duminică, 20 decembrie 2020

Puterea lui Cinci ~ Informatii despre Ascensiune

 


S-au activat CARPATII ca acum 50.000 de ani... 

"Romania ca Baza a Imperiului Pelasgo-Dacic, care ESTE refacut curand, este “inclusa” intr-un sistem Energetic complex unic nu numai pe Ter-Ra cat si in Toate Universurile,

Sistemul Energetic este major alcatuit din Octogoane, Hexagoane si Triunghiuri Echilaterale si Isoscelecare unesc si integreaza toate orasele zonele si masivele muntoase in principal din RO, cu cateva extensii in tarile din jur si din sudul zonei in care este RO,

Ca fapt divers exista operational complet si un “sistem de teledetectie a orice, cu capacitate de responsivitate pe toate frecventele din Universuri ce foloseste, printre multe altele -Lumina Pura (in limbajul actual sa le numim... lasere de toate consistentele si calibrele) unic si acesta in Universuri, major amplasat in Tot Arcul Carpatic.

In RO sunt mai multe piramide cat si un Triunghi de baza:: Ceahlau-Bucegi-Retezat "

Pe planeta noastră are loc o curatare enormă. 

În ultimii 350.000 de ani, a existat un câmp artificial în jurul pământului creat de rase ET avansate pentru a devia lumina de la Marele Soare Central, astfel încât să nu ajungă la suprafața noastră. Acest câmp este cunoscut sub numele de „Matricea inversă (666)” a fost acum complet demontat, permițându-ne să primim energiile galactice necesare pentru a accelera procesul de ascensiune pe planeta Pământ. 

Vom vedea o resetare financiară globală care va avea loc în următorii doi ani. Majoritatea băncilor mondiale sunt în prezent în faliment. Odată ce băncile sunt insolvabile, orice fonduri deținute în conturile dvs. de economii, precum și obligațiunile, trezoreriile, precum și majoritatea acțiunilor, vor fi inutile. Este foarte recomandabil să vă diversificați economiile în active corporale, cum ar fi terenurile și metalele prețioase. Tehnologiile criptografice au fost introduse în economiile noastre de Galactics pentru a ajuta la crearea unui nou sistem numit sistemul financiar cuantic. Acest sistem va asigura că nicio autoritate nu are control monopolistic asupra economiei noastre și că toate resursele financiare sunt distribuite în mod echitabil și egal.

Ființele care sunt capabile să integreze mai întâi această lumină, sunt cele iluminate, facilitând accesul celorlalți la această energie luminoasă.

144.000 este numărul permis de alianță, asigurându-se că liberul arbitru al umanității nu va fi încălcat. 

Există alte ființe de lumină și mai multe flăcări gemene întrupate până acum. Cei 144.000 au fost doar unul dintre multele valuri de ființe foarte evoluate care au fost trimise pe pământ pentru a îndeplini una dintre numeroasele sarcini speciale.

Polii magnetici ai Pământului se schimbă în prezent. În ultimul deceniu, nordul magnetic și-a schimbat poziția din Canada spre Siberia. Aceste schimbări planetare și dezastre naturale sunt orchestrate de Galactici pentru a ne trezi și a ne atrage atenția, astfel încât să ne putem unifica eforturile de a „salva planeta”. 

Lucrătorii de lumină de pe Pământ au o sămânță implantată în mintea lor subconștientă și zâmbesc pentru că sunt conștienți de adevar. Mama Pământ nu are nevoie de „salvare”. De fapt, ea este mai puternică decât ne putem imagina. Dacă vrea, ar putea șterge umanitatea de pe fața planetei într-o clipită. Ea participă cu răbdare și iubire la acest exercițiu pentru a facilita tranziția umanității în paradigma Conștiinței Unității. Gaya însăși a trecut deja în domeniul conștiinței dimensiunii a cincea, iar incendiile forestiere, uraganele, cutremurele și tsunami-urile pe care le experimentăm sunt evenimente atent concepute care ajută la curățarea câmpurilor astrale masive de energie negativă care s-au acumulat peste atmosferă de-a lungul secolelor. În 2022 dezastrele naturale și tulburările din rândul populației vor fi la un nivel istoric forțând omenirea să se trezească la scară masivă. Gaia păstrează spațiu pentru umanitate, astfel încât această tranziție să fie cât se poate de blândă și să permită ca cantitatea maximă de suflete să treacă în realitatea 5D.

ET Sunt, de asemenea, aici pentru a se asigura că celor care au o agendă negativă de control al umanității nu li se permite să înceapă un război nuclear pe scară largă. În niciun caz nu va fi permis un război global, deoarece majoritatea populației a fost de acord subconștient să se trezească și să se unească în pace și armonie. Informațiile mele actuale sugerează că suntem pregătiți și pentru primul contact. 

Ne așteptăm ca primul contact cu civilizațiile ET să aibă loc undeva în jurul anului 2027 și 2028. Acest lucru nu înseamnă că navele vor începe brusc să aterizeze din cer. Va fi un proces foarte gradual în care primul pas va fi introducerea copiilor hibrizi (ADN uman / străin) în populația noastră. 

Acești copii se vor naște cu puteri supraomenești și vor contribui la creșterea frecvenței planetei pentru a ajuta la ancorarea frecvențelor pentru pregătirea Marelui portal din 2032.

Vor avea loc întâlniri private ET cu persoane selectate care vor întâlni fața în față ET. Primii ET care ne vor saluta vor fi probabil cei care seamănă foarte mult cu oamenii pentru a nu ne șoca în frică. În cele din urmă, va exista o introducere pe scară largă a tuturor civilizatiilor avansate care doresc să se întâlnească cu noi și se vor prezenta oficial publicului. Va exista un schimb treptat de idei și tehnologii care ne vor ajuta să inversăm o mare parte din daunele pe care le-am cauzat planetei, precum și tehnologii care să ajute la atenuarea problemelor noastre de sănătate și a sărăciei. Vor fi disponibile tehnologii energetice cu punct zero, care ne vor permite să producem energie curată și durabilă, precum și tehnologii de replicare care vor fi utilizate pentru a converti energia în alimente, îmbrăcăminte și materiale de construcție. În timpul vieții noastre vom vedea eradicarea foametei și a sărăciei.

Există aproximativ 4,5 miliarde de seminte stelare pe Pământ (unele în prezent necunoscute) care ajută la ancorarea și manifestarea cronologiei 5D. Anul 2020 va fi însoțit de energiile conjunctiei lui Pluto și Jupiter, care vor provoca haos mare pe această planetă, deoarece sistemele vechi trebuie distruse pentru a face loc noului. Această energie se va intensifica pe tot parcursul anului și va culmina spre sfârșitul anului 2020 ca un mare fulger solar care ne va schimba existența așa cum o cunoaștem. 

Până în anul 2032, umanitatea se va ancora pe deplin în al cincilea nivel dimensional al conștiinței și va iniția o nouă eră de pace fără precedent însoțită de progres spiritual și tehnologic.

Vă doresc multă dragoste în aceste vremuri tumultuoase, dar incitante!


Am dori să subliniem importanța de a nu te lăsa tras în narațiunea media actuală.  Ca de obicei, lucrurile nu sunt așa cum ar putea apărea la prima vedere. 

Este atât de ușor să fii tras în jos în îngrijorare și disperare cu privire la evenimentele de pe planeta ta. Această teamă nu ar trebui să fie „locul dvs. de reședință” ...

Forțele întunecate încearcă totul pentru a-și recâștiga puterea și nu se vor opri la nimic. Totul este conceput pentru a vă ține blocați în construcția matricei 3D de frică și control.

Și totuși, este crucial pentru propriul tău bine și în mod specific pentru vibrațiile tale de ascensiune să continui să vibrezi mai sus. Dacă reușiți să vă creșteți frecvența și să o păstrați, veți vedea rapid acest lucru dincolo de minciunile și rețeaua iluziilor.

Vă puteți imagina ca un teatru de păpuși în care actorii joacă diferite roluri. Unii sunt băieții răi, iar alții se prefac că sunt băieții buni, în timp ce cei buni sunt absenți de pe scenă.

Forțele întunecate au folosit întotdeauna inserții holografice, evenimente organizate și tot felul de înșelăciuni susținute de mijloacele media principale pe care le dețin și controlează pentru a crea o realitate pentru tine care te-ar lega de vrăjile lor magice. Literalmente.  Nu mai cumpărați bilete la acest spectacol.

Fii pașnic, fii bun, fii compătimitor și rabdă. Dacă v-ați antrenat și ați evoluat în ultimii ani, este momentul să vă puneți la lucru talentele iubitoare.  Mulți se tem acum. Au nevoie de stabilitatea ta și de sprijinul tău iubitor.  V-am comunicat acest lucru de multe ori înainte și credem că este doar momentul să veniți să înțelegeți cu adevărat ce am vrut să spunem prin aceste cuvinte.

Trebuie să deveniți păstrătorii frecvenței iubirii si pacii. Acest lucru înseamnă că nu numai că vă ridicați vibrația, ci o mențineți la înălțime indiferent de ce e in jur.  Astfel puteți face această frecvență accesibilă celorlalți.  Nu poți merge în jur trăgând oamenii la 5D. Nu puteți forța oamenii să se trezească și nu știți ce au ales sufletele lor să experimenteze în această viață. Nu le poți încălca liberul arbitru.

Dar poți face din viața ta un exemplu care îi invită pe ceilalți să urmeze, să participe la frumoasa ta experiență, să îți împărtășească înțelepciunea și să-ți găsești pacea.

Nu credeți ce vă spun mass-media. Nici pentru o clipă. Opriți televizoarele și petreceți mai mult timp cu Mama Natură. Așezați-vă sub un copac, respirați profund și știți că totul este ordine divină. 

Nu pot câștiga și sunt pe deplin conștienți de asta. Vor doar să provoace cât mai multă durere, frică și haos cât pot de mult pentru a obține o ultimă lovitură.

Aceasta este victoria luminii.  Așadar, astăzi vă cerem să rămâneți impământati și să păstrați credința în planul divin, pentru ca și alții să se simtă mai liniștiți.

Te iubim. Suntem aici cu tine.

Suntem familia luminii.

A'HO  Aurora Ray  Ambasador al Federației Galactice a  Luminii


Toti cei 144.000 de Kapnobatayi SUNT AICI si si-au ocupat Pozitiile sa va ajute !

Pentru  fiecare EON  din cei 3x44 eoni din TARA  GAYA  TERRA  avem dispensa divina sa fim ajutati de 1 reprezentant din lumile superioare fara ca liberu arbitru al umanitatii sa fie incalcat  .............


ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA

ÎNCEPÂND CU ANUL 2021, OAMENII CEI BUNI VOR DEVENI RASA PE BAZĂ DE SILICIU GLUCONIC, CARE VA FI BAZA VIEȚII PE TERRA.

DECI, NU SE VA NAȘTE O NOUĂ RASĂ, CI TOȚI CARE NU CORESPUND, ADICĂ TOȚI RĂII, VICIOȘII, LENEȘII etc SE VOR CERNE ȘI VOR DISPĂREA ÎN URMĂTORII 13 ANI.

 


-ESENTA SOARELUI CENTRAL-"ECHILIBRUL IN ORICE"

Atunci cand vedeti ocultii si pe slugile lor ca se clatina, ca au miscari haotice, nu sunt coerenti in ce spun sau pare-se ca raman fara aer...de fapt,

RAMAN FARA ENERGIA ECHILIBRULUI!

POLARITATEA ESENTEI SOARELUI CENTRAL A FOST SCHIMBATA!

Va aduceti aminte postarea in care va spuneam despre Schimbarea polaritatii Fluidului Eteric Cosmic- asta este la baza A Orice si A Oricui...practic ESTE IN TOT SI TOATE, LA CARE SE ADAUGA ENERGIA ECHILIBRULUI!

TOTUL PE MERIT, NUMAI LA CEI CE MERITA ! ! !

Restul... "LA CAZAN"... Galaxiile Vulcanice de la Marginea Universurilor...

IL SEPARATIO


"Evenimentul va fi văzut de toate ființele de pe suprafața Pământului, Marea Lumină Solară va fi o erupție masivă, magnetică și sigilată a luminii de gamă albă 5D care va fi expulzată de Nucleul Galactic, și va putea fi văzut și asistat pe Pământ ca un al doilea Soare pe cer.( eh da,, mai ales asta asteptam..)

Energia eliberată de această misiune de la Soarele Central este cunoscută ca Domeniul de Aplicare al Înțelegerii unde VA ACTIVA ASCENSIUNEA MASIVĂ ȘI COMPLETĂ A CONȘTIINȚEI PLANETARE .

Lumina acestei explozii cosmice va fi atât de puternică încât va lumina Cerurile Pământului.

EPOCA DE AUR ESTE IMINENTA. 

Porțile Cosmice se vor deschide pe deplin și va intra un flux puternic, de neoprit și înflăcărat de 40 Hz Gamma Light niciodată înregistrat în istoria umană. Aceasta va curge prin cerul Planetei Pământ.

Graficul rezonantelor este pe ora Observatorului din Tomsk Rusia :







"Un vârf de intensitate foarte mare la 40 Hz de amplitudine intensitatea nivelului beta, adică 4D si mai mult..
3 D = stare de conștiință ALPHA 7,8 HERTZ
4 D = stare de coonstiinta BETA 12-30 Hz
5 D = stare de conștiință GAMMA , rezonanță de frecvență între 40 și 100 Hz
Cu cât banda este roșu sau alb, cu atât valul lovește mai mult.. (orele sunt pe grafic jos) citire orizontală a benzii roșii sau albe
Culorile prezentate pe grafic sunt:
albastru (putere redusă), verde (pulsuri normale),
roșu (putere mare)... alb (putere foarte mare)."


Pământul se mișcă în direcția Soarelui Central al Galaxiei, de aceea în fiecare zi rezonanțele Schumann experimentează vârfurile de 40 Hz ale celei de-a 5dimensiune ! Creșterea vibrațională a Pământului nu este generată de o activitate solară din Soarele nostru sau a celorlalte corpuri planetare. Această energie de înaltă frecvență pe care o experimentăm și o vedem provine din miezul galactic al Soarelui Central.

Creșterea acestei lumini Gamma intră acum în straturile sistemului corpului tuturor ființelor de pe Pământ, ceea ce înseamnă că ADN-ul este actualizat foarte repede la nivel cosmic.

UNDELE GAMMA CE VIN DE LA SOARELE CENTRAL AL ​​NUCLEULUI GALACTIC BOMBARDEAZĂ ADN-ul SEMINȚELOR STELARE , CÂT ȘI A UMANILOR PĂMÂNTENI PENTRU ACTIVAREA celor 12 catene ale ADN-ului DIVIN inițial.


Planeta a fost conceputa ca numai la suprafata sa poata sustine (hrani gazdui etc etc) 40 miliarde de suflete intrupate- am mai scris despre asta acum cateva luni in urma...

Plus civilizatiile Aerului Solului si Subsolului. E timpul sa va cunoasteti “vecinii de planeta” in o prima faza a “(re)deschiderii voastre catre Lumina”


Dupa Eveniment toti vor privi Ecrane plasmatice incarcate cu Adevarata istorie a Umanitatii, Creatia omului- de ce?, cum?, cand?, Istoria Universurilor-deocamdata in rezumat, vom pune initial accent pe Istoria acestui sistem solar alcatuit din 13 planete cat si istoria acestei galaxii si a civilizatiilor din aceasta, Natura planetei TER-RA animale flora fauna tot ce convienuieste cu noi aici, Corpul uman -sisteme, organe, energie ... totul - stiute deja sau nu, si muuulte altele care va vor reaminti ca Aveti Spirit de Exploratori.


Va anunt pe Toti ca extindem Scutul (emis si controlat din Carpati) dincolo de marginea Imperiului Pelasgo-Dacic... Este extins la nivel de Planeta !

Ridicam frecventa maxima la 55Hz pe toata Planeta incepand din acest moment !

*55 e numar Sacru si este si in sirul lui Fibonacci

Putini stiu ca fiecare Univers are forma de Scoica (privit din exterior) si calibrarea medie minima e in 55Hz pe toata Structura. Tot ceea ce este sub aceasta frecventa medie minim acceptata este practic “tras” spre evolutie catre aceasta frecventa, daca nu se produce schimbarea fireasca sa se vina “in intampinare” prin alegere Liber-consimtita, atunci fiintele respective sunt fie resetate complet si isi reiau Evolutia de la capat fie sunt dezintegrate- dupa Caz !

Este Fix ceea ce se intampla Acum si Aici !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro