joi, 17 decembrie 2020

Puterea lui Cinci ~ Meditatia globala pentru Ascensiune planetara

 

"FIECARE DINTRE NOI PUTEM MEDITA la orice ora in orice zi DUPA MODELUL COBRA DE MAI JOS...,SAU O RUGACIUNE PENTRU PACE,ARMONIE, LUMINA SI IUBIRE...

Meditația Activarea Finală a Erei Vărsătorului va avea loc pe 21 decembrie la 6:22 PM UTC (8:22 PM EET - 20:22 pentru România), la momentul exact al marii conjuncții Jupiter Saturn.

Mai jos sunt instrucțiunile meditației: (Durata sugerată pentru această meditație este de 20 de minute)
1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.
2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a co-crea declanșatorul care va iniția Era Vărsătorului.
3. Invocați Flacăra Violet din sursa sa primară, pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți ca aceasta să transmute orice lucru care nu servește Lumina.
4. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare, care emană de la Soarele Cosmic Central, fiind apoi distribuită către Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi vizualizați această lumină care intră prin Soarele Galactic Central, apoi trece prin Galaxia noastră, apoi intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, apoi prin spațiul sublunar și apoi prin toate ființele de pe planeta Pământ și, de asemenea, prin corpul vostru până în centrul Pământului.
5. Vizualizați această Lumină care transmută tot întunericul rămas pe Pământ, vindecând toate inegalitățile, eliminând toată sărăcia și aducând abundență întregii umanități. Vizualizați Lumina roz moale a Zeiței care îmbrățișează toate ființele de pe planeta Pământ și vindecă corpurile lor emoționale. Vizualizați un nou ciclu cosmic grandios al începutului Erei Vărsătorului, aducând Lumina pură, Iubire și Fericire pentru toate ființele de pe Pământ. Vizualizați viața voastră perfectă în noua Eră a Vărsătorului.
Zeița vrea pace, și pace va fi!..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro