marți, 29 decembrie 2020

Puterea lui Cinci ~ Aveti grija de VIATA !

  AVEȚI GRIJĂ CE CUMPĂRAȚI, CE CONSUMAȚI!

Aceasta postare astepta de mult traducere.... acum a venit momentul sa va atrag din nou atentia asupra ce mancati din supermarketuri !

Realitatile de mai jos se refera la Statele Unite dar si noi am fost mereu cobaii lor !

Am "mancat" fara sa stim fetusi umani utilizati in alimente, medicamente, cosmetice si mai nou vor sa ne dea nanocipuri RFID in mancare !

Au descoperit ca nu va veti vaccina si incearca sa va pacaleasca in mancare !

"Cei care utilizează produse create de Nestle, Kraft, Cadbury, Starbucks, PepsiCo și, până de curând, Campbell și Solae sunt avertizați, deoarece utilizează produse create parțial din fetusi umani avortati. 

Așa este, fetușii avortați sunt folosiți sub denumirea de "arome artificiale" în aceste produse. Știu că sună scandalos și oribil, dar este adevărat. 

Un grup pro-viață numit „Copiii lui Dumnezeu pentru viață” susține că compania Senomyx, care tranzacționează la bursă sub numele SNMX, folosește fetuși avortați în produsele sale pentru a îmbunătăți 

Datorită faptului că se utilizează o cantitate minusculă de celule de la fătul avortat sau celulele renale embrionare umane, acestea sunt listate doar ca „arome artificiale”, mai degrabă decât să le identifice în mod specific pentru ceea ce sunt. Children of God for Life este un grup care urmărește utilizarea fetușilor avortați în produse. 

Când s-a confruntat cu utilizarea celulelor fetale în crearea sa de arome artificiale, Campbell și The Solae Company și-au încheiat relația cu Senomyx. „Copiii lui Dumnezeu pentru viață” solicită boicotarea acestor companii și vă spun că, după ce ați descoperit acest lucru, nu ar trebui să fie dificil să încetați utilizarea acestor produse. Iată o listă cu câteva dintre produsele care au avortat fetușii umani în ele: maioneză Kraft, Pepsi, ciocolată cu lapte Nestle, cafea rece Starbucks, produse Nestea, înghețată Nestle și salate Kraft.

In anumite țări asiatice, s-a raportat că bebelușii avortați au fost uscați și măcinați, pusi în capsule și apoi vânduti pe piața neagră ca vitamine pentru a spori capacitatea sexuală.  Dacă acesta nu este un motiv pentru a nu mai cumpăra și a susține aceste companii, nu știu ce altceva ar putea face. Pentru cei dintre voi care pur și simplu nu cred că ar putea fi adevărat ceva atât de oribil, atunci întrebați-vă de ce nu au dat aceste companii în judecată această organizație pentru defăimare? Sunt companii bogate și aceasta este o organizație mică; nu le-ar lua mult timp să le închidă, dacă nu ar fi adevărat. De asemenea, de ce și-au încheiat relația Campbell și Solae cu Senomyx după ce a apărut acest lucru? Pe de altă parte, mi se pare la fel de deranjant ca și conținutul acestui articol faptul că mass-media mainstream a fost complet tăcută în acest sens. Dacă aceasta nu este o informatie importanta, nu știu ce este! Și nu am auzit încă niciun cuvânt despre asta din vreo sursă de știri. Cred că acest lucru nu ar trebui să vină ca o surpriză, deoarece mass-media noastră este deținută de aceleași companii care folosesc fetiți avortați în produsele lor.

Fetusii sunt utilizati in cosmetice

Pe lângă faptul că sunt adăugate ca un ingredient suplimentar în produsele alimentare denumite greșit, fetusii umani și placentele, sunt utilizate si pentru industria cosmetică, adică în rujuri, creioane pentru ochi, în creme de înmuiere și întinerire, în creme de păr.

Aceștia transformă consumatorii acestor produse în CANNIBALI, deoarece pielea absoarbe toate componentele pe care aceste produse le conțin, care nu sunt cu adevărat necesare, deoarece industria cosmetică este încă o armă a elitei satanice mondiale, prin care împreună cu propaganda și Consumism, ei înrobesc femeile de pe pământ să trebuiască să se machieze, ascunzându-și adevărata față, cea pe care Dumnezeu a dat-o fiecărei creaturi ... și mai mult, purtând pe față și pe piele, crima comisă împotriva creaturilor fără apărare, că nu au avut ocazia să vadă lumina zilei și nici să facă parte din viață.

Acesta este un articol dificil de scris si citit, dar poporul american trebuie să înfrunte adevărul. Dacă ignorăm ororile care ne curg sub nas, atunci ajungem ca multe alte societăți înfiorătoare de-a lungul istoriei care au fost condamnate pe bună dreptate. Din păcate, majoritatea americanilor nu realizează că un număr mare de produse de larg consum pe rafturile supermarketurilor conțin ingrediente care au fost cultivate folosind linii de celule umane din avorturi fetale. Aceste informații nu sunt greu de găsit. Dar oamenilor nu le place să vorbească despre asta. Există liste de prețuri ale țesutului fetal uman pe tot internetul.  Deci, vă deranjează faptul că bebelușii avortați sunt tăiați și vânduți cercetătorilor din toată America? Sau te simți perfect cu asta? Visul american ....."

http://sleepwalkings.wordpress.com/2012/03/26/bebes-abortados-son-cortados-y-vendidos-a-investigadores-de-todo-estados-unidos-con-la-plena-aprobacion-de-la-administracion-obama/


ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA
CURÂND VOR INTRODUCE NANOCIPURI RFID ÎN MÂNCAREA DIN MULTINAȚIONALE, ADICĂ ÎN KAUFLAND, CARREFOUR, LIDL, AUCHAN etc.
ACESTEA SUNT CONTROLATE DIRECT DE CĂTRE IUDEO-MASONERIA NEAGRĂ.
DECI, LOJILE VOR DISTRUGEREA OMENIRII SUB ORICE FORMĂ ȘI CÂT MAI URGENT, ȚINTA NUMĂRUL UNU FIIND POPORUL ROMÂN.
CUM RECUNOAȘTEȚI PRODUSELE CARE CONȚIN NANOCIPURI RFID?
PE ETICHETĂ SUNT DIN LOC ÎN LOC LITERE SAU CIFRE STRĂLUCITOARE CÂND SE ÎNCLINĂ AMBALAJUL ÎNTRE 37 - 46 DE GRADE.
TREBUIE SĂ ÎNȚELEGEȚI CĂ ESTE UN PLAN EVREO-SIONIST ULTRASECRET DE DISTRUGERE A ROMÂNIEI.
ACEST PLAN SE REALIZEAZĂ ȘI PRIN SCUMPIREA TUTUROR PRODUSELOR.
AVEȚI GRIJĂ CE CUMPĂRAȚI, CE CONSUMAȚI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro