miercuri, 10 noiembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ am intrat deja in frecventele 11 11

 


Cristian Alexandru

10h 
❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™Totul este in Dinamica fireasca, Schimbarea Finala vine,
Iata cum Fiecare va fi impactat, reConectat total la Cine este in Astral
Momentul 11:11.2021๐Ÿ˜❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™


❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™11:11.2021 Iubirea la cea mai inalta cota & Energia Tahionica se Manifesta Unic si Inconfundabil
Deja rulam Codurile pentru Acest Eveniment๐ŸŒž
Am spus ca vine Ceva foarte Puternic- asta vine!
Vor fi rulate prin Coduri Unice de Lumina, toate energiile folosite la crearea Universurilor.
Nimeni si Nimic nu poate opri Schimbarea din Interior a Fiecaruia๐ŸŒž
Din 12.11.2021 intunericul interior dispare, Lumina ramane peste tot si In Fiecare, si se Manifesta etern๐ŸŒž❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™




Cristian Alexandru
4h ·



11:11.2021 -EVENIMENTUL CARE SCHIMBA STRUCTURAL TOT SI PE FIECARE
Sa vedem la cei care nu mai au suflet sau la cei care intunericul este predominant cum va fi (si avem cunoscuti din aceasta categorie, din pacate) ca acolo NU mai are Ce sa se activeze sau la ceilalti starile prin care trec nu vor fi usor de suportat pana la capat. Consecintele sunt dramatice pentru primii care sunt si foarte multi, de asta unii sunt maxim disperati sa opreasca pe oricare cale si prin orice actiune   Ce vine...dar este DE NEOPRIT
FIECARE SE DUCE EXACT UNDE II ESTE LOCUL

Actualizare :  

Cristian Alexandru

3h 
❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™Ca data, Astazi este Ziua de Nastere a lui Apolon Aesus๐ŸŒž
* cand vom fi in luna nasterii Lui, din calendarul Dacic, va comunic si asta!
⚡13⚡
Ca fapt divers, aceasta cifra "il urmareste" peste tot, de sine statator sau in combinatie initiatica cu 1/0...de ex. 01...10...0 nu mai apare dar se include๐Ÿ˜...1...3...13...113.....
*in care la nivel de simbolistica avem:
0 Infinitul, precis si disponibil, niciodata gol
1 Sursa, Intregul Primordial
13 PATRU, Patrimea Primordiala
113 CINCI, Schimbarea Cuntica Activa Permanent pe nivel 0-1-0 si reversat, cu rotatia de Jos in Sus si de la Dreapta la Stanga
❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™
Ar putea fi o imagine cu naturฤƒ ลŸi cer

14 comentarii

8h 
❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™Triunghiul de Aur
Cand VREI CEVA, asta e de la Mentalul Cognitiv si vine prin Logica
Cand SIMTI CEVA, asta e de la SUFLET si vine prin Intuitie
⚡Acestea sunt "motoarele" care indruma spre materializarea oricare Intentie⚡
Majoritatea fiintelor se opresc functional la acestea doua si o iau La Stanga sau La Dreapta๐Ÿ˜ iar apoi, mai devreme sau mai tarziu apar analizele pe trecut, regretele mixate cu multumire si incantare- in functie de cum ne raportam la ce am ales sa traim.
Insa, ca mai stim sau ca stiam dar nu mai tineam cont, mai este si O A 3-a CALE- cea Finala a Certificarii DACA Ce Vrem sau Ce Simtim este potrivit pentru fiecare, in acel moment.
Energia din Inima care nu este doar un organ fizic cu 4 camere๐Ÿ˜ este una speciala si asta valideaza final daca ceva se face sau nu. Din pacate legatura asta era pierduta la multi pana la 11.11.2021, odata cu Rularea Codurilor de Lumina, Triunghiul de Aur este functional din nou, de asta simtiti multi ca aveti "ceva in plus", "sunteti altfel", "percepeti altfel". Si nu este singurul aspect reConstituit!
Energia Inimii se percepe ca fiind foarte fina si lina, vibratia ei este valoric si functional deasupra logicii si intuitiei- asa faceti diferenta๐Ÿ˜
"Acceptarea" sau "Respingerea" de catre Energia Inimii a ceva de la logica sau intuitie, O Simtiti Instantaneu mai ales dupa rularea si activarea codurilor la 11.11 respectiv 12.11
De astazi 13.11.2021 puteti folosi plenar, din nou, facilitatea unica a Triunghiului de Aur๐ŸŒž๐Ÿ™
Asta va indruma spre Ce Ati Ales in A Trai in programul vostru de viata inainte sa veniti aici, de aceea multe reAsezari, reOrientari de destine si personale au loc de azi inainte๐ŸŒž❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™

URMATOAREA DATฤ‚ 11:11 VA FI UN EVENIMENT IMPORTANT รŽN ISTORIA Pฤ‚Mร‚NTULUI

" Pentru prima datฤƒ Codurile de Luminฤƒ ale Sufletului vor fi activate definitiv.
Aceiaศ™i care au fost dezactivaศ›i cu mii de ani รฎn urmฤƒ.
Astfel, o cerinศ›ฤƒ esenศ›ialฤƒ pentru sosirea Noului Pฤƒmรขnt este รฎndeplinitฤƒ:
Fiinศ›a Umanฤƒ, pentru a urca, trebuie sฤƒ fie completฤƒ.
รŽn acest fel, vom recupera ceea ce ne aparศ›ine รฎn sine: amintirea cine suntem ศ™i pentru ce am venit, precum ศ™i capacitฤƒศ›ile care ne sunt inerente. Dar un lucru este sฤƒ te recuperezi ศ™i altul sฤƒ ศ™tii sฤƒ foloseศ™ti รฎn acest 11:11
Pentru oamenii care sunt trezi, recuperarea acelor amintiri ศ™i capacitฤƒศ›i poate fi o binecuvรขntare. Mulศ›i au tรขnjit dupฤƒ el de ani de zile.
Cu toate acestea, cei care sunt รฎncฤƒ ancoraศ›i รฎn vechea energie s-ar putea trezi brusc cufundaศ›i รฎn haos interior profund.
Amintiri celor care nu-ศ™i gฤƒsesc sens ศ™i percepศ›ii pe care nu le รฎnศ›eleg ศ™i care, รฎn plus, รฎi sperie.
Va fi necesar ca, dupฤƒ aceastฤƒ datฤƒ, oamenii care lucreazฤƒ รฎn slujba Luminii sฤƒ-ศ™i uneascฤƒ eforturile pentru a-i ajuta sฤƒ integreze procesul 11:11. Fiecare dintre noi trebuie sฤƒ se pregฤƒteascฤƒ din timp pentru acel moment, aศ™a cum ne sfฤƒtuieศ™te Maestrul Kuthumi cu aceste recomandari:
1. GASITI PACEA INTERIOARA.
Un moment de reculegere pe zi pentru a asculta vocea inimii.
2. Primiศ›i รฎn mod conศ™tient lumina soarelui, cu intenศ›ia de a-i absorbi puterea de vindecare ศ™i de creศ™tere a frecvenศ›ei.
3. Viraศ›i รฎn direcศ›ia indicatฤƒ de vocea inimii. Ceea ce suntem se manifestฤƒ รฎn aceste zile mai mult ca niciodatฤƒ. Legฤƒturile care ne-au orbit cad, barierele care ne-au limitat se prฤƒbuศ™esc. รŽn cele din urmฤƒ, mulศ›i dintre noi sunt รฎncurajaศ›i sฤƒ รฎntreprindฤƒ ceea ce am venit sฤƒ facem aici, รฎn aceastฤƒ dimensiune.
4. PRACTICATI DETASAREA de vechile modele limitative. Abandoneazฤƒ gรขndurile, obiceiurile ศ™i reacศ›iile care รฎncฤƒ hrฤƒnesc vechea energie, รฎncercรขnd sฤƒ le transformi รฎn luminฤƒ prin iubire.
5. รŽNCURAJEAZA IUBIREA รฎn toate relaศ›iile noastre, cele pe care le iubim cel mai mult ศ™i cele care ne leagฤƒ de fricฤƒ. Aceศ™tia din urmฤƒ sunt cei care ne vor รฎnฤƒlศ›a cel mai mult dacฤƒ vom fi capabili sฤƒ le scฤƒldฤƒm cu dragoste ศ™i acceptare.
6. PRIMITI ENERGIE Sursฤƒ รฎn meditaศ›ie. Influenศ›a lui รฎn corpurile noastre subtile este imensฤƒ. Are o mare putere de transmutare care ne elibereazฤƒ ศ™i ne conecteazฤƒ.
7. SIMTINDU-NE UNUL. Practicaศ›i รฎn vizualizฤƒrile noastre Unirea cu tot ce este ศ™i cu tot ce existฤƒ. Cรขnd va veni timpul, vom primi o Luminฤƒ Mare รฎn noi. Acea Luminฤƒ aduce codurile de activare pe care trebuie sฤƒ le amintim. Sunt coduri ale unei vibraศ›ii foarte ridicate. Cu cรขt vibraศ›ia รฎnsฤƒศ™i รฎn acea zi va fi mai mare, cu atรขt mai armonioasฤƒ va fi intrarea Luminii ศ™i ancorarea ei รฎn fiecare dintre noi.
Ne putem pregฤƒti aศ™a cum ne recomandฤƒ Maestrul Kuthumi dar, รฎn plus, acea zi trebuie sฤƒ ne dedicฤƒm mai ales รฎngrijirii de propria energie, echilibrului interior, menศ›inerii vibraศ›iei foarte ridicate. Activitฤƒศ›i precum meditaศ›ia, plimbarea la soare sau a fi รฎn contact cu Natura sunt cele mai recomandate.
Mai ales trebuie sฤƒ evitฤƒm orice ne deconecteazฤƒ de esenศ›a noastrฤƒ. Trebuie sฤƒ mรขncฤƒm cu moderaศ›ie, รฎncercรขnd sฤƒ nu mรขncฤƒm alimente cu vibraศ›ii scฤƒzute, precum carnea sau legumele transgenice, ศ™i sฤƒ facem niศ™te exerciศ›ii fizice care ne ajutฤƒ sฤƒ activฤƒm fluxul sanguin, deoarece Codurile Luminii vor fi transportate prin sรขnge, de la inimฤƒ la restul corpului nostru.
Activarea va avea loc pe tot parcursul zilei, dar nu รฎi vom percepe pe deplin efectele decรขt a doua zi, dupฤƒ ce am dormit minim ศ™ase ore.

Din dimineaศ›a zilei de 12 noiembrie,
mulศ›i oameni vor simศ›i dorinศ›a profundฤƒ de a-ศ™i รฎntoarce complet viaศ›a, alศ›ii รฎศ™i vor porni drumul cu putere reรฎnnoitฤƒ, iar alศ›ii vor simศ›i o mare confuzie internฤƒ.
Efectele vor varia รฎn funcศ›ie de gradul de evoluศ›ie al fiecฤƒruia ศ™i de rezistenศ›a pe care o opun procesului de schimbare pe care รฎl trฤƒim cu toศ›ii.
Obiectivul acestei activฤƒri este de a pune capฤƒt limitฤƒrilor care, din interiorul nostru, ne รฎmpiedicฤƒ sฤƒ evoluฤƒm sau sฤƒ ne trezim. Aceasta nu este o interferenศ›ฤƒ cu liberul arbitru al fiinศ›elor umane. Este vorba despre eliminarea unei limitฤƒri care ne-a fost impusฤƒ cu mii de ani รฎn urmฤƒ, cรขnd niศ™te fiinศ›e confuze au decis sฤƒ intervinฤƒ รฎn procesul nostru evolutiv.
Sฤƒ ne oprim pentru a explica cum ศ™i de ce acel eveniment ar รฎnsemna sฤƒ pฤƒtrundem รฎn vechea energie a separฤƒrii ศ™i a luptei, de care deja ne รฎndepฤƒrtฤƒm. Nu mai conteazฤƒ cum, cรขnd, unde, cine sau pentru ce. In curand se va rezolva.

Pe 11 din 11 va avea loc o mare activare, dar nu va fi ultima.
Evenimente grozave ne aศ™teaptฤƒ dupฤƒ colศ›.
Sฤƒ-i primim cu dragoste, fฤƒrฤƒ frici ศ™i griji, pentru cฤƒ รฎmpฤƒrฤƒศ›ia Luminii vine pe Pฤƒmรขnt ศ™i asta meritฤƒ o petrecere grozavฤƒ."
Sursa: Jose Luis Lopez Gonzales

" Portaluri:
Munca este gata!!
11.11.2021 = 9
12.12.2021 = 11
21.12.2021 = 11
Vin zile care vor fi vitale pentru realizarea noastrฤƒ completฤƒ, pentru ca รฎn 2022 tot ce ne aparศ›ine prin legea divinฤƒ sฤƒ รฎnceapฤƒ sฤƒ se concretizeze ศ™i sฤƒ creeze la nivel toroidal, ar fi trebuit sฤƒ ne facem temele bine cu timpul.
Acest 11.11 al anului 2021 ne dฤƒ un 9 munca este deja fฤƒcutฤƒ, s-a fฤƒcut รฎn portalurile anterioare, iar dacฤƒ am fฤƒcut-o din detaศ™are, eliberรขnd ศ™i creรขnd cu adevฤƒrat din inimฤƒ pe 11.11 vom culege roadele, aceste date de portal sunt uศ™i magice ศ™i rapide unde totul se remediazฤƒ repede, iar acest 11.11 ne marcheazฤƒ mai ales asta, lucrarea a fost deja fฤƒcutฤƒ ศ™i nu trebuie decรขt sฤƒ adunฤƒm ce am fฤƒcut รฎn acest an รฎn portalurile ศ™i datele anterioare de la acest 11.11 รฎncununat de 9. va fi pur ศ™i simplu รฎncheiat ศ™i totul sigilat ceea ce alegem.
La รฎnceputul lunii decembrie, zilele de 4 ศ™i 5 vor activa treapta 369 care ne va arฤƒta din nou, puterea noastrฤƒ creatoare confirmรขnd tot ceea ce creฤƒm.
Vom trece din nou prin 12.12
iar pe 21/12 care, dupฤƒ cum am comentat deja, nu va fi pentru a crea ceva nou, ci pentru a รฎntฤƒri tot ce credeam, am spus deja „Saltul cuantic deja s-a รฎntรขmplat” asta e... de aceea aceste date va servi pentru a confirma, remedia ศ™i evidenศ›ia ceea ce decidem sฤƒ FIM.
Dacฤƒ totuศ™i alegem sฤƒ rฤƒmรขnem รฎn rรขnduri care nu ne aparศ›in ศ™i sฤƒ suferim acolo vom fi, dacฤƒ alegem sฤƒ rฤƒmรขnem de ceva ศ™i sฤƒ nu renunศ›ฤƒm la el chiar ศ™tiind cฤƒ nu era al nostru, vom fi acolo, dacฤƒ am avea blocaje, dureri pe care le-am ignorat รฎn timp util vom fi acolo, vom avea mai multe de la fel pe care le alegem pentru cฤƒ forศ›a lui 11 va fi รฎnsฤƒrcinatฤƒ sฤƒ ne reaminteascฤƒ.
11.11.2021 = 9
12.12.2021 = 11
21.12.2021 = 11
Corpul nostru s-a adaptat deja la aceastฤƒ schimbare, energia noastrฤƒ toroidalฤƒ era deja activatฤƒ cu luni รฎn urmฤƒ, deja v-am avertizat acum cฤƒ trebuie doar sฤƒ aศ™teptฤƒm recolta.
Dacฤƒ eศ™ti รฎn punctul saltului cuantic deja fฤƒcut, simศ›ind, bucurรขndu-te ศ™i trฤƒind libertatea ta,
Felicitฤƒri
!
Dacฤƒ simศ›i cฤƒ mai existฤƒ dureri fizice, blocaje sau ceva care te รฎmpiedicฤƒ sฤƒ mergi mai departe, mai este de lucru รฎn aศ™teptare. Dar am lฤƒsat un an 5 pentru a intra รฎn anul 6, aศ™a cฤƒ este foarte indicat sฤƒ lฤƒsฤƒm totul รฎnchis ศ™i sigilat รฎnainte de sfรขrศ™itul acestui an, pentru ca รฎn 2022 sฤƒ nu mai repetฤƒm ​​lecศ›ii din tot ceea ce nu am รฎnvฤƒศ›at, sฤƒ nu acordฤƒm atenศ›ie. , sau ศ™tiind cฤƒ nu am fฤƒcut. Era ceea ce trebuie fฤƒcut, ne-am agฤƒศ›at de el, crezรขnd cฤƒ ne va salva de ceva care... nu mai existฤƒ.
Vindecare fericita cu lumina cuantica !
Sursa: Angels Membrive
AHVVEA X din Aocsomia XV
Mesaj IX
De Esperanza Ojeda๐Ÿ™๐Ÿป
Laura Flores๐Ÿงœ‍♀️๐Ÿš๐Ÿ’Ž

Multumim Daniel



AFIRMATII - LOUISE HAY :

"Imi iubesc viata
Imi iubesc corpul
Sunt atat de bucuroasa sa traiesc in corpul meu
Mi-a fost dat sa ma poarte pentru tot restul vietii si este datoria mea sa il onorez
Imi pretuiesc corpul
Imi iubesc fiecare milimetru din corpul meu, inclusiv acele parti pe care nu le pot vedea.
Fiecare organ si glanda, fiecare muschi sau os si fiecare celula, raspunde la iubirea ce i-o port, oferindu-mi sanatate radianta.
Creez pace in mintea mea iar corpul meu reflecta aceasta pace prin sanatate perfecta.
Transform fiecare experienta intr-o oportunitate.
Cand experimentez o problema, ceea ce cu totii ne confruntam la un mooment dat, atunci spun:
Din aceasta situatie, doar ceea ce este bine, mi se va revela.
Totul este bine!
Sunt in siguranta!
(Si continui sa repet aceste afirmatii care ma vor ajuta sa fiu calma si ii vor permite Universului sa gaseasca cea mai buna solutie.)
Toate problemele au o solutie, fiecare experienta reprezinta o oportunitate pentru mine sa invat si sa cresc si
Sunt in siguranta!
Sunt in pace!
In adancul fiintei este un centru infinit de pace, precum un lac de munte, adanc si limpede.
Nicio persoana, niciun loc, sau orice altceva nu ma poate atinge cand sunt in acest spatiu.
In acest spatiu, sunt in pace, gandesc clar, primesc idei inaltatoare si sunt atat de relaxata.
Pacea Divina si armonia deplina, ma inconjoara pretutindeni.
Manifest compasiune, toleranta si dragoste pentru toti oamenii.
Sunt flexibila si libera. Viata contine o serie de experiente schimbatoare.
Aceea dintre noi care sunt rigizi in gandire sunt atinsi atunci cand vantul schimbarii bate la usa.
Dar aceia care se adapteaza usor schimbarilor sunt deschisi si flexibili.

Sunt deschisa schimbarilor!
Fiecare moment reprezinta o oportunitate noua si extraordinara sa fiu mai mult din ceea ce sunt cu adevarat.
Ma deschid cu usurinta si fara efort.
Trec ACUM, dincolo de toate fricile si limitarile altor oameni.
Eu nu sunt limitarile si fricile mamei mele si nici limitarile si fricile tatalui meu.
Nu sunt nici macar propriile mele frici si limitari.
Acestea sunt doar ganduri false, care s-au agatat in mintea mea.
Pot sa le sterg la fel precum as curata o fereastra murdara.
Cand geamul mintii mele devine curat, pot vedea clar, gandurile negative si le pot elimina usor.
Mintea mea este cea care imi creaza experientele.
Sunt capabil si am toata puterea sa creez binele in viata mea.
Merit sa ma bucur de iubire infinita.
Multi dintre noi am fost invatati iubirea conditionata.
Prin acest fapt, noi credem ca trebuie sa castigam dragostea.
Simtim ca nu suntem iubiti daca nu avem o slujba buna, sau o relatie de cuplu, sau un corp de model.
Acestea sunt prostii.
Nu trebuie sa castigam dreptul de a respira.
Este darul lui Dumnezeu pentru ca existam
La fel este si dreptul de a fi iubiti si de a oferi iubire
Faptul ca existam inseamna ca meritam iubire
Nu trebuie sa castigam iubire, Sunt IUBIRE, deoarece existam
Si ceilalti reflecta iubirea pe care o avem pentru noi insine.
Gandurile mele sunt creatoare
Invat sa imi iubesc gandurile
Sunt cele mai bune prietene ale mele
Eliberez si dau drumul ACUM-tuturor gandurilor negative care imi trec prin minte
Nicio persoana, loc sau lucru, nu are nicio putere asupra mea.
Pentru ca eu sunt singurul ganditor din mintea mea.
Imi creez propria realitate si tot ceea ce se manifesta in ea.
Gandurile mele ma sustin, sunt in favoarea mea si spre binele meu Superior cel mai Inalt.

Plantez ACUM in mintea mea ganduri de pace, de iubire neconditionata, bucurie, incredere si credinta infinita.
Sunt in pace!
Sunt in siguranta!
Sunt in iubire!
Multumesc
Multumesc!
Multumesc!"

Via Elena Florescu


"Punctul Shenmen (Poarta spiritului) se afla pe meridianul inimii.
Este cel mai bun punct pentru a armoniza spiritul (Shen) inimii.
Este situat sub pliul incheieturii mainii, in dreptul degetului mic.
Calmeaza mintea in momente in care suntem prea anxioศ™i, entuziasmati, nervosi sau nelinistiti.
De asemenea, poate fi utilizat in cazuri de insomnie, anxietate, isterie, pierderi de memorie, lene, tristete, frica, palpitatii, gat uscat, greata, lipsa de energie, senzatie de frig si frica, sete de bauturi reci.

Masati-l cu degetul mare la ambele maini, aplicand o presiune medie. Apoi respirati lent si profund. Veti simti imediat o liniste sufleteasca."

Sursa: Poka Atilla

❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™Rar, foarte rar asa ceva, de maine 12.11.2021 incepem sa vedem mai multi care se regasesc si arata asa si Aici precum si in Astralul din care au venit aici.
Asta e posibil doar daca EL si EA sunt reConectati total la suflet deci manifesta Iubirea constant, cat si la fiinta lor din Astral si mentalul ruleaza pe energia tahionica
Asa Suntem Toti, nimeni nu poate fi altfel oricat ar incerca, iar cand incearca se umple de Intuneric si de acolo se iese foarte greu...multi s au pierdut final si nu mai pot sa iasa

"Cam aลŸa aratฤƒ doi oameni conectaลฃi, care รฎลŸi cresc รฎn ei ลŸi รฎn jurul lor acest halou de luminฤƒ, vibraลฃie ลŸi culori care รฎnseamnฤƒ adevฤƒrata protecลฃie impotriva bolilor, viruลŸilor, bacteriilor, vibraลฃiilor scฤƒzute, fiinลฃelor vampirice etc.

Imaginaลฃi-vฤƒ mai mulลฃi oameni conectaลฃi in acest fel ลŸi veลฃi รฎnลฃelege de ce suntem sfฤƒtuiลฃi de "binevoitori" sฤƒ ne izolฤƒm ลŸi sฤƒ ne ferim unul de altul...

Oamenii รฎลŸi dau seama, pe pielea lor, cฤƒ aceastฤƒ protecลฃie ลŸi igienฤƒ a corpului fizic nu mai este suficientฤƒ ลŸi cฤƒ existฤƒ acel CEVA, nevฤƒzut de marea majoritate, care inseamnฤƒ imunitate, putere, extindere, creare, comuniune, pace, iubire. Cam tot ceea ce Creatorul a pus รฎntr-o fiinลฃฤƒ, pentru a fi folosit."
Sursa: Gabriel Socaciu
๐ŸŒž❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™


Niciun comentariu:

Trimiteศ›i un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro