joi, 31 decembrie 2020

Puterea lui Cinci ~ Raport despre Ascensiune

ECHILIBRUL IN UNIVERSURI ❤️NOI DOI❤️
DARURILE SURSEI au inceput sa c.u.r.g.a. in toti cei ce au ADN UNIC Romanesc...si tot curg din asta seara pana pe seara de 01.01.2021...ATI INCEPUT SA LUMINATI IN ADN, TOTI RO


MEDITATIA DIN 21 DEC. A FOST UN REAL SUCCES...!

Activarea noastră 21 12 2020 a fost un succes uriaș, am ajuns la masa critică de multe ori cu aproximativ 400,000 de persoane care participă la meditație.
Meditația a trimis un flash puternic de energie în rețeaua energetică planetară, plăcile tectonice reacționând și vulcanii erupând:
Exact la 6:22 pm UTC pe 21 decembrie, un puls foarte puternic de energie galactică pură energie galactică a ajuns la suprafața planetei din galaxia M 87. Pulsul a durat aproximativ 10-15 secunde, dar a fost suficient de puternic pentru a elimina instantaneu aproximativ 10 % din anomalia primară rămasă acumulată aproape de suprafață.
Mulți oameni care meditează au simțit acest puls, și a adus instantaneu emoțional și spiritual, uneori chiar vindecare fizică pentru unii oameni. Multe evenimente traumatice au fost șterse din câmpurile energetice ale anumitor Lightworkers și Lightwarriors, iar vindecarea uriașă a inimii a avut loc.
De atunci înainte, are loc curățarea anomaliei primare pe suprafața acestei planete.
Forțele Luminii au reușit, de asemenea, să ancoreze Lumina pură pe suprafața planetei pentru prima dată din 1996.
Multe ființe de lumină și zeițe au fost prezente în corpurile lor energetice în jurul oamenilor care meditau, și au reușit să ia o mostră destul de detaliată de structura Matrix.
Cu o mai mare înțelegere a structurii cuantice a Matrixului, acum îndepărtează cu viteză maximă tehnologiile exotice negativ cuantice.
De asemenea, au început cu curățarea treptată a implanturilor omenirii de suprafață, iar tu îi poți ajuta în acest proces cu tehnici de îndepărtare a implanturilor menționate aici:
Și aici:
https://www.welovemassmeditation.com/2020/05/crack-the-matrix-implants-triangulation-exercises.html
Forțele de lumina continuă și cu îndepărtarea Chimerei și acest lucru merge destul de bine în alinierea planului lor. Au reușit deja să elimine peste 50 % din toate bazele subterane Chimera, printre ele aproape toate bazele subterane ultra adânci Chimera care sunt situate la peste 8 mile adâncime, chiar deasupra discontinuității mohorovicice, granița dintre crusta terestră și manta (Discontinuitatea Mohorovičić, denumită de obicei discontinuitatea Moho sau Moho, este granița dintre scoarța Pământului și manta.) .

De asemenea, peste 50 % din soldatii paianjen Chimera fizica sunt deja plecati. Forțele Luminii l-au îndepărtat și pe regele păianjen care a fost principala forță ocultă în spatele nenumăratelor războaie .
Există încă o pereche de păianjeni fizici, regele și regina păianjenului încă rămân. Au venit de la sistemul stelar Rigel în 1996 și de atunci sunt situati într-o bază subterană Chimera sub Congo. Omologul masculin este acum principala forță ocultă din spatele statutului de carantinare a planetei Pământ și a forței oculte din spatele blocajelor coronavirus (faza de carantinare 2), în timp ce păianjenul femela este principala forță ocultă care inhibă contactul cu sufletul și iubirea. Amândoi vor fi eliminați în curând....
Articolul complet aici:




COMANDANTUL ASHTAR ȘI FEDERAȚIA GALACTICĂ A LUMINII

Bun venit fraților Galactici de pe planeta Gaia:
În acest moment, comunicăm direct cu voi toți, dar și cu cei care au suficientă conștiință pentru a înțelege aceste cuvinte, referindu-se la întâlnirea voastră prin contact conștient cu această nouă ZI, care s-a deschis înaintea voastră.
Ne conectăm aici și acum, pentru a vă cere prudență, răbdare și mai presus de orice colaborare.
În aceste momente speciale pentru planeta ta, Sistemul Solar și întreaga Galaxie, zburăm peste spațiile tale pentru a monitoriza, controla și asigura Marele Plan care a fost stabilit de conducătorii acestui colț al Universului, pe care îl numești Calea Lactee ...
Noi, Confederația Galactică, suntem pregătiți să colaborăm cu evenimentele viitoare care vor avea loc și experiență pe planeta voastră.
O MARE FLOTA DE NAVE INTERESELARE SUNT PE POZIȚIE...IN ASTEPTARE IN ACEST SPATIU..., SUB COMANDA MEA, COMANDANTUL ASHTAR, astfel încât nicio entitate sau grup de entități să nu dăuneze sau să împiedice executarea PLANULUI , Epocii de Aur, care este ancorat și aproape de finalizare..., pentru a se manifesta pe planeta voastra, deoarece termenele limită pentru această cronologie trebuie respectate....
TOȚI MANAGERII CELOR MAI PUTERNICE GUVERNE DE PE PLANETĂ AU FOST INFORMATI ȘI INSTRUITI, în noile condiții și schimbări care urmează să fie făcute după ciclul cosmic care a ajuns la final....
Vă dăm un vot de încredere, pentru că așteptăm să faceți ceea ce vi s-a arătat, pentru ca după termenul limită, apariția Armatei noastre de Lumină va fi de neoprit...
Tehnologia noastră pentru Serviciul Luminii și Planeta Divină va fi inexorabilă cu toți cei care vor să împiedice procesul de Înălțare a acestei planete.
Nu va fi nicio luptă, nici o opresiune, nici o invazie, pur și simplu ne vom asigura că procesul Noului Pământ se desfășoară fără obstacole politice, economice, religioase sau rasiste....
Apariția navelor noastre de argint, împreună cu alte evenimente care vor avea loc simultan, va asigura crearea unei noi paradigme pe tot globul.
În acel moment, marea trezire a omenirii va aduce cu ea o mare eliberare de Lumină, care va distruge toată densitatea acumulată în astralul acestei planete.
Planeta Pământ va fi eliberată de toată această energie densă și transformată în Lumină, astfel încât toate suferințele, boala și egregorul agresiunii și egoismului vor fi eradicate într-un act masiv de Înălțare....
Acest moment pe care il descriem.., mintea ta și cea a omenirii este greu sa o conceapa..., mulți sunt încă scufundați în prădările irepresibile ale planetei și fraților lor.
Fiți pregătiți pentru când serviciile dvs. sunt necesare...mijloacele de comunicare..., pentru că vă vom contacta de pe această nouă frecvență....
Toate sunt cunoscute, rand pe rand le-am localizat, deci unii sunt deja constienti de prezenta noastra.
Flota noastră de nave are tehnologie sofisticată, pe care încă nu o puteti înțelege din înțelegerea actuală.
Dar toate aceste informații se găsesc într-un sistem de fișiere unde sunt toate realizările tale, punctul tău actual de conștiință și gradul tău de angajament în procesul Ascensiunii Planetare.
Prin intermediul acestui sistem de fișiere, sunteți monitorizați pentru actualizarea progresului vostru, ceea ce ne oferă constant, gradul capacității voastre de a acționa și colabora în acest proces.
Fiind mereu conștient de tipul de colaborare și sprijin pe care ne putem baza din partea fiecăruia dintre voi, ne permite să vă respectăm liberul arbitru.
În acest moment, este foarte important să nu te clatini, pentru că fiecare pas pe care îl faci pentru tine ne permite să contam pe tine, cu o intensitate mai mare sau mai mică, în aceste vremuri.
Să știi că tot ce găsești acum este un obstacol care te împiedică să evoluezi si face parte din rezistența care operează într-un sector al umanității.
Acesata grupare de entitati, nu acceptă noile condiții care vor fi instaurate pe această planetă și încearcă să împiedice implementarea acestui plan.
Ei sunt împotriva instaurării Marelui Plan, pentru stabilirea completă a Luminii pe această planetă.
Din toate aceste motive, încearcă să genereze frică, violență, disperare, descurajare și ignoranță, vă rugăm să nu le dați putere, deoarece este ultimul cartuș pe care îl ard în marea lor disperare.
Concentrează-te asupra ta, alătură-te altor lucrători ai luminii, lucrează în tăcere și, mai presus de toate, folosește-ti discernamantul.
Discernământul în aceste vremuri este foarte important, pentru că nu tot ce se face și se spune în numele Luminii este pentru Lumină.
Nu te concentra asupra eforturilor Conștiinței, serviciului și încercării de a stabili o demascăre, pentru că vei pierde timpul și energia.
Nu pierde timpul cu ceva ce va înceta să existe, nici măcar nu-i de gândit.
Acesta este acum un moment crucial, concentrează-ți eforturile, conștiința și serviciul în beneficiul planetei, concentrează-te, lucrează și radiază Lumină cu toată intensitatea ta.
Să fim noi raspunzatori cu cei răi, instigatori, escroci și cei care au ales întunericul, ei sunt responsabilitatea noastră.
Ori de câte ori îi împuternicești cu mintea sau prin emoțiile tale, cu liberul tău arbitru intri cu ei și noi nu putem face nimic când tu iti pierzi puterea, eficiența și timpul.
Aceasta din urmă implică și slăbirea Armatei noastre de Lumină pe Pământ și astfel întârzie victoria finală, atunci vă rugăm să nu cădeți în această capcană subtilă, pentru că, dacă o faceți, nu putem interveni.
Rămâneți pe fază pentru că singurul mod de a doborî acesti înșelători și impostori este să știți cum să-i urmăriți, iar singurul mod de a-i identifica este prin a-i plasa în fața astfel încât să-si simtă durerea vibratiei lor intunecate...
Sa nu va pese cine sunt, și chiar ce fac, doar simte vibrația lor, nu insista să te lupți cu ei, sau sa încerci să-i expui, dacă nu găsești nimic favorabil, pleacă, amintește-ți că suntem aici Protejându-te.
Dar daca întâlnești pe cineva din Lumină, respiră, simte și dute cu energia sa...
VREM SĂ ÎNȚELEGEȚI CĂ LUMINA ESTE LUMINĂ.
CU O ÎNȚELEGERE TOTALĂ A LUMINII, SĂ ȘTIȚI CĂ NU VEȚI MERGE ÎMPOTRIVA NIMICULUI SAU A NIMENI, ÎNTOTDEAUNA TREBUIE SĂ SE EXPRESEZE ACESTE FRECVENȚE POZITIVE..
Îi rugăm pe lucrătorii Luminii, să fie foarte atenți la aceste cuvinte, să nu se mai lupte cu "ceilalți", pentru că pur și simplu se unesc pentru a fi suficienți sa va dauneze .
Permiteți-ne să vă protejăm în orice moment, pentru a vă feri din refugiul nostru, pentru orice înseamnă o pierdere de putere în câmpurile voastre energetice, în misiunile voastre ca lucrători ai luminii, și în marea armată care se conformează tuturor celorlalți În fiecare colț al acestei planete.
Întreaga Confederație Galactică a Luminii este aici și acum pentru a va sprijini, de aceea transmitem acest mesaj pentru a va unifica în conștiința impotriva lor, pentru a va putea controla mintea și emoțiile cat sa ramaneti mereu pozitivi.....
Eu, comandantul Ashtar Sheran, ca responsabil al Confederației Galactice și Comandamentul Navelor Argint, în acest loc și acum vă rog să cooperați cu toate ființele planetei, ca toate să fie cu o frecvență care să le permită să înțeleagă această comunicare ..
Această transmisie este îndreptată fără excepție către toate sufletele treaze și conștiente de pe Planetă, indiferent unde se află, pentru a ușura trezirea tuturor în timpul eliberării Pământului de Lumină.
De asemenea, vrem să le servească ca înțelegere a procesului și modelului de urmat în aceste vremuri de deschidere și eliberare.
Datorită importanței, domeniului de aplicare și consecințelor acestui mesaj, permiteți-i să ajungă la cât mai multe Ființe de pe planetă care pot înțelege și aplica.
Nu-ți fie teamă să nu cadă în mâini ignorante, căci ei nu vor înțelege și nu vor crede în el.
Nu te teme că va cădea în mâini manipulatoare și irelevante, pentru că dacă urmezi instrucțiunile conținute, vei ști că nu vei putea face nimic pentru a preveni acest lucru.
Luați această postare ca un ghid de urmat, ca un anunț important și de felicitare...
Luați acest mesaj pentru ceea ce este, stabilitate pe această planetă, fără contemplare, concesiuni, rezistență, lupte, fara manipulare, pentru:

INSTALAREA pe această planetă a procesului de lumină, de iubire și putere, care au fost înființate de umanitatea conștientă, susținută de Confederația Galactica a Luminii și care va este comunicată acum de mine, comandantul Ashtar Sheran.

Din Navele noastre de Argint Eliberatoare, îi încurajez pe toți cei care vibrează cu acest proces, să lucreze la el, și, mai presus de toate, să-l extindă până ajung lucrătorul Perfect de Lumină

Sunteți foarte iubiți, eu sunt Ashtar Sheran, comandantul Confederației Galactice a Luminii, via Dan Pacaud.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro