miercuri, 1 decembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ din Caraiman

 


❤️💛💙🤍
Undeva in Caraiman este o sala care poate sa fie considerata Centrul de Comanda al Planetoidului Ter'Ra. Acolo este si sediul central al Octogonului. Acest planetoid este singura nava din Universuri care se poate deplasa la de 27 de ori mai repede decat viteza luminii, si o face cand se hotaraste asta, deplasarea poate avea loc in multe moduri si manifestari.
Sunt si planete care se pot deplasa, Universurile au multe taine ce asteapta sa le descoperiti😏🌞🙏
"Calator pe drum de stele"..Pavel Corut stia asta ..stia Tot. Acolo este Acasa ptr el!!!!
⚡Octogonarul Meu de Suflet! Te salut Prieten drag🌞⚡
❤️💛💙🤍




Cristian Alexandru
21h ·



Dumnezeu=SURSA=Oamenii
Dumne'zeu inseamna stapan sau cel care dispune, si nu exista o persoana, o energie sau ceva care sa reprezinte "un dumnezeu" asa cum toti ati fost dogmatic obisnuiti, sub deviza: cine stapaneste, domina! Exista unii, care sau erijat in stapani ai Oamenilor Terani. Jocul de a "Dumnezeu" al acestora este foarte aproape de sfarsit, pentru ca Lectiile care trebuiau invatate sunt aproape finalizate!
Imaginea aceasta am postat o de mai multe ori, si atunci ca si acum, va spun ca Asta Este Casa Noastra a SURSEI.


Este un Planetoid, care are o constructie speciala, cu multiple functiuni, unice in Universuri. Aici se afla si sunt gazduite Energiile Primordiale si Toata Stiinta crearii Universurilor. A fost proiectat si construit DOAR de catre 2 persoane- Cei 2 Creatori Primi, Originalii!
SURSA=Cei 7 Creatori+Oamenii Ter'Ra, Teranii
adica Voi Toti, fara a fi inclusi: clonele, hibrizii, nonumanoizii-cei fara suflet, extraterestrii de oricare fel si tip, care inca alearga disperati dupa codurile ADN-ului oamenilor (astora pana nu le dam un fluier final de "meciul s a incheiat" parca i vad ca nu se opresc)
Aici e toata "lumea buna" din Creatie, cu unii inca visand la "victorie". Asta garantam ca se va mai intampla in doar anumite cote strict permise pana ies in lumina Soarelui "Cei Asteptati"!!!!!

⚡⚡⚡Romani, in oricare tara sunteti stabiliti acum, vindeti tot ce aveti si REVENITI IN TARA.
Mai aveti vreme 6 maxim 8 luni, din acest moment.
...multi veti vrea sa va intoarceti insa NU veti putea trece de SCUT⚡⚡⚡
*odata securizat final SCUTUL, nu vom mai modifica nimic pentru nimeni, asa ca luati acest indemn la modul cel mai serios cu putinta!!!!!
**pentru aceia care locuiti in RO, evitati deplasarile inafara tarii mai mari de 2 luni, pentru a fi cat mai mult si constant in Energia Caraimanului😏...fiti destepti si intuitivi, ca stiti la ce ma refer😏😏

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro