joi, 18 noiembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ despre 7 - CIFRA SURSEI CREATIEI

 

❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™ 7 - CIFRA SURSEI
Exista si se manifesta o adevarata "bataie" pe nivel de importanta a cifrelor. De la numerologi, astrologi, astrofizicieni, matematicieni, si de multe alte profesii, toti sustin ca cifrele "au importanta covarsitoare"...si asa este!
Universurile au la baza crearii lor, Algoritmii Cuantici Luminici parte exclusiv din Cei 15% pe care ii au, stapanesc si manifesta Cei 2 Creatori Primi din SURSA๐ŸŒž๐Ÿ™
Multi afirma, de la oamenii pasionati de asta si pana la oamenii de stiinta, din multe stiinte ale prezentului, ca Universul este Matematic si Fizic cuantic!...si au dreptate cu aceasta afirmatie a lor!
⚡7⚡
*7 pacate de baza
*7 puteri Interioare, care pot oricand ANULA pacatele de baza๐Ÿ˜ si va servesc la multe alte aspecte ale vietii aici si existentei in Universuri (insa acestea se manifesta DOAR asa cum am prezentat in postarile aterioare- exista un mecanism, o dinamica intre Puterea Iubirii, energia sacra si primordiala manifestata total, fara bresa si simultan cu Energia Tahionica a mentalului cognitiv)
*7 miracole
*7 minuni ale lumii
*7 porti ale raiului
*7 simturi Interioare, care exprimate prin viu grai..
Iarta-Vindeca-Recalibreaza pe Oricine si Orice ( si asta poate trezi Puterile Interioare, dar trebuie rostite cu Toata Energia Inimii si Sufletului, efectiv simtite, traite cu toata fiinta voastra, in tot Universul Interior...deocamdata, putini sunt capabili de asa ceva..isi vor aminti๐ŸŒž...viata ii duce..intr acolo๐Ÿ˜ )
*7 valuri ale schimbarii ( pana si covid are 7 valuri๐Ÿ˜ )
*7 Creatori in SURSA ( 2 Creatori Primi si 5 Copii ai Lor๐Ÿ˜๐Ÿ™ )
⚡7 este Prezenta Care Anima Orice⚡ este baza Matricei Divine prezenta in fiecare fiinta ( despre asta vorbim in o postare ulterioara acesteia )
Sa va fie de folos!
❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™
❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™


7 Valuri de
ENERGIA SCHIMBARII
...au trecut 4, urmeaza al 5-lea... dupa care 6, 7 si Gata! s a facut ce era de facut- Totul Nou, reConstituit si cu Adevarata Stiinta si Tehnologie care chiar Sustine VIATA, asa cum era dintr UN INCEPUT๐ŸŒž
Intre 11.11-14.11 a fost o etapa importanta, mai ales prin Lock Down Final dat manifestarii malefice pe polaritatea Intuneric a celor ce au ales sa experimenteze aceasta cale (demoni&co), pervertind semnificatia si importanta Intunericului in Intregul Cosmic.

Aerul, Atmosfera si Energia etericului curg lin si fin, a disparut "toata agitatia" imprimata de energia lor.
Lumina si Intunericul ca polaritate, semne, Cele 2 Parti ale Intregului Cosmic, exista si raman!
Manifestarile extreme atat pe Plus cat si pe Minus au fost oprite iar adeptii lor- o parte au disparut de tot, altii au fost reFormatati, odata cu finalizarea acestei etape. Se considera ca Lectia etapei ca scop a fost atins chiar daca nu toti participantii si au asumat RESPONSABILITATEA decizionala pentru alegerile lor.
Etapa 5 care urmeaza, aduce cu sine inceperea caderii sistemului financiar global- una dintre cele mai mari iluzii care au existat vreodata pentru crearea de dependenta majora si ce este mai grav, pentru Schimbarea de Destine si neimplinirea programului de viata ales de foarte multe suflete de foarte multa vreme...nu mai dau cifre ca va ia durerea de cap si chiar tin la voi...
Asa ca, o vom lua de Acum asa cum e gasit fiecare, fara sa mai conteze decat Momentul Acum!, fara Cum, De ce, Cine, Cand, pentru Ce, De ce asa si nu altfel, etc...

In maxim 2 ani- 2022-2023 sistemul financiar-bancar mondial dispare⚡
Traiti manifestand Iubirea si Dedicarea pentru cine simtiti asta adanc in Inima voastra, bucuranduVA impreuna de ceea ce aveti pana la finele 2023.

Atentie, tot ce este de la 3 in sus din fiecare bun pe care il folositi frecvent per membru de familie, duce acea persoana in zona de Ego si dorinta de a controla pe toti si tot, ori asta va blocheaza Acceptarea din Valul Schimbarii 5!
⚡Acceptarea cunoasterii si recunoasterii de sine cat si a orice si oricui ASA CUM ESTE ci nu cum credeti din cauza ecranarii EGOului prin mentalul cognitiv, este Lectia Majora- vitala in etapa 5 pentru toata lumea. ⚡
Am mai spus, nu stiti cand incepe o etapa, cand se termina si in ce consta ea, dat pentru ca in privat sunt foarte multi care am simtit ca chiar vor sa inteleaga, sa simta si sa accepte Schimbarea Personala, am scris acesta postare pentru ei, in primul rand, avand toata aprecierea, admiratie si suportul Meu๐ŸŒž๐Ÿ™
Etapele 6 si 7 sunt in principal despre VALIDAREA SURSEI, a Creatorilor Primi...de asta va zic ca cine nu trece de etapa 5, nu are cum sa intre in urmatoarele. Este logic si firesc, ca odata ce ati cunoscut si recunoscut,
urmeaza Validarea prin Acceptare ori asta implica Acceptarea Autoritatii Sursei, a Creatorilor Primi asupra voastra, asa cum era undeva in spate, in istoria umanitatii si va era BINE!!!
Sa va fie de folos!
❤️๐Ÿ’›๐Ÿ’™


Mara Aram

10h  

" Aurul monoatomic are o structura perfecta cu 44 si 33-modelul geometric al intregii dimensiuni. 

777- prima data vine de la 7 si 7 vine de la 4+3=7

...apoi 77 vine de la 44+33 deci de la 4 si 3 in 11 dimensiuni si asa se continua aceasta structura cu 444 si 333, 4444 si 3333, 44444 si 33333, 444444 si 333333, etc. 

Este o VIBRAศšIE, este o unda care creaza tesatura cu spatiu si timp, cu patratul 4 si triunghiul 3."

Sursa- Adrian Aciobanitei,
Grup- OM... Frecvenศ›a, Univers, Creaศ›ie

Aurul Monoatomic – elixirul tinereศ›ii
“รŽn anul 1976, un agricultor face o descoperire care a stรขrnit interesul specialiศ™tilor. El a observat cฤƒ pe terenul sฤƒu culturile nu mai creศ™teau, se uscau. A fฤƒcut o analizฤƒ a solului ศ™i a descoperit cฤƒ acesta conศ›ine o cantitate ridicatฤƒ de sodiu.
El a fost sfฤƒtuit sฤƒ injecteze รฎn sol acid sulfuric pentru a disloca cantitฤƒศ›ile de sodiu. La scurt timp, el a observat cฤƒ pe sol s-au format conglomerate de culoare albฤƒ care strฤƒluceau รฎn lumina puternicฤƒ a soarelui.
Ceea ce era ศ™i mai curios a fost faptul cฤƒ aceste conglomerate dispฤƒreau, dupฤƒ care se formau din nou. A dus probe din acest conglomerat la un laborator din Arizona ศ™i rezultatul analizelor a fost cฤƒ se formase un metal care a fost numit aur monoatomic.
Acest metal avea proprietฤƒศ›i excepศ›ionale. Putea transfera capacitatea sa antigravitaศ›ionalฤƒ asupra instrumentelor cu care se efectuau mฤƒsurฤƒtori.
Capacitฤƒศ›ile magnetice erau deosebite. Specialiศ™tii au susศ›inut cฤƒ acest metal contravenea legilor fizicii.
De-a lungul istoriei, aurul a fascinat, era considerat metalul pur, era asociat Soarelui. Dispunea de capacitฤƒศ›i fizice deosebite, iar din punct de vedere energetic aurul pur era un bun conducฤƒtor ศ™i catalizator, radiind un cรขmp deosebit de puternic, cu o amprentฤƒ migraลฃionalฤƒ รฎnaltฤƒ.
Aurul monoatomic sau ORMUS este utilizat cu succes รฎn dezvoltarea proceselor cerebrale, simศ›urile cunosc o dezvoltare extraordinarฤƒ, sistemul imunitar se fortificฤƒ.
Miraculoasa pulbere albฤƒ poate ajuta omul รฎn ascensiunea spiritualฤƒ. Cele mai vechi atestฤƒri ale folosirii aurului รฎn medicinฤƒ provin din Alexandria, Egipt.
Egiptenii consumau aur pentru purificarea corporalฤƒ, mentalฤƒ ศ™i spiritualฤƒ. Alchimiศ™tii erau convinศ™i cฤƒ aurul este un metal mistic.
Aurul metalic este supus unui proces de transformare ce are ca rezultat ruperea legฤƒturii de valenศ›ฤƒ dintre atomi ศ™i devine monoatomic. Este hidrosolubil ศ™i nu mai conศ›ine nici o structurฤƒ metalicฤƒ.
Aurul monoatomic are o legฤƒturฤƒ nemijlocitฤƒ cu Enoch la evrei, Hermes la greci ศ™i Toth la egipteni. Aceศ™tia au ingerat picฤƒturi albe ศ™i au devenit nemuritori.
Nici Romรขnia nu a fost ocolitฤƒ de fenomenul aurului monoatomic. Enigmaticul scriitor, Radu Cinamar susศ›ine cฤƒ รฎn Bucegi a fost descoperitฤƒ o amforฤƒ รฎn care se afla aur monoatomic. Implicarea americanilor dar ศ™i a masonilor รฎn aceastฤƒ descoperire a ridicat multe semne de รฎntrebare.
Totul a fost ศ›inut secret. Ne รฎntrebฤƒm dacฤƒ este adevฤƒratฤƒ ipoteza conform cฤƒreia aurul monoatomic provoacฤƒ un proces de รฎntinerire, de longevitate?
Se spune cฤƒ pulberea de aur monoatomic descoperitฤƒ รฎn Bucegi este fabricatฤƒ dupฤƒ o tehnicฤƒ a atlanลฃilor. Din pฤƒcate, romรขnii au ascuns sau negat aceastฤƒ ศ™tire, cu toate cฤƒ sunt martori ศ™i specialiศ™ti strฤƒini care susศ›in contrariul. Asistฤƒm ศ™i รฎn Romรขnia la fenomenul de istorie interzisฤƒ.”[1]
Aurul Monoatomic – elixirul tinereศ›ii
In cazul descoperirii Salii Proiectii din Muntii Bucegi, din august 2003, tot aurul monoatomic a fost punctul fierbinte al descoperirii, nu neaparat tehnologia avansata de acolo, desi si aceasta are importanta ei incontestabila.
“La o distanลฃฤƒ de vreo zece metri dupฤƒ tabloul de comandฤƒ am ajuns la un pฤƒtrat foarte mare, delimitat รฎn materialul de pe sol. Latura pฤƒtratului mฤƒsura cam trei metri, iar suprafaลฃa lui, perfect netedฤƒ, era de culoare gal-ben-aurie. รฎn mijloc era un mic dom, cu รฎnฤƒlลฃimea de aproximativ cincisprezece centimetri, care prezenta o fantฤƒ รฎn partea superioarฤƒ, รฎnaintea domului, aลŸezat direct pe suprafaลฃa pฤƒtratului se afla un recipient de forma unei amfore antice, cam de jumฤƒtate de metru รฎnฤƒlลฃime.
— Conลฃinutul amforei reprezintฤƒ unul dintre punctele forte ale descoperirii, mi-a explicat Cezar. Personal, รฎnclin sฤƒ cred cฤƒ aceasta este ceea ce รฎลŸi dorea cu atรขta ardoare venerabilul Massini pentru el ลŸi pentru elita masonilor.
Amfora nu avea modele ลŸi nici inscripลฃii. Se vedea cฤƒ era fabricatฤƒ dintr-un metal special, de culoare roลŸiaticฤƒ ลŸi nu avea toarte. Capacul elegant nu lฤƒsa sฤƒ fie vฤƒzut conลฃinutul. Cezar 1-a ridicat ลŸi atunci, aplecรขndu-mฤƒ รฎnainte am putut discerne รฎn interior un praf strฤƒlucitor, foarte fin, de culoare albฤƒ. รฎn mod curios, pereลฃii interiori ai amforei radiau discret o uลŸoarฤƒ luminฤƒ albastrฤƒ, care scotea ลŸi mai mult รฎn evidenลฃฤƒ sclipirile aproape magice ale pulberii albe.
— S-a analizat o mostrฤƒ din aceastฤƒ pulbere, mi-a explicat Cezar. Cercetฤƒtorii americani au rฤƒmas conster¬naลฃi sฤƒ constate cฤƒ ea reprezintฤƒ o structurฤƒ cristalinฤƒ necunoscutฤƒ a aurului monoatomic. Acesta reprezintฤƒ un derivat al aurului, care are culoarea alb-strฤƒlucitoare ลŸi atomii plasaลฃi รฎntr-o reลฃea bidimensionalฤƒ, spre deosebire de aurul obiลŸnuit, care are culoarea galbenฤƒ ลŸi atomii plasaลฃi รฎn reลฃea tridimensionalฤƒ.
Pulberea de aur monoatomic este foarte dificil de obลฃinut, mai ales รฎn for¬mula de puritate foarte mare, aลŸa cum o prezintฤƒ unele texte antice ลŸi puลฃinele referiri alchimice autentice din perioada Evului Mediu. Practic vorbind, ลŸtiinลฃa actualฤƒ nu a putut obลฃine pรขnฤƒ รฎn prezent aceastฤƒ puritate extraordinarฤƒ a pulberei de aur monoatomic, dar chiar ลŸi รฎn acest caz au fost observate efecte terapeutice incredibile asupra ลฃesuturilor vii, รฎn special รฎn ceea ce priveลŸte capacitatea lor de regenerare.
De aceea existฤƒ รฎncฤƒ foarte puลฃine surse de informare cu privire la tehnologia de obลฃinere a aurului monoatomic ลŸi din cรขte am รฎnลฃeles de la unul dintre savanลฃii americani, existฤƒ un mare interes din partea NASA pentru cercetarea รฎn aceastฤƒ direcลฃie, รฎntrucรขt au fost investite fonduri uriaลŸe. Nu auzisem niciodatฤƒ, pรขnฤƒ รฎn acel moment, despre aurul monoatomic ลŸi nici nu รฎmi era prea clar la ce poate fi รฎntrebuinลฃat.
— Dar de ce manifestฤƒ unele persoane aลŸa mare interes pentru aceastฤƒ pulbere? l-am รฎntrebat pe Cezar. L-ai anunลฃat pe senior Massini de existenลฃa aurului?
— Venerabilul era informat รฎncฤƒ รฎnainte de a se pฤƒtrunde aici despre pulberea din amforฤƒ. Nu ลŸtiu cum, nu ลŸtiu de unde avea elita masonilor asemenea surse de informare, dar รฎn mod sigur ea cunoลŸtea de mult existenลฃa pulberei monoatomice รฎn acest loc. M-am รฎntrebat ลŸi eu de ce senior Massini era atรขt de interesat sฤƒ intre รฎn posesia ei.
Am discutat cu savanลฃii noลŸtri ลŸi cu cei americani, care se pare cฤƒ sunt mai รฎn temฤƒ cu acest subiect. Mi-au spus cฤƒ, รฎn forma ei purฤƒ, pulberea stimuleazฤƒ foarte mult anumite fluxuri ลŸi schimburi energetice la nivel celular ลŸi mai ales la nivel neuronal. Cu alte cuvinte ea provoacฤƒ un proces foarte accelerat de รฎntinerire. Ei mi-au destฤƒinuit cฤƒ, teoretic, un om poate sฤƒ trฤƒiascฤƒ รฎn acelaลŸi corp fizic timp de mai multe mii de ani, cu condiลฃia sฤƒ consume, la anumite intervale de timp ลŸi รฎntr-o cantitate bine determinatฤƒ, aceastฤƒ pulbere.
Este uluitor ลŸi aproape de neconceput pentru condiลฃia ลŸi mentalitatea omului contemporan, dar aceasta explicฤƒ multe aspecte enigmatice din istoria omenirii, legate de longevitatea incredibilฤƒ a unor personaje importante ลŸi, de asemenea, lumineazฤƒ intenลฃiile ascunse ale elitei mondiale a masonilor. รŽmi pierise graiul de surprizฤƒ. Am rฤƒmas ลฃintuit รฎn loc, aลŸteptรขnd ลŸi alte explicaลฃii de la Cezar.
— Tehnologia modernฤƒ nu ne permite รฎncฤƒ sฤƒ obลฃinem puritatea pulberii monoatomice, care este necesarฤƒ pentru declanลŸarea procesului energetic general de revitalizare ลŸi รฎntinerire a trupului. Mai mult decรขt atรขt, analiza eลŸantionului din aceastฤƒ pulbere a arฤƒtat cฤƒ atomii de aur sunt dispuลŸi รฎntr-o reลฃea planฤƒ, dar ei sunt combinaลฃi cu atomii unui alt element care nu este cunoscut รฎncฤƒ pe Pฤƒmรขnt.
Aceasta complicฤƒ ลŸi mai mult lucrurile, deoarece nu se ลŸtie ce alte caracteristici prezintฤƒ pulberea, รฎn afara celor menลฃionate รฎn textele din antichitate, pe care de altfel savanลฃii conservatori le ignorฤƒ รฎn totalitate.”
De asemenea, aur monoatomic se mai afla si in Camera Inregistrarilor de sub Sarmizegetusa, in Muntii Buzaului, in Muntele Ceahlau, in Muntii Apuseni, in Muntii Fagaras, in Muntii Suraenu, in Muntii Orastie, dar si in Muntele Godeanu. Pe langa aurul monoatomic, aici se ascund tezaure vechi de mii de ani, constand intr-o tehnologie avansata, mult fata de ceea ce cunoaste omenirea in prezent
Si la Cheia au loc fenomene stranii.
Astfel pe data de 6 februarie 2020 a avut loc un dezastru, imaginile amintesc de proporศ›iile exploziei de la Tunguska, Rusia, din 1908. Atunci, un meteorit a produs o explozie echivalentฤƒ cu forศ›a a 20 de bombe atomice ศ™i a spulberat aproxim 80.000.000 de copaci, pe o suprafaศ›ฤƒ de 2.150 de km pฤƒtraศ›i.
Ce a lฤƒsat รฎn urmฤƒ รฎn Tunguska meteoritul, putem sฤƒ vedem aici รฎn Romรขnia, รฎn 2020, lรขngฤƒ Cheia. O รฎntreagฤƒ pฤƒdure de brฤƒdet a fost rasฤƒ de pe suprafaลฃa pฤƒmรขntului. Oriunde te uiลฃi รฎn stรขnga sau รฎn dreapta vezi doborรขturฤƒ. Nu vฤƒ imaginaลฃi cฤƒ vorbim despre arbori bฤƒtrรขni. Sunt brazi tineri cu diametrul de 30-40 cm, brazi viguroลŸi, care au stat รฎn picioare zeci de ani la rรขnd, au trecut prin atรขtea ierni, perioade de viscol ลŸi nu s-a รฎntรขmplat nimic”, a relatat un reporter de televiziune de la fata locului. Pฤƒdurea este fฤƒcutฤƒ praf pe o รฎntindere de zeci de hectare ลŸi sunt probabil sute de copaci rupลฃi sau mutilaลฃi. Este ca ลŸi cum ceva ca o bombฤƒ atomicฤƒ ar fi explodat รฎn mijlocul pฤƒdurii, sau ca ลŸi cum ar fi cฤƒzut un meteorit.Credeti ca este ceva intamplator?
Daca nu s-ar fi activat acele antene, in acele momente cand trebuia sa se finalizeze cu luna plina si luna noua o forma completa de cub in acea forma de tor, altfel ar fi fost realitatea intregului Pamant.
Nu credeti? Incercati sa aflati alt raspuns legat de aceste antene si de fenomenele care apar in aceste locuri.
Fenomenul se datoreaza alinierii unor geometrii. Cand se intalnesc colturile de la un triunghi cu cele de la patrat atunci au loc niste transferuri de energii ale acestor retele cu 3 si cu 4.
Si nu va asteptati sa vedeti aceste geometrii cu ochelarii vechi.

Oriunde asezi o cruce in aceasta dimensiune, fractalii de lumina construiesc un tor in care exista puncte extreme pe cele 6 forme de infinit rasucit.
Si aceste puncte extreme sunt 3 cruci si 4 triunghiuri, care migreaza, forma de cruce spre stanga si forma de triunghi spre dreapta.
La 4 cicluri ale formei de triunghi si la 3 cicluri a formei de patrat se recreaza o alta forma a dimensiunii spatio-temporale.
Atentie nu este vorba de 4 sau 3 cicluri lunare ci este vorba de mai multe cicluri care pe forma semnului de infinit rasucit, creat de luna si soare, se aseaza triunghiuri, patrate si ar urma pentagoane in aceste combinatii de 5,4 si 3.

Astfel blocarea portilor stelare se obtine intr-o anumita masura prin generarea unor frecvente perturbatoare in apropierea acestora.

Deci existฤƒ o modalitate destul de simplฤƒ de a bloca aceste uศ™i ศ™i asa o mare parte a porศ›ilor stelare ale Pฤƒmรขntului raman รฎnchise de cฤƒtre extratereลŸtrii reptilieni ศ™i de servitorii lor „micii cenuลŸii” pentru a รฎmpiedica orice intruziune externฤƒ.
Asa ramanem incarcerati mereu. AceลŸti extratereศ™tri numiศ›i รฎn mod obiศ™nuit „micii cenuลŸii” au fost creaลฃi prin manipulare geneticฤƒ de cฤƒtre reptilieni ศ™i sunt un fel de muncitori ai lor. ....
Cel mai mare secret al omenirii este ca Pamantul se afla sub conducerea Imparatiei Raului de foarte, foarte mult timp.
Imparatia Tatalui domnului Iisus este din alta Lume, nu este aici!
Aici sufletele din noi sunt in inchisoare si reprezinta niste baterii, tot de foarte , foarte mult timp. Si totul se intampla sub ochii nostri adormiti.
Trebuie retinut ca realitatea este crunta dar continuand cu intelegerea ei si a adevaratei noastre naturi descoperim si maretia pentru care trebuie luptat.Cum?
Prin dobandirea unei anumite stari mentale.Doar atat.Tocmai de aceea cu aceste antene suntem bruiati mereu.
Crestem noi, atunci cresc si ei, cum ? Pai, exista 5D dar se implementeaza in paralel si 5G.Totul este dual si apoi din nou dual la acel dual care devine un intreg…..Asa a avut loc evolutia si cu noi pana aici doar ca a lucrat crucea, adica 4 care si aceasta a fost duala prin marea schisma…

Dar eu zic ca sufletul nostru este si poate fi ceva cu mult peste aceste geometrii.
Sufletul este perfectiunea evolutiei, este sfera care cuprinde infinite geometrii, nu doar patrat, triunghi si pentagon si este valabil pentru cel care il mai are acum.

Considerati acest articol SF ca sa-l puteti intr-un fel digera.
Adrian Aciobanitei






Niciun comentariu:

Trimiteศ›i un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro