duminică, 14 noiembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ Cinci portaluri pana la sfarsitul lui 2021 / Meditatie colectiva

 


CINCI UȘI ÎN 40 DE ZILE.

Iubitule!
Am intrat în cea mai importantă fază de astăzi a acestui an 2021.
Anul a fost deja multe schimbări pentru Planeta Pământ și umanitatea sa, dar încoronarea finală a rămas exact pentru lunile noiembrie și decembrie.
Avem o secvență uimitoare de cinci portaluri: 11-11, 12-12, 21-12 și în acele 40 de zile, o eclipsă de soare și o eclipsă lunară.
Portalurile nu sunt vizibile pentru ochii fizici și acesta este motivul pentru care mulți nu le cred sau chiar nu le pasă de importanța lor.
Totuși, este bine de știut că ele sunt cei care reglează toată energia unei Planete. Portalurile aduc mișcarea care menține vii stelele care alcătuiesc Galaxiile.
Unii spun că astfel de date sunt doar întâlniri.
Nu e adevărat. Care determină datele sunt calendarele adoptate. Astfel de calendare sunt aranjate exact după mișcările stelelor. Ca exemplu avem solstițiile și echinocțiile. Datele sunt întotdeauna aceleași ca și momentul pentru poziționarea reală a Pământului față de Soare în acea zi a anului.
Toate calendarele au fost create, observând poziționarea Pământului cu privire la anumite Stele, Planete și constelații.
Singura mișcare care repetă egalitatea religioasă este mișcarea Pământului fata de Soare. Deja Pământul în raport cu alte planete și stele, nu este exact același în fiecare an, adică în fiecare dată.
De exemplu, Portalul 11-11.
În fiecare an, exact în această zi, Pământul se află exact în aceeași poziție în ceea ce privește Soarele. Dar același lucru nu este valabil pentru celelalte planete ale Sistemului Solar și nici pentru nicio altă Stea. Asta e marea diferență între un portal de la un an la altul.
Întreaga Galaxie se mișcă în spirală, și creează o energie inimaginabilă.
Alinierea astrologică este o adevărată centrală atomică.
Cum Pământul a intrat într-o octavă în această spirală, nimic altceva nu va mai fi ca înainte. Niciun Portal nu va repeta aceeași energie ca cele trecute. Urcarea ascensională a Planetei noastre este de neoprit!
Energia nu se vede cu ochii, dar se simte.
Chiar dacă schimbările urmează un Plan perfect pentru a nu provoca daune mai mari ființelor pământene, acum ele accelerează considerabil.
Suntem aproape de vârful tranziției planetare.
Dacă înainte puțini oameni puteau realiza astfel de schimbări, de data aceasta, mulți vor simți că ceva chiar se întâmplă.
Portalul 11-11 este deschis 24 de ore, energiile în mișcare vor aduce schimbările energetice rezultate.
Dar în avans, este posibil să te confrunți cu simptome variate, precum dureri de cap, amețeli, oboseală, sete, indispoziție în zona digestivă, dureri musculare etc.
Deja în emoțional există simptome precum furia, dorința de a plânge, descurajarea, printre altele, pentru că schimbarea este foarte intensă.

In acest Portal 11-11 se întâmplă, de asemenea, ceva ce nu s-a mai încercat înainte: ajustarea ADN-ului uman.
S-a spus aici de multe ori că ADN-ul uman a fost modificat când Pământul avea axa înclinată cu 25 de grade acum 350 milioane de ani.
Din cele 12 filamente, doar 2 au ramas active.
Acum vom avea celelalte 10 filamente reactivate treptat.


Evident ca nu vor fi activate peste noapte, pentru ca organismul nostru nu ar suporta. Dar activarea ta începe acum.
În curând totul se va schimba, fie că este în corpul fizic, corpul emoțional, mental și spiritual. Dar în conștientizare schimbările vor fi mai profunde.
Dacă astăzi nu mai ești la fel ca acum unul sau doi ani, imaginează-ți cum vei fi peste câțiva ani! Nu te vei mai recunoaște, deși schimbarea este într-adevăr foarte pozitivă. Cele mai bune zile din toate Erele vin în sfârșit

Următoarele 40 de zile vor avea, într-adevăr, un impact energetic.
Păstrați-vă încrederea pentru că totul va fi spre binele nostru.
Ai grijă de energia ta, menținând-o cât mai sus posibil.
Aveți grijă și de mâncare, evitând mâncarea grea.
Bea multă apă.
Fă exerciții fizice. Fii în contact cu natura.
Evitați știrile din mass-media, deoarece sunt plătite pentru a vă împiedica să vă ridicați, împingându-vă vibratia in jos.
Dintre cele 5 portaluri citate, cele mai importante sunt cele de 11-11 și 21-12.

Se programează o meditație grozavă pentru 21-12, deși la fiecare portal se poate face această practică, din moment ce meditația are o putere prea mare.

Meditația 21-12 va avea ca scop autorizarea Fraților Galactici să înceapă contactul cu locuitorii încarnați ai Pământului.
Evident, acest contact va veni indiferent de meditație, dar forța colectivă poate grăbi și avansa termenul limită.

Nu ar trebui să minimalizăm forța energetică a Portalurilor, iar înțelegând importanța pe care o au în deschiderea lor, putem ajuta întreaga omenire și, mai ales pe noi înșine.
În acest scurt sezon de 40 de zile, avem cinci oportunități mari.
Fie ca toată lumea să profite de acest moment pentru a face schimbări interne necesare ascensiunii sufletului fiecăruia.

Sunt Vital Frosi și misiunea mea este să clarific.
Namaste!
  


Gheorghe Picui
15h ·
❣❣❣ O postare foarte importantă❣❣❣🌏🌏🌏🌠 🛸🌈

COBRA - luni, 8 noiembrie 2021
FACEȚI ACEST VIRAL!
ACTIVAREA INTERVENȚIEI DIVINE 21 DECEMBRIE 2021

E timpul să acționezi din nou! Este timpul să luăm destinul lumii noastre în propriile noastre mâini!
Suntem cu toții de acord că procesul de eliberare planetară durează prea mult.
Aceasta este oportunitatea noastră de a accelera colectiv procesul.
Prin urmare, profităm de ocazia solstițiului de 21 decembrie pentru a crea un portal prin care ne vom unifica conștiința și ne vom dezlănțui procesul care ne va aduce cu un pas mai aproape de eliberarea planetei.
Faceți acest lucru viral!
Distribuiți-l în întreaga lume!

Vă rugăm să-l postați pe site-urile și blogurile dvs. Invitați grupuri spirituale să ni se alăture. Dacă cunoașteți vreun mijloc alternativ de comunicare, le puteți trimite acestora.
Puteți crea un eveniment Facebook pentru grupul dvs. local de oameni făcând acest lucru în partea dvs. de lume. Avem nevoie și de un grup principal de Facebook pentru acest eveniment. Puteți crea un videoclip despre asta și îl puteți posta pe Youtube.
Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor și activărilor în masă în societatea umană, astfel încât fiecare dintre voi care va participa la această activare poate ajuta cu adevărat să aducem eliberarea planetară mai aproape de noi:

Această activare ajută forțele luminii să așeze energia luminii pe suprafața planetei pentru a stabiliza și mai mult linia temporală pozitivă. Numărul de oameni care fac această activare este factorul cel mai influent în puterea populației umane de suprafață de a accelera procesul.
Putem atinge masa critică de 144.000 de oameni făcând această activare! Putem ajunge chiar la un milion! Acest lucru va crea o reacție masivă de vindecare în lanț în câmpul energetic din întreaga lume.
Există multe civilizații binevoitoare în această galaxie. Ei trăiesc într-o stare înaltă de dezvoltare spirituală și au o puternică legătură directă cu Sursa. Ei ar dori ca omenirea să se alăture familiei Galactice, dar au nevoie de un semnal clar, puternic și coerent din partea populației de suprafață că se dorește contactul:

Dacă o masă critică de 144.000 de oameni se alătură meditației noastre, vom trimite un semnal atât de puternic și, în conformitate cu legile galactice, aceasta va iniția un proces de acceptare a planetei noastre în familia galactică.
Procesul în sine va dura încă ceva timp, dar va fi făcut un prim pas foarte important, cu consecințe exopolitice și geopolitice de anvergură.
Vom efectua Activarea Intervenției Divine în cel mai bun moment posibil care va avea un efect pozitiv maxim asupra umanității, exact în momentul solstițiului din 21 decembrie 2021:
Ora exactă va fi la 8:00 a.m. m. PST în Los Angeles.
Aceasta înseamnă 9:00 am MST în Denver,
10:00 am CST în Chicago,
11:00 am EST în New York,
4:00 pm GMT la Londra,
5:00 pm CET în Paris,
6:00 pm EET în Cairo si Bucuresti ,

Trecem miercuri, 22 decembrie, pentru fusurile orare din Orientul Îndepărtat:
00:00 am CT (miezul nopții) miercuri, 22 decembrie în Taipei și Beijing,
01:00 am m. JST în Tokyo și
03:00 a.m. AEST în Sydney.
Puteți verifica ora de meditație pentru fusul dvs. orar aici:
Vom face această activare ca un proces în doi pași, primul pas este să semnăm petiția de Eliberare Planetară care apare mai jos, al doilea pas este meditația în sine. Acest declanșator în doi pași va avea efectul maxim posibil asupra situației planetare.
Instrucțiuni înainte de meditație:
În orice moment după citirea acestui articol, semnați petiția pentru eliberarea planetară:
Avem nevoie de 144.000 de semnături până pe 21 decembrie pentru a produce efectul exopolitic dorit.
Instrucțiuni pentru meditație pe 21 decembrie:

1. Folosește-ți propria tehnică pentru a te aduce într-o stare de conștiință relaxată.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a co-crea declanșatorul care va iniția procesul Primului Contact cu ființe galactice binevoitoare și intervenția divină.

3. Invocați flacăra violetă din sursa sa primară pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cere-i să transmute orice nu servește Luminii
4. Vizualizați un stâlp de lumină albă strălucitoare care emană din Soarele Central Cosmic, pentru a fi apoi distribuit către Sorii Centrali ai tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi vizualizați această lumină care intră prin Soarele Central Galactic, apoi trece prin Galaxia noastră, apoi intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și apoi prin toate ființele de la suprafața planetară și toate ființele subterane și tot prin corpul tău până în centrul Pământului.
5. Indicați-vă voința și decizia pentru Primul Contact și Intervenția Divină decretând (cu voce tare, dacă este posibil) ambele decrete de trei ori: Decret și comand Primul Contact Fizic cu ființe galactice binevoitoare acum! Decretă intervenția divină acum! Decret și comand Primul Contact Fizic cu ființe galactice binevoitoare acum! Decret de intervenție divină acum! Decret și comand Primul Contact Fizic cu ființe galactice binevoitoare acum! Decret de intervenție divină acum!
6. Vizualizați ființe galactice binevoitoare care răspund la aceste decrete și vă contactează fizic pe voi și pe toți ceilalți care au făcut aceleași decrete. Vizualizați Sursa intervenind direct în situația de pe Pământ, declanșând o transformare intensă de vindecare a umanității.
Vizualizați Lumina transmutând tot întunericul rămas pe Pământ, vindecând toate inegalitățile, ștergând orice sărăcie și aducând abundență întregii omeniri. Vizualizați un nou mare ciclu cosmic al Epocii Vărsătorului care începe, aducând Lumină pură, Iubire și Fericire tuturor ființelor de pe Pământ.
Timpul sugerat pentru meditația noastră este de 20 de minute.
Actualizări privind activarea intervenției divine:

O postare mai importantă http://2012portal.blogspot.com
Laura Flores🧜‍♀️💎🐚


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro