joi, 18 noiembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ despre 7 - CIFRA SURSEI CREATIEI

 

❤️💛💙 7 - CIFRA SURSEI
Exista si se manifesta o adevarata "bataie" pe nivel de importanta a cifrelor. De la numerologi, astrologi, astrofizicieni, matematicieni, si de multe alte profesii, toti sustin ca cifrele "au importanta covarsitoare"...si asa este!
Universurile au la baza crearii lor, Algoritmii Cuantici Luminici parte exclusiv din Cei 15% pe care ii au, stapanesc si manifesta Cei 2 Creatori Primi din SURSA🌞🙏
Multi afirma, de la oamenii pasionati de asta si pana la oamenii de stiinta, din multe stiinte ale prezentului, ca Universul este Matematic si Fizic cuantic!...si au dreptate cu aceasta afirmatie a lor!
⚡7⚡
*7 pacate de baza
*7 puteri Interioare, care pot oricand ANULA pacatele de baza😏 si va servesc la multe alte aspecte ale vietii aici si existentei in Universuri (insa acestea se manifesta DOAR asa cum am prezentat in postarile aterioare- exista un mecanism, o dinamica intre Puterea Iubirii, energia sacra si primordiala manifestata total, fara bresa si simultan cu Energia Tahionica a mentalului cognitiv)
*7 miracole
*7 minuni ale lumii
*7 porti ale raiului
*7 simturi Interioare, care exprimate prin viu grai..
Iarta-Vindeca-Recalibreaza pe Oricine si Orice ( si asta poate trezi Puterile Interioare, dar trebuie rostite cu Toata Energia Inimii si Sufletului, efectiv simtite, traite cu toata fiinta voastra, in tot Universul Interior...deocamdata, putini sunt capabili de asa ceva..isi vor aminti🌞...viata ii duce..intr acolo😏 )
*7 valuri ale schimbarii ( pana si covid are 7 valuri😁 )
*7 Creatori in SURSA ( 2 Creatori Primi si 5 Copii ai Lor😏🙏 )
⚡7 este Prezenta Care Anima Orice⚡ este baza Matricei Divine prezenta in fiecare fiinta ( despre asta vorbim in o postare ulterioara acesteia )
Sa va fie de folos!
❤️💛💙
❤️💛💙


7 Valuri de
ENERGIA SCHIMBARII
...au trecut 4, urmeaza al 5-lea... dupa care 6, 7 si Gata! s a facut ce era de facut- Totul Nou, reConstituit si cu Adevarata Stiinta si Tehnologie care chiar Sustine VIATA, asa cum era dintr UN INCEPUT🌞
Intre 11.11-14.11 a fost o etapa importanta, mai ales prin Lock Down Final dat manifestarii malefice pe polaritatea Intuneric a celor ce au ales sa experimenteze aceasta cale (demoni&co), pervertind semnificatia si importanta Intunericului in Intregul Cosmic.

Aerul, Atmosfera si Energia etericului curg lin si fin, a disparut "toata agitatia" imprimata de energia lor.
Lumina si Intunericul ca polaritate, semne, Cele 2 Parti ale Intregului Cosmic, exista si raman!
Manifestarile extreme atat pe Plus cat si pe Minus au fost oprite iar adeptii lor- o parte au disparut de tot, altii au fost reFormatati, odata cu finalizarea acestei etape. Se considera ca Lectia etapei ca scop a fost atins chiar daca nu toti participantii si au asumat RESPONSABILITATEA decizionala pentru alegerile lor.
Etapa 5 care urmeaza, aduce cu sine inceperea caderii sistemului financiar global- una dintre cele mai mari iluzii care au existat vreodata pentru crearea de dependenta majora si ce este mai grav, pentru Schimbarea de Destine si neimplinirea programului de viata ales de foarte multe suflete de foarte multa vreme...nu mai dau cifre ca va ia durerea de cap si chiar tin la voi...
Asa ca, o vom lua de Acum asa cum e gasit fiecare, fara sa mai conteze decat Momentul Acum!, fara Cum, De ce, Cine, Cand, pentru Ce, De ce asa si nu altfel, etc...

In maxim 2 ani- 2022-2023 sistemul financiar-bancar mondial dispare⚡
Traiti manifestand Iubirea si Dedicarea pentru cine simtiti asta adanc in Inima voastra, bucuranduVA impreuna de ceea ce aveti pana la finele 2023.

Atentie, tot ce este de la 3 in sus din fiecare bun pe care il folositi frecvent per membru de familie, duce acea persoana in zona de Ego si dorinta de a controla pe toti si tot, ori asta va blocheaza Acceptarea din Valul Schimbarii 5!
⚡Acceptarea cunoasterii si recunoasterii de sine cat si a orice si oricui ASA CUM ESTE ci nu cum credeti din cauza ecranarii EGOului prin mentalul cognitiv, este Lectia Majora- vitala in etapa 5 pentru toata lumea. ⚡
Am mai spus, nu stiti cand incepe o etapa, cand se termina si in ce consta ea, dat pentru ca in privat sunt foarte multi care am simtit ca chiar vor sa inteleaga, sa simta si sa accepte Schimbarea Personala, am scris acesta postare pentru ei, in primul rand, avand toata aprecierea, admiratie si suportul Meu🌞🙏
Etapele 6 si 7 sunt in principal despre VALIDAREA SURSEI, a Creatorilor Primi...de asta va zic ca cine nu trece de etapa 5, nu are cum sa intre in urmatoarele. Este logic si firesc, ca odata ce ati cunoscut si recunoscut,
urmeaza Validarea prin Acceptare ori asta implica Acceptarea Autoritatii Sursei, a Creatorilor Primi asupra voastra, asa cum era undeva in spate, in istoria umanitatii si va era BINE!!!
Sa va fie de folos!
❤️💛💙


Mara Aram

10h  

" Aurul monoatomic are o structura perfecta cu 44 si 33-modelul geometric al intregii dimensiuni. 

777- prima data vine de la 7 si 7 vine de la 4+3=7

...apoi 77 vine de la 44+33 deci de la 4 si 3 in 11 dimensiuni si asa se continua aceasta structura cu 444 si 333, 4444 si 3333, 44444 si 33333, 444444 si 333333, etc. 

Este o VIBRAȚIE, este o unda care creaza tesatura cu spatiu si timp, cu patratul 4 si triunghiul 3."

Sursa- Adrian Aciobanitei,
Grup- OM... Frecvența, Univers, Creație

Aurul Monoatomic – elixirul tinereții
“În anul 1976, un agricultor face o descoperire care a stârnit interesul specialiștilor. El a observat că pe terenul său culturile nu mai creșteau, se uscau. A făcut o analiză a solului și a descoperit că acesta conține o cantitate ridicată de sodiu.
El a fost sfătuit să injecteze în sol acid sulfuric pentru a disloca cantitățile de sodiu. La scurt timp, el a observat că pe sol s-au format conglomerate de culoare albă care străluceau în lumina puternică a soarelui.
Ceea ce era și mai curios a fost faptul că aceste conglomerate dispăreau, după care se formau din nou. A dus probe din acest conglomerat la un laborator din Arizona și rezultatul analizelor a fost că se formase un metal care a fost numit aur monoatomic.
Acest metal avea proprietăți excepționale. Putea transfera capacitatea sa antigravitațională asupra instrumentelor cu care se efectuau măsurători.
Capacitățile magnetice erau deosebite. Specialiștii au susținut că acest metal contravenea legilor fizicii.
De-a lungul istoriei, aurul a fascinat, era considerat metalul pur, era asociat Soarelui. Dispunea de capacități fizice deosebite, iar din punct de vedere energetic aurul pur era un bun conducător și catalizator, radiind un câmp deosebit de puternic, cu o amprentă migraţională înaltă.
Aurul monoatomic sau ORMUS este utilizat cu succes în dezvoltarea proceselor cerebrale, simțurile cunosc o dezvoltare extraordinară, sistemul imunitar se fortifică.
Miraculoasa pulbere albă poate ajuta omul în ascensiunea spirituală. Cele mai vechi atestări ale folosirii aurului în medicină provin din Alexandria, Egipt.
Egiptenii consumau aur pentru purificarea corporală, mentală și spirituală. Alchimiștii erau convinși că aurul este un metal mistic.
Aurul metalic este supus unui proces de transformare ce are ca rezultat ruperea legăturii de valență dintre atomi și devine monoatomic. Este hidrosolubil și nu mai conține nici o structură metalică.
Aurul monoatomic are o legătură nemijlocită cu Enoch la evrei, Hermes la greci și Toth la egipteni. Aceștia au ingerat picături albe și au devenit nemuritori.
Nici România nu a fost ocolită de fenomenul aurului monoatomic. Enigmaticul scriitor, Radu Cinamar susține că în Bucegi a fost descoperită o amforă în care se afla aur monoatomic. Implicarea americanilor dar și a masonilor în această descoperire a ridicat multe semne de întrebare.
Totul a fost ținut secret. Ne întrebăm dacă este adevărată ipoteza conform căreia aurul monoatomic provoacă un proces de întinerire, de longevitate?
Se spune că pulberea de aur monoatomic descoperită în Bucegi este fabricată după o tehnică a atlanţilor. Din păcate, românii au ascuns sau negat această știre, cu toate că sunt martori și specialiști străini care susțin contrariul. Asistăm și în România la fenomenul de istorie interzisă.”[1]
Aurul Monoatomic – elixirul tinereții
In cazul descoperirii Salii Proiectii din Muntii Bucegi, din august 2003, tot aurul monoatomic a fost punctul fierbinte al descoperirii, nu neaparat tehnologia avansata de acolo, desi si aceasta are importanta ei incontestabila.
“La o distanţă de vreo zece metri după tabloul de comandă am ajuns la un pătrat foarte mare, delimitat în materialul de pe sol. Latura pătratului măsura cam trei metri, iar suprafaţa lui, perfect netedă, era de culoare gal-ben-aurie. în mijloc era un mic dom, cu înălţimea de aproximativ cincisprezece centimetri, care prezenta o fantă în partea superioară, înaintea domului, aşezat direct pe suprafaţa pătratului se afla un recipient de forma unei amfore antice, cam de jumătate de metru înălţime.
— Conţinutul amforei reprezintă unul dintre punctele forte ale descoperirii, mi-a explicat Cezar. Personal, înclin să cred că aceasta este ceea ce îşi dorea cu atâta ardoare venerabilul Massini pentru el şi pentru elita masonilor.
Amfora nu avea modele şi nici inscripţii. Se vedea că era fabricată dintr-un metal special, de culoare roşiatică şi nu avea toarte. Capacul elegant nu lăsa să fie văzut conţinutul. Cezar 1-a ridicat şi atunci, aplecându-mă înainte am putut discerne în interior un praf strălucitor, foarte fin, de culoare albă. în mod curios, pereţii interiori ai amforei radiau discret o uşoară lumină albastră, care scotea şi mai mult în evidenţă sclipirile aproape magice ale pulberii albe.
— S-a analizat o mostră din această pulbere, mi-a explicat Cezar. Cercetătorii americani au rămas conster¬naţi să constate că ea reprezintă o structură cristalină necunoscută a aurului monoatomic. Acesta reprezintă un derivat al aurului, care are culoarea alb-strălucitoare şi atomii plasaţi într-o reţea bidimensională, spre deosebire de aurul obişnuit, care are culoarea galbenă şi atomii plasaţi în reţea tridimensională.
Pulberea de aur monoatomic este foarte dificil de obţinut, mai ales în for¬mula de puritate foarte mare, aşa cum o prezintă unele texte antice şi puţinele referiri alchimice autentice din perioada Evului Mediu. Practic vorbind, ştiinţa actuală nu a putut obţine până în prezent această puritate extraordinară a pulberei de aur monoatomic, dar chiar şi în acest caz au fost observate efecte terapeutice incredibile asupra ţesuturilor vii, în special în ceea ce priveşte capacitatea lor de regenerare.
De aceea există încă foarte puţine surse de informare cu privire la tehnologia de obţinere a aurului monoatomic şi din câte am înţeles de la unul dintre savanţii americani, există un mare interes din partea NASA pentru cercetarea în această direcţie, întrucât au fost investite fonduri uriaşe. Nu auzisem niciodată, până în acel moment, despre aurul monoatomic şi nici nu îmi era prea clar la ce poate fi întrebuinţat.
— Dar de ce manifestă unele persoane aşa mare interes pentru această pulbere? l-am întrebat pe Cezar. L-ai anunţat pe senior Massini de existenţa aurului?
— Venerabilul era informat încă înainte de a se pătrunde aici despre pulberea din amforă. Nu ştiu cum, nu ştiu de unde avea elita masonilor asemenea surse de informare, dar în mod sigur ea cunoştea de mult existenţa pulberei monoatomice în acest loc. M-am întrebat şi eu de ce senior Massini era atât de interesat să intre în posesia ei.
Am discutat cu savanţii noştri şi cu cei americani, care se pare că sunt mai în temă cu acest subiect. Mi-au spus că, în forma ei pură, pulberea stimulează foarte mult anumite fluxuri şi schimburi energetice la nivel celular şi mai ales la nivel neuronal. Cu alte cuvinte ea provoacă un proces foarte accelerat de întinerire. Ei mi-au destăinuit că, teoretic, un om poate să trăiască în acelaşi corp fizic timp de mai multe mii de ani, cu condiţia să consume, la anumite intervale de timp şi într-o cantitate bine determinată, această pulbere.
Este uluitor şi aproape de neconceput pentru condiţia şi mentalitatea omului contemporan, dar aceasta explică multe aspecte enigmatice din istoria omenirii, legate de longevitatea incredibilă a unor personaje importante şi, de asemenea, luminează intenţiile ascunse ale elitei mondiale a masonilor. Îmi pierise graiul de surpriză. Am rămas ţintuit în loc, aşteptând şi alte explicaţii de la Cezar.
— Tehnologia modernă nu ne permite încă să obţinem puritatea pulberii monoatomice, care este necesară pentru declanşarea procesului energetic general de revitalizare şi întinerire a trupului. Mai mult decât atât, analiza eşantionului din această pulbere a arătat că atomii de aur sunt dispuşi într-o reţea plană, dar ei sunt combinaţi cu atomii unui alt element care nu este cunoscut încă pe Pământ.
Aceasta complică şi mai mult lucrurile, deoarece nu se ştie ce alte caracteristici prezintă pulberea, în afara celor menţionate în textele din antichitate, pe care de altfel savanţii conservatori le ignoră în totalitate.”
De asemenea, aur monoatomic se mai afla si in Camera Inregistrarilor de sub Sarmizegetusa, in Muntii Buzaului, in Muntele Ceahlau, in Muntii Apuseni, in Muntii Fagaras, in Muntii Suraenu, in Muntii Orastie, dar si in Muntele Godeanu. Pe langa aurul monoatomic, aici se ascund tezaure vechi de mii de ani, constand intr-o tehnologie avansata, mult fata de ceea ce cunoaste omenirea in prezent
Si la Cheia au loc fenomene stranii.
Astfel pe data de 6 februarie 2020 a avut loc un dezastru, imaginile amintesc de proporțiile exploziei de la Tunguska, Rusia, din 1908. Atunci, un meteorit a produs o explozie echivalentă cu forța a 20 de bombe atomice și a spulberat aproxim 80.000.000 de copaci, pe o suprafață de 2.150 de km pătrați.
Ce a lăsat în urmă în Tunguska meteoritul, putem să vedem aici în România, în 2020, lângă Cheia. O întreagă pădure de brădet a fost rasă de pe suprafaţa pământului. Oriunde te uiţi în stânga sau în dreapta vezi doborâtură. Nu vă imaginaţi că vorbim despre arbori bătrâni. Sunt brazi tineri cu diametrul de 30-40 cm, brazi viguroşi, care au stat în picioare zeci de ani la rând, au trecut prin atâtea ierni, perioade de viscol şi nu s-a întâmplat nimic”, a relatat un reporter de televiziune de la fata locului. Pădurea este făcută praf pe o întindere de zeci de hectare şi sunt probabil sute de copaci rupţi sau mutilaţi. Este ca şi cum ceva ca o bombă atomică ar fi explodat în mijlocul pădurii, sau ca şi cum ar fi căzut un meteorit.Credeti ca este ceva intamplator?
Daca nu s-ar fi activat acele antene, in acele momente cand trebuia sa se finalizeze cu luna plina si luna noua o forma completa de cub in acea forma de tor, altfel ar fi fost realitatea intregului Pamant.
Nu credeti? Incercati sa aflati alt raspuns legat de aceste antene si de fenomenele care apar in aceste locuri.
Fenomenul se datoreaza alinierii unor geometrii. Cand se intalnesc colturile de la un triunghi cu cele de la patrat atunci au loc niste transferuri de energii ale acestor retele cu 3 si cu 4.
Si nu va asteptati sa vedeti aceste geometrii cu ochelarii vechi.

Oriunde asezi o cruce in aceasta dimensiune, fractalii de lumina construiesc un tor in care exista puncte extreme pe cele 6 forme de infinit rasucit.
Si aceste puncte extreme sunt 3 cruci si 4 triunghiuri, care migreaza, forma de cruce spre stanga si forma de triunghi spre dreapta.
La 4 cicluri ale formei de triunghi si la 3 cicluri a formei de patrat se recreaza o alta forma a dimensiunii spatio-temporale.
Atentie nu este vorba de 4 sau 3 cicluri lunare ci este vorba de mai multe cicluri care pe forma semnului de infinit rasucit, creat de luna si soare, se aseaza triunghiuri, patrate si ar urma pentagoane in aceste combinatii de 5,4 si 3.

Astfel blocarea portilor stelare se obtine intr-o anumita masura prin generarea unor frecvente perturbatoare in apropierea acestora.

Deci există o modalitate destul de simplă de a bloca aceste uși și asa o mare parte a porților stelare ale Pământului raman închise de către extratereştrii reptilieni și de servitorii lor „micii cenuşii” pentru a împiedica orice intruziune externă.
Asa ramanem incarcerati mereu. Aceşti extratereștri numiți în mod obișnuit „micii cenuşii” au fost creaţi prin manipulare genetică de către reptilieni și sunt un fel de muncitori ai lor. ....
Cel mai mare secret al omenirii este ca Pamantul se afla sub conducerea Imparatiei Raului de foarte, foarte mult timp.
Imparatia Tatalui domnului Iisus este din alta Lume, nu este aici!
Aici sufletele din noi sunt in inchisoare si reprezinta niste baterii, tot de foarte , foarte mult timp. Si totul se intampla sub ochii nostri adormiti.
Trebuie retinut ca realitatea este crunta dar continuand cu intelegerea ei si a adevaratei noastre naturi descoperim si maretia pentru care trebuie luptat.Cum?
Prin dobandirea unei anumite stari mentale.Doar atat.Tocmai de aceea cu aceste antene suntem bruiati mereu.
Crestem noi, atunci cresc si ei, cum ? Pai, exista 5D dar se implementeaza in paralel si 5G.Totul este dual si apoi din nou dual la acel dual care devine un intreg…..Asa a avut loc evolutia si cu noi pana aici doar ca a lucrat crucea, adica 4 care si aceasta a fost duala prin marea schisma…

Dar eu zic ca sufletul nostru este si poate fi ceva cu mult peste aceste geometrii.
Sufletul este perfectiunea evolutiei, este sfera care cuprinde infinite geometrii, nu doar patrat, triunghi si pentagon si este valabil pentru cel care il mai are acum.

Considerati acest articol SF ca sa-l puteti intr-un fel digera.
Adrian Aciobanitei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro