duminică, 7 noiembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ Vesti de la COBRA

 

O VESTE URIASA !
🪀🪀🪀🪀🪀🪀🪀🪀🪀🪀
ACEST RAZBOI MONDIAL A AJUNS LA FAZA FINALA.
PROTEJATI-VA PE CEI DRAGI !
DUMNEZEU CU NOI !
S.H.A.E.F
Mesaj de la SHAEF.🇺🇸🇷🇺🏳️
Înștiințare!
S.H.A.E.F. opereaza in toata lumea!
WWG1WGA / La nivel mondial!
Acesta este un
„cont militar”!
S.H.A.E.F.🇺🇸🇷🇺 MAJ T.JANSEN
FORȚA SPATIALĂ A SUA.🇺🇸

Cathy Ochi de Soim

1h 
OPERAȚIUNE MILITARĂ URIAȘĂ A FORȚELOR ARMATE DIN BALCANI! PESTE 120 DE ELICOPTERE ȘI 1 000 DE VEHICULE MILITARE ALE FORȚELOR ARMATE ALE NOI AU SOSIT ÎN MIJLOCUL LUNII NOIEMBRIE LA PORTUL ALEXANDROUPOLI, GRECIA.
Acesta este fostul oraș Dedeagach, situat la infuzia râului Maritza în Marea Albă, care pe teritoriul grecesc poartă numele râului Evros.
Vehiculele militare sunt de toate felurile și vor fi transportate cu nave uriașe de transport iar după descărcarea portului Evros în diverse moduri vor călători în Balcani și în alte țări europene.
„Acesta va fi cel mai mare număr de avioane și elicoptere pe care l-am petrecut vreodată prin portul Alexandroupoli”, a comentat ambasadorul SUA la Atena, Jeffrey Payat. Las două link-uri către sursele acestei informații Primul: https://warnews247.gr/alexandroupoli-pano-apo-120.../... și al doilea: https://www.evros-news.gr/.../%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be.../

Cathy Ochi de Soim

CUTREMUR în SUA: justiția a suspendat obligativitatea de vaccinare impusă de Joe Biden
Actualizat: 06/11/2021 22:57
Sursa foto: The New York Times
Biden
O curte federală de apel din SUA a suspendat sâmbătă obligaţia de vaccinare introdusă de preşedintele Joe Biden pentru companiile cu peste 100 de angajaţi, fiind momentul pentru a examina potenţiale ''grave probleme constituţionale'', relatează AFP şi Reuters.

Cathy Ochi de Soim este cu Ecaterina Vultur

1h 
Tribunalul UE a suspendat temporar aplicarea Certificatului Verde ca si conditie pentru intrarea in Parlamentul European
Tribunalul UE a suspendat pe data de 5 noiembrie 2021 decizia biroului Parlamentului European prin care era conditionata intrarea in Parlamentul European a oricarei persoane, inclusiv a europarlamentarilor, de detinerea unui Certificat Verde.
Suspendarea este temporara, putand fi revocata sau inlocuita oricand pana la finalul procesului.
Actiunile de suspendare si anulare a acestei decizii au fost deschise atat de catre o serie de europarlamentari, cat si de o serie de angajati ai Parlamentului European, toti acestia fiind reprezentati de firma de avocatura "Notre Bon Droit".
Biroul Parlamentului European, intr-o actiune abuziva ce a avut sprijinul majoritatii grupurilor politice, cu precadere PPE (unde e PNL), Renew (unde e USR) si S&D (unde e PSD), a decis pe data de 27 octombrie 2021 ca in incinta Parlamentului European de la Bruxelles, Strasbourg si Luxembourg nu se va putea intra decat daca se prezinta la intrare Certificatul Verde.
Decizia se aplica, incepand cu data de 3 noiembrie, atat europarlamentarilor, cat si angajatilor si vizitatorilor in Parlamentul European.
Impotriva acestei masuri abuzive au protestat atat sindicate ale angajatilor din Parlament, cat si europarlamentari.
De exemplu, zeci de europarlamentari au cosemnat o scrisoare adresata presedintelui Sassoli cerandu-i sa revoce aceasta masura abuziva.
In doua conferinte de presa europarlamentarul Cristian Terhes (PNTCD – Grupul ECR), impreuna cu alti europarlamentari, au aratat abuzul acestei masuri, cerandu-i public presedintelui Parlamentului European sa revoce aceasta decizie.
Pe data de 4 noiembrie 2021, cinci europarlamentari au contestat la Tribunalul UE aceasta decizie, cerand atat anularea, cat si suspendarea ei. Cei cinci europarlamentarii care au deschis acest proces sunt Robert Roos, Anne-Sophie Pelletier, Francesca Donato, Virginie Joron si inca un europarlamentar care a cerut sa fie anonim.
Presedintele Tribunalului UE M. van der Woude a decis pe data de 5 noiembrie suspendarea acestei decizii in cazul reclamantilor, aratand ca:
"4. In aceasta etapa a procedurii, avand in vedere interferenta in exercitarea deplina si activa a mandatelor reclamantilor, sustinerile cuprinse in cererea de masuri provizorii, chiar daca sunt stabilite, justifica adaptarea status quo-ului pana la care presedintele Tribunalul examineaza mai detaliat argumentele partilor.
5. In aceste imprejurari, apare necesar, in interesul bunei administrari a justitiei, sa se suspende executarea deciziei atacate prin limitarea conditiilor de acces al reclamantilor in sediul Parlamentului European la conditia unui auto-test negativ. Daca rezultatul este pozitiv, acest test trebuie urmat de un test PCR.
In cazul unui rezultat pozitiv la ultimul test, Parlamentul European poate refuza accesul solicitantilor la sediul sau."
Concluzionand, presedintele Tribunalului UE a atabilit in dispozitivul ordonantei ca:
"1) Executarea Hotarârii Biroului Parlamentului European din 27 octombrie 2021 privind normele exceptionale de sanatate si siguranta care reglementeaza accesul in cladirile Parlamentului European la cele trei locuri de munca ale acestuia SE SUSPENDA pana la data ordinului de incetare a acestei proceduri sumare.
2) Domnul Robert Roos, doamnele Anne-Sophie Pelletier, Francesca Donato, Virginie Joron si IC pot accesa sediile Parlamentului European pe baza unui autotest negativ. Daca rezultatul este pozitiv, acest test trebuie urmat de un test PCR. In cazul unui rezultat pozitiv la ultimul test, Parlamentul European poate refuza accesul solicitantilor la sediul sau."
"Suspendarea, chiar daca temporara, de catre Tribunalul UE a deciziei Parlamentului European de conditionare a accesului in sediile sale de posesia unui Certificat Verde demonstreaza abuzul acestei decizii si, implicit, ineficienta acestui certificat care, in fapt, nu certifica nimic, cata vreme cineva vaccinat se poate infecta si poate raspandi boala, iar cineva testat e certificat ca nu e infectat doar la momentul testului", a spus Cristian Terhes, europarlamentar PNTCD.
Actiunile europarlamentarilor ce se opun acestei conditionari vor continua pana cand aceasta decizie va fi anulata definitiv si se va reveni la normalitate.
"Recomandarea pe care o fac tuturor romanilor este sa se lupte pentru propriile drepturi si libertati. E clar ca avem de-a face cu un sistem abuziv si ilegitim, care s-au intors impotriva propriilor cetateni, pentru a-i domina, a-i inrobi si a-i supune. E chemarea si obligatia noastra, a tuturor, sa luptam pentru libertate", a concluzionat Terhes.

Cathy Ochi de Soim

14h  · 

Vesti de la COBRA

[am selectat] 

>>>Lecția principală a Universului nostru acum este să transformăm complet toată anomalia primară grosolană, iar starea actuală metastabilă de vid cuantic cosmic se va schimba într-o stare de echilibru nouă, mai stabilă, fără întuneric:

Această nouă activitate a Centrului Galactic schimbă deja structura cuantică a vidului a sistemului solar și există din ce în ce mai multă plasmă superfluid luminoasă care aduce Lumină pură în sistemul nostru solar:

Flota Chimera rămasă în centura Kuiper, care a intrat în sistemul nostru solar de la Orion în 1996, nu suportă această vibrație ridicată. 

Cele mai multe dintre aceste nave au fost curățate, iar restul au scăpat mult mai aproape de Pământ, dincolo de orbita lunară, la 1-10 milioane de mile de Pământ, unde ar putea fi temporar în siguranță pentru câteva săptămâni.

Când prezența plasmei superfluide luminoase a Luminii în sistemul nostru solar este suficient de puternică, forțele Luminii vor începe să construiască două sfere Dyson acoperite cu nave-mamă ale Confederației Galactice în formație icosaedrică.

Acele sfere Dyson vor avea un diametru de aproximativ 15-20 de milioane de mile și vor regla fluxul de energii al Superundei Galactice și al fulgerului Eveniment. 

Prima sferă Dyson va fi construită în jurul Soarelui, iar a doua în jurul Pământului, iar acestea vor asigura o translație în două etape a energiilor cosmice primite către populația de suprafață.

Există multă activitate sub suprafața planetei chiar acum, dar toate acestea trebuie să rămână clasificate.

Creșterea activității Soarelui Central Galactic a dus, de asemenea, la un nou flux de energii către planetă. Isis și-a revenit coroana. Un vârtej foarte important în Europa, a cărui locație trebuie să rămână voalată deocamdată, este reactivat ca urmare a acestui nou aflux, după mai bine de 200 de ani de repaus. De asemenea, se află dublu vârtej Paris/Versailles restructurat și pregătit pentru un nou nivel de activitate în decembrie.

Armata pozitivă va proteja distribuirea bunurilor către umanitate și va supraveghea sistemul de plată. 

Planul de a falimenta nobilimea neagră se numește „seria 6900 de protocoale de colaps” și este parțial dezvăluit

Armata pozitivă NU se va mișca înainte ca toate amenințările extraterestre și subterane să fie îndepărtate și majoritatea armelor exotice să fie îndepărtate de la suprafață.

Pentru a întârzia acest proces, Biden vrea să slăbească armata cu mandate de vaccinare.

Rețeaua Illuminati este, de asemenea, foarte activă în armată și trebuie expusă

Cabala vrea să-și prevină falimentul cu Marea Resetare și cu o nouă schemă Ponzi „verde”.

O parte din planurile Great Reset este, de asemenea, o prăbușire lentă a vechii infrastructuri pentru a „reconstrui mai bine"

Este foarte riscant să faci previziuni despre cum se va comporta coronavirusul, dar surse oficiale ruse cu acces la informații de nivel foarte înalt susțin că pandemia se va termina în câteva luni.<<<<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro