duminică, 28 noiembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ Zi de sarbatoare 28 11 2021

   

28 11 2021 
La asfintit  , dupa 16 20 , salutati  chemarea stramoseasca !

Dati click si vizionati pe you tube :

DA . SOARELE VA RASARI DIN NOU .
VREAU SA FIE CLAR PT TOATA LUMEA . CIND RAUL A LOVIT UNIVERSUL .......A IMPARTIT LUMILE UNIVERSALE IN DOUA ......
TOT ASA CUM ACEASTA .....'''''PANDEMIE'''' NUMITA COVID ....A IMPARTIT LUMEA IN DOUA . FIECARE NATIUNE UNIVERSALA ......SI-A AVUT BUNII EI SI RAII EI .

INAINTE CA PE TERRA SA APARA CASTELE PREOTESTI SI SOCIETATILE SECRETE .......TOTI STIAU CA CEEA CE NOI NUMIM ASTAZI ......SISTEMUL NOSTRU SOLAR .......SE NUMEA .....CONSTELATIA SARPELUI SBURATOR , IN VECHEA LIMBA COMUNA TUTUROR ......ASALAMANDRAXIA .

TERRA , A 7-A PLANETA DIN CONSTELATIE ....ESTE CAPITALA SI DIN ACEST MOTIV .....AICI S-AU DUS LUPTE CRINCENE . CINE DETINEA CAPITALA ......DETINEA CHEILE CONSTELATIEI .

CONSTELATIA SARPELUI SBURATOR .....ESTE O COPIE MAI MICA A CONSTELATIEI DRAGONULUI CARE SE VEDE SUS PE CER .....INTRE URSA MARE SI URSA MICA ( CARUL MARE SI CARUL MIC IN LIMBAJ POPULAR ).

IN ACEASTA BATALIE DINTRE BINE SI RAU .......AU LUAT NASTERE DOUA ORDINE ALE DRAGONULUI . UNUL LUPTA PENTRU BINE CELALALT PT CEI RAI , SI AVEAU EMBLEME DIFERITE DUPA CUM VETI VEDEA .
DEASEMENEA .....AU LUAT NASTERE DOUA ORDINE ALE FRATIEI SARPELUI . UNUL BUN SI LEGITIM .....ALTUL RAU SI ILEGITIM .
TOTODATA AU LUAT NASTERE SI ALTE ORDINE SAU FRATII DUPA NUMELE CONSTELATIILOR CARE COMPUN GALAXIA CUNOSCUTA DE NOI CU NUMELE .....GALAXIA CALEA LACTEE CARE ARE FORMA TEHNICA DE SVASTICA .

UMANITATEA A FOST MINTITA, PAMANTUL NOSTRU - PAMANTUL DE MIJLOC ESTE IN INTERIORUL UNUI POTIR....
INTR-ADEVAR TERRA ESTE O SFERA DAR NOI NU SUNTEM PE EXTERIORUL EI...

CONTINENTELE UNUL IN PRELUNGIREA CELUILALT FORMEAZA UN SARPE....

OAMENI BUNI UNITI-VA SI LUATI-VA ADEVARUL INAPOI... UNITI-VA SI DISTRUGETI CASTELE PREOTESTI CARE AU TINUT UMANITATEA IN INTUNERIC...
......../

TERRA ESTE ASEMENI UNUI POTIR ......IAR PAMINTUL PE CARE STAM NOI .....ESTE IN MIJLOCUL ACESTUI POTIR LA O TREIME DE BAZA SI DOUA TREIMI DE VIRF .


IN CURIND IO AS THAARQ UN AG WHAALHALENSSIS REGE AL AGATHIRSILOR CU TOTEMUL SARPELUI , LUPTATOR AL ORDINULUI DRAGONULUI ......O SOCIETATE DE OAMENI DE STIINTA SI MILITARI
CUNOSCUT IN ROMANIA CU NUMELE DE tirca valentin VA FACE UN FILM NUMIT ......AGARTHA -THAARQTARIA .
IN LIMBA VECHE THAAR INSEAMNA 7 Q =SARPE , TAR =IMPERIU . LIMBA VECHE ESTE FOARTE COMPLEXA SI ARE FOARTE MULTE SENSURI .
LITERELE SUNT IN ACELASI TIMP SI HARTI TEHNICE CARE VIZEAZA DIRECT PLANETA TERRA .
ACEST FILM VA LUMINA LUMEA SI VA FACE SA DISPARA TOATE RAZBOAIELE .....DEOARECE .....OAMENII VOR AFLA CU ADEVARAT CINE SUNT EI . CIND VOR AFLA ......VOR STI SI CE TREBUIE SA FACA , SI FIECARE VA RAMINE IN DREPTUL LUI RESPECTIND DREPTURILE CELORLALTI .

TERRA ARE O FORMA FOARTE TEHNICA DE POTIR ,IAR NOI SUNTEM IN INTERIORUL ACESTUI POTIR LA O TREIME DE BAZA SI 2 TREIMI DE VIRF . CONTINENTELE INCEPIND CU AFRICA ASIA EUROPA SI AMERICILE IMPREUNA FORMEAZA UN SARPE .

ANTICII .....INAINTE CA FANATICII RELIGIOSI CRESTINI CONDUSI DE KIRIL SA DEA FOC BIBLIOTECII DIN ALEXANDRIA OMORIND TOTI OAMENII DE STIINTA GASITI ACOLO STIAU CA CEEA CE NUMIM NOI SISTEM SOLAR SE NUMEA COSTELATIA SARPELUI SBURATOR .( ASALAMANDRAXIA ).

PE SARPELE DIN INTERIORUL POTIRULUI ERAU 17 REGIUNI
IAR AGARTHA THAARQTARIA .....ERA CE DE A 7 -A PRECUM SI CAPITALA .

ASEMENI PAPUSILOR .....MATRIOSKA .....A -7- REGIUNE DIN AGARTHA AVEA TOTEMUL SARPELUI , IAR REGELE ACESTUL TINUT ERA SI MARE SUVERAN .AL TERREI .

SARPELE A FOST DEMONIZAT DE CASTELE PREOTESTI CARE AU FURAT OAMENILOR UN ADEVAR STIINTIFIC LESNE DE INTELES , ADEVAR BAZAT PE IMAGINI SI CIFRE .

IN AFRICA exista UN GRUP DE MUNTI , SUNT NUMITI DRAKENBERG .
MULTI DINTRE VOI ATI AUZIT DE GARDA PRETORIANA ( PRAETORIA ).
ACOLO FORTELE RAULUI SI-AU FACUT SEDIU INLOCUIDU-I PE CEI LEGITIMI .

SIGISMUND DE LUXEMBURG A INFIINTAT UN ORDIN AL DRAGONULUI PE CARE L-AU CONTRAPUS CELUI LEGITIM CE AVEA SEDIUL IN MUNTII CARPATI , CARE AU FORMA DE DRAGON FIIND SUB CONSTELATIA DRAGONULUI .

SI ACUM .....ATENTIE . CEL CUNOSCUT CU NUMELE DE NICOLAE CEAUS-escu (DE FAPT A FOST MARIN CEAUSESCU ) ......FIINDCA A PLATIT DATORIA TARII NOASTRE .....MEMBRU AL ORDINULUI DRAGONULUI LEGITIM ......A FOST UCIS LA JONNESBURG IN ANUL .....ATENTIE .....1988 DE CATRE GARDA ELVETIANA A VATICANULUI ( FOSTA GARDA PRETORIANA ) CONDUSA DE ......GHICITI CINE ????? NICOLAS deVERRE de DRAKENBERG ,LA ORDINUL LUI EDMOND de ROTHSCHILD SI DE GARZILE PERSONALE ALE LUI MIHAIL GORBACIOV ......
FARA STIREA FOSTULUI KGB . RETINETI . FARA STIREA KGB -ului .

IN CADRUL PAMINTULUI PE CARE STAM NOI, CAPITALA ESTE AGARTHA SAU IMPERIUL THAARTAR ( AL 7LEA IMPERIU -THAAR =7 TAR =IMPERIU). IN CADRUL IMPERIUL THAAR TAR ......CAPITALA IMPERIULUI .....ERA TARIMUL SARPELUI .......CARE SE INTINDEA DE LA OLT ( ALT IN VECHEA LIMBA ) .......PINA IN INSULA SERPILOR .

AGARTHA ERA CUPRINSA INTRE MAREA NEAGRA SI PADUREA NEAGRA DE UNDE IZVORASTE DUNAREA , SI ATENTIE ......INTRE ......CIMPIA NEAGRA ( CRIMEEA ) SI PODISUL NEGRU IN SICILIA . ATIT MAREA NEAGRA CIT SI CRIMEEA CIT SI PODISUL SI PADUREA ERAU GRANITELE .

CAPITALA A FOST ATACATA DE FORTELE RAULUI INCA DE PE VREMEA REGELUI AGATHIRS......SAARQAPEITHES ( SARPELE DE STINCA ) ZIS SI THAARQAPEITES ( AL 7LEA ) IN VECHEA LIMBA ) S=T =X El a fost REGE IMPLICAT IN CONFLICTUL AGATHIRSO -SCITO-PERSAN ( SCITII SI PERSII FIIND ALTE DOUA IMPERII VECHI EUROPENE ) UNDE AGATHIRSII ERAU ALIATI ALIATI CU SARMATII .

SI ACUM .........sunt IO AS THAARQ UN AG WHAALHALENSSIS ( in limba veche ) .......zis si tirca valentin ......IN LIMBA ROMANA DESCENDENDENT DIN acel SAARQAPEITHES ....SI ASTAZI MA PREZINT .
LUPT IMPOTRIVA RAULUI CARE S-A ABATUT ASUPRA NOASTRA ......SI SUNT VENIT SA CER SOCOTEALA VATICANULUI SI FRANCMASONILOR .....PT MOARTEA MISELEASCA A CELUI NUMIT .....NICOLAE CEAUSESCU SI NU NUMAI .

PT CEI CARE CRED CA ANUMITI OAMENI AU APARUT ASA DEGEABA PE AICI .......SPUN CA CEL NUMIT VLADIMIR PUTIN ......ESTE DESCENDENT DIRECT .....DIN TARUL (IMPARATUL ) SARMATIEI CARE FIX ASTAZI IN URMA CU 2500 DE ANI ....... A VENIT ALATURI DE SAARQAPEITHES SA TRAGA SABIA INTRU APARAREA CAPITALEI PAMINTULUI DE MIJLOC .

ACUM ......IN ACEASTA PERIOADA TULBURE ......TREBUIE SA STITI CA .......ABSOLUT TOATE SPIRITELE IMPLICATE DEA LUNGUL TIMPULUI IN BATALIA DINTRE BINE SI RAU .......SUNT VENITE SA ISI INCHEIE SOCOTELILE ......ODATA PT TOTDEAUNA .

REGULILE S-AU SCHIMBAT .....SI NU NE MAI BATEM IN SABII .....CI NE BATEM IN CODURI .

IAR NOI AVEM CODUL AGARTHEI SAU CODUL THAARTAR . . SPERAM CA SOARELE VA RASARI DIN NOU PT UMANITATE . SOLIBONA .

IN URMA CU 2500 DE ANI ......LINGA FINTINA DRAGONULUI DIN CONSTANTA S-AU INTILNIT SUVERANII AGARTHEI SI SARMATIEI .....PT ALIANTA INTRU APARAREA ACESTUI PAMINT .

PS . PINA ASTAZI .....eu tirca valentin NU AM CERUT NIMANUI SA DISTRIBUIE NIMIC DE PE ACEASTA PAGINA PE CARE AM CREAT-O CA UN POST TV (tirca valentin ).

ASTAZI INSA ........VA ROG ......SI CHIAR VA CER ......TUTUROR CELOR CADE GINDITI ........SA DISTIBUITI ......SOLIBONA ......IMPREUNA CU ACEST COMENTARIU CARE ESTE CAM .....'''''IMPRASTIAT '''' dpvd LINGVISTIC ........INSA ESTE CODUL .......CARE VA VA FACE SA INTELEGETI TOT .....SI CARE VA AJUTA UMANITATEA SA SE RIDICE DIN GENUNCHI .

UNIVERSUL A INTINS NISTE FUNII DE SALVARE ......SI SUNT AICI SA NE AJUTE .....SA NE AJUTAM .
ESTE MULTA CONFUZIE .....DEOARECE AGARTHA SAU THAARTARIA ........A FOST MUTATA PE HARTILE ASA ZIS OFICIALE .....SI ADEVARUL A FOST INTORS IN OGLINDA ......TOCMAI PT A CREEA CONFUZIE . INSA DACA URMARITI POSTARILE ......O SA INTELEGETI

AFRICA EUROPA ASIA AMERICA DE NORD si AMERICA LATINA .....TERITORIAL FORMEAZA UN SARPE ......SI ASTA ESTE .......EVIDENT.

O ZI MINUNATA VA DORESC LA TOTI .

   

Sfinxul daruieste sau ia....toate dupa merit ....

Ziua care a schimbat viața unui "OM" 🐺❤
Oameni buni, GRIJĂ MAAAARE la ce vă doriți și vine din SUFLET !!!
...vă spun EU, cu SIGURANȚĂ o să dați o bună zi peste SURPRIZA PERFECTĂ 😉
Ps: pozele din 28.Aug.2021
LaMulțiAni Neam Frumos 🐺💙💛❤
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro