vineri, 11 decembrie 2020

Puterea lui Cinci ~ Monoliti apar si dispar peste tot

Prima aparitie de monolit din 2016  in Utah  in Nordul districtului San Juan  a fost remarcata public in noiembrie 2020 si de la el au aparut multi altii....

Dupa 11.11.2020  a inceput o "ploaie" de aparitii de monoliti in intreaga lume, unii avand origine necunoscute, altii  sunt facuti de artisti  sau firme care doresc promovarea ....

  






Monolitul metalic amplasat pe dealul Bâtca Doamnei din Piatra Neamţ, într-o zonă unde se afla și cetatea dacică Petrodava, a dispărut, marți, pe 1 decembrie, la 4 zile de la instalarea sa. Apariția obiectului, precum și dispariția, au făcut înconjurul presei internaționale. Povestea este asemănătoare cu cea a monolitului metalic din statul american Utah.

Construcţia înaltă de aproximativ 3 metri, acoperită de semne circulare care par a fi făcute cu flexul, a apărut fără nicio explicaţie, pe dealul Bâtca Doamnei din Piatra Neamţ, având una dintre faţete orientată în direcţia Muntelui Ceahlău, potrivit Mediafax. În apropierea colinei se află şi ruinele fortăreţei dacice Petrodava.

Povestea este asemănătoare cu cea a monolitului metalic care a dispărut după 10 zile de la descoperirea sa, în mijlocul deșertului, în statul american Utah.

Dispariția structurii de lângă Piatra Neamț în data sărbătorită în cinstea Sfântului Andrei a stârnit imaginația oamenilor. Noaptea dinaintea acestei zile este asociată cu activități supranaturale 

“Structura înaltă de aproape 3 metri a dispărut în liniște peste noapte, precum a fost ridicată săptămâna trecută”, a declarat, pentru Reuters, jurnalistul Robert Iosub, din partea publicației locale Ziar Piatra Neamț. Acesta a văzut structura.

“O persoană neidentificată,  l-a făcut aparent de slabă calitate,...acum tot ce-a rămas este doar o groapă mică acoperită de sol pietros”, au descoperit reporterii locali, potrivit acestuia.

Locul rămas gol după dispariția monolitului. Foto: ZiarPiatraNeamt.ro

Radioul public din SUA, NPR, îl citează pe primarul din Piatra Neamț: 
„Presupunerea mea este că niște adolescenți extratereștri, obrăznicuți și teribiliști, au plecat de-acasă cu OZN-ul părinților și au început să planteze monoliți metalici prin lume. Mai întâi în Utah și apoi la Piatra Neamț. Sunt onorat că au ales orașul nostru”.

VIDEO Un monolit misterios din metal a fost descoperit în deșertul american
 
Sursa foto: Facebook / Andrew Adams KSL

18 noiembrie . O misiune obișnuită desfășurată de Departamentul de Siguranță Publică din statul american Utah  la bordul unui elicopter, ajutând la numărarea unor animale sălbatice a dus la descoperirea unui monolit metalic ..

În mijlocul deșertului, printre stâncile roșiatice, se afla un monolit metalic lucios înfipt în pământ. Hutchings a estimat că are între 3 și 4 metri înălțime. Nu arăta ca și cum ar fi fost lăsat să cadă la sol, ci mai degrabă ar fi fost poziționat.



Locul exact unde se află monolitul nu a fost dezvăluit și nu se știe în acest moment cine sau ce l-a pus acolo  sau cine l-a ridicat in noaptea 27-28 noiembrie.





 
  VADU  Romania :

O nouă apariție misterioasă, de data aceasta pe plaja sălbatică din Vadu, județul Constanța. 
Este vorba despre un nou monolit din metal, al doilea descoperit până acum în România. : 

Rezervatie naturala in Nord OLANDA :
  


COLUMBIA :

  


Al patrulea monolit a aparut in insula Wight in Sudul Angliei :

  


CALIFORNIA  are multi monoliti dar faimos este cel de pe  muntele Pine :




In fata magazinului de dulciuri din Pittsburgh Pensilvania :

Albuquerque  New Mexico :




SPANIA :

  


  

Uau, uite si secretul "monolitilor. Aici aveti monolitul din California. Din pacate acest monolit a fost vandalizat si inlocuit cu o cruce...

   

Unele opinii  spun ca marcheaza, anuleaza radiatiile nocive si influenteaza pozitiv noua matrice 5D a Noului Pamant.
Le plaseaza Q  sau 
ca vin de la civilizatia noastra din viitor care vrea sa ajute...
ca vin de la civilizatiile intraterestre care vor sa ne ajute.


Sigur este ca au o energie pozitiva deci e ok .
Cine ii aseaza si ii ridica mai vedem....

NAMASTE

G

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro