marți, 16 noiembrie 2021

Puterea lu Cinci ~ Gandurile si Faptele

 




Daniel Găucan  comentat

20h 
Am primit informatia ca dupa eclipsa de Luna 19 noiembrie, in perioada 21-24 noiembrie 2021, vom fi sub influenta unor noi descarcari de coduri.
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021.
Portal 12 12 2021
Solstitiu 21 12 2021
Anul acesta vor mai fi noi descarcari de coduri de intensitate mai mare si in perioada 18-25 decembrie 2021.
Este foarte important sa reusim sa ne retragem din lumea 3D, cat de mult putem.

Pentru unii vor fi "muma" aceste descarcari, iar pentru altii "ciuma"...scoate la suprafata toate lectiile neinvatate, toate fricile etc
Starile de irascibilitate vor fi cele mai des intalnite.
Pot aparea stari de depresie, lehamite de tot si toate...

Si mai am un mesaj pentru cei care ne conduc acum:

aveti timp pana pe 14 martie 2022, sa va schimbati si sa va ajutati semenii.
Nu-mi doresc sa fiu in pielea lor ....
Este posibil sa "explodeze mamaliga" in aceasta perioada, atat in Romania, cat si pe toata Planeta ❤

P.S Puneti in practica toata teoria pe care o stiti, ca sa ramaneti in echilibru.
❤️💛💙Gandurile si Faptele
Scriam in o postare recenta- Triunghiul de Aur, ca este alcatuit din Mentalul cognitiv-Suflet-Inima.
Astazi va reAmintesc CEVA deosebit, ca functie si aplicabilitate!
Zi de zi de la nasterea si pana la moartea, gandurile si faptele sunt imprimate in Suflet si de aici duplicate in Inima.
Acesta este bagajul informational cu care se pleaca si care plaseaza Fiecare Suflet in Intuneric sau Lumina conform cu vibratia scazuta sau ridicata a bagajului informational, evaluata instantaneu la moarte, decorporalizare.
Fiecare este propriul lui Judecator! Fiecare se plaseaza, conform cu ce a Gandit si a Facut lui si celor din jur, in Intuneric sau in Lumina.
⚡RESPONSABILITATEA DE A RAMANE IN LUMINA SI CONECTAT PERMANENT CU SURSA ESTE A FIECAREI FIINTE⚡
De asta, va tot indemn...reAmintiVA Ce sunteti, Cine sunteti si Ce puteti face!

⚡Coborarea Simultana in Suflet si Inima dupa 11.11.2021 este posibila si se poate face
in moduri simple, importanta este starea din acel moment si sa se decida asta. Ca este cu ochii inchisi, cu ei deschisi, in meditatie sau in alte feluri,
important este sa vreti sa coborati adanc in voi si sa fiti pregatiti pentru Haloweenul Personal😁

...acolo se vede clar Care decizii au apartinut voua si care nu, Cine v a manipulat, folosit-inger, demon sau altii si de ce ati fost folosit...se vede tot!...intentia, scopul, directia, motivatia.

In Suflet si Inima nu are acces decat Lumina, Intunericul doar in mentalul cognitiv si se manifesta prin ego, frica, orgoliu si altele, se stiu bine...⚡
Bagajul informational de care vorbeam, din Suflet se duplica in Inima si de aici in Sursa, aici existand informatia despre voiajul, experienta si constiinta fiecarei fiinte de cand a fost creata.
Sursa-Creatorii au creat Fiintele perfect functionale si capacitive, dupa "chipul si asemanarea noastra"😏..suna cunoscut, chiar familiar la unii, nu?...
Ca atare Fiintele Sunt CoCreatori! ...si raman asa atata timp cat nu uita Ce sunt, Cine sunt, Ce pot si CUI APARTIN!

Aspectul, Cui Apartin, tine de Pastrarea Legaturii Permanente Energetice cu Sursa prin Inima-Suflet-Mentalul Cognitiv, Triunghiul de Aur functional permanent fara bresa!

Asta s a uitat, pe unii nu i a mai interesat, altii au pactizat si altele...variantele pe fond de Tentatii ale Exteriorului de departarea de Sursa a fiintelor sunt multe.
⚡SINELE SUPERIOR ESTE IN INIMA⚡
*asta se ascunde cu strajnicie, nu se recunoaste sau e denigrata ca informatie, dar exact asa este!
Ca atare oricare Fiinta incarnata sau intrupata este Completa in Interior!

Acolo are Toate Resursele necesare pentru ORICE, ca sa manifeste la Exterior pe fond de Iubire si cu Energia Tahionica (revedeti postarea).

Sa va fie de folos!
❤️💛💙


Misiunea cu care orice Om se intrupeaza in scoala numita PAMANT este ca SA SE TREZEASCA ,,,,,,, fiecare in ritmul sau , si cu viteza sa !
PAMANTUL MATERIAL este o rezerva cosmica de terapie intensiva , din sectia medicala de REANIMARE DIVINA ……
Dar TREZIREA asta nu este chiar asa de usoara si simpla precum ar parea multora !
Deoarece ca sa te trezesti , ai nevoie de un Suport DIVIN Special , asa precum o NAVA de LUMINA ca sa se ridice de la sol , are nevoie de o STRUCTURA DE SUPRASARCINA numita RETEA CARENATA .
Tot asa si la Om este nevoie obligatoriu de MATRIXURI DIVINE FOTONICE de RETELE CRISTALINE SUPORT de SUPRASARCINA pentru Suportul Cosmic al CONSTIINTEI , care este obligata sa transgresioneze de pe SUBCONSTIENTUL 2 pe CONSTIENTUL 1 , sau la cei mai avansati pe CONSTIENTUL 2 , sau la cei si mai avansati pe CONSTIENTUL 3 adica pe SUPERCONSTIENT .
Apoi este nevoie ca FLOAREA SUFLETULUI sa aibe toate PETALELE prezente si iluminate , si obligatoriu acestea sa fie in numar de la minim 13 in sus .
Pentru ca sa poti fi augmentat cu MATRIXURILE FOTONICE DIVINE de RETELE CRISTALINE de catre un SPECIALIST DIVIN , ai nevoie obligatorie de CODURILE LUMINII DIVINE ale INVIERII .
Pe acestea le imprima insasi TATAL CERESC ATOTPUTERNIC , in PETALELE FLORII SUFLETULUI .
De asta esti obligat sa ai floarea intreaga , cu toate petalele la locul lor , si luminoase obligatoriu , si ca numar sa fie un Fibonacci de la 13 in sus .
( Acesta este adevaratul inteles al LOTUSILOR prezenti in toate filosofiile dogmatice orientale ( si nu numai ) , care au pictograme sanskrite sau chineze pe petale ) .
Ca sa meriti sa primesti aceste coduri , ai nevoie de VIRTUTI DIVINE in SUFLET ………….
Care sant acele virtuti ……………..afla fiecare din cele 12 FILOCALII si din SCARA , pe care e obligat sa le citeasca , daca se vrea informat , apoi sa le implineasca , daca se vrea si INVIAT !!!
Pace si Lumina ! ! !


Cathy Ochi de Soim
8m ·



Massimiliano Fat:
Sofi: --- „FEDERAȚIA GALATICĂ CONFIRMĂ: FORȚELE DE LUMINĂ PREIAU... Acesta este începutul unei Confederații Intergalactice, în timp ce Vechiul Sistem se prăbușește în fața ochilor populației Pământului.. .
Federația Galactică confirmă că forțele luminoase preiau controlul...
Trecem într-o stare crescută de trezire în masă... Necredincioșii și populația Pământului controlată de minte intră în prima fază a Trezirii....

Pentru mulți, acesta va fi un șoc și vor experimenta inevitabil noaptea întunecată a sufletului acum...
Acest lucru este necesar pentru a procesa și a scăpa de straturi de programare și credințe false.
Alegerile americane din 2020 au fost folosite pentru a deveni cea mai mare lovitură de stat din istoria lumii Întreaga lume privește cum vechiul sistem este demontat. Corupția crește cu viteză mare... *Aceasta este Bătălia Finală și Victoria Luminii este iminentă.. .
Evenimentele actuale au fost premeditate cu acuratețe, planificate și executate ca o corporație între forțele Luminii și Alianța Pământului... Doar o picătură din acest calibru este suficient de puternică pentru a-i agita și trezi pe cei adormiți...
Evenimentele din 2020 i-au forțat pe mulți să-și reevalueze sistemele de credință. Situația politică din Statele Unite dacă America este punctul culminant al evenimentelor care vor aduce victoria luminii asupra întunericului.
Asta marchează sfârșitul suprem al unui sistem corupt care nu onorează pământul și nu onorează viața.
Acum intri în epoca de aur a planetei Gaia într-un ritm rapid.
Nu te implica în discuții politice cu cei care încă se agață de programarea matricei lor.
V-ar trage în jos și v-ar scădea frecvența.
În acest moment, lucrurile se schimbă rapid și chiar și MSM va fi obligat în curând să raporteze fără prejudecăți. Forțele luminoase sunt în control deplin și vor începe să ajusteze narațiunea acum.
Vi se cere să ajutați prin menținerea frecvenței și menținerea viziunii asupra libertății, păcii și iubirii față de rasa umană. Revelația adevărului este aproape. Tot întunericul iese la lumină. Mulți vor fi devastați și se vor simți pierduți sau prinși în capcană. Programarea este strictă și oamenii de pe pământ se identifică cu credințele lor.
Când aceste credințe încep să fie zdrobite, vor deveni confuze, fără să știe cine sunt. Aici avem nevoie să țineți lumina. Tu ai ales această sarcină. Acesta este motivul pentru care sunteți treji și luminați, ca să fiți purtătorii de lumină, războinicii luminii și observatorii galactici de care semenii voștri pământeni au nevoie acum mai mult ca oricând.
Mulți vor începe să vină la tine, cerând sprijin moral și compasiune în aceste momente stresante. 
Vrem să ne asigurăm că vedeți și apreciați toată munca grea pe care ați depus-o pentru a ajuta la creșterea vibrației Pământului.
Conștiința colectivă este pregătită să primească coduri de lumină mai înalte acum.  ( Va reamintesc de meditatia colectiva 21 12 2021 )
Continuăm să bombardăm Pământul cu raze de lumină fotonice. Aceste coduri poartă o frecvență menită să facă acest proces de tranziție cât mai lin posibil - sau așa cum permite Conștiința Individuală...
Pentru cei care au trecut deja prin procesul Trezirii, aceste coduri le vor activa proiectele și le vor pune pe Ascenta 5D.. . Dizolvarea oficială a vechii paradigme a început, întrucât 'liderii cabalei au căzut în propria capcană'... "".
*Fruntea sus, dragilor! 
Vei uita toate dificultățile pe care le-ai îndurat și vei experimenta Armonia și Iubirea la care nici nu ai visat. 
Abundența lumii tale îți va fi returnată și pusă la picioarele tale.. . ... 
A început... Te iubim. Suntem aici cu tine. Acum avem controlul.

Aceasta este Victoria Luminii asupra întunericului și venirea Noii Ere  pe Gaia... 
A'HO Raggio Aurora ambasadorul Federației Galactice
Massimiliano Grasso III



WWG1WGA
https://t.me/joinchat/aFaAbRpLX6oyODVk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro