFAN CEL MARE VOIEVOD DE PUTNA .
DIN STEFAN DESCINDE ASTAZI CEL CUNOSCUT CU NUMELE DE .....
VLADIMIR PUTIN ( PUTNIN )........MARE CNEAZ DE KIEV ( UCRAINA TERITORIU AGATHIRS LE-A FOST DAT CA RESEDINTA ASA CUM SCITII DACI AU PRIMIT DOBROGEA (SCITIA MINOR ) CA SI ALIATI DAR SI CA DREPT DE CAPITALA . ERAU TERITORII -AMBASADE DACA INTELEGI CUM VINE .
VLADIMIR MAI ARE SI SINGE DIN VLADIMIR MONOMAHUL CARE LA RINDUL LUI VINE DIN REGELE SARMAT ......ARTHUR ( VEDETI FILMUL ARTHUR SI VA LAMURITI ).
DEASMENEA VLADIMIR MAI ESTE PE LINII DINASTICE SI .....PRINT DE CERNIGOV SI .PRINCIPE DE PUTNA .
TERMENUL PRINCIPE VINE DE LA NISTE OAMENI GUVERNATI DE ......PRINCIPII JUSTE .
DECI TAR (IMPARAT ) AL SARMATIEI (RUSIA DE AZI ), CNEAZ DE KIEV , PRINT DE CERNIGOV SI PRINCIPE DE PUTNA .......CU DREPT ASUPRA ANGLIEI DUPA REGELE ARTHUR ......ACESTEA SUNT FUNCTIILE LUI VLADIMIR .....FUNCTII PE CARE UNII LE CONFUNDA CU TITLURI .
GITHA de WESSEX, FIICA LUI HARALD AL II URMAS AL LUI ARTHUR s-a casatorit VLADIMIR MONOMAHUL .
HARALD II -LEA NU A MURIT IN BATALIA DE LA HASTINGS CUM SE CREDE CI LA KIEV CU MULTI ANI DUPA .
ACUM INTELEGETI DE CE RUSIA DETINE ......RACHETELE NUMITE ......SARMAT ??????
  

  
Noi : Nicolae Raul Coltor , George Popescu , Lucian Budănescu , Laur-Toni Dîrnea , Florin Mocănaș și alți cetățeni români , în baza art. 55 și art. 118 din Constituția României , declarăm angajamentul nostru public către Poporul Român :
1. Numirea unui președinte și punerea în funcție prin voința poporului . Dacă voința poporului este numirea unei " doamne cu greutate " pentru această demnitate publică , vom fi de acord cu voia poporului și vom asigura să se împlinească .
2. Evitarea conflictului armat cu Rusia sau cu alte state . Declararea neutralității României !
3. Recâștigarea independenței și suveranității prin eliminarea datoriei externe fără noi taxe sau impozite și prin ieșirea din Uniunea Europeana .
4. Reconstruirea statului Român printr-o formă de administrare bazată pe răspunderea penală individuală și verificarea sănătății mintale .
5. Stoparea genocidului produs prin atacul bio-terorist numit Covid 19 .
6. Pedepsirea participanților la acest atac bio-terorist numit Covid 19 și a celor care se fac vinovați de genocid , crime împotriva umanității , trădare și înaltă trădare . Judecarea și condamnarea se va face prin Tribunalul Poporului asistat de instanțele de judecată .
7. Pedepsirea participanților la lovitura de stat din 1989 și a celor care au continuat planul extern de înrobire a Poporului Român . Judecarea și condamnarea se va face prin Tribunalul Poporului asistat de instanțele de judecată .
8. Toate acestea se vor pune în aplicare prin voința poporului unic suveran și se vor desfășura în mod pașnic . Cei care vor încerca sa producă violențe vor fi indicați organelor de ordine , sau reținuți de către popor în baza art. 310 C. proc.p. și aduși în fața judecătorilor . Judecarea și condamnarea acestora se va face prin Tribunalul Poporului asistat de instanțele de judecată .
Așa să ne ajute Dumnezeu !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro