vineri, 5 noiembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ cip PFIZER

 

Pfizer anunță actualizarea vaccinului Covid-19, include acum CIP MICROSOFT pentru „simptome reduse”!Pfizer tocmai a lansat o nouă declarație pentru investitori, menționând că au încheiat un acord cu Microsoft pentru a-și integra cipul de procesor Pluton pentru a „reduce” simptomele asociate vaccinului. În comunicat se precizează că primitorii noului vaccin se așteaptă la oboseală redusă, durere redusă, conștientizare sporită etc.

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, a declarat: „Aceasta este o mare revoluție în medicină, prin adăugarea puternicului cip Pluton Microsoft, va face mai ușor ca niciodată urmărirea datelor primitorilor de vaccinuri. Putem folosi acest cip pentru a regla temperatura corpului, pentru a reduce șansele de contracție a COVID-19 și pentru a crește probabilitatea ca unul să ne aleagă produsele în loc de Apple.”

Deci, spune direct oamenilor cum îi vor domina, nu este un zvon de la „teoria conspirației”. Total controlați. Acesta este scopul vaccinării generale, numai ignoranții nu pot vedea. Problema este că sunt majoritari, miliarde, care pot fi induși să facă ceea ce li se comandă: să se sinucidă, să se urască între ei, să muncească 14 ore fară să crâcneasca, etc..

Se zvonește că Apple intenționează să încheie un acord similar cu Moderna, dar nimic nu este confirmat încă. Acțiunile Microsoft ($ MSFT) au scăzut cu 2%, iar acțiunile Pfizer ($ PFE) au crescut cu 1,3% în tranzacționarea After Hours. – thestonkmarket.com


Nu va grabiti cu concluziile, Merck si OMS sunt controlate de Oculta. Ganditi va ce contin pastile si vaccinuri noi, prezentate intentionat valoric peste tot ce exista acum in tratarea reala a Sars-Cov2 (Covid), cum este de ex. Ivermectina medicament retras intentionat din farmacii atat la noi cat si la nivel mondial inca de acum cateva luni in urma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro