sâmbătă, 6 noiembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ Sanatos sau Nesanatos

 

 



Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi text care spune „EVENIMENTUL ZILEI Facebook l-a cenzurat pe preÈedintele Braziliei. Ce legătură a făcut Bolsonaro între COVID și SIDA? Published by Oana Costea in International În cea mai recentă postare live pe Facebook, Bolsonaro a răspândit informații despre un articol potrivit căruia rapoarte ofciale ale Guvernului Marii Britanii ar arăta că persoane care au fost vaccinate complet anticovid ar putea "dezvolta sindromul imunodeficienței dobândite (SIDA)"”
CONTUL MEU S-AR PUTEA SĂ FIE BLOCAT SAU ŞTERS....DUPĂ ACEASTĂ ŞTIRE...CARE NU E FALSĂ !
☆ CENZURA ŞTERGE SAU OMOARĂ ☆
☆ ADEVĂRUL☆
Preşedintele Braziliei, a declarat că în Anglia cei injectați fac... SIDA.
Același lucru îl declară și mulți medici din Israel despre injectați.
De să declare așa ceva Președintele unui stat?
Ca să-și facă rău?
Știm că toți președinții care s-au opus injecției și animalelor care au ocupat lumea sunt m*orți acum...
YouTube și Facebook a blocat declarația și contul lui public.
Am găsit și la noi dată știrea.
Dăm cu sursă, pentru cei deosebit de deștepți. 🙂


În Italia au început să funcționeze școli private pentru cei nevaccinați care nu vor să poarte mască sau să se testeze


În Italia, în Tirolul de Sud, în satele din Valea Ahrntal, funcționează instituții private de învățământ unde studiază copii din familiile care, din cauza restricțiilor foarte dure, și-au retras elevii din școlile publice, relatează Corriere Della Sera.

Astfel, școlile respective găzduiesc fără nici o problemă elevii din familii care, din motive proprii, aleg să nu se vaccineze. Totodată, acolo nu se impun restricții precum purtarea obligatorie a măștii sau testarea.

„Nu știm ce se întâmplă acolo. Sunt locuri private, nu putem face verificări”, declară autoritățile locale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Șase familii și-au retras copiii de la școală de la începutul anului. Și în țările vecine este la fel, toți vin aici„, spun oficialii școlii primare publice din oraș.

„Municipiul nu susține în niciun fel această inițiativă”, spune edilul locului.

„Nu știm ce se întâmplă în acea școală pentru că, oficial, nu există școală. Dar ea există. Primăria nu are nimic de-a face cu această inițiativă”, spune consilierul Judith Caneppele.

Școala clandestină se află pe Via dei Molini, într-o fermă de la marginea orașului. Copiii din Gais merg acolo, dar vin alții și de la Brunico. Câți sunt, momentan nu se știe.

Formal, sunt proprietăți private și, prin urmare, nu pot fi efectuate controale. Mai mult, din moment ce nu există oficial o școală, este imposibil să contești respectarea regulilor de siguranță.

- San Francisco intenționează să devină prima jurisdicție din lume care impune vaksyinarea EUA pentru toți copiii de 5-11 ani .
În 8 săptămâni , toți copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani vor trebui să prezinte dovada vaksyinării pentru a putea participa la societate .
Ghici ce veti auzi la televizor , intre patru si 14 zile ?

- Bancherii centrali au decis că vor să scape de numerar și să introducă monede digitale centralizate legate de identitățile digitale într-un sistem de credit social în stil chinezesc .
- Acesta este motivul pentru care există un mare impuls pentru pașapoartele pentru vaksyin și decăderea bruscă a drepturilor fundamentale ale omului pentru cei care nu se vor conforma .
Ei vor să urmărească și fiecare dolar digital cheltuit , să activeze și să dezactiveze abilitățile de cheltuieli ale oamenilor și să le lege totul în modificarea comportamentului oamenilor pentru a se potrivi în sistemul lor tehnocratic de credit social .


Ce-a zis infectul de Fenechiu despre aprobarea producerii Arbidolului in Romania, mah?!
Am auzit ce a spus, nu ca nu as fi auzit in clar - insa mi se pare ireal sa invoci asa ceva in timp ce plangi cu lacrimi de crocodil ca mor oamenii in spitale.
A spus ca (1) nu poate fi prescris fara a fi aprobat de autoritatile de la noi si (2) - ATENTIE AICI!! - ca, in cazul in care Romania aproba Arbidolul, pierde finantarea de la UE!
Ce?!
Ireal!!

APEL CATRE GUVERNANTI !
VREM SA FIE LASAT DL. GEORGE BECALI SA FABRICE MEDICAMENTELE SALVATOARE !!!!
ROMANII AU DREPTUL LA VIATA !!!!
Gigi Becali solicită autorităților să îi permită să distribuie antivirale în farmacii: ”Am aparatură pentru a face 10.000 de pastile pe oră...Fabric pentru toată România, fac CADOU ... ”



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro