miercuri, 10 noiembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ am intrat deja in frecventele 11 11

 


Cristian Alexandru

10h 
❤️💛💙Totul este in Dinamica fireasca, Schimbarea Finala vine,
Iata cum Fiecare va fi impactat, reConectat total la Cine este in Astral
Momentul 11:11.2021😏❤️💛💙


❤️💛💙11:11.2021 Iubirea la cea mai inalta cota & Energia Tahionica se Manifesta Unic si Inconfundabil
Deja rulam Codurile pentru Acest Eveniment🌞
Am spus ca vine Ceva foarte Puternic- asta vine!
Vor fi rulate prin Coduri Unice de Lumina, toate energiile folosite la crearea Universurilor.
Nimeni si Nimic nu poate opri Schimbarea din Interior a Fiecaruia🌞
Din 12.11.2021 intunericul interior dispare, Lumina ramane peste tot si In Fiecare, si se Manifesta etern🌞❤️💛💙
Cristian Alexandru
4h ·11:11.2021 -EVENIMENTUL CARE SCHIMBA STRUCTURAL TOT SI PE FIECARE
Sa vedem la cei care nu mai au suflet sau la cei care intunericul este predominant cum va fi (si avem cunoscuti din aceasta categorie, din pacate) ca acolo NU mai are Ce sa se activeze sau la ceilalti starile prin care trec nu vor fi usor de suportat pana la capat. Consecintele sunt dramatice pentru primii care sunt si foarte multi, de asta unii sunt maxim disperati sa opreasca pe oricare cale si prin orice actiune   Ce vine...dar este DE NEOPRIT
FIECARE SE DUCE EXACT UNDE II ESTE LOCUL

Actualizare :  

Cristian Alexandru

3h 
❤️💛💙Ca data, Astazi este Ziua de Nastere a lui Apolon Aesus🌞
* cand vom fi in luna nasterii Lui, din calendarul Dacic, va comunic si asta!
⚡13⚡
Ca fapt divers, aceasta cifra "il urmareste" peste tot, de sine statator sau in combinatie initiatica cu 1/0...de ex. 01...10...0 nu mai apare dar se include😏...1...3...13...113.....
*in care la nivel de simbolistica avem:
0 Infinitul, precis si disponibil, niciodata gol
1 Sursa, Intregul Primordial
13 PATRU, Patrimea Primordiala
113 CINCI, Schimbarea Cuntica Activa Permanent pe nivel 0-1-0 si reversat, cu rotatia de Jos in Sus si de la Dreapta la Stanga
❤️💛💙
Ar putea fi o imagine cu natură şi cer

14 comentarii

8h 
❤️💛💙Triunghiul de Aur
Cand VREI CEVA, asta e de la Mentalul Cognitiv si vine prin Logica
Cand SIMTI CEVA, asta e de la SUFLET si vine prin Intuitie
⚡Acestea sunt "motoarele" care indruma spre materializarea oricare Intentie⚡
Majoritatea fiintelor se opresc functional la acestea doua si o iau La Stanga sau La Dreapta😏 iar apoi, mai devreme sau mai tarziu apar analizele pe trecut, regretele mixate cu multumire si incantare- in functie de cum ne raportam la ce am ales sa traim.
Insa, ca mai stim sau ca stiam dar nu mai tineam cont, mai este si O A 3-a CALE- cea Finala a Certificarii DACA Ce Vrem sau Ce Simtim este potrivit pentru fiecare, in acel moment.
Energia din Inima care nu este doar un organ fizic cu 4 camere😏 este una speciala si asta valideaza final daca ceva se face sau nu. Din pacate legatura asta era pierduta la multi pana la 11.11.2021, odata cu Rularea Codurilor de Lumina, Triunghiul de Aur este functional din nou, de asta simtiti multi ca aveti "ceva in plus", "sunteti altfel", "percepeti altfel". Si nu este singurul aspect reConstituit!
Energia Inimii se percepe ca fiind foarte fina si lina, vibratia ei este valoric si functional deasupra logicii si intuitiei- asa faceti diferenta😏
"Acceptarea" sau "Respingerea" de catre Energia Inimii a ceva de la logica sau intuitie, O Simtiti Instantaneu mai ales dupa rularea si activarea codurilor la 11.11 respectiv 12.11
De astazi 13.11.2021 puteti folosi plenar, din nou, facilitatea unica a Triunghiului de Aur🌞🙏
Asta va indruma spre Ce Ati Ales in A Trai in programul vostru de viata inainte sa veniti aici, de aceea multe reAsezari, reOrientari de destine si personale au loc de azi inainte🌞❤️💛💙

URMATOAREA DATĂ 11:11 VA FI UN EVENIMENT IMPORTANT ÎN ISTORIA PĂMÂNTULUI

" Pentru prima dată Codurile de Lumină ale Sufletului vor fi activate definitiv.
Aceiași care au fost dezactivați cu mii de ani în urmă.
Astfel, o cerință esențială pentru sosirea Noului Pământ este îndeplinită:
Ființa Umană, pentru a urca, trebuie să fie completă.
În acest fel, vom recupera ceea ce ne aparține în sine: amintirea cine suntem și pentru ce am venit, precum și capacitățile care ne sunt inerente. Dar un lucru este să te recuperezi și altul să știi să folosești în acest 11:11
Pentru oamenii care sunt trezi, recuperarea acelor amintiri și capacități poate fi o binecuvântare. Mulți au tânjit după el de ani de zile.
Cu toate acestea, cei care sunt încă ancorați în vechea energie s-ar putea trezi brusc cufundați în haos interior profund.
Amintiri celor care nu-și găsesc sens și percepții pe care nu le înțeleg și care, în plus, îi sperie.
Va fi necesar ca, după această dată, oamenii care lucrează în slujba Luminii să-și unească eforturile pentru a-i ajuta să integreze procesul 11:11. Fiecare dintre noi trebuie să se pregătească din timp pentru acel moment, așa cum ne sfătuiește Maestrul Kuthumi cu aceste recomandari:
1. GASITI PACEA INTERIOARA.
Un moment de reculegere pe zi pentru a asculta vocea inimii.
2. Primiți în mod conștient lumina soarelui, cu intenția de a-i absorbi puterea de vindecare și de creștere a frecvenței.
3. Virați în direcția indicată de vocea inimii. Ceea ce suntem se manifestă în aceste zile mai mult ca niciodată. Legăturile care ne-au orbit cad, barierele care ne-au limitat se prăbușesc. În cele din urmă, mulți dintre noi sunt încurajați să întreprindă ceea ce am venit să facem aici, în această dimensiune.
4. PRACTICATI DETASAREA de vechile modele limitative. Abandonează gândurile, obiceiurile și reacțiile care încă hrănesc vechea energie, încercând să le transformi în lumină prin iubire.
5. ÎNCURAJEAZA IUBIREA în toate relațiile noastre, cele pe care le iubim cel mai mult și cele care ne leagă de frică. Aceștia din urmă sunt cei care ne vor înălța cel mai mult dacă vom fi capabili să le scăldăm cu dragoste și acceptare.
6. PRIMITI ENERGIE Sursă în meditație. Influența lui în corpurile noastre subtile este imensă. Are o mare putere de transmutare care ne eliberează și ne conectează.
7. SIMTINDU-NE UNUL. Practicați în vizualizările noastre Unirea cu tot ce este și cu tot ce există. Când va veni timpul, vom primi o Lumină Mare în noi. Acea Lumină aduce codurile de activare pe care trebuie să le amintim. Sunt coduri ale unei vibrații foarte ridicate. Cu cât vibrația însăși în acea zi va fi mai mare, cu atât mai armonioasă va fi intrarea Luminii și ancorarea ei în fiecare dintre noi.
Ne putem pregăti așa cum ne recomandă Maestrul Kuthumi dar, în plus, acea zi trebuie să ne dedicăm mai ales îngrijirii de propria energie, echilibrului interior, menținerii vibrației foarte ridicate. Activități precum meditația, plimbarea la soare sau a fi în contact cu Natura sunt cele mai recomandate.
Mai ales trebuie să evităm orice ne deconectează de esența noastră. Trebuie să mâncăm cu moderație, încercând să nu mâncăm alimente cu vibrații scăzute, precum carnea sau legumele transgenice, și să facem niște exerciții fizice care ne ajută să activăm fluxul sanguin, deoarece Codurile Luminii vor fi transportate prin sânge, de la inimă la restul corpului nostru.
Activarea va avea loc pe tot parcursul zilei, dar nu îi vom percepe pe deplin efectele decât a doua zi, după ce am dormit minim șase ore.

Din dimineața zilei de 12 noiembrie,
mulți oameni vor simți dorința profundă de a-și întoarce complet viața, alții își vor porni drumul cu putere reînnoită, iar alții vor simți o mare confuzie internă.
Efectele vor varia în funcție de gradul de evoluție al fiecăruia și de rezistența pe care o opun procesului de schimbare pe care îl trăim cu toții.
Obiectivul acestei activări este de a pune capăt limitărilor care, din interiorul nostru, ne împiedică să evoluăm sau să ne trezim. Aceasta nu este o interferență cu liberul arbitru al ființelor umane. Este vorba despre eliminarea unei limitări care ne-a fost impusă cu mii de ani în urmă, când niște ființe confuze au decis să intervină în procesul nostru evolutiv.
Să ne oprim pentru a explica cum și de ce acel eveniment ar însemna să pătrundem în vechea energie a separării și a luptei, de care deja ne îndepărtăm. Nu mai contează cum, când, unde, cine sau pentru ce. In curand se va rezolva.

Pe 11 din 11 va avea loc o mare activare, dar nu va fi ultima.
Evenimente grozave ne așteaptă după colț.
Să-i primim cu dragoste, fără frici și griji, pentru că împărăția Luminii vine pe Pământ și asta merită o petrecere grozavă."
Sursa: Jose Luis Lopez Gonzales

" Portaluri:
Munca este gata!!
11.11.2021 = 9
12.12.2021 = 11
21.12.2021 = 11
Vin zile care vor fi vitale pentru realizarea noastră completă, pentru ca în 2022 tot ce ne aparține prin legea divină să înceapă să se concretizeze și să creeze la nivel toroidal, ar fi trebuit să ne facem temele bine cu timpul.
Acest 11.11 al anului 2021 ne dă un 9 munca este deja făcută, s-a făcut în portalurile anterioare, iar dacă am făcut-o din detașare, eliberând și creând cu adevărat din inimă pe 11.11 vom culege roadele, aceste date de portal sunt uși magice și rapide unde totul se remediază repede, iar acest 11.11 ne marchează mai ales asta, lucrarea a fost deja făcută și nu trebuie decât să adunăm ce am făcut în acest an în portalurile și datele anterioare de la acest 11.11 încununat de 9. va fi pur și simplu încheiat și totul sigilat ceea ce alegem.
La începutul lunii decembrie, zilele de 4 și 5 vor activa treapta 369 care ne va arăta din nou, puterea noastră creatoare confirmând tot ceea ce creăm.
Vom trece din nou prin 12.12
iar pe 21/12 care, după cum am comentat deja, nu va fi pentru a crea ceva nou, ci pentru a întări tot ce credeam, am spus deja „Saltul cuantic deja s-a întâmplat” asta e... de aceea aceste date va servi pentru a confirma, remedia și evidenția ceea ce decidem să FIM.
Dacă totuși alegem să rămânem în rânduri care nu ne aparțin și să suferim acolo vom fi, dacă alegem să rămânem de ceva și să nu renunțăm la el chiar știind că nu era al nostru, vom fi acolo, dacă am avea blocaje, dureri pe care le-am ignorat în timp util vom fi acolo, vom avea mai multe de la fel pe care le alegem pentru că forța lui 11 va fi însărcinată să ne reamintească.
11.11.2021 = 9
12.12.2021 = 11
21.12.2021 = 11
Corpul nostru s-a adaptat deja la această schimbare, energia noastră toroidală era deja activată cu luni în urmă, deja v-am avertizat acum că trebuie doar să așteptăm recolta.
Dacă ești în punctul saltului cuantic deja făcut, simțind, bucurându-te și trăind libertatea ta,
Felicitări
!
Dacă simți că mai există dureri fizice, blocaje sau ceva care te împiedică să mergi mai departe, mai este de lucru în așteptare. Dar am lăsat un an 5 pentru a intra în anul 6, așa că este foarte indicat să lăsăm totul închis și sigilat înainte de sfârșitul acestui an, pentru ca în 2022 să nu mai repetăm ​​lecții din tot ceea ce nu am învățat, să nu acordăm atenție. , sau știind că nu am făcut. Era ceea ce trebuie făcut, ne-am agățat de el, crezând că ne va salva de ceva care... nu mai există.
Vindecare fericita cu lumina cuantica !
Sursa: Angels Membrive
AHVVEA X din Aocsomia XV
Mesaj IX
De Esperanza Ojeda🙏🏻
Laura Flores🧜‍♀️🐚💎

Multumim DanielAFIRMATII - LOUISE HAY :

"Imi iubesc viata
Imi iubesc corpul
Sunt atat de bucuroasa sa traiesc in corpul meu
Mi-a fost dat sa ma poarte pentru tot restul vietii si este datoria mea sa il onorez
Imi pretuiesc corpul
Imi iubesc fiecare milimetru din corpul meu, inclusiv acele parti pe care nu le pot vedea.
Fiecare organ si glanda, fiecare muschi sau os si fiecare celula, raspunde la iubirea ce i-o port, oferindu-mi sanatate radianta.
Creez pace in mintea mea iar corpul meu reflecta aceasta pace prin sanatate perfecta.
Transform fiecare experienta intr-o oportunitate.
Cand experimentez o problema, ceea ce cu totii ne confruntam la un mooment dat, atunci spun:
Din aceasta situatie, doar ceea ce este bine, mi se va revela.
Totul este bine!
Sunt in siguranta!
(Si continui sa repet aceste afirmatii care ma vor ajuta sa fiu calma si ii vor permite Universului sa gaseasca cea mai buna solutie.)
Toate problemele au o solutie, fiecare experienta reprezinta o oportunitate pentru mine sa invat si sa cresc si
Sunt in siguranta!
Sunt in pace!
In adancul fiintei este un centru infinit de pace, precum un lac de munte, adanc si limpede.
Nicio persoana, niciun loc, sau orice altceva nu ma poate atinge cand sunt in acest spatiu.
In acest spatiu, sunt in pace, gandesc clar, primesc idei inaltatoare si sunt atat de relaxata.
Pacea Divina si armonia deplina, ma inconjoara pretutindeni.
Manifest compasiune, toleranta si dragoste pentru toti oamenii.
Sunt flexibila si libera. Viata contine o serie de experiente schimbatoare.
Aceea dintre noi care sunt rigizi in gandire sunt atinsi atunci cand vantul schimbarii bate la usa.
Dar aceia care se adapteaza usor schimbarilor sunt deschisi si flexibili.

Sunt deschisa schimbarilor!
Fiecare moment reprezinta o oportunitate noua si extraordinara sa fiu mai mult din ceea ce sunt cu adevarat.
Ma deschid cu usurinta si fara efort.
Trec ACUM, dincolo de toate fricile si limitarile altor oameni.
Eu nu sunt limitarile si fricile mamei mele si nici limitarile si fricile tatalui meu.
Nu sunt nici macar propriile mele frici si limitari.
Acestea sunt doar ganduri false, care s-au agatat in mintea mea.
Pot sa le sterg la fel precum as curata o fereastra murdara.
Cand geamul mintii mele devine curat, pot vedea clar, gandurile negative si le pot elimina usor.
Mintea mea este cea care imi creaza experientele.
Sunt capabil si am toata puterea sa creez binele in viata mea.
Merit sa ma bucur de iubire infinita.
Multi dintre noi am fost invatati iubirea conditionata.
Prin acest fapt, noi credem ca trebuie sa castigam dragostea.
Simtim ca nu suntem iubiti daca nu avem o slujba buna, sau o relatie de cuplu, sau un corp de model.
Acestea sunt prostii.
Nu trebuie sa castigam dreptul de a respira.
Este darul lui Dumnezeu pentru ca existam
La fel este si dreptul de a fi iubiti si de a oferi iubire
Faptul ca existam inseamna ca meritam iubire
Nu trebuie sa castigam iubire, Sunt IUBIRE, deoarece existam
Si ceilalti reflecta iubirea pe care o avem pentru noi insine.
Gandurile mele sunt creatoare
Invat sa imi iubesc gandurile
Sunt cele mai bune prietene ale mele
Eliberez si dau drumul ACUM-tuturor gandurilor negative care imi trec prin minte
Nicio persoana, loc sau lucru, nu are nicio putere asupra mea.
Pentru ca eu sunt singurul ganditor din mintea mea.
Imi creez propria realitate si tot ceea ce se manifesta in ea.
Gandurile mele ma sustin, sunt in favoarea mea si spre binele meu Superior cel mai Inalt.

Plantez ACUM in mintea mea ganduri de pace, de iubire neconditionata, bucurie, incredere si credinta infinita.
Sunt in pace!
Sunt in siguranta!
Sunt in iubire!
Multumesc
Multumesc!
Multumesc!"

Via Elena Florescu


"Punctul Shenmen (Poarta spiritului) se afla pe meridianul inimii.
Este cel mai bun punct pentru a armoniza spiritul (Shen) inimii.
Este situat sub pliul incheieturii mainii, in dreptul degetului mic.
Calmeaza mintea in momente in care suntem prea anxioși, entuziasmati, nervosi sau nelinistiti.
De asemenea, poate fi utilizat in cazuri de insomnie, anxietate, isterie, pierderi de memorie, lene, tristete, frica, palpitatii, gat uscat, greata, lipsa de energie, senzatie de frig si frica, sete de bauturi reci.

Masati-l cu degetul mare la ambele maini, aplicand o presiune medie. Apoi respirati lent si profund. Veti simti imediat o liniste sufleteasca."

Sursa: Poka Atilla

❤️💛💙Rar, foarte rar asa ceva, de maine 12.11.2021 incepem sa vedem mai multi care se regasesc si arata asa si Aici precum si in Astralul din care au venit aici.
Asta e posibil doar daca EL si EA sunt reConectati total la suflet deci manifesta Iubirea constant, cat si la fiinta lor din Astral si mentalul ruleaza pe energia tahionica
Asa Suntem Toti, nimeni nu poate fi altfel oricat ar incerca, iar cand incearca se umple de Intuneric si de acolo se iese foarte greu...multi s au pierdut final si nu mai pot sa iasa

"Cam aşa arată doi oameni conectaţi, care îşi cresc în ei şi în jurul lor acest halou de lumină, vibraţie şi culori care înseamnă adevărata protecţie impotriva bolilor, viruşilor, bacteriilor, vibraţiilor scăzute, fiinţelor vampirice etc.

Imaginaţi-vă mai mulţi oameni conectaţi in acest fel şi veţi înţelege de ce suntem sfătuiţi de "binevoitori" să ne izolăm şi să ne ferim unul de altul...

Oamenii îşi dau seama, pe pielea lor, că această protecţie şi igienă a corpului fizic nu mai este suficientă şi că există acel CEVA, nevăzut de marea majoritate, care inseamnă imunitate, putere, extindere, creare, comuniune, pace, iubire. Cam tot ceea ce Creatorul a pus într-o fiinţă, pentru a fi folosit."
Sursa: Gabriel Socaciu
🌞❤️💛💙


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro