sâmbătă, 6 noiembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ Arest

 

Ce vedeți la televizor e o defilare de clone,sosii/ dubluri sau imagini trucate pe calculator (CGI) ce personifică o mulțime de personaje corupte, sataniste, globaliste care au fost deja arestate sau executate ptr crime împotriva umanității, trafic uman!
Sosiile și clonele îi întruchipează pe:
Iohanis, Câțu, Boc, Arahat....
toate casele regale europene, regina Angliei, Papa, cardinali de la Vatican,
premierul Macrou ,Boris johnson, cancelara Anghela Merkel, guverne , Biden, Obama, Clinton cu nevasta Hillary, Nansi Peloși , Bush, Soroș, Rotchilds, Rockefellers, președintele ocult al Forumului Economic mondial satanist Klaus Schwab, personaje renumite de la Hollywood , cântăreți( Madonna, lady Gaga...) Etc....!
Uneori când situația dificilă o impune ( de ex. o clonă e defectă și nu poate fi remediată de urgență..) unii dintre cei din arest sunt aduși ca să țină câte o cuvântare ( speech ) forțați de către patrioți Q ca să vorbească conform scenariului ptr a depune vreo lămurire anume, sau să interpreteze rolul ocultei ....să nu uităm că se duce un război contra-informațional de inducere în eroare până când vor fi prinși și arestați toți pionii cabal vizați!
E un scenariu complex greu de înțeles ptr cei mai mulți !
Totul se desfășoară pe etape ptr a putea fi găsiți și arestați toți cabalii și slugoii lor din fiecare țară!
E o strategie de război bine elaborată și pusă la punct de-a lungul a câtorva decenii de către fondatorii Q militar.
Există și victime colaterale, doar suntem într-un război cu oculta.
Lupta se duce pe întreg globul pământesc atât la sol, aer cât și în subteran de către forțele speciale militare multinaționale Q din care fac parte doar ELITE MILITARE din peste 17 țări, inclusiv din Coreea de Nord, China.
MOMENTAN SE DUC LUPTE DISPERATE ÎN AUSTRALIA PTR DISTRUGEREA GUVERNULUI DICTATORIAL INSTAURAT ACOLO. .. ȘI ÎN CHINA PENTRU ANIHILAREA PARTIDULUI COMUNIST CHINEZ.
Cele mai bune elite militare Q împreună cu elite militare taiwaneze luptă împotriva ocultei chineze ( PCC ....!
În Europa curățarea mlaștinii e pe sfârșite. Q deține controlul.
În fiecare țară din Europa, localnicii văd blindate, mașini militare multinaționale globale pe șosele , elicoptere chiar și noaptea când au loc multe operațiuni speciale militare de vânare , prindere și arestare a sataniștilor ..!!
Trump ne trasmite clar să evităm injectările criminale ale deep state și să nu ne pierdem încrederea în Q deoarece victoria e de partea patrioților!

Rog apasati Vezi pe FACEBOOK

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro