luni, 15 noiembrie 2021

Apolon Aesus si Energia Tahionica

 

❤️💛💙Apolon Aesus si Energia Tahionica
Multi considera inca un mister modul in care actiona Iisus ( numele Real al Lui este Apolon-Aesus ).

Unii spun ca EL folosea Nucleoidele- a treia componenta a sangelui, acestea fiind fiinte subatomice incadrate intre atomi si tahioni mai aproape de tahioni😏
Ca fapt divers, acestea sunt responsabile cu constructia trupului viitorului copil, cu descompunerea trupui dupa moarte SAU cu translatarea trupului odata cu sufletul asa cum s a evidentiat deja, asta e legata direct de nivelul de constiinta atins.

Altii spun ca EL folosea Energia Tahionica, care constituie si anima si Piramida de Theolit din Caraiman.
Ambele variante sunt reale, corecte!
Sa vorbim acum, despre cum folosea EL energia tahionica,
Energia Tahionica a fost-este-ramane energia cu care EL manifesta orice, pe care EL a folosit o pentru a realiza evenimentele pe care unii le numesc miracole.
Energia tahionica este subatomica, se misca cu viteza de 27 de ori mai mare decat viteza luminii, este energia Tinta-gandul Curat si Precis al mentalului cognitiv, cand vibreaza la frecventa inalta a iubirii.
⚡IATA DE CE atunci cand lucrurile nu curg natural in viata iar cineva e ecranat de frica si ego se ajunge in gaura neagra a "impresiilor artistice despre viata" total pe alt drum decat cel firesc si luminos in care Energia tahionica a mentalului vibreaza la frecventa inalta a Iubirii.
De asta s a spus, cand iubire nu e, nimic nu e pentru ca liantul lipseste iar mentalul ajunge dominat de ego cu toate fatetele lui.⚡
EL a demonstrat ca prin vibrarea, la frecventa foarte inalta a iubirii, mintea poate directiona energia tahionica, energia gandirii, pentru a ridica energia vitala a bolnavilor, efectuand cure extraordinare si chiar ridicandu i din moarte, sau pentru a creste frecventa proprie de vibratie a apei pana la transformarea ei în vin si cate si mai cate....
LUI i s a spus pana si direct "fa o minune, fa o acum", iar EL a raspuns, "faptul ca EU sunt aici cu Tine, iata MINUNEA", asadar sa pretuim ce avem langa noi ca

cineva intelept si batran de zile spunea: "poti pierde lantul ca gasesti altul, dar daca ai pierdut diamantul iti pierzi lumina din tine"
😏
❤️💛💙


Cristian Alexandru
12h ·



Cei 4 Stalpi Feminini de Lumina Pura, din jurul lui Apolon-Aesus

Unii ii atribuie o legenda, de altfel una dintre cele mai vechi, acestor 5 Entitati de lumina pura care toate alcatuiesc Sursa. Ele sunt toate capacitive pe spiritual in oricare plan sau dimensiune, a mai ramas doar aici sa se faca ultimele acordaje finale.
Spun asta pentru ca sunt unii zelosi care incearca in orice fel sa intarzie in multe feluri acest proces, desi stiu ca ii va costa mult asta.

Dinamica Energiei Celor 4+1 este ca Energia Sacra Primordiala este produsa de Entitatea Masculina-se reflecta simultan in Toate Cele 4 Entitati Feminine-se disipeaza in toata creatia-se intoarce inapoi tot prin ele la Emitent
...acest Proces are loc de cand a fost totul creat, iar odata ce se opreste, dispare totul, pentru ca asta Intretine Viata si totul cu Energia Primordiala! Totul este Energie in Creatie, nu altceva!
Acest Proces de Dinamica Energetica Cuantica de cel mai inalt nivel, tine Viu COSMOSUL, Creatia in integralitatea ei cu tot ce vietuieste si o anima.
Cei 5 percep-cunosc-recunosc-accepta Lumina din Fiecare dintre Ei. 
Tot asa cand oricare alta fiinta percepe pe Unul dintre Ei sau pe Toti poate vedea cunoaste recunoaste si accepta Lumina din Fiecare si din toti Cei 5.
Acesta e idealul la care se ajunge mereu, pentru ca in realitate mai sunt de facut ultimele acordaje pe nivel de acceptare!
AUDI-NOS
1 STALPUL ENTITATEA MASCULINA PRIMORDIALA
2-3-4-5 RELEELE ENTITATI FEMININE PRIMORDIALE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro