duminică, 7 noiembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ crime impotriva umanitatii

 


Se pregatesc dosare penale si este nevoie de dovezi !!!!!


  

BELARUS EXPUNĂ MITĂ A BĂNCII MONDIALE ȘI A FMI PENTRU A ASISTĂ COVID
Președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko, a declarat în iulie că Banca Mondială și FMI i-au oferit o mită de 940 de milioane de dolari sub formă de „Ajutor de ajutor pentru Covid”.
În schimbul a 940 de milioane de dolari, Banca Mondială și FMI au cerut președintelui Belarus:
• impune „o izolare extremă asupra poporului tău”
• vă obligă să purtați măști de față
• să impună restricții foarte stricte
• impune un stat polițienesc
• rupe economia
Președintele Belarusului Aleksandr Lukașenko A REFUZAT oferta și a declarat că nu o poate accepta și că își va pune oamenii deasupra nevoilor FMI și ale Băncii Mondiale.
Putem concluziona -- cu o mică marjă de eroare -- că șefii de stat și de guvern din alte țări au fost mituiți și au acceptat mita. Sau lumea nu ar fi așa cum este, supusă omogen blocării, măștilor și economiilor rupte.

Toti cei care aveti cunostinta de abuzuri si malpraxis , crime intentionate,  raportati le la :  
https://s-h-a-e-f.de/kontakt/
https://shaef.fr/contact?lang=de

  

PURUL ADEVĂR DESPRE GOLĂNIA MONDIALĂ CARE URMĂREȘTE SĂ ÎNGENUNCHEZE OMENIREA
"Ma numesc Rob Oswald
Am un doctorat în virologie și imunologie. Sunt om de știință în laborator clinic și am testat 1500 de probe „presupuse” pozitive Covid 19 colectate aici în S. California.
Când eu și echipa mea de laborator am făcut testarea prin postulatele și observația lui Koch sub un SEM (microscop electronic cu scanare), nu am găsit Covid în oricare dintre cele 1500 de probe.
Ceea ce am constatat a fost că toate cele 1500 de probe au fost în principal gripa A, iar unele au fost gripale B, dar niciun caz de Covid și nu am folosit B.S. ( notă : B.S. - bullsh*t ) Test PCR.
Am trimis apoi restul probelor la Stanford, Cornell și câteva laboratoare ale Universității din California și au găsit aceleași rezultate ca și noi, FĂRĂ COVID.
Au găsit gripa A și B. Toți am vorbit apoi cu CDC și am cerut probe viabile de COVID, pe care CDC le-a spus că nu le pot furniza, deoarece nu au avut probe.
AM AJUNS LA CONCLUZIA FERMĂ PRIN TOATE CERCETĂRILE ŞI LUCRĂRILE NOASTRE DE LABORATOR CĂ, ACEST COVID -19 A FOST ❗IMAGINAR ŞI FICTIV.❗
Gripa a fost numită Covid și majoritatea celor 225.000 de morți au murit din cauza morbidităților, cum ar fi bolile de inimă, cancerul, diabetul, emfizemul etc.
Încă nu am găsit un singur eșantion viabil de Covid 19 cu care să lucrez.
Noi, din cele 7 universități care am făcut testele de laborator pentru aceste 1500 de probe, acționăm acum în judecată CDC pentru fraudă Covid 19.
CDC nu ne-a trimis încă un singur eșantion viabil, izolat și purificat de Covid 19. Dacă nu pot sau nu ne vor trimite un eșantion viabil, spun că nu există Covid 19, este fictiv.
Cele patru lucrări de cercetare care descriu extrasele genomice ale virusului Covid 19 nu au avut niciodată succes în izolarea și purificarea probelor.
Toate cele patru lucrări scrise pe Covid 19 descriu doar biți mici de ARN care aveau o lungime de doar 37 până la 40 de perechi de baze, care NU ESTE UN VIRUS.
Un genom viral este de obicei de 30.000 la 40.000 de perechi de baze. Cu cât de rău se presupune că Covid ar fi peste tot, cum se face că nimeni din laboratoarele din întreaga lume nu a izolat și purificat vreodată acest virus în întregime ?
Asta pentru că nu au găsit niciodată virusul, tot ce au găsit au fost doar bucăți mici de ARN care nu au fost niciodată identificate ca virus.
Deci, ceea ce avem de-a face este doar o altă tulpină de gripă ca în fiecare an, COVID 19 nu există și este fictiv.
Cred că China și globaliștii au orchestrat această farsă COVID (gripa deghizată ca un virus nou) pentru a aduce tirania globală și un stat de supraveghere totalitară a poliției la nivel mondial, iar acest complot a inclus fraude electorale masive ”.
Dr. Robert Oswald, PhD

Cititi pana la capat ! E f important !!!!!
https://burebista2012.blogspot.com/2021/11/vaccinuri-covid-virusi-mix-de.html#more

  

După video public traducerea celor discutate între Gosia, Robert și pleiadiana Aneeka. Trebuie să aveți răbdare, sunt 16 pagini....dar veți afla lucruri importante ! 
 Gosia: Am această întrebare de la cineva: „Odată ce Noua Ordine Mondială este aplicată, unul dintre pașii de pe agendă este depopularea lumii prin vaccinuri și toate astea. Am o îndoială. Dacă ucid marea majoritate a populației, lăsând un număr finit de oameni care pot fi bine controlați, iar restul zombilor care rămân în viață vor aplica transumanismul făcându-i cyborgi, cu ce se vor hrăni elitele pentru ritualurile lor? (au nevoie de oameni adevărați)? Ce vor mânca reptilele, entitățile, paraziții, arhonții etc., dacă nu vor mai fi oameni „puri”, ci doar zombi fără legătură cu Sursa. Au nevoie de lumina pe care trebuie să fie capabili s-o mănânce. Îmi imaginez că acest lucru trebuie să fie bine planificat de elită, dar este o întrebare 3D pe care o am."

   Anéeka: Au deja totul perfect calculat. De aceea au grafenul și nanotehnologia în „vaccinuri” și nu pur și simplu otravă de ricin care nu lasă urme sau iese în autopsiile de toxicologie. Pur și simplu au calculat deja de ce și de cine au nevoie și de cine nu. Și scapă doar de surplusul de populație, potrivit acestora. Nu este vorba despre suprapopulare sau nu, ci despre ceea ce cred ei că este prea mult de controlat. Marile orașe sunt supraaglomerate pentru că sunt fermele lor umane, iar dacă sunt prea multe „treziri” nu pot fi controlate și devin un pericol pentru cei care controlează societatea umană. Mai mult decât orice mă refer la asta la nivel pur uman, cei care controlează clubul Bilderberg și puțin mai profund.

   Gosia: Dar cei care nu vor fi vaccinați vor fi semințe stelare și oameni treziți. Deci se vor hrăni cu acestea?

   Anéeka: Faptul că nu sunt vaccinați îi expune și îi scoate la lumină pentru ceea ce sunt... așa că ar putea fi eliminați în moduri mai directe sau pur și simplu prin segregare. Va fi nevoie de multă inteligență pentru a supraviețui segregării sociale. Acesta este planul lor.

   Gosia: Dar atunci cu cine se vor hrăni?

 Anéeka: Se vor hrăni din fermele lor, deja o au perfect calculată. Chiar și oamenii care mor în masă din cauza efectelor vaccinurilor și luptă împotriva bolilor care îi deteriorează, în timp ce consumă mai multe medicamente de la Big Pharma, asta va fi o sărbătoare pentru ei și pentru entitățile inferioare cărora le venerează.

Ei nu vor să „stingă”  pe toată lumea, vor mai rămâne în jur de 500 de milioane, așa cum declară tuturor în pietrele din Georgia. Aceștia sunt cei de care au nevoie, nu mai mult. Da, vor exista destui oameni controlați de ei pentru a le satisface nevoile. Au planificat deja totul în detaliu și nu au lăsat nimic la voia întâmplării. Vaccinurile nu sunt aceleași, sunt speciale pentru fiecare regiune și fiecare grup de oameni, componentele sunt diferite sau sunt pur și simplu placebo. Nu spun că ceea ce vă spun astăzi este ceea ce se va întâmpla, este ceea ce vor ei. Depinde de tine să permiti asta sau nu.

   Robert: Și ne putem face o idee despre care sunt cele mai mortale vaccinuri și unde au fost distribuite, în ce țări? Și de ce doare atât de tare a doua doză? Există un motiv pentru asta?

   Anéeka: Da, în sine sunt cele mai mortale peste tot, nu este atât de mult pe țări. Populația cea mai în vârstă și cea mai tânără va primi cele mai proaste doze la scară globală. Copiii, să-i sterilizeze și să-i omoare pe cei care sunt în exces, bătrânii pentru că sunt inutili. 

Cei pe care doresc să-i țină în viață mai mult timp sunt adulții tineri, dar vaccinați pentru a-i îmbolnăvi încetul cu încetul și a-i exploata fiind nevoiți să-și cumpere medicamente care să conțină simptomele „bolilor” pe care majoritatea nu le vor asocia cu vaccinul care le-a fost administrat.

Cele mai proaste locuri în funcție de țări sunt Australia și Noua Zeelandă, Europa și America de Nord, dar nu sunt de acord cu acest lucru din cauza nevoilor lor de a extermina și populația latino-americană, africană și asiatică. Deci, ei atribuie tipul de vaccin unor populații mai specifice, nu neapărat țărilor întregi, ci zonelor din acele țări. În funcție de demografia prezentă în fiecare loc. 

Și există și componente etnice în vaccinuri, cu siguranță DA. În ceea ce privește durerea, nu am informații, dar a doua doză este practic o a doua lovitură la cap.

           Testele PCR servesc la:

   1.) Este o scuză pentru a spune că oamenii au Covid.

   2.) Introduce grafenul și nanotehnologia pe care o conține direct în creierul persoanei.

   3.) Extrage ADN-ul pentru a cataloga oamenii.

   4.) Introduc substanțe chimice de același tip ca și vaccinul care nu necesită volum.

 Mă refer la cele nazale profunde, cele care sunt „ușoare”, cele de limbă sau de sânge, sunt în mare parte o scuză. Sau doar ca o scuză pentru a spune că aveți COVID.

   Robert: Și ce le-ai spune acelor oameni care spun că creșterea frecvenței afectează vaccinul?

   Anéeka: Lasă-i să încerce mai întâi să fie imuni la consumul de sodă caustică folosind doar mintea și vom vorbi mai târziu. Nu fii naiv, populația în general nu va reuși să realizeze asta, să spui că este criminal. Da, poți controla asta cu mintea ta, în teorie, dar chiar și Yázhi se îmbolnăvește din cauza alimentelor din când în când. Se presupune că Isus a avut o frecvență mare ca nimeni altcineva. Deci ce zici de Cruce? Doar că oamenii nu înțeleg ceva de bază și serios aici. Doar pentru că nu văd efecte mortale imediat, nu înseamnă că nu le vor face mai târziu. Nu există întoarcere, nici măcar cu Med Bed (paturile medicale din cadrul programelor spațiale secrete).

   Gosia: Și un lucru Anéeka. Știu că am vorbit despre asta, dar încă nu îmi este clar și mulți oameni întreabă. De ce în acea presupusă  boală, gripă sau orice altceva, există probleme respiratorii grave?

   Anéeka: Întotdeauna au existat boli respiratorii. Doar că acum ei asociază totul cu Covid. Au existat întotdeauna boli respiratorii „contagioase”. Este doar reetichetat. Alți oameni asociază din nou alte boli comune drept Covid, precum un focar mare de „Covid” în America Latină pe care îl urmărim de aici, care a afectat o întreagă populație, pe care din nou au catalogat-o drept Covid... când de aici vedem că a fost o simplă salmoneloză.

   Gosia: Da, știu că ei catalogează alte lucruri drept Covid. Dar toți raportează probleme respiratorii. Asta este și gripa sau ce cauzează asta?

   Anéeka: Mulți medici grozavi împotriva Covid-ului spun că tot ce au făcut a fost să redenumite toate bolile respiratorii drept Covid. Merg mai departe spunând că au reetichetat toate bolile contagioase drept Covid și chiar mai mult, folosind doar grupuri de simptome care pot fi asociate cu Covid, deoarece acestea sunt simptome generice.

Exemplu de asociere: Este obișnuit ca o persoană să se îmbolnăvească de stomac, ceea ce provoacă deshidratare cu sau fără diaree, apoi acea persoană merge la medic și îi va asculta plămânii și va suna ca o pungă de plastic în mișcare, ei vor spune că este Covid. Medicul care este practic un infractor nu vede ca deshidratarea inflameaza membrana pulmonara cu frecarea care se umfla si se dezumfla, determinand inflamatii in zona pulmonara si in unele cazuri chiar acumularea de lichide intrapulmonare. Iar cauza nu este nici măcar respiratorie, este gastrică.

  Gosia: Mulțumesc. În grupul meu Telegram, mulți oameni se sprijină unul altuia pentru a se „curăța” de vaccinuri. Se dau unul altuia idei etc. Altii spun ca nu se poate curata si am spus-o si eu de multe ori. Ce poți spune despre asta? Merită cercetările pe care le fac despre cum să se „curățeze de otrava de vaccin”? Știm deja că nu se poate curăța, dar aș dori să-l aud din nou în propriile tale cuvinte.

   Anéeka: Părerea mea: dacă le dai ideea că vaccinul poate fi „curățat” le dai și ideea de a consimți la vaccin și apoi de a se curăța. Deci conceptul este ca și cum ai susține Cabala. Pentru că tristul adevăr este că nu există nicio modalitate de a te curăța de vaccin.

Aici s-a văzut că singura cale este cu un laborator genetic unde pot izola o celulă sau un grup de celule de la persoană, care nu a fost încă afectată de elementele vaccinului. De acolo, creați celule stem și, practic, reconstruiți corpul de la zero prin clonarea acestuia într-o capsulă  medicală specială. Această procedură nu este simplă, pentru că nici măcar nu poate fi într-un pat medical normal, din moment ce acesta citește și folosește celulele pe care nu vede cu ce să le înlocuiască, ajungând să copieze și să reproducă celulele modificate genetic. Așa că ar trebui fie să fie reprogramat, fie să folosim Cloning Pod și apoi să aplicăm tehnologia de imersie totală pentru a trece conștiința de la un corp la altul. O sarcină extraordinară și este cu tehnologia de aici.

O altă problemă este că schimbarea genetică dăunătoare are loc aproape imediat după inoculare, deoarece materialul din vaccin, materialul de reprogramare genetică, călătorește prin fluxul sanguin și în câteva minute invadează toate celulele corpului, va fi nevoie doar de câteva cicluri circulatorii pentru a se infesta toate celulele corpului persoanei inoculate. Dar punctul meu de vedere aici este că simt cu tărie că nu ar trebui să promovăm în niciun fel conceptul fals că poți curăța vaccinul pentru că nu poți. Aceste curățări aproape ezoterice au mai fost folosite împotriva vaccinurilor pentru copii precum MMR, unde ajută la îndepărtarea metalelor grele, totuși nu le găsesc valide științific și vorbesc despre știința taygetană, nu despre știința umană.

Sau, în orice caz, este de un ajutor minim, sau deloc. Deci este adevărat că orice fac pentru a ajuta o persoană vaccinată este valabil, dar trista realitate obiectivă este că persoanele vaccinate sunt deja deteriorate pe viață și nu poți inversa asta nici cu un Med Pod normal, doar cu procedura elaborată descrisă mai sus.

           Aproximativ una, două sau trei doze de vaccinuri:

Este dăunător și mortal din prima. Alți amplificatori vor crește pur și simplu cantitatea de substanțe active, accelerând procesul de degradare a corpului. Adică, efectele lor nocive vor dura mai puțin timp pentru a se manifesta. Inocularea este dăunătoare la nivelul distrugerii genetice cu o singură doză. De aceea insist ca oamenii să nu se vaccineze, pentru că realitatea este că efectele lui nu sunt reversibile. Mă tem că oamenii vor intra în speranța falsă sau ideea falsă că pot fi inoculați pentru a fi curățați mai târziu. Crește astfel numărul de inoculări. Ți-am mai spus că este ca un glonț în cap. Este atât de drastic. Doar că oamenii nu pot să-l vadă pentru că nu este imediat ca glonțul, ci este un proces degenerativ care poate dura chiar și câțiva ani, dar efectele vor depinde de fiecare persoană.

Oamenii nu o văd pentru că nu este imediată. Iar când apar simptomele le vor atribui altor lucruri, din aceeași sars-cov-19 o altă „variantă” (justifică mai multe inoculări) sau unor probleme de sănătate de care nu se leagă că au fost inoculate cu luni sau ani în urmă. Inclusiv procese autoimune, demențe, atrofii, probleme nervoase, colaps al sistemului imunitar, atacuri miocardice spontane, cancere și așa mai departe, lista este nesfârșită. Dacă cineva spune că suntem catastrofici, îi spun următoarele:



Doi oameni vorbesc unul cu celălalt față în față, iar unul îi spune celuilalt:

Persoana A.) Ieși din drum, este un autobuz fără frâne care vine direct spre tine.

Persoana B.) Nu văd niciun autobuz.

Persoana A.) Pentru că te uiți în această direcție și nu-l vezi dar de unde sunt eu îl văd.

Persoana B.) Vă respect părerea, dar după părerea mea nu văd niciun autobuz.

Persoana A.) Totuși, aici vine și te va lovi.

Persoana B.) Uite, eu respect opinia ta și tu o respecți pe-a mea și vom fi cu toții fericiți, este ceea ce trebuie făcut, bine?

Persoana A.) Te va zdrobi iminent.

Persoana B.) Asta e doar părerea ta, nu fi catastrofic.

La fel și cu cei treziți care țipă la alții despre inoculări si apoi vor să știe cum să facă curățenie după ce un autobuz a trecut peste ei.

   Gosia: Mulțumesc! De asta aveam nevoie. Dar un lucru. De ce nu regenerează paturile medicale aceste celule modificate de vaccin dacă ideea patului medical este exact aceea - REGENERARE la modelul original, cel de pe latura eterică? Vrei să spui că alterarea celulară produsă de vaccin afectează și modelul ADN-ului eteric?

   Anéeka: Med Pod-ul este încă doar o mașinărie. Nu readuce celulele la ceea ce este punctul lor eteric inițial, ci înlocuiește celulele individuale. Adică, mașina nu repara celulele individuale, le înlocuiește în întregime cu altele noi. Podul trebuie mai întâi să preia o celulă sănătoasă, să formeze o hartă ADN cu privire la cum este persoana respectivă, apoi să înlocuiască celulele deteriorate din corp cu noi celule stem programate în fiecare punct al corpului, folosind o hologramă de înaltă energie de extrem de mare precizie. Problema este că modificarea genetică a persoanei inoculate modifică fiecare celulă la câteva minute după inoculare, prin urmare Podul nu are bază pentru regenerarea acestor celule deoarece nu poate diferenția o celulă alterată de inoculare cu codul original al acelei persoane.

Deci am intra aici în domeniul ingineriei genetice, pentru a readuce corpul la starea inițială, dar spre deosebire de un accident de exemplu, dacă 100% din celulele care urmează să fie înlocuite într-un corp sunt deteriorate este echivalent cu un corp nou (clonare), și în mod ideal, ar fi nevoie de o probă fiabilă din ADN-ul original al persoanei afectate. Problema cu inocularea (vaccinul) este că aceasta modifică baza ADN-ului fiecărei celule. Apoi nu se poate întoarce la modelul său original, deoarece nu se mai află în celule. Acest lucru provoacă o disparitate între corp și suflet sau semnalul Sursă la persoana inoculată, determinându-le să nu fie compatibile. Și cu cât au mai multe doze, cu atât este mai mare disparitatea dintre corp și ADN-ul său și frecvența persoanei: ceea ce explică schimbările comportamentale și demența în rândul persoanelor inoculate. 

Revenirea la tiparul original ar avea loc la câteva generații după modificare, cel puțin o generație, dar așa cum v-am spus, dacă oamenii sunt sterilizați cu inoculările, nu vor mai exista generații ulterioare care să regenereze ADN-ul.

Deja în 5D o persoană alterată-inoculată ar putea avea beneficii prin activarea ADN-ului său de la 22 de cromozomi 2 catene la 24 de cromozomi 12 catene. 

Totuși, acest lucru va dura mult mai mult, vorbesc despre 7 ani, care este timpul personal necesar pentru a înlocui toate celulele din corpul uman (și acest lucru este o speculă, deoarece nu avem date care să susțină acest lucru în acest moment). 

Totuși, efectele nocive ale inoculărilor vor distruge corpul persoanei mult mai devreme de 7 ani, creând incapacitatea de a-și regenera ADN-ul, chiar fiind în 5D.

O altă problemă este că, chiar dacă este reactivat, cine știe ce este reactivat, deoarece deteriorarea ADN-ului organismului este tot corpul și tot ADN-ul, creând, de exemplu, potențialul de alterări grave și defecte congenitale la persoanele care au fost tratate, adus în 5D prin declanșarea unor modificări neprevăzute ale ADN-ului persoanei cauzate de inoculări. Mai mult: vă asigur că dacă o persoană vine la mine încă în viață cu un glonț în cap, se va repara mai ușor într-un Med Pod decât o persoană inoculată. Eu doar spun adevărul. Trist, dar nu pot da „hopium”. Med Podul nu are nicio problemă să repare gloanțe în cap, pentru asta este.

   Gosia: Ce sfaturi putem da atunci persoanelor care sunt deja vaccinate?

   Anéeka: Căutați modalități de a vă îmbunătăți în mod dramatic sănătatea. Îmbunătățiți-vă sănătatea generală. Puțin altceva NU se poate face. Totuși, unii vor putea trăi ani de zile după inoculare, dacă ar fi fost doar unul. Acesta este scopul lui, nu să fie imediat. Depinde și de controlori, dacă activează sau nu vaccinurile cu grafen.

   Gosia: Da. Aș spune că încearcă să-ți îmbunătățești sănătatea generală cât poți de mult și trăiește viața în cel mai bun mod posibil. Fie vaccinați sau nu, ar trebui să trăim cu toții așa, de parcă ar fi ultima noastră zi, pentru că toți vom muri. 

Deci ce să fac? La fel cum ar face orice persoană nevaccinată. Fii sănătos, ai grijă de sufletul tău și trăiește viața, orice ne rămâne pentru noi toți.

    Întrebări la care Anéeka a răspuns în direct la emisiunea live a lui Robert:

   Întrebare: Trebuie să mi se extragă molarii de minte. Mi-e teamă că anestezia va avea ceva în ea?

   Anéeka: Te doare sau de ce vrei sa-i scoti? Pe Pământ îi scot fără motiv, slăbește sistemul imunitar să scoată molari de minte, ar trebui scoși doar dacă sunt o problemă reală de nerezolvat. Puțin probabil cu anestezie, dar vă rog să vă reconsiderați să-i extrageți.

   Întrebare: Deci există două toxine în vaccinuri, modificarea ADN-ului și grafenul?

   Anéeka: Nu, există nenumărate toxine și compuși nocivi acolo, nu doar cei doi.

   Întrebare: Are grafenul vreo legătură cu Black Goo?

   Anéeka: Da, are legătură, dar grafenul are nanotehnologie.

   Întrebare: Transmiterea sexuală este și pentru cei care au efectuat testul PCR?

   Anéeka: Este foarte probabil, da. Da, îl puteți obține din nanotehnologie și din alte lucruri pe care doar încercăm să le izolăm și să le studiem. Dar există indicii că înțeleg, deoarece există deja multe rapoarte serioase.

   Întrebare: Dar oamenii care au trecut prin boala și nu sunt vaccinați?

   Anéeka: Nimic, nu au trecut de „boală” deoarece nu există Covid, doar au trecut o altă boală care a fost mereu acolo.

   Întrebare: Așa că bănuiesc că și anestezia o are.

   Anéeka: Totul conține bucăți de grafen, dar nu pot spune cu siguranță ce are fiecare medicament, așa că vă sfătuiesc să nu luați medicamente cât mai mult posibil.

   Întrebare: Transfuziile de sânge de la o persoană vaccinată ne pot contamina?

   Anéeka: Desigur, aceasta este o garanție de 100% că totul va trece la tine, adică la fel cu vaccinarea. Acesta este un NU, NU. Ca să te vaccinezi, același lucru, același efect.

   Întrebare: Deci mecanismele naturale de vindecare și eliminare (detoxifiere) nu sunt suficiente pentru a scăpa de chimicalele din injecție? De ce nu?

   Anéeka: Așa e, nu sunt, și asta pentru că daunele sunt la nivel genetic. Ei devin organisme modificate genetic, oameni OMG.

   Întrebare: Și nou-născuții sunt, de asemenea, inoculați cu același vaccin ca și adulții?

   Anéeka: Vaccinurile sunt specifice vârstei și grupului social sau regional sau rasei. Sunt speciale pentru copii chiar dacă par a fi la fel.

   Întrebare: Primești și grafenul cu PCR?

   Anéeka: Cu siguranță DA. Este o microinjecție direct în creier, implant chip-nano. Căutarea unui virus contagios mortal la baza creierului din interiorul nasului nu are niciun sens.

   Întrebare: De ce încalcă drepturile constituției spaniole și judecătorii nu fac nimic?

   Anéeka: Pentru că asta vine de mai sus de capacitățile acelor judecători care au fost în mare parte cumpărați sau chiar amenințați. Da, se încalcă legile cu asta, iar cu legile vă puteți apăra de vaccinările obligatorii, folosiți-le cât puteți.

   Întrebare: Discreditarea vaccinului rusesc ar fi mai mult o distragere a atenției?

   Anéeka: Mulți au fost discreditați, precum și cel chinez. Văd asta ca acțiunea oamenilor care își dau seama deja de conținutul ca o inoculare și nu ca un vaccin împotriva a ceva. Îl văd ca fiind pozitiv, dar poate fi o distragere a atenției, dar pentru moment îl văd ca pe ceva pozitiv.

   Întrebare: Cum știm dacă o persoană vaccinată ne-a contaminat?

   Anéeka: Este foarte greu de știut deoarece simptomele pot fi ale unor boli care au existat dintotdeauna, precum gripa. De aceea, persoanele vaccinate sunt periculoase, dar din cauza puținului lucru pe care îl știm în acest moment, este greu de știut, din păcate. Și nu știm în ce măsură sunt, sau nu, contagioase.

   Întrebare: Aneeka, trebuie să mă operez și deja trebuia să fac PCR. Ce sa fac?

   Anéeka: Îmbunătățește-ți sănătatea cât poți de bine, sănătatea generală. Continuă-ți viața, dar nu accepta mai mult la fel, cu atât mai puțin vaccinări. Același lucru pentru o persoană vaccinată. Și nu mai există doze. Îmbunătățiți-vă sănătatea, felul în care mâncați, faceți exerciții fizice și toate astea.

   Întrebare: De ce nu pot fi eliminate din organism toxinele din vaccin?

   Anéeka: Pentru că se reproduc, pentru că organismul are nevoie de enzime care degradează și descompun compuși pentru a-i procesa și elimina și nu există enzime pentru acei compuși. Tot pentru că afectarea este la nivel genetic intracelular. Nu pot fi curățate deoarece fizic sunt deja o altă persoană.

   Întrebare: Când o persoană vaccinată moare, poate merge la Sursă?

   Anéeka: Da, orice fac ei corpului nu are nimic de-a face cu semnalul „suflet” Sursă. Sufletul doar ia experiența urâtă cu el. Dar nimic nu atinge „sufletul”, nu-ți face griji.

   Întrebare: Antenele 5G, cum afectează acestea persoanele vaccinate și nevaccinate?

   Anéeka: 5G și alte sisteme controlează și programează ceea ce fac grafenul și nanocipurile în interiorul corpului fiecărui vaccinat.

       Altă zi:

   Gosia: Aneeka... înainte de a uita, cineva întreabă: „Gosia, ar fi interesant de știut ce compuși sunt în vaccinuri ca să nu poată fi curățați?”

   Anéeka: Fără a-i enumera cu nume umane, practic sunt compuși care sunt modificați genetic molecular, proiectați să acționeze asupra anumitor părți ale catenelor de ADN din fiecare celulă a corpului uman, schimbând acele părți cu alte părți, creând astfel o modificare sau o modificare genetică, transformându-i pe cei care au fost inoculați în OMG sau organisme modificate genetic. Odată ce schimbarea a fost făcută, acesta este noul model celular-genetic și nu poate fi inversat fără a crea din nou sisteme bio-genetice complexe. Această schimbare nu este perfectă, așa cum este de așteptat prin crearea de mutații în celulele care se reproduc la întâmplare. Aceste mutații sunt similare cu cele cauzate de expunerea la radiații ionizante. Cu alte cuvinte, sunt mutații care nu creează țesut sănătos nou și sunt descrise practic ca procese de reproducere celulară canceroasă.

 O parte din obiectivele schimbării genetice a vaccinurilor sunt în primul rând sterilizarea populației și în al doilea rând alterarea biochimiei celular-neuronale în vederea reducerii sau înlăturării empatiei și nevoii de spiritualitate a ființei umane.

Acest lucru este posibil pentru că ceea ce se face este să se modifice chiar frecvențele cu care neuronii lucrează ca o rețea chimico-electrică, unde semnalul Sursă de frecvență foarte înaltă nu se leagă de creierul persoanelor inoculate. S-au identificat exact ce gene să atace sau să se schimbe, așa-numitele gene ale zeului sub denumirile date de geneticienii umani. În plus față de acești compuși proiectați pentru a transforma ființele umane în organisme modificate genetic, există o cantitate uriașă de grafen care este mulțumit nanotehnologiei invazive. Același grafen modifică corpul la nivel celular prin intrarea sau aderarea la celule și făcându-le reactive la undele electromagnetice, cum ar fi cele emise de rețelele de telefonie celulară-mobile, indiferent dacă sunt 5G sau nu.

În plus față de toate cele de mai sus, vaccinurile conțin tot felul de resturi celulare, inclusiv bucăți de fetuși umani avortați și o supă întreagă de produse organice în mare parte de origine umană care sunt prezente cu scopul de a crea haos total în sistemul imunitar uman prin prăbușire, ea dând acces la tot felul de infecții și procese autoimune pe care același plan le atribuie în continuare unei noi variante a virusului sars-cov-19. Aceasta pe termen scurt până la mediu, de la imediat după inoculare până la aproximativ doi ani mai târziu, cel mai probabil. Acest lucru este, de asemenea, menit să creeze o serie de probleme de sănătate pentru populația umană, care le subminează complet resursele și pe cele ale familiilor lor, în timp ce încearcă să-i vindece inutil pe cei dragi, cufundându-i în sărăcie în timp ce hrănesc Big Pharma.

Fiecare grup de compuși din fiecare lot de vaccin este atribuit unui grup specific de populație, indiferent dacă este de rasă, sex, vârstă sau statut socio-economic. Fiecare lot specific alocat va avea o cantitate diferită din fiecare tip de compus cu scopul de a modifica sau cauza diferite daune sau vătămări de natură diferită în funcție de grupul de populație, după cum au decis controlorii. Un exemplu în acest sens este acela de a provoca probleme cronice de sănătate populației economic active în vederea exploatării lor mai mult timp, pentru munca lor și pentru banii pe care îi va oferi Big Pharma. Nu pentru că controlorii au nevoie, ci pentru a servi drept metodă de control absolut asupra populației, care își va cheltui puținele resurse pe medicamente în loc să trăiască mai bine.

Pe de altă parte, bătrânii vor primi doze mai puternice pentru ai elimina pur și simplu mai rapid prin adăugarea lor în rândurile statisticilor Covid. În ceea ce privește copiii, este un mix între sterilizare, și cu cei mici desigur, și eliminarea a ceea ce controlorii consideră copii excedentari, de exemplu în țările subdezvoltate.

   Gosia: Mulțumesc. Și încă o întrebare, a fost menționată anterior, dar nu clar (după cum am înțeles eu Nu există date precise): cum să vă protejați de persoanele vaccinate? Chiar reprezintă un pericol? Ce se întâmplă dacă unul este vaccinat, iar celălalt nu și este căsătorit?

   Anéeka: Singura modalitate de a vă proteja împotriva celor vaccinați este prin aceleași metode care au fost folosite pentru izolarea persoanelor cu boli foarte contagioase. Adică izolarea, distanțarea și atribuirea ustensilelor personale, astfel încât acestea să nu fie împărțite. Încă nu știm cu siguranță cât de contagioase vor fi persoanele vaccinate pentru cei nevaccinați, dar orice risc va fi mai mic decât cel de a fi vaccinați direct, deoarece injectarea de substanțe direct în fluxul sanguin trece sau ocolește toate sistemele de autoprotecție ale organismului,  precum mucoasele sau pielea însăși. În ceea ce privește partenerii, întreținând relații sexuale, așa cum s-a întâmplat întotdeauna sau s-a întâmplat întotdeauna, totul este împărtășit, chiar și frecvențele, deci este practic ca o transfuzie de sânge, adică contagiunea este asigurată.

În cadrul vaccinurilor în sine există deșeuri organice de origine umană, așa cum am descris mai sus, care provoacă reacții de colaps a sistemului imunitar. Acest lucru va face ca organismul celui inoculat să intre într-o stare de alarmă pentru infecții multiple și probleme de autoatac, creând un mediu în care celulele încearcă să se curețe și să încerce să comunice cu alte celule prin procesul de eliberare a exozomilor, care sunt practic viruși, făcându-i foarte contagioși cu toate tipurile de exozomi - virusul semnalează că organismul unei persoane sănătoase poate fi receptiv la afecțiuni declanșante sau probleme de sănătate în consecință.

       Altă zi:

   Robert: Cum se comportă un virus normal spre deosebire de ceea ce ni se spune? Ce diferențe există?

   Anéeka: Un virus real rămâne într-un loc ca o suprafață doar pentru un timp limitat înainte de a se autodistruge pur și simplu. Are mică sau deloc intrare în piele și are nevoie de ceva precum membranele mucoase sau leziuni directe pentru a pătrunde într-un corp. Un virus nu este un lucru viu, nu are un plan, nu reacționează la adversitate, prin urmare nu se modifică pentru a contracara medicamentele sau pentru a se adapta la un mediu nou. Virusul este doar un recipient cu ADN-ARN parțial. Este inert și declanșează doar mecanisme intracelulare care erau deja latente sau programate în fiecare celulă vie a unei persoane sau gazde. Adică un virus nu provoacă boală, niciunul, doar ar declanșa o reacție care era deja în celulele la care aderă când ajunge la ele. Dacă o astfel de condiție nu este latentă, în potențial în acele celule, pur și simplu nu va fi activată și virusul este aruncat fără a provoca daune. Dacă este sau nu compatibil, va depinde de receptorii celulei de pe membrana sa exterioară, care funcționează ca un creier.

Într-o celulă, creierul ei care reacționează și „gândește” ca în reacție-luarea deciziei este membrana exterioară, nucleul celulei fiind sistemul reproducător al celulei. Deci, atunci când un virus ajunge și intră în contact cu membrana celulară, va avea receptori care vor fi sau nu în acord cu cei ai virusului, care sunt ca niște vârfuri pe care le are în exterior. Ele servesc ca chei care trebuie să se potrivească într-un lacăt care se află în celulă pentru a intra în celulă. Dacă combinația este incorectă, virusul nu are niciun efect asupra celulei. Spre deosebire de un virus care este o „cheie fixă” inertă și imobilă, o celulă își poate schimba combinația „lacăturilor” în funcție de circumstanțele în care trăiește și în funcție de comoditatea ei.

   Robert: Spuneți: „Intră puțin sau deloc prin piele și are nevoie de ceva precum membranele mucoase sau leziuni directe pentru a pătrunde într-un corp”. Ar putea intra prin ochi?

   Anéeka: Da. Sau e pe mâna ta și te freci la ochi sau îți stergi nasul.

   Robert: Și dacă acel virus ar fi adevărat, oamenii ar trebui să-și acopere ochii?

   Anéeka: Și chiar dacă spun că ar trebui să-și acopere ochii, face parte din ghidurile Covid. Deci aceste părți sunt adevărate și nu adevărate, în funcție de ceea ce spun. Se spune că masca trebuie să conțină picăturile Flugger, care sunt picăturile de salivă pe care oamenii le elimină în mod natural atunci când vorbesc și respiră. Este adevărat că ceva este conținut, dar virusul este atât de mic încât trece oricum prin mască, creând un nor de virus - exozomi în jurul oamenilor ÎN ACELEAȘI CANTITATI ca o persoană care respiră și vorbește fără mască. Deci nu are nicio diferență dacă masca conține sau nu oprește picăturile Flugger.

  Robert: De ce medicii nu pot vedea ce se întâmplă?

   Anéeka: Aceasta este marea întrebare și este complex de răspuns. (Apropo, nu am terminat punctul meu de mai sus despre cum funcționează virușii).

Ce se întâmplă este că în primul rând medicii respectă doar directivele date de mafia medicală. Ei nu pun la îndoială nimic, pentru că sunt îndoctrinați să creadă în știința medicală așa cum le-a fost impusă de când erau în universități. I-am văzut folosind cuvinte sau expresii precum „există linii directoare care...”, „se știe că...”, și altele asemenea, unde nu se gândesc, ci repetă ca papagalii ceea ce li se spune în școlile de medicină și articole medicale. Cu alte cuvinte, ei doar repetă și nu îndrăznesc să chestioneze autoritățile medicale. Așadar, orice medic normal intră în conflict împotriva celor care gândesc singuri pentru că nu văd nicio autoritate în ei, în timp ce cei ce văd autoritate în alții care au publicat articole medicale oficiale în reviste acceptate și recunoscute, cum ar fi American Journal of Medical Science sau asemănătoare.

Ceea ce înseamnă că medicii normali cred că sunt doctori și cred că știu adevărul doar pentru că și-au memorat orele universitare. Presupunând întotdeauna că inconsecvențele pe care le pot vedea au o explicație logică, doar că nu o pot vedea pentru că simt că nu este în nivelul lor de înțelegere medicală, presupunând sau dând de bun că autoritățile medicale care au publicat lucrările știu răspunsul. Deci, din nou, problema este că ei nu știu cum să gândească singuri, delegându-și puterea autorităților care sunt „mai presus de ei”.

De asemenea, se întâmplă că întreaga structură medicală și mai ales cea referitoare la studiul virușilor a fost modificată artificial timp de decenii pentru a se potrivi cu această narațiune. O altă mare problemă, revenind la viruși - exozomi, este că nu poți crea niciodată un vaccin împotriva unui virus. Pentru că este un declanșator al unei stări deja latente în cadrul fiecărei celule și care este programată la nivel de ADN. Adică nu provoacă o altă reacție imună decât cea a unui corp străin. Pentru a bloca un virus, trebuie să fabricați o substanță biologică reactivă împotriva senzorilor sau a vârfurilor (receptorilor) săi care îi neutralizează. Dar acest lucru nu se poate face fără a afecta restul organismului gazdă, deoarece virusul este făcut din gazda însăși. Aceasta în termeni explicativi simpli, astfel încât să fie înțeles. Nu puteți bloca receptorii cheie ai virusului fără a deteriora și celula care deține lacătul.

Virușii, toți, sunt o metodă de comunicare între celule și un sistem de eliminare a toxinelor. Când un grup de celule intră într-o stare de alarmă, din cauza unui mediu ostil din interiorul corpului, ele vor începe să elimine toxinele și firele de ADN rupte pe care le au în interior, în încercarea de a supraviețui. Această secreție se numește exozom. Și nu există date medicale care să poată diferenția un virus de un exozom, deoarece sunt unul și același.

Așadar, aceste capsule cu mesaj (virusul exozomului) vor ieși numai dacă celulele vor vedea adecvată și necesară producerea lor, deoarece de multe ori această secreție va ucide celula. Exozomii vor intra în sânge și vor provoca o reacție de alarmă de protecție în alte celule atâta timp cât au sau sunt într-o stare similară cu cea care a excretat exozomul. Această condiție similară poate fi interpretată ca zăvor (blocare) în exemplul meu de mai sus. Că zăvorul are combinația potrivită pentru a accepta și a reacționa la prezența unui anumit virus.

Deci, acești virusi  secretați - exozomi dacă sunt în cantitate suficientă vor ieși în mediul din afara individului prin respirație și fluide corporale. Vor pluti în aer și vor ajunge să intre prin mucoasele altui individ. Dacă celălalt individ are aceleași complicații latente ca emițătorul virusului exozom, atunci va declanșa o reacție de alarmă în corpul său, care este interpretată ca răspândirea unei boli. Dacă individul destinatar nu este compatibil, virusul - exozomul nu va avea niciun efect asupra lui.

Întrucât indivizii aceluiași grup au contact unii cu alții și, de multe ori, majoritatea împărtășesc aceleași probleme și același mediu - habitat, acest lucru îi face predispuși să aibă aceleași probleme de sănătate, toxicitate latentă, de mediu care provoacă toxicitate somatică, toxicitatea (în interiorul corpului lor) determinându-i să fie compatibile cu cheia de blocare cu exozomii altor membri ai aceluiași grup. Dar dacă o persoană este dintr-un alt grup, poate avea sau nu reactivitate exosomatică. Acest lucru se întâmplă de cele mai multe ori. Adică, pentru că vin din exterior, nu au aceeași latență, prin urmare nu reacționează la virus în același mod.

Uneori se întâmplă ca un individ din afară să ajungă cu exozomi străini într-o comunitate izolată, iar această comunitate nu are de multă vreme patologia latentă, dar este deja cuprinsă în codul genetic al ființei umane sau al oricărei alte specii, va declanșa un răspuns violent la prezența virusului - exosom al persoanei care vine din exterior. Așa cum s-a întâmplat cu sosirea spaniolilor în Lumea Nouă, printre alte scenarii similare.

Deci, aceasta înseamnă că problema, boala sau starea medicală, este deja cuprinsă în codul genetic al unei anumite specii. Pentru că asta conțin virușii - exozomi, cod genetic parțial competent pentru deteriorarea sau problema de sănătate care găzduiește sau dăunează celulei care a emis-o, deoarece virusul - exozomii sunt deja în interiorul celulei, nu poartă nimic nou, doar provoacă o reacție celulară conform codului ADN genetic pe care îl conține exozomul.

Acest lucru ne duce la faptul că un virus nu se mută, NU creează noi variante de adaptare la un mediu. Ceea ce se întâmplă este că fiecare individ al speciei își va scoate proprii exozomi ca răspuns la stimulul altor virusuri - exozomi care au ajuns la el de la alți indivizi din jurul său, creându-și astfel propria variantă. Adică, strict vorbind, există o variantă de virus pentru fiecare persoană care l-a emis. Și vorbesc despre viruși exozomi care poartă același activator de cod genetic al uneia sau altei afecțiuni medicale deja inerente indivizilor. De exemplu variola.

Acest lucru descris mai sus face și mai imposibilă crearea unui vaccin, deoarece virusul izolat care provoacă o patologie variază și se modifică cu fiecare persoană pe care o atinge. Crearea unor presupuse vaccinuri împotriva sars-cov-19 indică faptul că nu sunt deloc vaccinuri, dar folosesc scuza unei boli virale inexistente pentru a forța o inoculare a populației umane cu alte substanțe pentru a perpetua agende întunecate și răuvoitoare. Fiind vorba de faptul că oricine cu puțină inteligență și cunoștințe medicale puține sau deloc, poate realiza că componentele în mod evident din inoculările „împotriva” sars-cov-19 pur și simplu nu au nimic de-a face cu crearea de anticorpi împotriva virusurilor - exozomi.

Mai exact despre grupul de virusuri numite SARS care conțin sars-cov-19, aceștia sunt în esență respiratorii pulmonari. Sunt exozomii gripei. Aceasta înseamnă că au o gamă foarte mare de variante și de efecte – simptome. Și se supun aceluiași tipar de comportament și anume că sunt viruși - exozomi de activare cronică a stresului.

Robert: Întrebare : „Ai putea întreba pe Aneeka care este diferența dintre testul PCR și cel care prelevează doar o probă de salivă din gură?”

   Anéeka: Testul în sine funcționează la fel. 40 de cicluri de căutare a unei anumite catene de ADN, comună tuturor ființelor vii, nu doar la oameni. Este exact același lucru în ceea ce privește procesul de laborator. Diferența este modul în care se obține proba, una prin introducerea unui tampon în nările de la baza craniului unde cartilajul este mai subțire și unde s-a raportat că prin introducerea tamponului, cartilajul s-a rupt, provocând o scurgere de lichid cefalorahidian cu hemoragie, care provoacă meningită.

Introducerea unui tampon atât de adânc nu are sens, cu atât mai puțin căutarea de urme ale unui presupus virus ultra-contagios. Este o scuză pentru a introduce nanotehnologia învelită în grafen și alte substanțe prezente în tampon, din fabrică direct în creierul persoanei. Este un fel de „vaccinare” cu micro inoculare fără acordul persoanei.

   Robert: O altă întrebare a adeptei: „Robert, nu crezi că acum virusul există pentru că inconștientul colectiv a creat egregorul/tulpa?”

   Anéeka: Oh, da... asta o face reală dintr-un punct de vedere sau altul, dar asta pentru că oamenii vor să fie real. Decide dacă vrei sau nu, dacă nu vrei, atunci nu există virus, dacă vrei, atunci bucură-te de el. Totuși, nu există. Nu în știință, nici uman, nici non-uman.

Și va deveni foarte real și o problemă pentru toată lumea dacă continuă să o manifeste și este deja pe drum ca urmare a efectelor vaccinurilor false care sunt de fapt inoculări care scad sistemul imunitar și fac organismul predispus la toate tipurile  de infecții și afecțiuni medicale. Când sistemul imunitar se prăbușește, așa cum se întâmplă cu pacienții cu HIV (inventat de altfel), va produce o grădină zoologică de exozomi numite viruși care vor infecta efectiv și alte persoane care nu sunt la fel de bolnave sau care au aceleași afecțiuni latente, creând astfel o adevărată pandemie.

Acest lucru este valabil nu numai pentru viruși și exozomi, ci și pentru o altă grădină zoologică de boli de tot felul, contagioase sau nu, provenite de la organisme unicelulare oportuniste, creând o adevărată pandemie, cauzată nu de una, ci de nenumărate boli diferite, pe care guvernele le vor cataloga rapid drept alta variantă a Covid, și având astfel scuza perfectă pentru a impune mai multe vaccinuri și astfel să accelereze și mai mult problema până se termină cu cel mai mare genocid pe care umanitatea l-a văzut vreodată. Continuă și manifestă-ți virusul ca un tulpa!

   Robert: Mulțumesc. Mai am unul. Ați spus: „Un virus nu este un lucru viu, nu are un plan, nu reacționează la adversitate, prin urmare nu se modifică pentru a contracara medicamentele sau pentru a se adapta la un mediu nou.” Și apoi ai spus... „Asta ne duce la faptul că un virus nu mută, NU creează noi variante de adaptare la un mediu.” Și apoi spui: „Acest lucru descris mai sus face și mai imposibilă crearea unui vaccin, deoarece virusul izolat care provoacă o anumită patologie variază și se modifică cu fiecare persoană pe care o atinge.” Deci, se mută sau nu se mută? Înțeleg că nu, dar de ce spune că modifică?"

   Anéeka: Bine. clarific. Virusul nu se modifică de la sine, nu este ceva care are o agendă sau care se schimbă, așa cum ar face un stafilococ. Virusul este doar ceva care este secretat de celulele oamenilor atunci când apar anumite condiții. Deci virusul nu se mută, doar este. Dar fiecare persoană diferită ale cărei celule răspund la stimulul exozomilor altei persoane va crea exozomi sau viruși ușor diferiți. Pentru că vine de la o altă persoană, nu de la cea originală. Deci virusul nu este mutat. Este mutat de fiecare persoană pe măsură ce își modifică celulele.

Este ca și cum ai face avioane de hârtie. Tu faci unul, eu fac altul, Paul va face altul. Nu este că avionul mută pentru că poți vedea diferențele, ci mai degrabă sunt ușor diferite pentru că au fost făcute de oameni diferiți. Și toți au început să facă avioane de hârtie pentru că au avut aceeași idee. La fel și cu virușii.

   Gosia: Dar asta nu ar echivala cu virus mutant? CUM a suferit mutații... asta ar fi o poveste aparte, dar rezultatul este un VIRUS MUTANT.

   Anéeka: Procesul de mutație nu este același, nu este o mutație din punctul de vedere a ceea ce definește o mutație biologică. Un stafilococ mută. Se schimbă în interior ca răspuns la mediul în care trăiește, rezultând diferențe sau modificări (mutații) la descendenții săi ca metodă de adaptare la mediul său. Un virus nu are această abilitate, este doar un stimul care, dacă condițiile sunt potrivite, va determina o altă persoană să-și facă propria versiune specifică și particulară a primului stimul viral pe care l-a primit la început.

Este ca și cum ai scrie manual o scrisoare cu un mesaj. Îl trimiți unei alte persoane, acesta îl citește și scrie același mesaj de mână și așa mai departe. In final vor fi multe mesaje citite si copiate si redactate cu punctele de vedere ale fiecarui om, mesajul final va fi schimbat fară sa vrem. Oamenii au schimbat mesajul încetul cu încetul pe măsură ce le-a venit în mâini. Mesajul inițial din prima literă nu a fost mutat, a fost mutat de oameni pe măsură ce mesajul a fost transmis. La fel și cu virușii.

 Robert: Mulțumesc. Am această întrebare: „Dacă nu te vei proteja de cei vaccinați, grafenul este în apă în sine”.

   Anéeka: Da, este peste tot, chiar și în chemtrails. Este de a promova, printre altele, reactivitatea organismelor biologice la radiațiile electromagnetice. Dar este în cantități mici în comparație cu conținutul inoculărilor. Și din moment ce inoculările conțin nu numai grafen, ci multe alte lucruri dăunătoare, evident că trebuie evitate cu orice preț.

   Robert: Ce i-ai spune cuiva care spune: „Eu îmi creez realitatea și voi fi bine în ea”.

   Anéeka: Da, tu creezi realitatea ta, fiecare își va crea realitatea, este adevărat. Nu doar crezând, ci și trăind conform realității pe care o dorești. Și asta înseamnă că, trăind în conformitate cu realitatea ta personală, vei refuza orice contravine realității dorite și care ar include inoculări.

Observați că nu mai spun vaccinuri, pentru că nu sunt vaccinuri, asta e altceva. Sunt inoculări forțate. Fiecare lucru după numele lui.

   Gosia: Am această întrebare: „Cu ce ​​infectează o persoană vaccinată o persoană nevaccinată? Nanoboți? Oxid de grafen? Paraziți care sunt în vaccinuri? Sau modificarea ADN-ului? Aș vrea să știu. Mulțumiri!"

   Anéeka: Nici nu ne este clar. Ceea ce se știe este că aceștia sunt 100% infectați de nanoboți, precum și de condițiile de stres corporale pe care le provoacă exozomii care ar afecta persoanele nevaccinate prin declanșarea unor afecțiuni medicale dacă li se aplică. Adica in functie de starea de sanatate a celor nevaccinati. Pentru că cele inoculate sunt o grădină zoologică cu condiții latente pe cale să fie declanșate de compușii biologici la inoculările cu sars-cov-19 pe lângă partea de grafit și nanotehnologie.

Acestea fiind spuse, trebuie să vă asumați responsabilitatea pentru viața voastră, nu să vă așteptați să vă dăm totul, pentru că nu putem. În caz contrar, vei avea aceeași atitudine care a cauzat problema în primul rând.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro