joi, 24 decembrie 2020

Puterea lui Cinci ~ Ce se mai intampla in America


Bine ne-am regăsit în Noua Eră.

Informații actualizate importante veți citi mai jos , dar înainte vreau să aveți o atitudine de optimism și pozitivitate față de acestea , să fiți siguri că totul se desfășoară spre binele umanității, iar acțiunile Cabalei nu fac decit să trezească pe tot mai mulți dintre noi ( desi foarte multi vor ramane in urma ) și să-și automodeleze o nouă atitudine față de viață , de semeni, de planetă , spre un viitor cu adevărat luminos de pace și adevărată libertate . 

     O scurtă istorie

 John F.Kennedy a lansat Operațiunea Q după ce Eisenhower l-a informat că CIA / MIC (Complexul Militar Industrial) conducea de fapt țara, astfel că au fost instituite garanții. JFK a fost asasinat ulterior pentru că a încercat să demonteze CIA și să submineze cartelul bancar al Rezervei Federale. Interesant este că locul său de înmormântare are forma unui „Q” ca tribut. Rezistența Pălăriilor Albe a intrat strategic în subteran, acolo unde „Planul” a fost construit și activat pentru a recâștiga furtul controlului asupra Americii. Acesta a fost accelerat și mai mult de „tragicul accident de avion” al lui JFK Jr. din 1999 (și-a înscenat atunci moartea pentru a nu fi asasinat) și steagul fals din 11 sept.2001.

Trump și JFK Jr. au fost cei mai buni prieteni de-a lungul vieții și au lucrat în secret împreună pentru a realiza un obiectiv viitor. Misiunea de viață a lui JFK Jr. a fost aceea de a-i expune și da jos pe cei responsabili pentru asasinarea tatălui său. Trump a promis că va ajuta la realizarea acelui vis. Militarii l-au recrutat în cele din urmă pe Trump pentru a candida la funcția de președinte. Au dezvăluit complotul globalist al Noii Ordini Mondiale de 16 ani pentru a distruge America, care a început cu Obama. Finalul a constat în orchestrarea unei preluări comuniste: importul imigrației în masă, prăbușirea economiei, fabricarea celui de-al treilea război mondial și adoptarea legilor autoritare folosind judecători liberali – totul pentru a profana Constituția. Trump a fost de acord inevitabil să candideze după briefing-uri despre ororile făcute în mod sistematic copiilor. El a capturat cu succes Casa Albă de la Killary – stricând agenda cabalei.

America este locul de naștere, model și far pentru libertate. Este, de asemenea, ultimul
bastion care împiedică obiectivul satanistilor de a uzurpa și de a conduce exact o guvernare totalitară – ascunsă prin globalism-comunism centralizat. Dacă America cade, Lumea întreagă cade. Trump este a doua venire a lui JFK care termină treaba de scurgere a mlaștinii. Și a condus cea de-a doua Revoluție americană a „Noi, poporul” împotriva tiraniei omniprezente. Trump este primul președinte din istoria lumii care a promis milioane de dolari și a semnat ordinele executive pentru eradicarea flagelului traficului de persoane. Un OE include înghețarea și confiscarea activelor complicilor vinovați pentru a beneficia victimele și supraviețuitorii: https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-blocking-property-persons-involved-serious-human-rights-abuse-corruption/

https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-donald-j-trump-taking-action-end-human-trafficking/

El este, de asemenea, primul președinte care a lucrat în mod demonstrabil pentru țara sa cu intenții autentice, donând fiecare salariu trimestrial poporului american.

Celebrități, politicieni, CEO și elite sunt cu toții vinovați de acte penale care implică copii. Multe arestări, tribunale militare și execuții pentru crime împotriva umanității sau trădare s-au întâmplat deja și sunt încă în desfășurare în culise. În timp util, publicul se va confrunta cu revelații înfricoșătoare care îi vor șoca percepția asupra realității până la miezul său. Narațiunea principală trebuie să fie mai întâi concepută și modelată astfel încât majoritatea populației ignorante să fie pregătită să primească o mulțime de fapte grele, puternice.

    Trump a fost de acord să candideze la funcția de președinte pentru:

   1) A salva copiii din secretul cel mai bine păstrat din lume și PANDEMIA REALĂ a traficului de persoane, inclusiv copii înrobiți ținuți în cuști, în baze militare subterane adânci (DUMBs), insule private și rețele de tuneluri ascunse care se întind intercontinental;

   2) Naționalizarea Rezervei Federale în cadrul Trezoreriei și emiterea unei noi monede SUA susținută de metale prețioase, anunțarea NESARA (desființarea IRS, impozitul pe venit și Legea maritimă / admirației corporative) și restabilirea dreptului constituțional în instanțe;

   3) Catalizarea Reevaluării Monedelor (RV) globale prin implementarea unui Sistem Financiar Cuantic susținut de active și declararea un jubileu al datoriilor care iartă împrumuturile și ipotecile studențești, acordând astfel libertate financiară – în special țărilor lumii a treia;

   4) Eliberarea a mii de brevete și invenții clasificate benefice pentru omenire, cum ar fi antigravitația, tehnologia energiei libere a lui Tesla, vindecarea medicală suprimată și modalitățile avansate de vindecare (Paturi Medicale, terapie prin frecvență și regresia vârstei, care se utilizează în programele spațiale secrete);

   5) Eliberarea în cele din urmă a Pământului de aceste linii genealogice ale familiei bancare iluminate de psihopați parazitari luciferieni împreună cu sindicatul lor de crimă, de păpușari (toți bătând planeta de milenii) – definitiv, o dată pentru totdeauna; permițându-ne astfel:

   6) Inițierea și normalizarea păcii mondiale – inclusiv în Orientul Mijlociu (aceasta este deja realizată într-un mare procent istoric);

   7) Aducerea justiției și transparenței în lume în ceea ce privește corupția guvernamentală, infracțiunile împotriva copiilor, fișierele JFK, Adevărul din 11 septembrie, divulgarea OZN și contactul ET;

   8) Restabilirea credinței în umanitate prin recuperarea puterii înapoi către Noi Oamenii !!!  

   Să vedem ce se întâmplă și ce se va mai întâmpla:

Echipele de asasinat ale CIA sunt active în America, eliminând martori ai fraudelor electorale. Trăim pe un câmp de luptă activ (CONUS). Milioane de americani fiind deținuți ca prizonieri de război de blocarea guvernatorilor democrați. Piesele de succes ale presei și mizeriile s-au transformat în acte de jurnalism. Cenzura marilor tehnologii a ajuns acum la nivelul terorismului intern. Vin blocaje ale camioanelor. Ar începe războiul de asediu împotriva orașelor albastre. Noul Ordin Executiv modifică lanțul de succesiune la DoD în cazul în care secretarul apărării (Chris Miller) ar fi ucis.

Miliardarul comunist chinez disident Guo Wengui a declarat recent: „ Al treilea război mondial a început deja în tăcere … și nu toată lumea poate fi salvată ”.

Părintele fondator american Samuel Adams, care în timpul luptei sale și marii nevoi împotriva acestor forțe ale întunericului, a apelat de asemenea la ajutor, scriindu-le concetățenilor săi: „Dacă iubiți bogăția mai mult decât libertatea, liniștea robiei mai mult decât lupta pentru libertate, du-te acasă de la noi în pace … Nu-ți cerem sfaturile sau brațele tale … Ghemuiți-vă și lingeți mâinile care vă hrănesc … Fie ca lanțurile voastre să se așeze ușor asupra voastră și ca posteritatea să uite că ați fost compatrioții noștri.”

Sidney Powell (avocatul echipei lui Trump) a lucrat din greu pentru a se asigura că avem alegeri libere și corecte, nu numai în SUA, ci la nivel global !! Ea a crezut că Trump își va folosi Ordinul Executiv (din 2018) pentru confiscarea activelor și confiscarea mașinilor de vot pentru a deschide o investigație federală asupra a ceea ce s-a întâmplat cu alegerile americane. Lumea se uită. Acesta poate fi cel mai important moment din istoria alegerilor moderne. ,,Dacă dorim să fim o țară liberă avem nevoie de alegeri libere!!” spunea ea. Mainstream Media, YouTube, Twitter și unii oficiali guvernamentali din întreaga țară, inclusiv guvernatori, au fost acuzați de trădare pentru conspirarea cu puteri străine, în încercarea de a transforma SUA într-o națiune socialistă prin alegerile prezidențiale frauduloase din  2020 prin Partidul Comunist Chinez – corupându-i pe Joe Biden și Kamala Harris.

 Obiectivul lui Trump nu este doar câștigarea alegerilor, ci și drenarea mlaștinii. A început mai întâi cu cei mai murdari. El scapă de cei murdari din fiecare stat. Au existat deja 150.000 de arestări. GITMO a fost făcut de cinci ori mai mare și era deja prea plin. Au mai adus acolo o navă-închisoare pentru a găzdui pe toată lumea. Peste 107.000 de zboruri au intrat acolo chiar săptămâna trecută. Toată lumea va fi în conformitate cu dreptul comun, unde existau doar șase reguli: „Nu te rănesc, nu mă rănești. Nu te fur, nu mă furi. Nu te omor, nu mă omori.”

În curând ar putea fi luate măsuri militare. Trump ar putea invoca Legea Insurecției pentru a opri frauda alegătorilor și a folosi Legea Marțială pentru a confisca buletinele de vot. Infracțiunea de fraudă electorală a fost finalizată luni 14 decembrie, astfel încât oricine participă la aceasta ar putea fi arestat pentru fraudă electorală. Opțiunea Amendamentului 14 din Constituție ar putea fi implementată și i-ar permite lui Trump să spună, că California a participat la Insurecție și prin urmare voturile Californiei sunt invalide. Multe vor ieși la suprafață în aceste câteva săptămâni, oricum Trump pe 20 ianuarie va depune jurământul iar Biden, probabil, va fi în drum spre GITMO.

 Mark Zuckerberg (fondatorul Facebook), se pare că va avea mari probleme pentru subminarea alegerilor și participarea tacită la lovitura de stat pregătită de chinezi și democrați: https://www.theepochtimes.com/money-from-facebooks-zuckerberg-used-to-undermine-election-violate-law-report_3621192.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro