miercuri, 23 decembrie 2020

Puterea lui Cinci ~ SFINXUL marturie

 

SFINXUL DIN BUCEGI ÎL REPREZINTĂ PE ENKI.EA ALIAS URANUS/DOMNUL PĂMÂNTULUI, CARE ESTE OMUL MARE, IAR FIUL SĂU, MARDUK.RA ESTE OMUL MIC/SATURN/CRONOS.

ÎNTR-O LEGENDĂ DIN ISLANDA SE ZICE CLAR: "FORȚA ETERNĂ A LUI ODIN STĂ ÎN PIETRE, DAR MAI ALES ÎN PIATRA CEA MARE SUB FORMĂ DE CAP, CARE A FOST ADUSĂ DE ODIN DIN LUMI FOARTE ÎNDEPĂRTATE DIN CERURI NECUNOSCUTE."

SFINXUL DIN BUCEGI VEGHEAZĂ RASELE UMANE ȘI ESTE ARTEFACTUL CEL MAI VECHI DE PE TERRA.  

ESTE AXIS MUNDI NU DOAR AL TERREI CI AL ÎNTREGULUI UNIVERS.

DE REȚINUT CĂ ÎN BUCEGI SE AFLĂ PIATRA ZEILOR!

ADICĂ, SFINXUL DIN BUCEGI ESTE CENTRUL ENERGO - INFORMAȚIONAL NU DOAR AL ROMÂNIEI SAU AL PLANETEI, CI ȘI AL ÎNTREGULUI UNIVERS, AȘA ZISA PIATRĂ A ZEILOR.

ÎNȚELEGEȚI?

 ....MARELE SPAȚIOPORT INTERGALACTIC DIN BUCEGI-BABELE ARATĂ CĂ TERRA ERA LOCUITĂ DE O SINGURĂ CIVILIZAȚIE SUPERAVANSATĂ CU SEDIUL CENTRAL ÎN ȚARA ZEILOR URIAȘI, ROMÂNIA, AJUNSĂ LA UN NIVEL DE DEZVOLTARE ȘI CUNOAȘTERE MULT SUPERIOARĂ CIVILIZAȚIEI LUI EN.LIL/YAHWE.   GELOS PE PROGRESUL OMENIRII, EN.LIL A DECIS AMESTECAREA LIMBILOR.

ÎN CODUL NIBIRIAN AMESTECAREA LIMBILOR ÎNSEAMNĂ:

- RĂZBOI PRIN RADIAȚII PSI, CA OAMENII SĂ NU MAI ȘTIE CE VORBESC UNII CU ALȚII

- RĂZBOI NUCLEAR CARE A DUS LA DISTRUGEREA IMENSULUI SPAȚIOPORT INTERGALACTIC DIN BUCEGI.

ÎN FOTOGRAFII SE VEDE CLAR SFINXUL ȘI BABELE DIN BUCEGI, CARE REPREZINTĂ POARTA ZEILOR ALBI.

IATĂ, AU MAI RĂMAS DOAR STÂLPII DE SUSȚINERE AI MARELUI SPAȚIOPORT INTERGALACTIC CONSTRUIT DE NIBIRIENI!

BABELE sau B.ABEL.E, ADICĂ ABEL ANAGRAMA BELA- BAAL ALIAS ZAMOLXE.

ILIE ALIAS EN.LIL I-A UCIS PE TOȚI PREOȚII DACI COBORÂND FOC DIN CER ȘI DISTRUGÂND TEMPLUL LUI BAAL ALIAS ZAMOLXE ȘI IMENSUL SPAȚIOPORT INTERGALACTIC.

BABYILYIAI - BABEL ÎN LIMBA DACĂ BABY.ILI.AI/BAB.I.LI/BABELE/POARTA ZEILOR ALBI!

ATENȚIE!  ADEVĂRUL ESTE ÎN ISTORIA ANTICĂ ȘI NU ÎN CEA IMPUSĂ DE OCULȚI.

ȘI ÎNCĂ CEVA:

ADEVĂRATA SEMNIFICAȚIE A FENOMENELOR STRANII ÎNTÂMPLATE ÎN BUCEGI ESTE:

EXTRAGEREA ENERGIILOR POZITIVE DIN STRĂINI ȘI REDAREA LOR ROMÂNILOR.

ADICĂ, DIN OAMENII RĂI S-A EXTRAS MATRICEA LUMINOASĂ, PENTRU CĂ ORICE STRĂIN CARE A FĂCUT RĂU ROMÂNIEI SĂ FIE UCIS ÎN ROMÂNIA.

PENTRU STRĂINII CARE AU PĂMÂNT ÎN ROMÂNIA, PĂMÂNTUL NU-ȘI VA MAI DA ROADELE SALE.

ÎN CONCLUZIE, MAI PE ÎNȚELESUL TUTUROR:

SE ACTIVEAZĂ DEJA SPIRALA DIN ADN CARE RĂSPUNDE DE ANULAREA CODULUI  IMPUS DE EN.LIL PENTRU REDUCEREA INTELIGENȚEI UMANE.  ASTA CA SĂ FIE CLAR PT TOATĂ LUMEA! …

                           

Axa Timpului contine toate situatiile ipotetic existente in fiecare dintre cele 13 Universuri deci NIMENI nu a creat vreodata sau va putea crea vreodata ceva cu exceptia Creatorilor adica a Primului Cerc!

Lectia Evolutiei este invatata de toti cei creati. Creatorii Primului Cerc sunt singurele fiinte/entitati situate inafara spariului si timpului.

Odata creata o noua Entitate ea este inclusa in Axa Timpului in Sectorul dedicat ei, iar Numele etern si Codul ADN unic si specific doar acelei fiinte sunt scrise in Cartea Vietii a Universurilor, parte componenta din Axa.

In toamna anului trecut, impreuna cu Il Separatio au fost distrusi 844 de zei primordiali si scosi inafara Timpului inclusiv zeita Isis. Acela a fost Momentul in care Oculta a realizat ca au pierdut Final!


Cuvantul EDEN/RAI inseamna SLAVA ATOTPUTERNICULUI PARINTE ETERN

De fiecare data , la un ciclu complet de 48.000 eoni cosmici , cele 144.000 de protofapturi divine pure , au trebuit sa inceapa un nou periplu , din cauza razboiului dintre LUMINA si intuneric .

In primele 2 razboaie , am putea spune ca intunericul a biruit .

Avem deci :

TARĂ = 48.000 eoni cosmici    periplu cosmic

GAYA = 48.000 eoni cosmici   periplu cosmic

TAR-RA = 48.000 eoni cosmici  urmeaza iar un alt periplu cosmic

De toti sant 144.000 eoni cosmici .

De data asta batalia va fi de 3 x 48000 = 144000 ori mai cumplita , decat pe ŢARĂ si pe GAYA , fiindca acum LUMINA va desfiinta pentru eternitate intunericul cu toti si toate ale sale .


PACE si LUMINA LINA ! ! !


Acum suntem in Faza Finala de curatare a Planetei!

"Frecvența cincimensională este acum complet ancorată pe pământ prin cei care sunt gata să treacă în conștiința 5D ca primul val. Al doilea și al treilea val vor urma în scurt timp.

Înălțarea nu mai este o filozofie . Este realitatea Noului Pământ.

Vechiul sistem de matrice există încă pentru cei care se agață de el. Dar cei care au făcut autoanaliza și munca interioară și au trecut prin nopțile întunecate ale sufletului, sunt cei care trăiesc în realitate în dimensiunea a cincea de acum înainte.


După 29 de ani de cercetări intensive, Dr. Hawkins a ajuns la următoarele rezultate impresionante:

Orice persoană care a atins un nivel mai înalt de conștiință și vibrează pe frecvența optimismului liber de judecată echilibrează energia negativă a 90.000 de oameni care vibrează la un nivel inferior.

                                       

Fiecare persoană care a atins o conștiință superioară și vibrează pe frecvența iubirii pure, aprecierii și respectului pentru toate ființele vii transmută energia negativă de la 750.000 de oameni care vibrează la nivelurile inferioare.

Orice persoană care a atins un nivel mai înalt de conștiință și vibrează pe frecvența iluminării, fericirii și păcii compensează energiile negative ale 10.000.000 de oameni care vibrează la niveluri inferioare.

Orice persoană care a atins un nivel mai înalt de conștientizare și vibrează pe frecvența harului și spiritul lor pur dincolo de corp este unul cu toate ce există si echilibrează energia negativă a 70.000.000 de oameni care vibrează la nivelurile inferioare.

Înțelegi acum de ce vorbim despre atingerea așa-numitei mase critice?

Vezi cum depinde totul de tine? Unde mergem unul, mergem pe toți. Observați cum este interconectat totul?

Cei care îți spun că Federația Galactică sau orice altă ființă înaltă vor veni și te vor salva sunt mincinoși cărora le lipsește integritatea și compasiunea. Vor să te bazezi pe forțe din afara ta, așa că vei continua drama 3D de a-ți oferi puterile altora nebinevoitori.

Cei care spun că nu ai nimic de făcut și totul se va face pentru tine te înșeală voit.

Cei care susțin că toată lumea va ascensiona și că nu există nicio practică, metodă sau instrument pe care trebuie să îl utilizați se pierd în egoismul lor. Ar putea fi și ei leneși, cine știe.

Aveti un singur lucru de facut !   Creșteți-vă frecvența !

Trebuie să lucrezi asupra ta. Cu cât reușiți să vibrați mai sus in frecventa iubirii neconditionate , cu atât veți atrage mai multă abundență în dragoste, sănătate și bogăție și veți ajuta mai mulți oameni, astfel încât ascensiunea va fi accelerată pentru toată lumea.

Trebuie să va aruncați o privire serioasă în oglindă și să vedeți dacă vă puteți regăsi acolo.

Antrenează-te astfel încât tot ceea ce spui, gândești, faci sau acționezi să provină dintr-un joc al iubirii. Examinează-te îndeaproape pe tine și nivelul tău de

Compasiune,

Empatie,

Integritate,

Autenticitate,

Iubire neconditionata și, în cele din urmă,

Lumina interioara

În acest moment, există milioane de oameni necunoscuți care aleargă în confuzie și frică. Sunt îngroziți până la oase. Sunt speriați de moarte. Supraviețuirea lor și, în cele din urmă, zonele de confort sunt amenințate până la bază.

Ai compasiune pentru ei? Cât te costă?  Ce sugerează integritatea ta? Îi ajuți să se ridice sau să-i lași să sufere până se trezesc? Un pic din ambele?   Cât de autentic trăiești ceea ce crezi? Când îți trăiești adevărul autentic, faci această frecvență accesibilă celorlalți, dar ai curajul sa traiesti cu Simplitate si Natura=Dumnezeu ?

Cum simți pentru ceilalți defineste cum vei trai viitorul. Grațios sau Dureros.

Înălțarea nu se va întâmpla mult timp pentru cei cărora nu le pasă de ceilalți și cum ar putea ei să se simtă.  Compasiunea, empatia și integritatea trebuie să fie în concordanță cu iluminarea.

Cei care au aservit rasa umană timp de eoni de timp au un nivel de integritate remarcabil, dar compasiune zero. Deci, atunci când spun că vor face răul, credeți, au un nivel ridicat de integritate, înseamnă ca fac exact așa cum se spune și nu sunt deloc compătimitori cu ceea ce simțiți despre asta. Alti ET malefici au niveluri ridicate de empatie, dar compasiune zero. Acest lucru înseamnă că pot fi 100% empatici, dar vor folosi empatia pentru a vă manipula.

Deoarece ADN-ul umanității a fost redus doar la două spirale funcționale, au fost create in voi blocaje. În plus, societatea a fost spălată pe creier pentru a menține anumite sisteme de credință care nu va servesc. Renuntati urgent la modalitatile vechi de a trai. Sa traiti cum au trait parintii si bunicii vostrii nu va ajuta Acum.  Treziti-va !

Femeile au rămas atât de blocate în spatele unui zid de cărămidă încât nu au voie să vorbească. Bărbații au fost formați fie să nu simtă nimic, fie să nu admită că simt ceva. În consecință, chiar dacă 5D este complet ancorat și accesibil acum, ascensiunea nu se va întâmpla peste noapte pentru majoritatea.

Învațati să aveti răbdare unul cu celălalt. Fiecare are ritmul sau personal de intelegere si adaptare !  Dumnezeu are RABDARE cu toti !  Chiar daca refuzati aceasta oportunitate magnifica El va va da voie sa traiti in continuare cum alegeti pe o alta planeta 3D.

Lucrati cu reflexia voastra în oglindă. Operați onest in voi cu autenticitate și iubire. Aveti o mare compasiune pentru toți oamenii și pentru ceea ce traiesc ei. Acestea sunt vremuri dificile pentru cei mai mulți și toți aveți seturi instrumentale și unice de abilități care sunt ca niște piese ale unui puzzle vast. Fiecare are calitati si capacitati magnifice dar cei mai multi nu le constientizeaza.

Când priviți imaginea de ansamblu a omenirii, este imperativ să lucrați împreună și să va împărtășiți experiențele necesare. În mod ideal, veți atinge masa critică pentru a realiza evoluția în conștientizarea conștientă pentru intregul colectiv uman.

Lasati ego-ul deoparte și deschideti-va inima către toate creaturile vii, din toate regnurile planetei. Sunteti momentan specia dominanta, primul creator dar constientizati ca toate ființele traiesc aici pe planeta, deoarece aveți multe lucruri de împărtășit și de învățat reciproc. Așa cum va respectati asa faceți schimb de informații în mod colectiv și vă deschideți către capacitatea de a atinge noi culmi ale iluminării și ale iubirii neconditionate."

A'HO   Aurora Ray     Ambasadorul Lyran al Federației Galactice


Un comentariu:

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro