duminică, 6 decembrie 2020

Puterea lui Cinci ~ atentie la Copii Noi

 

❤
A fost dovedit științific faptul că, începând cu anul 2007, copiii care se nasc au 13 catene de ADN, ceea ce înseamnă că vor avea abilități mult mai mari decât noi. Acești copii sunt suflete voluntare, care se nasc pentru a deveni noii lideri ce vor conduce lumea începând cu anul 2050. Până atunci, Noua Eră de Aur va fi fost ancorată de către copiii indigo, de cristal și curcubeu, care s-au încarnat după cel de-al doilea război mondial.
Mulți dintre acești copii erau suflete cosmice, provenite din alte galaxii și sisteme stelare, care au fost implicate în crearea acestei planete. Erau oameni de știință ai Înaltei Preoții, și lucrau împreună cu Sursa Divină și cu Legile Cosmice ale Creației, pentru a ajuta la stabilizarea acestei planete, precum și a primelor baze spațiale subterane și așezări din centrul planetei.
Mult mai târziu, 840 000 de voluntari (în mare parte, urmașii celor care au ajutat la crearea planetei) au rămas aici pentru a coloniza planeta, cu deplina înțelegere că acesta urma să fie un experiment, și că cei care acceptau să petreacă timp aici o făceau, știind că aceasta nu era o realitate, ci un mediu care imită realitatea, asemeni unui pilot care învață să zboare într-un simulator.
Părinții acestor copii trebuie să înțeleagă că ceea ce a funcționat pentru ei, nu va funcționa pentru aceștia! Odată cu cele 13 catene de ADN, vor avea activate toate cele 12 chakre, ceea ce înseamnă că Porțile lor Stelare sunt deschise complet. Astfel, vor fi extrem de sensibili la lumină, la vibrațiile de sunete, la frecvențe, și mai ales, la lumea nevăzută. Au capacități extrasenzoriale pe care noi am uitat cum să le folosim: teleportare, telekinezie, telepatie, își pot schimba forma, clarauz, clarvedere, etc.
Ei trebuie ținuți departe de aparate electrice care le blochează frecvențele: televizore, computere, telefoane mobile, etc. Vor fi fascinați de ele, însă aveți grijă: unii membri ai unor grupuri de pe această planetă sștiu lucrul acesta, și blochează în mod conștient undele de frecvență ale copiilor și adulților prin intermediul sistemelor de comunicare prin satelit; acest lucru este făcut la o frecvență care nu ne permite să ne dăm seama că suntem ținuți ostatici. Acest lucru este valabil îndeosebi pentru jocurile video, al căror scop este acela de a dezactiva acești copii, planeta nemaievoluând către Era de Aur.
Unii părinți sunt cu totul lipsiți de considerație față de nevoile acestor copii, din cauza stilului de viață adoptat: copiii sunt lăsați de mici în grija unor străini, și apoi abandonați într-un sistem școlar care pentru ei este extrem de plictisitor. Forma acestor copii este una cristalină. Ei știu cum să programeze cristale, și știu cum să fie educați prin intermediul lor. Vibrează la frecvențe atât de ridicate, încât tot ceea ce nu este de o frecvență cât mai pură îi irită, și le provoacă acele ieșiri. Se manifestă astfel întrucât nu își pot exprima astfel frustrarea de a nu fi înțeleși, de a nu primi iubirea și grija necesară ființei lor de Lumină.
Învățați-i să mediteze de la o vârstă fragedă. Puneți-le muzică liniștitoare, într-o cameră luminată ușor. Scoateți-i în natură – iubesc animalele, păsările, apa, plantele. Puneți cristale peste tot. Curățați energia din camele în care se află. Chemați-i pe Arhanghelii Jofiel, Rafael și Mihail pentru a le curăța câmpurile energetice, camerele, și pentru a-i proteja. Rugați Îngerii Păzitori să îi înconjoare într-o sferă de Lumină de protecție. Duceți-i la terapeuți care să le alinieze câmpurile; nu au karmă, așadar aura lor este imaculată.
Au nevoie de extrem de multă iubire. De asemenea, întrucât sunt încăpățânați, au nevoie sp fie ghidați ferm, dar cu iubire. Nu vor fi fericiți în grija altcuiva: v-au ales pe voi! Onorați lucrul acesta și nu-i lăsați în grija unor oameni sau instituții care nu-i vor înțelege și iubi pentru ceea ce sunt!
După ce vom fi reușit să reparăm Grila Vieții, grilele și vortexurile energetice, ei le vor readuce în funcționare. Au nevoie de o hrană cât mai crudă și mai simplă, ecologică și vegetariană. Țineți-i departe de produse de origine animală! Vor necesita anumite tehnici de educație, însă părinții au fost aleși tocmai pentru că posedă aceste abilități, ei fiind la rândul lor, în mare parte, copii de cristal sau curcubeu.
Unii copii vor avea probleme de comunicare, întrucât sunt obișnuiți cu telepatia. Unii vor avea probleme cu mersul, căci sunt obișnuiți cu corpuri de o frecvență mult mai ușoară. Cel mai bine este să-i ajutați cum puteți, cu iubire și răbdare. Caii, câinii și pisicile îi pot ajuta, întrucât se pot acorda la câmpurile lor energetice, stabilizându-le, și ajutându-i din punct de vedere emoțional.
Încercați să aveți cât mai multe plante, cristale, și elemente de apă în casă. Toate acestea îi vor liniști. Adăugați sunete de frecvență ridicată.
Sunt suflete minunate, cum extrem de multe daruri. Pur și simplu, iubiți-i!
Sursa: Judith Kusel

"Multi copii care se nasc in ultimul timp pe Pamant au si misiunea de a purifica karma inaintasilor. Sunt mesageri ai Luminii, au venit cu mesaje de iubire, pace, armonie.
Acesti copii vin de regula acolo unde este mai multa nevoie de ei, in familii cu parinti sau frati atasati de Ego, de iluzii, atasamente, importanta personala.
Ei vin pe un teren arid, aspru, atat de indepartat de natura pura, inalta a sufletului lor. Preiau din puterea atasamentelor celorlalti, din grijile, fricile parintilor, bunicilor, celor cu care intra in contact. De multe ori sufera, se razvratesc in tacere, se ascund de altii. Cateodata, sunt priviti ca niste ciudati, ca niste singuratici.
Copiii lucratori in Lumina devin introvertiti, sufera de senzatii de abandon, nu se regasesc in programele impuse de parinti, apoi de educatori, invatatori, profesori.
Sufletele lor experimenteaza, colecteaza informatii ale celor din jur, dar in acelasi timp curata, purifica locurile unde ei sunt prezenti.
Revolta este intre ceea ce simte sufletul lor, incarcat de iubire, si ceea ce vad in jurul lor, dezbinare, suferinta, competitie.
Sufletul lor este lasat sa experimenteze, sa echilibreze, sa colecteze informatii, sa discearna pana la urma Calea.
De multe ori, aceasta se infatiseaza mai tarziu, ca adulti, alteori se manifesta la varste mai fragede.
Cand apare la orizont trezirea, calea de intoarcere, lucratorul in Lumina incepe sa se elibereze de marasma, de noroiul cu care s-a inconjurat.
El orbecaie la inceput, se agata de pamant cu degetele, picioarele, insa ochii lui nu mai pot pierde lumina iubirii curate aratate de ghizii sai spirituali, de celelalte suflete in lumina.
Este prins intre dorinta de a iesi din groapa vibratiilor joase si parerea de rau, regretul ca-i lasa in urma pe cei de care s-a atasat.
Usor, usor, isi regasesc forta interioara, pamantul pe care calca este din ce in ce mai stabil. Ei simt o mila imensa, o grija fata de parinti, frati, prieteni, fata de toti cei pe care-i vad netreziti, prinsi in lumea intunericului.
Ei devin canale de lumina prin care trec sufletele cat mai multor oameni, rup "vraja" care i-a tinut inlantuiti atata vreme si nu se mai pot intoarce inapoi.
Ceea ce doresc este sa-i ia cu ei pe parinti, anumiti prieteni, sa schimbe cat mai mult din ceea ce este in jur. Sufletul lor se nefericeste cand isi dau seama cat de multi raman prinsi in orbirea vietii in intuneric, in tenebrele ei.
Insa iubirea lor superioara este mai presus de orice atasament, regret. Ei stiu ca va veni un timp pentru orice suflet pentru a a se intoarce la Lumina, la iubire. Aprind o scanteie in fata unor suflete amortite si a unor ochi incetosati, iar cateodata acesta este singurul lucru pe care il pot face."

Sursa: Gabriel Socaciu

"O TRAGEDIE TĂCUTĂ
Există o tragedie tăcută care se dezvoltată zi de zi în casele noastre, şi se referă la cele mai preţioase bijuterii ale noastre: copiii noştri. Copiii noştri sunt într-o stare emoţională devastatoare! În ultimii 15 de ani, cercetătorii ne-au dat statistici din ce în ce mai alarmante privind o creştere acută şi constantă de îmbolnăvire mintale ale copilului care ajunge acum la proporţii de epidemie:
Statisticile nu mint:
• 1 din 5 copii au probleme de sănătate mintală
• S-a observat o creştere de 43 % a adhd
• S-a observat o creştere de 37 % a depresiei adolescenţilor.
• S-a observat o creştere de 200 % în rata sinuciderilor la copii de la 10 la 14 ani.
Ce se întâmplă şi ce facem greşit?
Copiii de astăzi sunt supra-stimulați și au megacadouri de obiecte materiale, dar acestea sunt lipsite de fundamentele unei copilării sănătoase, cum ar fi:
• Parinti disponibili emoțional
• Limite definite clar
• Responsabilități
• Nutriție echilibrata și somn corespunzator
• Mișcare în general, dar mai ales în aer liber
• Jocuri creativ, interacţiune socială, oportunităţi de joc non-structurate şi spaţii pentru plictiseală
În schimb, aceşti ultimii ani s-au umplut de copii cu:
• Părinți distrași digital
• Parinți indulgenți și permisivi care lasă ca copiii "să conducă lumea" și să fie cei care pun regulile
• un sentiment de drept, de a merita totul fără al câștiga sau a fi responsabil pentru al obține
• Somn inadecvat și mâncare dezechilibrată
• un stil de viaţă sedentar.
• Stimulare fără sfârșit, BONE TEHNOLOGICE, satisfacție instantanee și absența unor momente plictisitoare
Ce să facem?
Dacă vrem ca copiii noştri să fie oameni individuali fericiţi şi sănătoşi, trebuie să ne trezim şi să ne întoarcem la lucrurile de bază. Este încă posibil! Multe familii văd îmbunătăţiri imediate după săptămâni de punere în aplicare a următoarelor recomandări:
• Stabileşte limite şi aminteşte-ţi că tu eşti căpitanul bărcii. Copiii tăi se vor simţi mai în siguranţă să ştie că tu ai controlul cârmei.
• Oferă copiilor un stil de viață echilibrat, plin de ceea ce au nevoie copiii, nu numai de ceea ce vor. Nu-ţi fie frică să spui "nu" copiilor tăi dacă ceea ce vor ei nu este ceea ce au nevoie.
• Dă-le alimente nutritive și limitează mâncarea junk.
• Petrece cel puțin o oră pe zi în aer liber făcând activități cum ar fi: Ciclism, plimbare, pescuit, privit de păsări/ insecte
• Bucuraţi-vă de o cină în familie zilnică fără telefoane inteligente sau tehnologie care le distrage atenţia.
• Joacă jocuri de masă ca o familie sau dacă copiii sunt foarte mici pentru jocuri de masă, lasă-te purtată de interesele lor și permite-le să fie cei care comandă în joc
• Implică-ți copiii într-o sarcină sau muncă de casă în funcție de varsta lor (aranjatul haineleor, al jucăriilor, să aducă mancarea, să pună masa, să hrănească câinele, etc. )
• Pune în aplicare o rutină de somn consistentă pentru a te asigura că copilul tău doarme suficient. Programul va fi şi mai importante pentru copiii de vârsta școlară.
• Învățarea responsabilităților este independență. Nu-i proteja în exces împotriva tuturor frustrărilor sau a tuturor greşelilor. Să greșească îi va ajuta să dezvolte rezistență și să învețe să treacă peste provocările vieții.
• Nu încărca ghiozdanul copiilor tăi, nu purta tu ghiozdanul, nu-i face tema pe care a uitat-o, nu-i spăla farfuria și nici nu curăța coaja de banană sau coaja de portocală dacă o pot face singur (4-5 ani). În loc să le dăm peştele, învață-l să pescuiască.
• Învață-l să aştepte şi să amâne satisfacţia.
• Oferă oportunităţi pentru "plictiseală", deoarece plictiseala este momentul în care creativitatea se trezeşte. Nu te simţi responsabil pentru a menține în continuu copii ocupați
• Nu folosi tehnologia ca un leac pentru plictiseală, nici nu o oferi în prima secundă de inactivitate.
• Evită utilizarea tehnologiei în timpul meselor, în maşini, în restaurante, Mall-uri. Folosește aceste momente ca oportunități de a socializare, antrenând astfel creierul ca să știe cum să lucreze atunci când este în mod: "plictiseală"
• Ajută-l să creeze un "recipient de plictiseală" cu idei de activități pentru atunci când este plictisit.
• Să fie disponibil emoţional pentru a se conecta cu copiii şi să-i înveţe auto-reglementare şi aptitudini sociale:
• Închide telefoanele pe timp de noapte când copiii trebuie să meargă la culcare pentru a evita distragerea digitală.
• Transformă-te într-un regulator sau un antrenor emoţional al copiilor tăi. Învață-i să recunoască şi să-şi gestioneze propriile frustrări şi furia.
• Învață-i să salute, să facă cu schimbul, să împartă fără să rămână cu ceva, să spună mulțumesc și te rog, să recunoască greșeala și să ceară scuze (nu-l obliga ), să fie un model al turor acestor valori care insuflă.
• Conectează-te emoţional - zâmbește, îmbrățișază, sărută, gâdilă, citește, dansează, sari, joacă sau mergi de-a bușilea cu el.
Mulţumesc, dacă-l împarţi!"

Sursa: Madalina Popa


"Există aproximativ 7 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 (7 octillion) atomi în corpul nostru ...
Cel mai greu element din noi este oxigenul, care reprezintă aproximativ 65% din masa noastră corporală. Atomii de oxigen există mai ales ca molecule de apă, în combinație cu cel mai ușor (și mai vechi) element hidrogen, ale cărui origini se întind înapoi până la Big Bang.
Aproximativ 50-70% din biologia noastră este formată din apă. De fiecare dată când mâncați, beți sau inspirați aer, absorbiți atomi care vor deveni "voi".
De asemenea, eliberăm atomi zilnic, de fapt aproximativ 98% din atomii din corpul nostru sunt înlocuiți în fiecare an. Aceasta înseamnă că "voi" sunteți literalmente o persoană complet diferită în fiecare An Nou.
Ne schimbăm atomii cu aerul, cu nori, râuri, copaci, flori, insecte și animale. De asemenea, luăm energie în fiecare zi, fotoni captați de frunze de plante (prin fotosinteză) pe măsură ce se curge pe Pământ de la soare. Suntem 100% energie solară.
Ceea ce a exprimat Van Gogh în picturile sale a fost profund apropiat de viziunea trupurilor și a universului descoperite de știința modernă. Natura este un mozaic interconectat care evoluează, o lucrare în continuă schimbare a artei vii cosmice, unde atomii și energia circulă fără sfârșit în modele noi.
În mod paradoxal, în timp ce trupurile noastre se reînnoiesc în mod constant, la cel mai adânc nivel suntem ființe străvechi cosmice. Fiecare atom din "voi" are vechime de miliarde de ani, format fie în Big Bang (acum 13 miliarde de ani), fie în stele care au explodat ca supernove aproximativ 5 până la 12 miliarde de ani în urmă, înainte de formarea planetei și a sistemului nostru solar.
În timp ce oxigenul (creat în explozii super nova cu miliarde de ani în urmă) reprezintă cea mai mare parte a masei corpului, de fapt atomii de hidrogen (de la Big Bang) sunt cei mai abundenți, reprezentând peste jumătate din numărul de atomi din corpul vostru.
Într-un sens foarte profund suntem Universul, în formă umană. Ceva demn de contemplat și sărbătorit? Dorind cosmic "vouă" o sărbătoare foarte fericită și un nou an fericit cu pace universală ..."

Sursa: Daniel Gaucan

Namaste... haideti sa ne aliniem cu LUMINA si sa ne REINOIM LUMINA !

Intre 14 dec si 21 dec 2020 aveti ultima posibilitate sa alegeti sa traiti in NOUA LUME , NOUL PAMANT de LUMINA de la 5D mai sus in vibratia IUBIRII NECONDITIONATE !

NU RATATI OCAZIA ! ESTE ULTIMA OCAZIE !



NAMASTE

G

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro