miercuri, 16 decembrie 2020

Puterea lui Cinci ~ Cum s a desfasurat Ascensiunea pe planetele Landras si Partoos

Va intrebati de ce e agitatia aceasta de nave in jurul Pamantului ? Din multe motive . Cateva le puteti regasi in 2 articole de mai jos :

Reiau aici postari mai vechi despre modele posibile de Ascensiune :

Informaţii prin intermediul Sabinei Sangitar 

09 noiembrie 2011


Multe lucruri s-au calmat pe Landras.
Pionierii de pe Landras, care sunt acum în faza de adaptare, au posibilitatea de a conecta cu 18 aspecte ori de câte ori doresc. Prin urmare, ei pot călători cu merkaba lor, ceva de care se bucură într-adevăr . Prin faptul că ei au răspândit spiritualitatea multi alti locuitori, sunt ghidati intr-o trezire stabila.

Este adevărat că apa este încă rara, dar acest lucru este pe cale de rezolvare. Mulţi călători stelari şi galactici sunt pe diferite planete, pentru a aduna energiile şi informaţiile pe care le aduc inapoi conlocuitorilor lor. Acestia trăiesc acum în comunităţi mari şi lucreaza într-un fel de centre spirituale. In acest moment totul arată foarte bine.

În timpul Festivalului Kryon a avut loc ascensiunea planetei Partoos.
A fost o provocare foarte mare pentru mine, căci am auzit despre ea în timpul transmisiei energiei Eleua (energie cristica) şi a trebuit să decid când să spun participanţilor despre aceasta. Aşa că l-am rugat pe Arhanghelul Mihail, pentru a anunţa ascensiunea Partoosului , ceea ce el a si facut.

Ascensiunea pe Partoos a avut loc foarte, foarte uşor. Foarte putin a trebuit să fie transformat, mai nimic a fost distrus. Vederea interioara a locuitorilor, a avut loc foarte mult timp, aproximativ 22 de minute, ceea ce este foarte mult în timp liniar.

Tonul suna complet diferit decât înainte pe Landras.

Locuitorii din Partoos ne seamănă foarte mult. În activitatea lor, precum şi întregul, cu excepţia faptului că acestia sunt hermafroditi. Acest lucru înseamnă că acestia poartă energiile masculine, precum şi feminine, în părţi egale în fiinta lor. Dar este una şi aceeaşi formă umanoida.

După ce Înălţarea la cer a avut loc şi ecranul interior a fost deschis pentru vizualizare ,o bucurie enormă şi mare euforie a fost traita, cu cântece şi dans. Această energie foarte inalta a bucuriei a provocat imediat un alt cutremur. Dar totul a mers foarte uşor.

Cu toate acestea, au fost necesare mai multe evacuări pe Partoos decât pe Landras. Foarte mulţi locuitori au fost preluati pe nava Ashtar, in formare, urmand a elibera tiparele energetice şi a fi conectaţi la aspecte - modele şi aspecte, care din anumite motive nu s-au eliberat în timpul ecranului interior sau nu au fost suficient de bine integrate, astfel încât merkaba nu se putea dezvolta pe deplin in fiintele lor. Acum deja Pionierii din Partoos pot călători în Venus.

Ei nu mai iau hrană materială, acum trăiesc pe lumina. 
Acest lucru este supus voinţei libere şi nu înseamnă că aceasta va fi neaparat la fel cu noi, pamantenii.

Pe Landras , aproximativ o treime din locuitori, au fost evacuati pe nave, mai putin decat pe Partoos .
Pe Partoos multe alte fiinţe din alt spectru de frecvenţe au fost, de asemenea, preluate. Ceea ce cred că este foarte fascinant este faptul că acestea, în prezent lucrează foarte strâns cu frecvenţă galben aurie, au legătură cu aceasta, sunetele din frecventa galben aurie sunt foarte importante pentru ele.

Transformarile pe Partoos a fost realizate cu energia graţiei divine, care cred că este foarte frumoasa, iar la sfarsitul zilei aceasta a ajutat planeta sa se inalte.
În sensul figurativ ei se numesc Regatului Gratiei divine. În contrast cu energiile Cristaline ei au acest domeniu de energie a harului, care este foarte asemanatoare cu Energia Eleua. Ascensiunea nu a fost într-adevăr o surpriză, pentru că ei ştiau deja că acest apel, acest TON va veni.

Locuitorii din Partoos au fost evacuaţi cu corpul lor. După ascensiunea planetei si-au schimbat culorile şi, de asemenea, tetraedrele lor stelate sunt vizibile. 
Sherin se manifestă vizibil, Semintele Stelare, au sosit şi toată lumea a cântat împreună şi o rugăciune de lumina a fost spusa pentru planetă. Cântarea îngerilor a fost, de asemenea, auzibila sonor.
Datorită energiei gratiei-harul, tot ceea ce putea fi efectuat a fost efectuat foarte calm si cu blandete.

Aceasta situatie este un pic diferita pe Pamant. 
Deoarece Isus a fost printre noi şi se îndoia în momentul trădării lui seminţele de îndoială au fost semănate. Locuitorii din Partoos nu cunosc îndoiala. Acesta este motivul pentru care a fost un pic mai uşor pentru ei.
Cu toate acestea cred că este impresionant faptul că noi, deşi cunoastem îndoială, acum suntem foarte sus in starea de constiinta .
Eu pot şi doresc să vorbeasc numai pentru Pionierii de frecvenţă aurie-albastruie; aceasta comunicare se referă în special la Pionierii acestei frecvenţe. Există într-adevăr foarte mulţi, cu intentii profunde, prin care se extinde foarte repede lucrarea lor.
Blocarea incorsetarilor lansate de negativ este un exemplu excelent.

Energia gratiei si harului din Partoos care curge pentru noi este foarte utila pentru planeta noastră.

Pe Partoos a fost asemanatoar ca aici înainte de a ascensiuna. Timp de mulţi ani au primit informaţii că totul se va prăbuşi, că anumite lucruri şi structuri nu vor fi capabile să reziste, că va veni vremea marii schimbări. 
A fost o schimbare de constiinta ( la noi au aparut deja miscarile OCCUPY), si aceste lucruri au fost discutate mult mai intens. In timp liniar a durat aproximativ un an şi jumătate, până ce ascensiunea a avut loc.
Până atunci multe s-au schimbat deja. Şi acum ei au posibilitatea de a se reformula.
Sunt sută la sută convinsa că, în faza de adaptare aici, noi pamantenii, ca pionieri, vom continua acest exemplu. 
Vom forma structurile noului Pământ. 
Îmi pot imagina că un sistem de învăţământ nou se va dezvolta. 
Nu vor fi bani în forma lor actuala . Cu toate acestea, va exista un echilibru de schimburi, între a da şi a primi, într-o formă diferită. 
Îmi imaginez că fiinţele umane vor trăi împreună în centre sau sate şi toată lumea va lucra în funcţie de capacitatea lui şi de îndemânare. Poate afară şi îngrijind in grădini sau lucruri similare. 
În orice caz, vom incerca sa punem noi piese pe tabla de joc . 
Toate lucrurile care nu au nimic de a face cu iubirea, care au ceva de-a face cu puterea şi oprimarea nu vor fi capabile sa continue şi se vor incheia.

Văzut retrospectiv, si pe de Landras au existat tipare energetice încorporate anterior care au fost foarte utile pentru ascensiune.

Una dintre cele mai noi tehnologii, de exemplu, face posibil a neutraliza substanţele nocive şi poluarea care a existat. Toate acestea, au fost declanşate de ascensiune. Cu ajutorul noilor tehnologii, ei pot crea şi creşte apă, şi fiecare Pioneer poate călători cu un vehicul stea merkaba.
Nu prin intregul Univers încă, dar se pot deplasa de locatia A in locatia B pe planeta lor foarte repede .

Cei mai mulţi locuitori au experimentat tranziţia conştient cu corpul lor. Alţii au căzut într-un fel de comă, şi, în acest timp, celulele lor au fost reprogramate. Energiile transmise să-i sustina au fost in special energie de graţie divina.

Copii şi tineri vor lucra cu puterea lor radiantă în timpul şi după ascensiune. Toate acestea se vor intampla cu modelele energetice integrate. Ei vor radia energie foarte mult, ceea ce este foarte util pentru intreaga comunitate.

Practic totul se intampla similar ca pe Landras, deşi într-o formă mai intensă. Totul se transformă imediat şi adevărul complet se revelează în suflet.

AN'ANASHA.

Primul mesaj despre cum s a desfasurat  ASCENSIUNEA  PLANETEI  LANDRAS


Pe 09 03 2011 , cand intram cu totii in Ciclul Unimii, Sabine Sangitar a primit o comunicare extrem de interesanta .

“Inainte de caderea lui Lucifer (??) exista un enorm camp , cu multe lumi in dezvoltare. Prin caderea lui Lucifer si datorita unui val enorm de comete care au urmat acestei explozii violente, campul a fost mutat in adancime. O parte din camp a ramas in Realitatea Divina. Restul a fost mutat de pe liniile magnetice. La sfarsitul zilei , 389 planete mutate cu energiile lor formate, au ramas conecatate. In fapt cele 389 planete sunt un camp imens. Din acest motiv , fiintele de pe alte planete sunt foarte asemanatoare cu noi si se supun acelorasi legi.
Toate 389 planete vor ascensiona din nou pentru a auzi Sunetul Perfect al Creatiei. Toate cele 389 planete se vor intoarce in campurile magnetice. 
Primele 12 planete sunt foarte importante. Cand ele vor fi ascensionate va fi o reactie in lant si alte planete vor fi ascensionate.

Planeta Landras


Prima dintre cele 12 planete a finalizat deja ascensiunea. Aceasta planeta se numeste Landras si se afla actualmente in faza de acomodare. Sistemul solar al lui Landras se afla nu prea departe de noi ( 13 ani lumina?). Fereastra temporala pe Landras a inceput in 2007, in 2011 ascensiunea a avut loc.
Pe Landras multe lucruri sunt similare cu ceea ce cunoastem. Pe Landras sunt aceleasi legi. Fiintele au organe si un corp format. Au travesat faza Lemuria, profetii, vechile energii, diferite scaderi ale frecventelor, epoci variate. De asemeni Dumnezeu a trimis pe fiecare planeta ceea ce noi numim Principiu Cristic sau Fiul lui Dumnezeu ( doar noi am fost cei care L-au rastignit). Pe Landras se numeste Perla lui Dumnezeu.
Fiintele pe Landras seamana foarte mult cu noi. Unele abilitati sunt mai dezvoltate decat ale noastre, altele mai putin. Fiintele au fost , asemeni noua, instruite. Este totul foarte asemanator cu ceea ce cunoastem noi.
Am vorbit cu mediumul Norina de pe Landras si alte fiinte, foarte foarte mult despre ascensiunea planetei. Norina apartine frecventelor vechi de acolo. Este foarte interesant ceea ce am vorbit si le voi impartasi cu voi.

Ascensiunea

Inainte de ascensiune fiintele pe Landras au simtit, asemanator noua, ca timpul trece foarte repede. Ceea ce cunosteau ca 1 ora se resimtea ca ½ ora. Acest sentiment ca totul trece incredibil de repede, totul se manifesta foarte repede , este asemanator cu al nostru.

Norina mi-a povestit ca ceva deosebit s-a intamplat dupa fereastra temporala din 2007, si au luat totul foarte serios. Din 2007 un numar enorm de mare de fiinte s-au deschis spiritual foarte mult. Fiintele de pe Landras erau oricum foarte avansate ca nivel de constiinta. In ideea pregatirii pentru ascensiune si-au schimbat deja conditiile de viata si au format mari comunitati, impartind impreuna locuintele. Aceasta i-a ajutat foarte mult. Planeta nu este atat de dens populata ca a noastra. Multi mediumi, calauze si vindecatori s-au reunit impreuna in ideea de a trai si munci in comun.

Ascensiunea a fost initiata cu Sunetul Perfect si a fost un enorm cutremur pe Landras, asemanator cum va fi si la noi. Acolo nu sunt vulcani, deci nu au fost eruptii vulcanice si nu a existat intunericul care poate fi cauzat de emisii. Energia negativa a fost curatata prin Sunetul Perfect. Tot ceea ce era necesar de transformat a fost transformat. Aproape toate vechile structuri s-au prabusit. Nimic nu mai este cum a fost.

Trezirea fiecarei fiinte s-a intamplat brusc, foarte rapid. Cand s-a auzit Sunetul Perfect au simtit, contrar a ceea ce si-au imaginat, ca totul este foarte neplacut. A inceput sa vibreze, sa devina tot mai tare, mai tare. Sunetul a devenit atat de extrem ca fiintele planetei nu au rezistat in picioare ci au ingenunchiat . 
In acelasi timp au cazut intr- transa adanca pe timpul careia a existat o oprire de 9 minute conform timpului nostru. In aceasta perioada fiecare fiinta, spiritualizata sau nu, a avut o introspectie. S-a vazut pe sine, de la Creatie , prin toate incarnarile si toate epocile. Astfel ca fiecare a avut posibilitatea unei profunde treziri, chiar daca inainte era nepregatit. Apoi transa s-a disipat. Nu a aparut uitarea pentru ca fiecare era constient de el insusi, stia ce s-a intamplat. Acum poarta cu ei aceasta realitate si trezire a lor.

Cum au experimentat copii ascensiunea este un subiect interesant de discutat. Cateva nopti inainte de ascensiune, bebelusii nu au dormit deloc. A fost usor pentru copii. Ei aveau deja o vedere interioara, ca aproape toti copii noii ere si au fost foarte fericiti.

Pe Landras sunt de asemeni pionieri, lucratori cu lumina, ca si la noi. Ei se numesc pe sine Inaintemergatori. Ca si noi au fost antrenati si pregatiti pentru aceasta. Chiar si ei au fost surprinsi ca ascensiunea a avut loc atat de repede dar erau capabili sa simta ca se intampla ceva. Multi mi-au spus ca, si cea mai bine pregatita fiinta, a avut probleme cu aparitiile energetice si figurile de lumina pe care au fost capabili sa le perceapa instantaneu. S-au intamplat foarte multe aspecte intr-un timp foarte scurt.

Faza de adaptare

Dupa introspectia interioara a inceput haosul.
Planeta a ascensionat si toate fiintele au fost inevitabil trezite. Dar multi nu incorporasera reperele, jaloanele , prin evolutie spirituala. Cand o fiinta traieste o introspectie si brusc afla ca tot ceea ce a auzit despre spiritualitate si ascensiune este adevarat doreste sa fie antrenat cat mai repede cu putinta pentru zorii cunoasterii.... Asta e cea mai mare problema acolo la momentul acesta, pentru trezire constiintelor nu exista suficienti instructori. E o mare provocare pentru Inaintemergatori acum. Pentru ca ascensiunea a survenit atat de surprinzator si schimbarea e masiva ei sunt preluati in nava de lumina a lui Adonai Ashtar Sheran. Acolo ei sunt pregatiti si antrenati din nou pentru intoarcerea pe planeta in ideea sprijinirii multor fiinte pentru trezirea constiintei.

Va puteti imagina ce inseamna cand mesajul spiritual este : Adevarata munca pentru Inaintemergatori incepe dupa Ascensiune. 

In faza de adaptare , in care se afla ei acum, fiecare fiinta are oportunitate de extindere, adaptare si stabilizare a trezirii personale. Sentimentul pentru timp nu s-a schimbat acolo, dar au o diferita intelegere a toate. Pentru ei timpul nu mai este atat de important dupa ascensiune. Sunt in faza de adaptare si se canalizeaza pentru inaltarea tuturor fiintelor planetei in energie, pentru extindere si perfectionare.
Acum incearca sa stabileasca o noua ordine pe Landras si folosesc noi tehnologii. Sunt multi Inaintemergatori care merg des in nava lui Ashtar si primesc cunostiinte si noi tehnologii. Noi, deasemeni avem multi Pionieri care face aceasta. Cand Landras a ascensionat ca planeta aceste tehnologii au fost dezvaluite foarte rapid. Acum creeaza noi tehnologii , foarte repede, urmarea antrenamentului, de un nivel inimaginabil pentru noi. Norina a spus mai multe despre noile tehnologii si despre importanta scufundarilor (introspectiilor) si conectarilor intre aspecte. 
Exista ceva ceea ce ei , retrospectiv, considera cel mai important : Scufundarile in energiile din Realitatea Divina. Abia acum constata cat de importanta este. In momentul in care Sunetul Perfect se aude cunoasterea este eliberata si totul se desfasoara incredibil de repede.
Aproximativ 80% din Arcturienii care, in mod normal lucrau pe Pamant au calatorit pe Landras pentru a lucra acolo. Trebuie sa calatoreasca in interiorul planetei pentru a reusi stabilizarea energiilor si constiintei. In acelasi timp energia este legata in gridul planetei Landras.
Poate cate o fiinta se indoia in starea de transa, dar toti sunt transformati imediat. Nimic nu se va mai intampla inconstient de aici inainte. Fiintele nu vor mai cadea inapoi in necunoastere. In momentul trezirii Sufletul este conectat cu alte aspecte. Sufletul este decisiv pentru tot  ( paziti-va Sufletul pamanteni ! ). O vibratie foarte inalta a iubirii exista pe planeta acum.
Fiintele pe Landras respira mai multa prana si vad ca au facut asta si inainte de ascensiune.

Ce inseamna ascensiunea planetei Landras pentru noi?
Fiintele de pe Landras stiu ca toate celelalte planete, inclusiv noi, vor intra in ascensiune. Fizic poate fi perceputa ca ameteala, oboseala si confuzie. Este posibil de resimtit o puternica dorinta sau euforie. Pe toate acestea le-am mai simtit. Dar nu suntem in stare sa ne conectam pentru ca nu stim cum ( va sugerez sa citim Scara Ascensiunii -  http://divinulfengshui.blogspot.com/2011/04/arcturienii-despre-scara-ascensiunii.html)

Ascensiunea primei planete are repercursiuni pentru noi toti. Primul pas e cel mai important. In momentul acesta suntem pe pozitia 11 pentru ascensiune cu Pamantul. Dar Norina a spus ca atatea se intampla la noi (deschiderea portilor Lentos, energia Eleua, Lumina Prosonodo) incat e posibil sa fim in pozitia a 5a sau a 4a cat de curand. Ea spune ca evoluam in constiinta foarte, foarte repede si ferestra temporala este direct dependenta de nivelul de constiinta. La ei a fost 2007, la noi este 2012. Pentru alte planete este asemeni o fereastra temporala in 2019. Depinde cum se ridica constiinta pentru schimbari temporale.”

AN`ANASHA
KRYONSCHOOL
Actualizare : Norina spune ca pana acum au ascensionat 5 din primele 12 planete si ne doreste. Un drum de fericire si Lumina catre Lumile noastre interioare ! si sa ne intalnim fericiti in calatorii !  Nu mai e mult.....Va iubim ....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro